«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΈΛΛΗΝ !

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. του αντρειωμενου ο θανατος ,θανατος δε λογιεται....αιωνια η μνημη σου παλληκαρι μου...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ15 Αυγούστου, 2022 07:33

    EΙΜAI ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ // ΤΡΙΒΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΑΔΑΡΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ // ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΕΥΡΩ-ΠΕΗ, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΚΕ ΕΥΡΩ-Μ@@ΝΙΑ ΚΑΛΙΓΡΑΦΙΑΣ // ΣΑΣ ΤΡΙΠΗΣΑ, ΣΑΣ ΠΕΙΝΑΣΑ, ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑ, ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑ // ΚΙ’ ΕΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΨΟΦΙΑ ΓΙΔΙΑ, ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΚΕ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ // ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΚΕ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ . . .// ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ // ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΙΝΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ // ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΙΝΕ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ? ΣΕ ΜΕΝΑ // ΕΓΩ ΙΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΖΕΙΤΕ ΚΕ ΨΟΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ // ΣΑΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ. ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΛΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ, ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ // Ειμαστε ευαισθητοι απεναντι στο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. Γι’ αυτο σπερνουμε το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ. ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΚΕ ΝΑ ΨΟΦΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο του Παλαιού, αναρτηθέν στο ΕργΔημΕργ:

    "" Λοιπόν Κώτσιο, αν και το άρθρο που ανέβασες το πήρες από αλλού, εντούτοις δεν διετήρησες τον τίτλο αλλά τον άλλαξες.
    Έχω να ρωτήσω λοιπόν σκέφτηκες τι διάολο έγραψες ;;
    Εάν «δεχτούμε» αυτό που γράφεις, ότι το ’96 ψωφήσανε τον τελευταίο, τότε για ποιά Ελλάδα και Έλληνες κόπτεσαι ρεεεεεεεεεέ ;;
    Δεν ξέρω αν σκέφτεσαι (;) να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους, ότι το παιχνίδι τελεύτησε εδώ και καμμιά 25αρια χρόνια ..οπότε στην συνέχεια μόνο μούλους μπορούμε να έχουμε, καθώς όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε καμένη υπόθεση, μπαστάρδια του κερατά, οπότε αδίκως κοπτόμαστε μην και μας πηδήξουν και δημοσιοαυξήσουν οι επενδυτές !!
    Χρειάζομαι καλές και πολλές σανίδες στο μούσκιο ..δεν γίνεται δουλειά αλλιώς !!
    Εντάξει ..εντάξει πλάκα κάνω ..αλλά πλάκα πλάκα ας προσέχουμε και τι διάολο γράφουμε !! ""

    Απάντησή μου:

    "" Παλαιέ,
    όλοι νομίζω κατάλαβαν τί εννοώ, εκτός από ‘σένα. Εννοούσα «Ο τελευταίος Έλλην με ΜΕΓΑΛΑ @ρχίδια». ""

    🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάρτησα το σχόλιο αυτό, καθώς και την απάντησή μου,
      για την περίπτωση που αναρωτηθούν κι άλλοι για το νόημα τού όχι και τόσο ωραίου τίτλου που έδωσα στην ανάρτηση.

      Διαγραφή
  4. Μιχαλης Σκορπιος24 Αυγούστου, 2022 17:07

    Τελικα μας την πεσανε Κωστη δεν ειναι η ιδεα μουχχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή