«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Δ.Γιαννακόπουλος για Α.Λατινοπούλου: Σε θέλω για Πρωθυπουργό


Περισσότερα ΕΔΩ

21 σχόλια:

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ //
    ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ (αληθια, τι εγινε αυτο το ΑΚΡΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕ ΣΕΞΥ ΠΛΑΣΜΑ??) //
    «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΙΝΕ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΤΥΦΛΟΣ ΚΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ» (Αγιος Κοσμας) //
    ΙΝΕ Ο ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΧΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΒΑΜΠ //
    Ο Αγιος εβλεπε στον υπνο του τα γυαλια του Εβραιου κε υποθεσε οτι ινε τυφλος //
    ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΥΦΛΑ. ΚΕ ΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ //
    ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ, ΜΙΑΡΟ ΚΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕ Ο ΕΛΗΝΑΣ ΙΗΣΟΥΣ //
    «ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?» //
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΙΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΗΒΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΗΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ (κατα πλειοψηφια) //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος 1 / 2

    Καλημέρα σας και καλό μήνα.

    Τον τελευταίο καιρό διαβάζω όλο και πιο συχνά κατάρες και αποδόμηση των πολιτικών και της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα ΜΑΣ. Συμμερίζομαι τις ανησυχίες όλων των φίλων, αλλά προσωπικά ΔΕΝ θα αφήσω κανέναν να μου ρίξει το ηθικό και να μου διαβάλλει την αισιοδοξία.

    Γιατί, αγαπημένοι Διοδοταίοι, υποσυνείδητα αναπολείτε την προτέρα κατάσταση ;
    Γιατί επιθυμείτε να γίνουμε «όπως παλιά» ; Σας άρεσε εσάς το «παλιά» ;
    Ήμασταν ευτυχισμένοι ;
    Μήπως ελεύθεροι ;
    Η τροφή μας ήταν υγιεινή ; Ο αέρας που αναπνέαμε ήταν καλός ;
    Πιστεύετε ότι με μια φορά στα 4 χρόνια που ψηφίζαμε, καθορίζαμε το μέλλον μας ;
    Πιστεύετε ότι είχαμε Δημοκρατία ; Ότι οι πολιτικοί ενδιαφέρονταν για εμάς ;
    Πιστεύετε ότι η Γαία ήταν ένας ειρηνικός πλανήτης ;
    Πιστεύετε ότι η διδαχή μας για τον πόλεμο ΗΤΑΝ ΟΡΘΗ ;

    Θα μπορούσα να συνεχίσω με πολλά ερωτήματα με τα οποία, πιστέψτε με, θα παρουσίαζα την κατάσταση ΖΟΦΕΡΗ, αλλά συνάμα και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. Διότι, αυτό που ζούμε από τότε που γεννηθήκαμε ΔΕΝ είναι ζωή. Δεν εξυπηρετούσε το σκοπό της ύπαρξής μας.

    Όλοι διαβάζουμε άρθρα, πραγματικά καλοπροαίρετων και αξιολογότατων συνανθρώπων μας, που μας «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» για την Πατρίδα, το Έθνος, την υγεία, την ελευθερία και μύρια όσα.

    Βλέπουμε όλοι μαζί το δένδρο και χάνουμε το δάσος. Για έναν απλό άνθρωπο, όπως εγώ και εσείς, το ζητούμενο είναι να ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ από όλους αυτούς που μας έχουν βάλει στο μάτι και ταυτόχρονα να ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ σε αυτό το πεδίο ενσάρκωσης που βρισκόμαστε.

    Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ να γίνουν ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ. Δεν πρέπει να μείνει ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ από ό,τι ξέραμε. ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΚΑ, γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε πλέον να ξεχωρίσουμε το καλό από το κακό. Όλα πρέπει να ξεκινήσουν από ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Αυτό ζούμε τώρα και κανένας δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα γεγονότα. Κ Α Ν Ε Ν Α Σ.

    Εννοείται ότι ΠΡΕΠΕΙ να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ και οι τωρινοί «ταγοί» της «δημοκρατίας» ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ και να έρθουν στο προσκήνιο άνθρωποι που είναι ΑΓΝΟΙ με πραγματικό ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα. Μέχρι να εξαφανιστούν οι «παλιοί» ΜΗΝ περιμένετε να εμφανιστεί ΚΑΝΕΝΑΣ. Όσοι προσπαθούν να μας «σώσουν» μέσω του σημερινού συστήματος είναι δικοί τους. Τόσο απλό !! Ακόμα και η εν λόγω Κυρία που υποστηρίζει ο DPG.

    Συνεχίζεται…

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διός Κούρος 2 / 2

    Ένα απλό παράδειγμα, για να δείτε ότι «κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», είναι οι φωτιές σε βιομηχανίες και αποθήκες τροφίμων. Αλαλάζουν κάποιοι της «εδώ» πλευράς ότι η ΝΤΠ έχει βαλθεί να μας φέρει πείνα και φωνάζουν «κοιτάξτε !! καίνε τα αποθέματα για να προκαλέσουν ελλείψεις». Σοβαρά ; Και αν οι φωτιές καταστρέφουν μεταλλαγμένες τροφές, μπολιασμένες με δηλητήρια, που τις είχαν έτοιμες για βρώση και έτσι θα αρρώσταινε μαζικά ο πληθυσμός ; Τι από τα δύο ισχύει ; Καλές ή κακές οι φωτιές ;

    Άλλο παράδειγμα. Λυπόμαστε (και ορθά) για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ καταστροφή των δασών μας. Έχετε σκεφτεί, όμως, ότι τα δάση θα πρέπει να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ από άλλα δέντρα, τα οποία όχι μόνο θα είναι πιο ανθεκτικά από τα πεύκα, αλλά θα παράγουν και ποιοτικότερο οξυγόνο ; Καλές ή κακές οι φωτιές ;

    Και επειδή Ο ΦΟΙΝΙΞ ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ, ας γίνουν όλα στάχτη για να ξεκινήσει επιτέλους η ανοικοδόμηση. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ, οπότε ΜΗΝ διαμαρτυρόμαστε για την καταστροφή της Πατρίδος μας. Να είστε ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ότι το ΕΘΝΟΣ ποτέ δεν θα καταστραφεί.

    Τέλος, όσο αφορά τα γεωπολιτικά, η υπερπληροφόρηση είναι τόσο μεγάλη, που πραγματικά «χάνουμε τον μπούσουλα». Αυτό που πιστεύω (δεν είμαι σίγουρος, αλλά πιστεύω) είναι ότι έχουμε μπει σε μια περίοδο που τα γεγονότα τρέχουν με ασύλληπτη ταχύτητα. Σιγά αλλά σταθερά βαίνουμε προς το τέλος της «πίστας» που παίζεται αυτή τη στιγμή. Οι δηλώσεις του DJT περί κινδύνου ΓΠΠ είναι ενδεικτικές, διότι ΠΟΤΕ δεν είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις. Είτε τα λευκά καπέλα είναι πραγματικά λευκά είτε όχι, οσονούπω μπαίνουμε στην επόμενη «πίστα». Εκεί θα «δούμε» και θα βιώσουμε πρωτόγνωρα πράγματα. Όλα πρόκειται να ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

    Προσδεθείτε, κάντε λίγες προμήθειες σε είδη πρώτης ανάγκης, αποκτήστε επάρκεια για το πολύ ένα μήνα και αναμείνατε στο ακουστικό σας. Ό,τι γίνεται ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.

    Προσοχή στον Ήλιο.

    ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε καιγοντε μονο πευκα.καινε και παρθενα δαση..φυτρωνουν ανεμογενητριες...για καλο λες;για τα αλλα που ειπες θα δειξει και συμφωνώ στα περισσοτερα

      Διαγραφή
    2. “Και αν οι φωτιές καταστρέφουν μεταλλαγμένες τροφές, μπολιασμένες με δηλητήρια, που τις είχαν έτοιμες για βρώση και έτσι θα αρρώσταινε μαζικά ο πληθυσμός ;”
      Στην παρακάτω λίστα θα διαπιστώσεις ότι δεν καίγονται μόνον αποθήκες, αλλά και φάρμες ζώων που πεθαίνουν με μαρτυρικό τρόπο:
      https://www.el.gr/nea-taxh/schedio-katastrofis-olon-ton-paragog/
      ΟΧΙ! Θέλουν και πραγματοποιούν τα σχέδια της επισιτιστικής κρίσης!
      “Έχετε σκεφτεί, όμως, ότι τα δάση θα πρέπει να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ από άλλα δέντρα, τα οποία όχι μόνο θα είναι πιο ανθεκτικά από τα πεύκα, αλλά θα παράγουν και ποιοτικότερο οξυγόνο ; Καλές ή κακές οι φωτιές ; ”
      Καλά, σοβαρά τώρα; Αυτό δεν το περίμενα με τίποτα από εσένα που γράφεις τόσο σημαντικά σχόλια! Τέτοια δικαιολογία ούτε ο γεωργιάδης δεν θα εύρισκε!
      Πάντως σαν γεωπόνος σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχει ο όρος “ποιοτικότερο οξυγόνο”!
      Το κάθε δένδρο παράγει ανάλογα με την ηλικία του και το φύλλωμα του και τα “κατηγορούμενα πεύκα” παράγουν πολύ!
      Ποιος θα αποφασίσει τι δένδρα πρέπει να φυτευτούν; Οι κατασκευαστές ανεμογεννητριών;
      Παραθέτω μία εξαιρετικά σημαντική ανακοίνωση ενός ανθρώπου που διώχθηκε όσο κανένας:
      112: ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ – ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Λοβέρδος Στελακάτος Χρήστος
      ΌΧΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
      Η ζωή όμως δεν συνεχίζεται όταν καταστρέφουμε το περιβάλλον που ζει το είδος μας.
      Μέσα σε λίγες μέρες χάθηκαν πάνω από 42.000 στρέμματα δάσους – Λιγοστεύει επικίνδυνα το πράσινο στην Ελλάδα.
      Δορυφορικοί χάρτες αποτυπώνουν το μέγεθος της ασύλληπτης καταστροφής στη Δαδιά και την Λέσβο.
      Περισσότερα από 25.000 στρέμματα καμένης έκτασης είναι η πρώτη εκτίμηση της καταστροφής από την πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο και αντίστοιχα περισσότερα από 17.000 στρέμματα από την πυρκαγιά στα Βατερά της Λέσβου. Χιλιάδες στρέμματα δάσους επίσης κάηκαν πριν λίγες μέρες στη Πεντέλη.
      Αυτά μέσα σε λίγες μέρες. Πέρσι 1.300.000χιλ στρέμματα γίνανε στάχτη με τους υπεύθυνους να έχουν ονοματεπώνυμο και τις πολυεθνικές να χρησιμοποιούν κανάλια, δικαστές και πολιτικούς ως μαριονέτες για την καταστροφή η την κατάληψη των φυσικών πόρων του τόπου μας, από δάση, μεταλλεύματα με λίγα λόγια θάλασσα και βουνά.
      http://kerberos-hellas.blogspot.com/2022/07/blog-post_31.html
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ.. Διός Κούρε!!!
      Καλησπέρα..

      Εδώ και Αρκετό καιρό..
      Έχω κατεβάσει ρολά.
      Και περιμένω ..την.

      ΝΈΜΕΣΙΣ!!
      ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΆ!!
      ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!


      🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
    4. Μιχαλης Σκορπιος02 Αυγούστου, 2022 22:45

      Στου κουφου την πορτα,οσο θελης βροντα Αδελφε χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Ασε τους νεκρους να προχωρανε

      Διαγραφή
    5. Πέστα Χρυσόστομε... Αν δεν καεί αυτό το πράμα που λέγεται κράτος των Αθηνών το Έθνος μας δεν σώζεται... το καεί και συμβολικά και για όσους αποτελούν το κράτος τους ως θέλει ο καθείς να φανταστεί...
      ΔΠ

      Διαγραφή
    6. ΔΙΌΣ ΚΟΎΡΕ.
      Το πεύκο είναι ένα δέντρο τεράστιας αξίας.
      Από βίντεο επιβίωσης έμαθα ότι οι πευκοβελόνες μπορούν να σώσουν τον άνθρωπο.
      Θα με ρωτήσεις από τι???
      ΈΧΟΥΝ ΒΙΤΑΜΊΝΗ C.
      Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος για να επιβιώσει,να φτιάξει ένα ρόφημα με μια χούφτα πευκοβελόνες.
      Χωρίς την βιταμίνη C παθαίνεις ΣΚΟΡΒΟΥΤΟ.
      Σε όλα τα άλλα που λες ΣΥΜΦΩΝΏ απόλυτα...
      ΑΥΤΆ ΤΑ ΟΛΊΓΑ ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ.


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    7. Καλέ μου Διός Κούρε...
      Η ανάπτυξη έρχεται από το ΛΑΎΡΙΟ με 💋
      Νέες παραλαβές… από φουρφουράκια στο Λαύριο… Εσύ μη μασάς… συνέχισε να πίνεις μοχίτο στην παραλία! Η ανάπτυξη έρχεται! #ανεμογεννήτριες

      https://mobile.twitter.com/dstefanos/status/1553796100473192448

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    8. Καλημέρα Φιλοι.

      Ενώ έθεσα ένα σωρό προβληματισμούς, πήγατε να με "φάτε" για τα πεύκα !!!
      Βρε @Αντιγόνη, γιατί με εξισώνεις με τον μπουμπούκο ;

      Τα δάση αναδασώνονται, όπως και οι θάλασσες καθαρίζουν, όπως και το περιβάλλον αναγεννάται, πολύ εύκολα. Υπάρχουν τεχνολογίες για όλα αυτά που δεν τις έχουν βγάλει ακόμα προς χρήση. Και ΣΩΣΤΑ δεν τις βγάζουν, διότι πρέπει πρώτα να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ απο τη σαπίλα.

      Όσο αφορά τις ανεμογεννήτριες, όσο εύκολα μπαίνουν τόσο εύκολα βγαίνουν. Το ίδιο και με τα κουμάσια που μας έχουν μπαστακωθεί. Όσο εύκολα ήρθαν, τόσο πιο εύκολα θα φύγουν.

      Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι το να ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΑΣ, διότι τα πάντα είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ και εκεί μας χτυπάνε με ό,τι έχουν. ΜΗΝ μασάτε με την καταστροφή, διότι αν δεν υπάρξει καταστροφή δεν υπάρχει αναγέννηση.

      Λίγο υπομονή.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  4. Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΌΣ ΕΝ ΔΡΆΣΗ.

    ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/08/blog-post_1.html?m=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΤΑΛΙΑ: Η ΦΡΙΚΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ
    ΚΑΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

    https://rumble.com/v1e7xp5-84351065.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοζάνη: Καίει για 12η μέρα η φωτιά στον εθνικό δρυμό της
    Βάλια Κάλντα - Υπό έλεγχο τα μέτωπα

    https://www.insider.gr/eidiseis/237821/kozani-kaiei-gia-12i-mera-i-fotia-ston-ethniko-drymo-tis-balia-kalnta

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oι ανεμογεννήτριες,θα διαλύσουν το φυσικό περιβάλλον στο βωμό της δήθεν πράσινης ενέργειας, στα Άγραφα.Σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επιφέρουν αλλαγές στις οδικές μετακινήσεις σε κρίσιμα τμήματα
    της Θεσσαλίας...(νομοί Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας) ξεκινούν από την Δευτέρα 25 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 4 Αυγούστου.
    ============
    Δελτίο τύπου του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων
    Να σταματήσει η κοροϊδία με τα Άγραφα «Απάτη-τα Βουνά»

    https://www.facebook.com/photo?fbid=10222177846135615&set=gm.5685038854841675

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΆΦΟΒΑ.
    ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ,ΓΕΝΙΚΏΣ.

    17χρονη νεκρὴ
    > οἰκογένεια Ῥομὰ
    > ὁ γκόμενος τῆς μάνας Σύριος
    > ἡ 17χρονη διατηροῦσε σχέση ἐδῶ καὶ 10 μῆνες μὲ 22χρονο Πακιστανὸ
    > ὁ Πακιστανὸς ἄφαντος...
    με τα κλειδιά στο χέρι.....

    Πὸσα στερεότυπα ἐπιβεβαιώνονται γιὰ χιλιοστὴ φορὰ;

    https://mobile.twitter.com/ekatontarchos_/status/1554418370355032064


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΕΡΠΙΛΑΡ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΜΑ ΟΛΑ ....ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΞΩ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ ΡΕ ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή περπατώ σε αυτό τον γαλάζιο πλανήτη πάνω από μισό αιώνα (θα μπορούσες να με πεις ημι-αιωνόβιο) έχω δει απίστευτες καταστροφές από πυρκαγιές από κοντά.

    ΟΜΩΣ...

    Η φύση στο τέλος βρίσκει τον δρόμο της και επικρατεί. Πόσες φορές είχα δει καμμένες πλαγιές όταν ανεβοκατέβαινα Μεσσηνία-Αθήνα από την 10ετία του ΄'80. Σε 4 χρόνια ήταν πάλι πράσινες. Όχι το πυκνό δάσος αλλά σε 10 χρόνια είναι οκ. Οι άνθρωποι νομίζουμε ότι είμαστε κοσμοκράτορες αλλά στους ατέλειωτους αιώνες είμαστε μια στιγμή. Έχω δει ακατοίκητα κτίρια να πρασινίζουν από τα θεμέλια ως τα κεραμίδια. Η Φύση, αν θέλει, θα χρησιμοποιήσει τις ανεμογεννήτριες για να αναρριχηθούν τα τέκνα της. Είμαστε μια κουτσουλιά για να επηρεάσουμε θετικά ή αρνητικά την πλανητική οντότητα Γαία.

    Δια ταύτα: όσοι χαλαστήκατε με την ανάλυση του Διος-Κούρου λυπάμαι αλλά είδατε το δέντρο και χάσατε το δάσος - pun intended. Έπρεπε να μείνετε στο σημείο που λέει ότι ο Φοίνικας ξαναγεννιέται από την τέφρα του. Ολόλαμπρος και πλουμιστός θα συμπληρώσω. Το θέμα είναι να ξεφορτωθούμε σύντομα τις εναπομείνασες στάχτες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεμογεννητριες και ΠΡΑΣΣΙΝ ΆΛΟΓΑ

      https://m.youtube.com/watch?v=j_hdYEyj-h4&feature=emb_title

      Διαγραφή
  11. Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις : στο κόμμα του Μπογδάνου η Λατινοπούλου !!!!!!

    https://www.protothema.gr/politics/article/1271270/sto-komma-tou-bogdanou-i-latinopoulou/

    ΜΗΝ περιμένουμε ΚΑΝΕΝΑΝ
    Περαστικά της.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή