«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους

«Ακόμη και αν ήμουν πολυπολιτισμική και πλήρως εμβολιασμένη, θα θαύμαζα τα καθαρόαιμα για την ικανότητά τους να αντέχουν τη μεγαλύτερη πίεση που υπήρξε ποτέ, ακόμη και από συντρόφους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους και γιατρούς.

Οι άνθρωποι που ήταν ικανοί για τέτοιο χαρακτήρα, θάρρος και κριτική ικανότητα είναι, χωρίς αμφιβολία, οι καλύτεροι της ανθρωπότητας. Είναι παντού, όλων των ηλικιών, των μορφωτικών επιπέδων, των συνθηκών και των ιδεών. Πρόκειται για μια ειδική πάστα, είναι οι στρατιώτες που κάθε στρατός του φωτός θα ήθελε στις τάξεις του. Είναι οι γονείς που κάθε παιδί θα ήθελε και τα παιδιά που κάθε γονιός ονειρεύεται. Είναι όντα πάνω από τον μέσο όρο των κοινωνιών τους, είναι η ουσία των ανθρώπων που έχτισαν κάθε πολιτισμό και κατέκτησαν κάθε ορίζοντα. Στέκονται δίπλα σας, φαίνονται φυσιολογικοί, αλλά είναι υπερήρωες.

Έκαναν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούσαν, ήταν το δέντρο που άντεξε στον τυφώνα των προσβολών, των διακρίσεων και της κοινωνικής περιθωριοποίησης. Και το έκαναν νομίζοντας ότι ήταν μόνοι τους, πιστεύοντας ότι ήταν οι μόνοι.

Εξοστρακισμένοι από το οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων, αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που έχουμε δει ποτέ. Έχασαν τις δουλειές τους, άφησαν την καριέρα τους να πάει κατά διαόλου, δεν τους έμειναν χρήματα….. αλλά δεν τους ένοιαζε. Υπέμειναν διακρίσεις, καταγγελίες, προδοσίες και ανυπολόγιστη ταπείνωση… αλλά συνέχισαν.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρξε τέτοιο «καστ», τώρα ξέρουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι στον πλανήτη Γη. Γυναίκες, άνδρες, γέροι, νέοι, πλούσιοι, φτωχοί, κάθε φυλής ή θρησκείας, οι καθαρόαιμοι, οι εκλεκτοί της αόρατης κιβωτού, οι μόνοι που μπορούσαν να κρατηθούν όταν όλα κατέρρεαν.

Εσύ είσαι, έχεις περάσει μια ασύλληπτη δοκιμασία που πολλοί από τους πιο σκληροτράχηλους πεζοναύτες, κομάντος, πράσινους μπερέδες, αστροναύτες και ιδιοφυΐες δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν. Είσαι φτιαγμένος από το υλικό των μεγαλύτερων που έζησαν ποτέ, εκείνων των ηρώων που γεννιούνται ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους και λάμπουν στο σκοτάδι».

F.L.


Μετάφραση: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

ΠηγήTelegram Info Libre2 / Telegram The Storm Q17

Το είδαμε στο: soleilverseaux

kanenazori.com 


12 σχόλια:

  1. Θα τολμησω να πω οι οντως ανθρωποι. Οι α ληθη νοι , οι ορθιοι , Διογενεις , φωτεινοι , συμπαντικοι ανθρωποι που εχουν διακριση και φρονηση και αρετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΠΟΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ //
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ //
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ !! //
    ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ http://embolio.gov.gr ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ //
    Πολυς λογος γίνεται για την επιβολή προστίμου στους αvεμβoλíαστους άνω των 60 ετών και ενώ όλα τα φερέφωνα του συστήματος αναφέρουν ότι αυτό έχει ήδη επιβληθεί, κανένας μέχρι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να το βρει στη φορολογική του σελίδα στην ΑΑΔΕ.
    Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί η ΑΑΔΕ δεν έχει δικαίωμα να διασταυρώσει τον ΑΜΚΑ του εν λόγω πολίτη. Για τον λόγο αυτό, οι υγειονομικοί, και όχι μόνο, ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, σκέφτηκαν να οδηγήσουν τον πολίτη σε πλάνη και να συναινέσει ο ίδιος στη διασταύρωση των στοιχείων και τελικώς, στην επιβολή του προστίμου.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; Αυτό γίνεται, μπαίνοντας στη σελίδα emvolio.gov.gr όπου εκεί η διασταύρωση του ΑΜΚΑ γίνεται με την εισαγωγή του ΑΦΜ, από τον ίδιο τον πολίτη.
    Επομένως, η ΑΑΔΕ αδυνατώντας να διασταυρώσει τα στοιχεία και να επιβάλει το πρόστιμο των 100€, ρίχνει τυράκι στον ανυποψίαστο πολίτη να εισέλθει μόνος του στη σελίδα emvolio.gov.gr και να δει αν του έχει επιβληθεί πρόστιμο, συναινώντας έτσι στην όλη διαδικασία που οδηγεί στην επίδοση του προστίμου.
    Για τον παραπάνω λόγο, ΜΗΝ εισέρχεστε σε άλλες σελίδες εκτός από αυτή της ΑΑΔΕ για να δείτε αν σας έχει επιβληθεί πρόστιμο. Εαν παρ’ ελπιδα πανε να σας κλεψουν 100 ευρω, ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω περίπτωση που επεβλήθηκε το 150άρι, χωρίς να δει το gov. Μάλιστα, όσο μένει απλήρωτο, οι τόκοι έφθασαν τα...3 €!!!

      Διαγραφή
    2. Μην το λες φίλε μου. Δεν μπήκα στο gov ούτε σε κανένα κυβερνητικό πορνοκάναλο, αλλά είναι χρεωμένο το taxis net με 3 εκατοστάρικα. Αν δεν τα πληρώσω που ΔΕΝ θα τα πληρώσω, είτε θα μου τα αρπάξουν απο το λογσμό μισθοδοσίας, όπως έχει ξαναγίνει πο το ελληνικό δημόσιο, είτε θα τα τοκίζουν εκεί, μέχρι να επιβληθούν κι άλλα χαράτσια απο τις κατοχικές ηγεσίες.
      Αν δεν κόψεις το κεφάλι του φιδιού, αυτό θα δαγκώνει εσαεί τον αδύνατο.

      Διαγραφή
  3. Μπαστα, απο Σεπτεμβριο ερχεται νεος γυρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουν καταλαβει οι κηφηνες πως το μπαξισι δεν θα το παρουν τα τουρκοσκυλα γενιτσαρακια και φαγωνονταιβμερονυχτα πως θα κλεψουν τον ελληνα και απο την αλλη πως θα την κανουν απο την χωρα για να γλυτωσουν τις καπαρντινες ....για αυτο το εχουν γυρισει κσποιοι ακαταδιωκτοι (ακαταδιωκτο δεν εχει ουτε ο ιδιος ο διαολος) σχετικα με την πλανημια και προσπαθουν απο τη μια να δικαιολογησουν τους θανατους που αυτοι προκαλεσαν με τις συνεχεις πιεσεις και τις επιστημονιμες προτρπες-εκβιασμους οπως το 100 αρι και ετσι εφηυραν το γελειο long covid ....εχει φτασει η ωρα τους πλεον και αν τολμησουν να εξαγγειλουν και αλλα μετρα τοτε θα δουν τον Χριστο φανταρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας "ΟΙ ΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΑΝ ΖΕΛΕ. ΙΝΕ ΦΡΙΚΤΟ ΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (ακαταδιωκτο δεν εχει ουτε ο ιδιος ο διαολος)

    Μια Μεγάλη Αλήθεια που, δυστυχώς, πολλοί Αγνοούν.
    Ακαταδίωκτο δεν έχει ούτε ο ίδιος ο διάβολος που ξέρει καλά πως Εάν κάνει Αυτοβούλως Το Κακό, για το οποίο, θεωρητικά τουλάχιστον, είναι ταγμένος,
    Στερούμενος του δικαιώματος έστω και τυπικής Απολογίας, εις την επί του φοβερού βήματος Του Κυρίου Κρίσιν, θα καταλήξει (και δικαίως) να καίγεται αιώνια εις το άσβεστον Πυρ της Κολάσεως.

    Θα πεις: Και πως περνάει την ώρα Του; Μήπως Αγαθοεργών, εργαζόμενος -έστω και επί ματαίω- για επί γης Ειρήνη και εν ανθρώποις Ευδοκία;
    Κάθε άλλο. Εν αγαστή συνεργασία με Τον Ύψιστον, ως εκτελεστικόν Του όργανον, επιρρίπτει επί των κεφαλών μας όλες τις Πληγές του Φαραώ που Ο Παντοκράτωρ επιτρέπει, κατά παραχώρησή Του, για την παιδαγωγικήν μας (πάντα) Τιμωρίαν.

    Θα πεις: Και γιατί δεν διαμαρτύρεται αλλά δέχεται να κάνει τη ''βρώμικη δουλειά''; Απλά, Όσο Το Έργο κόβει Εισιτήρια, το χειροκρότημα και το μπιζάρισμα -κατά την επί σκηνής υπόκλιση του θιάσου- ουδέποτε ξεχωρίζουν Καλούς και Κακούς. Και στο Ταμείο υπάρχει άξιος μισθός για Όλους - Όρεξη νά' χουν να δουλεύουν, καθείς εφ' ω ετάχθη,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ //
    ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ» //
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΙΣΕ ΦΟΝΙΑΣ» //
    ΕΒΡΑΙΟΙ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ //
    ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.