«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ο Τραμπ απαιτεί επανάληψη των εκλογών «άμεσα»


 

Ο πρώην πρόεδρος κατηγόρησε το FBI για «απάτη και παρέμβαση στις εκλογές»

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε τη Δευτέρα να ανακηρυχθεί ο ίδιος «νόμιμος νικητής» των προεδρικών εκλογών του 2020 ή να διεξαχθεί εκ νέου η ψηφοφορία. Το ξέσπασμα του Τραμπ ήρθε μετά τον ισχυρισμό του διευθύνοντος συμβούλου του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ ότι περιόρισε τη διάδοση μιας ιστορίας επιζήμιας για την προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν, κατόπιν συμβουλής του FBI.

«Έτσι τώρα βγαίνει, οριστικά, ότι το FBI έθαψε την ιστορία με τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν πριν από τις εκλογές», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, προσθέτοντας ότι η υπηρεσία το έκανε γνωρίζοντας ότι «αν δεν το έκανε, «ο Τραμπ θα κέρδιζε εύκολα τις προεδρικές εκλογές του 2020″».

«Πρόκειται για μαζική απάτη και εκλογική παρέμβαση σε επίπεδο που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας», συνέχισε ο πρώην πρόεδρος, προσθέτοντας ότι ως «θεραπεία» θα πρέπει να ανακηρυχθεί ο ίδιος «νόμιμος νικητής» ή ότι η κυβέρνηση θα πρέπει «να κηρύξει τις εκλογές του 2020 ανεπανόρθωτα εκτεθειμένες και να γίνουν νέες εκλογές, αμέσως»!

(κλικ στην εικόνα) 


Ο Ζούκερμπεργκ δήλωσε στον οικοδεσπότη του podcast Joe Rogan την περασμένη εβδομάδα ότι το Facebook εργάστηκε για να περιορίσει την εμβέλεια μιας ιστορίας της New York Post σχετικά με τον φορητό υπολογιστή του Hunter Biden κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών του 2020. Ο φορητός υπολογιστής, ο οποίος έχει έκτοτε επαληθευτεί ανεξάρτητα ως γνήσιος, περιείχε λεπτομέρειες για τη χρήση ναρκωτικών από τον γιο του Τζο Μπάιντεν, τις δραστηριότητες με πόρνες και τις επιχειρηματικές συναλλαγές στο εξωτερικό, μερικές από τις οποίες επρόκειτο να ωφελήσουν τον Μπάιντεν τον πρεσβύτερο.

Ο Ζούκερμπεργκ δήλωσε ότι το FBI «ήρθε σε εμάς» και προειδοποίησε ότι «πρόκειται να υπάρξει κάποιου είδους απόρριψη» της «ρωσικής προπαγάνδας». Η εκστρατεία του Μπάιντεν περιέγραψε επίσης ψευδώς το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή ως «ρωσική προπαγάνδα» εκείνη την εποχή.

Παρά τις διαμαρτυρίες του Τραμπ, είναι πιθανό να μην μπορεί να κάνει πολλά. Ο πρώην πρόεδρος κατηγόρησε ήδη τον Μπάιντεν ότι κέρδισε με απάτη, επικαλούμενος τη συλλογή ψηφοδελτίων, την υποτιθέμενη κατάχρηση της επιστολικής ψήφου και ισχυρισμούς για αργά τη νύχτα παύσεις στην καταμέτρηση που ακολουθήθηκαν από «απορρίψεις» ψηφοδελτίων υπέρ του Μπάιντεν σε σημεία ψηφοφορίας σε βασικές πολιτείες που ταλαντεύονται. Ο Τραμπ κατέθεσε πολυάριθμες αγωγές διαμαρτυρίας για την ήττα του, αλλά από τις λίγες που δέχθηκαν να εκδικάσουν τα δικαστήρια, καμία δεν ήταν επιτυχής.

Το Facebook δεν ήταν η μόνη πλατφόρμα που περιόρισε τη διάδοση της ιστορίας του φορητού υπολογιστή. Το Twitter απαγόρευσε κάθε αναφορά στο άρθρο της Post και ανέστειλε προσωρινά την εφημερίδα από την πλατφόρμα του, ενώ άλλα μέσα ενημέρωσης -που τώρα παραδέχονται ότι ο φορητός υπολογιστής ήταν πραγματικός και αξιόλογος- αρνήθηκαν να καλύψουν την ιστορία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνέντευξη του Ζούκερμπεργκ, το FBI ανέφερε ότι «ενημερώνει συστηματικά τις οντότητες του ιδιωτικού τομέα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των παρόχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για πληροφορίες σχετικά με πιθανές απειλές, ώστε να μπορούν να αποφασίσουν πώς να αμυνθούν καλύτερα απέναντι σε απειλές». Ωστόσο, η υπηρεσία πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να ζητήσει ή να κατευθύνει τις εταιρείες να αναλάβουν δράση». Το FBI δεν διευκρίνισε γιατί χαρακτήρισε το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή ως «απειλή».


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

RT news 

 

kanenazori.com 

 

26 σχόλια:

  1. MΠατριωτικό Pronews: "Διάσημη TikToker κάνει βόλτα στη Μύκονο με τα οπίσθια έξω (βίντεο)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης Σκορπιος30 Αυγούστου, 2022 08:57

      Χεχεχεχεχεχεχεε Καλημερα κωστη

      Διαγραφή
    2. Μιχαλης Σκορπιος30 Αυγούστου, 2022 16:01

      Αλέξια Τράικο: Η «καυτή» κοκκινομάλλα που θα προκαλέσει πανικό στο GNTM – Οι αναλογίες «φωτιά» (φώτο) προνιουςςςςςςςςςςς χεχεχεχεχε

      Διαγραφή
    3. Η «καυτή» κοκκινομάλλα σε μια από τις φωτογραφίες της από το instagram, που έχει αναρτήσει το προ, έχει βγάλει την ερπετική της γλωσσάρα, γλύφοντας με απύθμενη χυδαιότητα την εικόνα του Χριστού. Χοντραίνει το κολασμένο παιχνίδι τους και στην ελληνική tv. Τα παραμορφωμένα ματαιόδοξα σούργελα θα τη μιμηθούν, για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας....Και τα λυγούρια θα ικανοποιήσουν μέσα στην ανέραστη μοναξιά τους το κάτω κεφάλι, μια το επάνω έχει πάψει να λειτουργεί ή ήταν πάντα σε αχρηστία....

      Διαγραφή
    4. ΕΚΛΑΣΕ Η ΝΤΟΥΝΗ Κ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΗΣ Η ΑΣΗΜΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ... ΤΗΝ ΑΣΗΜΙΝΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΗΣ !!! PRONEWS & PORNEWS ,

      Διαγραφή
    5. Μιχαλης Σκορπιος30 Αυγούστου, 2022 22:53

      Αγαπητη Αναστασια εχης τον σεβασμο μου

      Διαγραφή
    6. ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΡΑΙΚΟ, ΝΤΟΥΝΗ, ΙΓΓΛΕΖΟΥ.... ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ;
      ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΞ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ, ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.
      ΠΟΥ ΠΑΩ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ;;;
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    7. ΓΙΝΟΤΑΝ, ΛΕΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, ΔΥΟ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
      ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΛΙΚΝΙΖΟΜΕΝΗ. ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
      -ARTISTA, ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΝΑΖΙ Η ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΗ.
      ΤΙ ΑΡΤΙΣΤΑ; ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ; ΟΧΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ; ΟΥΤΕ.ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ; ΖΩΓΡΑΦΟΣ;
      ΣΕ ΟΛΑ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
      ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟN ΑΠΟΓΡΑΦΕΑ....
      SCRIVERE PUTANA !!!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    8. @ΔΗΜΗΤΡΗ - https://www.pronews.gr/lifestyle/i-touni-simera-den-eixa-poly-kali-imera-eixa-polles-anagoules-pollous-emetous-foto/

      Διαγραφή
    9. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ.
      ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΗΘΟΣ, ΧΑΧΑΧΑ...

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. SUPER TRAMP - TAKE THE LONG WAY HOME !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=qmWC5dGVvH4

    VPX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αγραμματοσύνη στο Pronews:
      "Το λάθος που πιθανότατα κάνεις λάθος σχετικά με την ενυδάτωση"

      Διαγραφή
  3. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΒΑΛΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΤΩΡΑ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΦΥΣΙΣ ΗΣΥΧΑΖΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    https://www.facebook.com/watch/?v=1058148145032627

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.
      Πρωτόκολλο Δέκατο Τρίτο
      Ο Τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητούν πάντοτε το νέο).
      Κάποιοι ηλίθιοι, που θα φαντάζονται τους εαυτούς τους όργανα του πεπρωμένου, θα ασχοληθούν με τα νέα αυτά ζητήματα, χωρίς να αντιληφθούν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε από εκείνα που θέλουν να συζητήσουν.
      Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη, θα τους αποτρέπουμε απ’ αυτή με διασκεδάσεις, με παιχνίδια, τέρψεις, πάθη, οίκους ανοχής…
      Λίγο μετά θα προτείνουμε μέσω του Τύπου διαγωνισμούς τέχνης, αθλητισμού κλπ.
      Το ενδιαφέρον γι’ αυτά θ’ απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα, για τα οποία θα αναγκαζόμασταν να παλέψουμε εναντίον τους.
      Χάνοντας λίγο-λίγο τη συνήθεια να σκέπτονται με δική τους πρωτοβουλία, θα καταλήξουν να μιλάνε για συνταύτιση των ιδεών μας, διότι θα είμαστε οι μόνοι που θα προτείνουμε νέες κατευθύνσεις της σκέψης μέσω τέτοιων προσώπων, που να μη θεωρούνται συνεργάτες μας.
      Ο ρόλος των Φιλελεύθερων ουτοπιστών θα λήξει οριστικά όταν το πολίτευμά μας θα αναγνωριστεί.
      Μέχρι τότε θα μας προσφέρουν καλές υπηρεσίες, γιατί υποτάξαμε αυτούς τους βλακοχριστιανούς με πλήρη επιτυχία με τη λέξη «πρόοδος» και δεν υπάρχει ούτε ένας μεταξύ τους, ο οποίος να βλέπει ότι κάτω απ’ αυτή τη λέξη κρύβεται πλάνη σε όλες τις περιπτώσεις που δεν πρόκειται για υλικές εφευρέσεις, αφού η αλήθεια είναι μία και μόνη και δε μπορεί να έχει πρόοδο.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. "Να μου παραδωσετε την εξουσια που σας παρεδωσα σαμαλιακας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα θα του πουν. Εκανε @@ ο Πορτοκαλής....

      Διαγραφή
    2. Φιλαράκι,
      όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση η Διοίκηση Τραμπ μέσα από ένα συμβιβασμό με την καμπάλ, όταν είχε χάσει αυτή τα αβγά και τα καλάθια. Όταν αποδείχθηκε στην Συρία, ότι οι Ρώσοι διαθέτουν οπλικά συστήματα με πολύ ανώτερη ποιότητα από αυτά των δυτικών και κατά συνέπεια οι δυτικοί αδυνατούσαν να επιβάλουν τον Γ΄ΠΠ, που είχαν σχεδιάσει από το 1871 (βλέπε επιστολή Άλμπερτ Πάικ) άφού προηγουμένως είχαν διαλύσει τις δυτικές οικονομίες, ώστε να αποδεχθούν οι άνθρωποι, στην βάση της πολιτικής τού σοκ, την προοπτική τής ολοκληρωτικής καταστροφής, βρέθηκαν μπροστά σε αδιέξοδο και ήσαν υποχρεωμένοι, να κάνουν μια αναδίπλωση. Έτσι αποφάσισαν να αφήσουν στην διακυβέρνηση των ΗΠΑ σε κάποιους μη άμεσα ελέγχόμενους από αυτούς, με στόχο από την μια να λουστούν αυτοί την επερχόμενη κρίση και από την άλλη να κάνουν ταυτοχρόνως κάποιες προσπάθειες για την ανόρθωση τής οικονομίας, παραμερίζοντας (προσωρινά και μέχρι αυτοί να ανατραπούν) την ζοφερές για την οικονομική εξέλιξη τής δύσης οικονομικές επιλογές τής καμπάλ.
      Όταν η καμπάλ παραχώρησε την διακυβέρνηση στην Διοίκηση Τραμπ, εξακολουθούσε να ελέγχη τα πάντα, με μια μόνον εξαίρεση. Έλεγχαν όλη την γραφειοκρατία τού κρατικού μηχανισμού, όλες τις μυστικές υπηρεσίες, όλη την μαφία, όλο το δικαστικό σώμα, όλη την γραφειοκρατία τού Πεντγώνου, όλο το χρηματιστήριο, όλους τούς χρηματιστικούς κολοσσούς, όλες τις πολυεθνικές και όλα τα μαζικά μέσα εξαπάτησης. Αυτό που δεν έλεγχαν, ήταν η πλειοψηφία των μάχιμων επιτελείων και η υπηρεσία πληροφοριών τού στρατού. Σε αυτά τα στεγανά είχε εισχωρήσει σε σημαντικότατο βαθμό η συνωμοτική οργάνωση, που ιδρύθηκε μετά την δολοφονία τού Κένεντι, μέσω τής πρακτικής, που εφάρμοζε πολύ μεγάλος αριθμός καθολικών Ιρλανδών εργατών, να στέλνουν τα παιδιά τους στις στρατιωτικές σχολές των Βενεδικτίνων, που γινόντουσαν στην συνέχεια αξιωματικοί σε μάχιμα τμήματα τού στρατού. Μέσα σε αυτές ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ αναγκάστηκε να δεσμευτεί η ημάδα γύρω από τον Τραμπ και να προβεί σε τρεις συμπεφωνηθέντες ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥΣ συμβιβασμούς, ώστε να μπορέσει να αναλάβει την διακυβέρνηση. Αυτοί οι συμβιβασμοί ήταν, η στήριξη τού Ισραήλ, η προώθηση των ενέσιμων δηλητηρίων και να μην αποτολμηθεί καμία αλλαγή στο δικαστικό σώμα και τις μυστικές υπηρεσίες. Η συγκατάβαση τού Τραμπ να μην παρέμβει στο δικαστικό σώμα, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να εκτελεστούν για τεράστια εγκλήματα σε βάρος τής ανθρωπότητας όλα τα σημαντικά μέλη τής καμπάλ. Αυός ο αναπόφευκτος συμβιβασμός εξελίχθηκε πάρα πολύ δυσμενώς για τον Τραμπ, διότι μέσω αυτού ξέσκισε στην πορεία η καμπάλ με καταιγισμό στημένων διακαστικών επιθέσεων τον ίδιο και τούς βασικούς συνεργάτες του και μπόρεσε να επιβάλει νομικά την καλπονοθεία. Έτσι, πέτυχε να υποχρεώσει σε παραίτηση τους δυο πιο βασικούς συνεργάτες τού Προέδρου Τραμπ, τον Michael Flynn και τον Steve Bannon.

      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    3. Συνέχεια προηγούμενου...

      Ένας τέταρτος αναπόφευκτος συμβιβασμός, που ήταν αναγκασμένη η ομάδα γύρω από τον Τραμπ να υποστεί, ήταν, να μην γίνουν ουσιαστικές αλλαγές στις μυστικές υπηρεσίες. Η Διοίκηση Τραμπ ανέλαβε την διακυβέρνηση κατω από τελέιως δυσμενείς στνθήκες. Αλλά στην πορεία αποδείχθηκαν οι βασικοί της παράγοντες, ΠΡΩΤΟΣΤΑΝΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥ Ντόναλντ Τραμπ, λέοντες δυναμισμού, ευφυίας, ευστροφίας, εφευρετικότητας (υδατογράφημα στα ψηφοδέλτια) ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ και προ πάντων ΑΝΤΟΧΗΣ και ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Δεν είχαν στην διάθεσή τους, όταν ανέλαβαν την καρέκλα στον Λευκό Οίκο, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, εκτός την πρόσδεση στα μάχημα επιτελεία τού στρατού και σχετικά ελεύθερο παδίο δράσης στην οικονομία, μέσω των μικρότερων επιχειρήσεων, που δεν ανήκαν στην καμπάλ, με αρκετές από τις οποίες είχε προσωπικούς δεσμούς ο Τραμπ, καθώς και καλή πρόσβαση στην αστυνόμευση, μέσω των μεσαίων και κατότερων αστυνομικών. Οι Ρώσοι είχαν διαμυνήσει προηγουμένως στις δυνάμεις, που στηρίζουν τον Τραμπ και στην ομάδα του: "Προχωρήστε και μην φοβόβαστε. Εμείς σιγοψήνουμε ένα πολύ ωραίο παλούκι για την καμπάλ και κάτι βυτία με νέφτι, που όταν τα βάλουμε σε δράση θα χορεύουνε με χέβυ μέταλλ μπαλάντες".
      Έτσι, τα παλληκάρια μας ρίχτηκαν αμέσως στην δουλειά και στον αγώνα. Κατάφεραν να ανορθώσουν την οικονομία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να πατάξουν το εμπόριο ανθρώπων και το εμπόριο ναρκωτικών και να σταματήσουν το πολεμικό ξέσκισμα χωρών από την επιθετικότητα των ΗΠΑ. Με αυτόν τον τρόπο κορυφώθηκε η αγάπη τού λαού για τον Τραμπ, ο οποιος είναι οπλισμένος. Ο ΤΡΑΜΠ ΝΙΚΗΣΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ή ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΡΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. Η καμπάλ είχε την ανοησία, επειδή έλεγχε όλα τα μαζικά μέσα, να μην συμπεριλάβει στους συμβιβασμούς που επέβαλε, να κρατήσει ο Τραμπ το στόμα του κλειστό, πράγμα που είναι και σχετικά για πρακτικούς λόγους ακατορθωτο. ΕΤΣΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. Για να μπορέσουν να γεμίσουν οι Ρόλινγκ Στόουνς τα γήπεδα μα τις δεκάδες εκατομμύρια ενθουσιασμένους οπαδούς, που μπόρεσε να κινητοποιήσει ο Τραμπ, θα πρέπει να βγάλουν τουλάχιστον 40.000 νέα τραγούδια ακόμη. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΚ ΣΤΑΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Επί πλέον χιλιάδες ψηφιακοί μαχητές στηρίζουν την δράση του σε όλη την υφήλιο.
      Η καμπάλ υπολόγιζε, ότι θα έχανε μεν τα έσοδα από παράνομες ενέργειες τού ποινικού εγκλήματος, αλλά αυτό δεν τους πτόησε, γιατί γνώριζαν, ότι θα γέμιζαν τις κάσες τους μελλοντικά με τα ενέσιμα δηλητήρια. Με αυτόν τον τρόπο θα προωθούσαν και το plan Β, αφού απέτυχαν να επιβάλουν τον Γ΄ΠΠ , για την επιβολή τού αποληθυσμού που σχεδίασαν. Όμως το πρώτο, που έκανε η Διοίκηση Τραμπ, ήταν να αυξήσει τις αποδιοχές των στρατιωτικών και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τής αστυνομίας, επιτρέποντάς της να εκπληρώσει την αποστολή της και ενισχύοντάς την με την κατασκευή τού τείχους. ΕΤΣΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ.
      Στην τρέχουσα φάση, η καμπάλ παραπαίει στην κυριόλεξια μέσα σε συνθήκες διογκούμενης κρίσης σαν χιονοστιβάδα, με την ενεργειακή και την επισιτιστική στενότητα, την κάθετη αύξηση των τιμών όλων των βασικών ειδών διαβίωσης, τού ξεσαλώματος τού κόστους τού ηλεκτρικού ρεύματος και τής θέρμανσης και την ήττα των εωσφοριστών στα μέτωπα τής Ουκρανίας, ενώ η νομιμοποίηση τού συστήματος στην συνείδηση των πολιτών φθίνει με γεωμετρική ταχύτητα, στα πρόθυρα ενός χειμώνα με εκρηκτικές συνέπειες.

      συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    4. Συνέχεια προηγούμενου..

      Θα πρότεινα λοιπόν στα φιλαράκια, που θεωρούν, ότι ο τραμπ είναι "μαλιάκας", όπως γράφτηκε εδώ, να το σκεφτούνε λιγάκι περισσότερο. Η ζωή προχώρησε πάντα μέσω αναπόφεκτων συμβιβασμών. Αυτό που είναι καθόριστικό, είναι η συνεπής εφαρμογή μιας νικηφόρας στρατηγικής, έστω κι αν η πορεία προς την τελική απελευθέρωση τής ανθρωπότητος στάζει αίμα. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, βαστάει στις εικονογραφικές παραστάσεις του την δίστομο ρομφαία. Είτε από την μια πλευρά πορευτούμε, είτε από την άλλη, θα κοπούμε. Σε μάς απομένει να ακολουθήσουμε την οδό τής Σωτηρείας. Ο Αγώνας είναι κύρια πνευματικός. Και η επιλογή ένταξης με την σωστή πλευρά τής ιστορίας αποτελεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ.

      Διαγραφή
    5. Φίλε Διονύση ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

      Ήταν για το πηγάδι αυτά τα δυο σχόλια, αλλά κάτι με έκανε να τα αναρτήσω. Ήθελα να δω και αντιδράσεις. Έλαβα κάτι ακόμα καλύτερο: Την πολύτιμη και σημαντική παρέμβαση Μποτίλια! Μάς κάλυψες όλους.

      https://www.youtube.com/watch?v=VvooiOmZaWM
      (πρόσεξε και πόσο θεϊκά αλλάζει το κομμάτι από το 3:18 κι ύστερα)

      Διαγραφή
    6. Έτσι ακριβώς, αγαπητέ Κώστα. Ο Τραμπ μπορεί να ξεκίνησε με αυτοσχεδιασμούς τζαζ, αλλά συνεχίζει με ρυθμούς ζούγκλας. Διότι, το ποδοβολητό τής αντιλόπης δεν διαθέτει μόνον δύναμη, αλλά και χάρη. Και όταν πέσουν στο έδαφος τα φύλλα τής άγριας βλάστισης από σφοδρούς ανέμους, ενισχύεται η ελαστικότητα και η αντοχή των κλαριών, για να φέρουν καρπούς βαρίδια.

      Διαγραφή
    7. Κώστα, τα σχόλια του χειμαρρώδη Διονύση νομίζω ότι ΑΞΙΖΟΥΝ ξεχωριστή ανάρτηση, με την άδεια πάντα του ίδιου.
      Τί να πρωτοπουμε για τον ΜΕΓΑ Μποτιλια !!!
      Σεβας και μελέτη.
      Ερρωσθε
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ Διός Κούρε,
    σε ευχαριστώ θερμά για τον έπαινο. Με την προτροπή σου για μελέτη, όχι μόνον των σχολίων, που επιχειρούν με διείσδυση στα πεπραγμένα να τα ερμηνεύσουν, αλλά προς κάθε προσοδοφόρα κατεύθυνση, συμφωνώ οπωσδήποτε, διότι αυτήν την πρακτική εφαρμόζω συστηματικά και ο ίδιος. Επ' αυτού αξίζει να εντοπιστεί, ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές πληροφορίες, όχι όμως όλες οι αναγκαίες για να βγουν συνεκτικά συμπεράσματα, οπότε αρμόζει να προστρέχουμε και σε βιβλία.
    Αναφορικά με τον σεβασμό, πιστεύω ότι αυτός πρέπει να αποδίδεται στον καθένα από καρδιάς, που συμβάλει με τον ένα ή αλλο τρόπο στην προσπάθεια αφύπνισης, χωρίς διαχωρισμούς. Επειδή ευτύχησα να γνωριστούμε από κοντά, γνωρίζεις, ότι δεν επιδιώκω αναγνωρίση κάποιου είδους, αλλά μόνον προώθηση των απόψεών μου. Και είμαι βέβαιος, ότι θα αυτό θα συμβεί, διότι επιμένω, οπότε θα με υποστούν, είτε τούς αρέσει, είτε όχι.
    Σχετικά με το όποιο μέγεθος ενός εκάστου, που επιθυμεί να προσφέρει κάτι σε επίπεδο ανάλυσης, εκτιμώ, ότι οι βασικές ικανότητες δεν προέρχονται κυρίως από κάποια ταλέντα, αλλά αποτελούν αποτέλεσμα ποσοτικής επισυσσώρευσης συστηματικής εργασίας. Στηρίζομαι σε ένα αρχείο και μια βιβλιοθήκη, που έχω συγκεντρώσει και επεξεργαστεί στην πορεία σαράντα ετών. Επειδή είμαι 68 ετών, είναι επόμενο να βρίσκομαι λίγο πιο μπροστά, από νεότερους συνοδοιπόρους, που εφαρμόζουν παρόμοιες πρακτικές.Κάποιες σημαντικές πληροφορίες, που καταθέτω στα σχόλια τής ανάρτησης, άντλησα από το βιβλίο τού Michael Wolff "Unter Beschuss, Trumps Kampf Ιm Weissen Haus" ("Καταιγισμός Πυρών, ο Αγώνας τού Τραμπ στον Λευκό Οίκο). Όταν διάβασα αυτό το ογκώδες βιβλίο μέχρι την μέση πριν δυο χρόνια, θεώρησα, ότι ήταν χαμένος κόπος και σταμάτησα την περαιτέρω ανάγνωση. Σήμερα όμως διαπιστώνω, ότι ο συνδυασμός όσων παρατίθενται εκεί, με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, είναι ιδιαίτερα πολύτιμος. Άρα, χρειάζεται συστηματική πρτοσπάθεια, ώστε να βρεθεί κάποια άκρη.
    Τα σχόλια που κατέθεσα εδώ, αποτελούν μια πιο σύντομη παρουσίαση των απόψεων, που περιέχονται στο τελευταίο κεφάλαιο τής πραγματείας μου σχετικά με την εξουδετέρωση τής νεοταξικής ατζέντας, που θα ανεβάσω στο διδίκτυο τις επόμες ημέρες. Αυτό το κεφάλαιο ανήρτησα εχθές, λίγο πριν σχολιάσω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή