«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Η τέχνη του ψέματος

από το Le Saker Francophone


 

Συνήθιζαν να λένε "ψέματα". Μετά έγινε "προπαγάνδα". Μετά έγινε "εκδοτικός έλεγχος". Δεν θα το συγκαλύψουμε. Θα το αποκαλούμε ψέματα. Εκατομμύρια άνθρωποι απασχολούνται παγκοσμίως στη βιομηχανία του ψεύδους, δηλαδή στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, και εκατοντάδες εκατομμύρια πιστεύουν σε αυτά. Κάποτε η Σοβιετική Ένωση ήταν ειδικός στα ψέματα. Θυμάμαι τη Σοβιετική Ένωση, όπου ζούσα και θυμάμαι μία από τις δύο κύριες εφημερίδες, η οποία ονομαζόταν "Πράβντα", που σημαίνει "Η Αλήθεια". Κάποιοι άνθρωποι τη διάβαζαν γιατί ήξεραν ότι η αλήθεια ήταν το αντίθετο από αυτό που έγραφε. Οπότε τα γύριζαν όλα ανάποδα για να προσπαθήσουν να βρουν την αλήθεια. Πράγματι, το διάβασμα ανάμεσα στις γραμμές/ψέματα έγινε ένας καλός τρόπος για να ανακαλύψει κανείς την αλήθεια.

 

Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ, οι ρωσικές εφημερίδες λένε τώρα γενικά την αλήθεια. Ωστόσο, το ρόλο της "Πράβδας" έχουν αναλάβει τα δυτικά κρατικά φερέφωνα, δηλαδή οι δυτικές εφημερίδες και τα μέσα ενημέρωσης τους γενικότερα. Αυτά ελέγχονται βασικά σε όλο τον δυτικοποιημένο κόσμο, από τον Καναδά μέχρι τη Νέα Ζηλανδία, από την Ιαπωνία μέχρι την Πολωνία, από έξι εμπορικούς οργανισμούς που έχουν όλοι την ίδια φασιστική ιδεολογία και παπαγαλίζουν τα ίδια ψέματα. Είναι αλήθεια ότι τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είχαν πάντα αυτή την τάση, αλλά σήμερα τα ψέματά τους έχουν αναπτυχθεί συστηματικά και είναι ακόμη πιο γελοία από πριν. Οι λίγοι τελευταίοι έντιμοι δημοσιογράφοι φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε συγκεκριμένους δυτικούς τύπους ψεύδους στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συμμαχικής απελευθέρωσης της Ουκρανίας από τον ναζισμό.

 

1. Η τέχνη του να αναφέρεις το αντίθετο της αλήθειας


'Οι Ρώσοι έχουν υποστεί τεράστιες απώλειες'. 'Οι Ρώσοι έχουν βομβαρδίσει ένα μαιευτήριο/ένα σχολείο/έναν πολίτη'. 'Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν Ουκρανούς αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες'. 'Τα ρωσικά στρατεύματα βιάζουν γυναίκες'. 'Οι Ρώσοι διαπράττουν φρικαλεότητες'. 'Τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν δυσκολίες'. 'Είκοσι Ρώσοι στρατηγοί έχουν σκοτωθεί'. 'Η Ρωσία χρεοκόπησε'. Σε γενικές γραμμές, με αυτή την καθαρά σοβιετική τεχνική, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τις λέξεις 'Ρώσοι' σε 'Ουκρανοί', 'Ρώσοι' σε 'Ουκρανοί' και 'Ρωσία' σε 'Ουκρανία'. Τότε μπορείτε να μάθετε την αλήθεια.

 

2. Η τέχνη της απόσπασης της προσοχής ή η μη αναφορά οποιουδήποτε δυσμενούς για τη Δύση γεγονότος

 

Πολύ σπάνια θα ακούσετε για ρωσικές νίκες και ουκρανικές απώλειες στα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Προτιμούν να αναφέρουν αντ' αυτού κάποιο άσχετο και παράλογο σκάνδαλο διασημοτήτων. Αυτός ο αντιπερισπασμός, η απουσία πραγματικής δημοσιογραφίας, είναι στην πραγματικότητα μια μορφή λογοκρισίας. Ωστόσο, αν αναφέρουν μια μικρή ρωσική επιτυχία, πάντα θα την χαρακτηρίζουν με τις λέξεις "Αυτό δεν έχει επαληθευτεί από ανεξάρτητη πηγή". Αυτό είναι μια προσπάθεια να απαξιωθεί η δήλωση, ανεξάρτητα από την αλήθεια, επειδή είναι δυσμενής για τη Δύση.

 

3. Η τέχνη της συκοφάντησης των εχθρών σας

 

'Ο Πούτιν πεθαίνει από καρκίνο'. 'Είναι ψυχικά άρρωστος, 'τρελός'. Αυτές οι δηλώσεις μας κάνουν να γελάμε. Είναι σαφές ότι στην πραγματικότητα δεν αναφέρονται στον Ρώσο πρόεδρο, αλλά σε διάφορους δυτικούς ηγέτες, τον Μπάιντεν, τον Τζόνσον κ.λπ. Ο Πούτιν θα είναι εκεί πολύ καιρό μετά την αναγκαστική παραίτηση ή την εξαφάνιση αυτών των καραγκιόζηδων.

 

4. Η τέχνη της μετάφρασης ή η ομιλία σε κώδικα

 

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης μιλούν με κώδικες προκειμένου να συγκαλύψουν την αλήθεια. Δυστυχώς, πολλοί είναι ανίκανοι να μεταφράσουν αυτόν τον κώδικα. 

 

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

 

"Η Διεθνής Κοινότητα" (πρώην "Ο Ελεύθερος Κόσμος") = το δυτικό φασιστικό μπλοκ, που εκπροσωπεί (μόνο που στην πραγματικότητα δεν εκπροσωπεί) το ένα όγδοο του παγκόσμιου πληθυσμού.


Η Διεθνής Τάξη που βασίζεται σε κανόνες = οι νεοναζιστικοί κανόνες που επιβάλλονται από τις δυτικές απειλές στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

 

Η Παγκόσμια Τράπεζα = Η τράπεζα που διοικείται από τις ΗΠΑ.

 

Διεθνές Νομισματικό Ταμείο = Διεθνές Ταμείο του Μαμωνά.

 

World Economic Forum –DAV0S  = Παγκόσμιος Οικονομικός Φασισμός

 

ΟΗΕ = Η ναζιστική τάξη που διοικείται από τις ΗΠΑ.

 

ΝΑΤΟ = Βορειοαμερικανική Τρομοκρατική Οργάνωση.

 

ΜΚΟ = Ναζί - GO.

 

Η ουκρανική κυβέρνηση = το τρομοκρατικό καθεστώς/φασιστική χούντα του Κιέβου που εγκατέστησαν οι ΗΠΑ.

 

Η προσάρτηση της Κριμαίας = Η επιστροφή της Κριμαίας στη Ρωσία με συντριπτική πλειοψηφία ψήφων υπέρ με δημοκρατικό δημοψήφισμα.

 

Η SBU = η Μυστική Μονάδα Βίας (η Μυστική Αστυνομία του Κιέβου - υποκλάδος της CIA).

 

Ο ουκρανικός στρατός = υποστηριζόμενοι από τις ΗΠΑ αυτονομιστές τρομοκράτες.

 

Οι υποστηριζόμενοι από τη Ρωσία αυτονομιστές = Ουκρανοί μαχητές της ελευθερίας.

 

Οι Ρώσοι εισέβαλαν στην Ουκρανία = Οι Ρώσοι απελευθερώνουν την Ουκρανία κατόπιν αιτήματος των καταπιεσμένων Ουκρανών.

 

Η Ουκρανία έχασε το Λισιτσάνσκ = Η Ρωσία απελευθέρωσε το Λισιτσάνσκ.

 

Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν κάνει τακτική υποχώρηση = Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν κατατροπωθεί και τρέχουν να σωθούν.

 

Οι ουκρανικές δυνάμεις αντεπιτίθενται = Οι ηττημένες ουκρανικές δυνάμεις ονειρεύονται αντεπίθεση.


Game-changing δυτικά όπλα = Ήδη καταστράφηκαν τα δυτικά όπλα.

 

Συμπέρασμα


Παραπάνω αποκαλέσαμε τα είδη των δυτικών μέσων ενημέρωσης "τέχνες". Ωστόσο, στην πραγματικότητα, ίσως θα έπρεπε να τα είχαμε ονομάσει "επιστήμες", διότι οι τεχνικές αυτών των ψεμάτων είναι πλέον τόσο μη δημιουργικές αλλά τόσο ανεπτυγμένες που θα μπορούσε να γραφτεί ένα επιστημονικό εγχειρίδιο γι' αυτές. Χωρίς αμφιβολία, οι αναγνώστες μπορούν να προσθέσουν πολλά, πολλά άλλα παραδείγματα στην παραπάνω λίστα για να καταδείξουν αυτό το σημείο. Μαζί ίσως θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ακόμη και ένα λεξικό του ψεύδους. Αυτό θα ήταν ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για όσους αγαπούν την αλήθεια.

 

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η παλιά σοβιετική εφημερίδα "Πράβντα" ήταν μια πολύ δημοφιλής εφημερίδα. Όχι επειδή την διάβαζε ο κόσμος, αλλά επειδή δεν μπορούσες να αγοράσεις χαρτί υγείας στην ΕΣΣΔ. Καθώς η τιμή του χαρτιού ανεβαίνει στην Ευρώπη, επειδή μια από τις κύριες πηγές χαρτιού είναι η Ρωσία και αυτή είναι τώρα σε έλλειψη, καθώς η προσφορά έχει περιοριστεί από τις αντιρωσικές κυρώσεις. Τώρα φαίνεται ότι και οι δυτικές εφημερίδες θα γίνουν πολύ δημοφιλείς 🧻 🤣


Μεταφράστηκε από τον Hervé, διορθώθηκε από τον Wayan, για το Le Saker Francophone


lesakerfrancophone.fr

μετάφραση στα ελληνικά: Con



15 σχόλια:

  1. Η Κίνα διακόπτει .....τις συνομιλίες για την κλιματική αλλαγή....................LOL
    https://www.globaltimes.cn/page/202208/1272321.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια πως το "ψέματα", η "προπαγάνδα" και ο "εκδοτικός έλεγχος" ουσιαστικά το αποτελούν το ίδιο διαχρονικό εργαλείο χειραγώγησης του όχλου και φυσικά δεν προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Τώρα, στο παγκόσμιο μαντρί επικρατεί αναστάτωση και οι γελοίοι και οριακής νοημοσύνης τσοπαναραίοι, έχουν χάσει το μπούσουλα. Από τη μία, δεν έχουν πια ούτε ίχνος αξιοπιστίας, αφού σαν τον ψεύτη βοσκό του Αισώπου δεν βρίσκουν πια πρόθυμους για βοήθεια. Από την άλλη, τα άβουλα αμνοερίφια έχουν αναστατωθεί. Κλεισμένα τόσο καιρό στο μαντρί, βλέποντας πέρα από το φράχτη τα παλιά τους βοσκοτόπια να καταστρέφονται, βλέποντας τους ομοίους τους να πέφτουν σαν τις μύγες από τα μπόλια και ακούγοντας τα άντερά τους να γουργουρίζουν από την πείνα, έχουν αρχίσει να φοβούνται περισσότερο τους κλόουν τσοπάνηδες, που τα “φροντίζουν”, από τους λύκους, πραγματικούς ή φανταστικούς. Το αιώνιο φόβητρο που χρησιμοποιούσαν πάντα τα άνωθεν αφεντικά για την αέναη καταστολή τους…
    Για τα μαύρα πρόβατα και τους αποδιοπομπαίους τράγους, που καταδιωγμένοι από τα μεγάλα και τα μικρά αφεντικά, αλλά και από το ίδιο το κοπάδι (με περίσσιο μίσος), τριγύριζαν πάντα ελεύθεροι και αντιμετώπιζαν τις δυσκολίες και τους θανάσιμους κινδύνους έξω από το μαντρί, η σημερινή τρομερή αναστάτωση δεν είναι κάτι που τους προκαλεί έκπληξη και δέος….. Κάποιοι από αυτούς έχουν συμφιλιωθεί με τους λύκους και την άγρια Φύση….και διδάχτηκαν πολλά …..Διαπίστωσαν πως η “ασφάλεια” του μαντριού ήταν ένα ψέμα, μια πλάνη, για να οδηγούνται τα αμνοερίφια με προθυμία στη σφαγή. Τώρα, που στο κοπάδι έχει πέσει τέτοιος τρόμος και θανατικό, βλέπουν απ’ έξω τον αφανισμό του. Το βλέπουν εγκλωβισμένο μέσα στη ζώνη του λυκόφωτος, και όχι από κάποια παγίδα του “κακού” λύκου…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ??
    https://www.brighteon.com/f8eab9c1-fcd5-4cb0-913d-523c6fb0db74

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τελευταία ανάρτηση Καραϊβάζ.
    Γι' αυτό τον σκότωσαν.

    https://amazonios.net/i-teleytaia-anartisi-karaivaz-nd-oi-paiderastes-oi-viastes-k-a-i-mpocha-apo-ta-parasita/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ //
    ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ. Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΦΑΜΗΛΙΑΣ //
    ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ //
    ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ //
    ΤΙ ΥΠΟΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΤΣΗ? ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟ //
    ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ (υπαρχουν κε σωστοι, αλα ινε λιγοι) //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ //
    ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ //
    ΙΡΑΚ, ΛΙΒΥΗ ΚΕ ΔΗΜΙΟ-ΚΡΑΤΙΑ //
    ΙΡΑΚ (τους ελευθερωσαν απο τον κακο Σανταμ, που σταματησε να τους πουλαει φτηνα το πετρελαιο) //
    ΛΙΒΥΗ (τους ελευθερωσαν απο τον κακο Κανταφι, για να του παρουν ολο το πετρελαιο) //
    ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (το πηρανε για να το φυλαξουν . . .), ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ (τα πηραν κε αυτα για να τα φυλαξουν), ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ //
    ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ) ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΝ, ΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕ ΠΕΙΝΑ // ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ?? ΠΟΤΕ (η οξια στο ΤΕ παρακαλω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TA IΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

      https://youtu.be/NF5LdsRghWI

      Διαγραφή
    2. Αυτά είναι από σχόλιο δικό μου από:
      “Με το όνομά τους όλα...” στις 04 Αυγούστου, 2022 16:04
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/08/blog-post_4.html
      Αντιγόνη

      Διαγραφή

  8. ΈΛΑ,ΠΆΡΕ-ΠΆΡΕ 🤑

    Στην ΚΎΠΡΟ έγινε κατορθωτή η μεταφορά χθες Σάββατο,1.260 δόσεων του πίθηκο🐒Μπολιού Υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη προθυμία και από άλλες χώρες. ΙΣΡΑΉΛ,ΙΣΠΑΝΊΑ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΊΑ.
    Τελικά επιτεύχθηκε η παράδοση των εμβολίων με πρωτοβουλία του Υπουργού Υγείας και της Επιτόπου Υγείας κ. Κυριακίδου», δήλωσε κατά την παραλαβή στη Λευκωσία, η Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, Έλενα Παναγιωτοπούλου.
    Απαντώντας σε ερώτηση, η κα. Παναγιωτοπούλου είπε ότι είναι 1.260 δόσεις, και οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν από τις 7/7/2022 ημέρα Κυριακή.
    ΆΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΛΌ 🐒ΜΠΌΛΙ
    ΧΑ....😂 😂

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oι Παλαιστίνιοι σκοτώνουν τα παιδιά της Παλαιστίνης και η Ρωσία τους ρωσόφωνους αυτή είναι Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ MAINSTREAM MEDIA! To Ισραήλ κατηγορεί τους Παλαιστινίους πως σκοτώνουν τα παιδιά της Παλαιστίνης!!!
    Κοινή γραμμή προπαγάνδας Κιέβου-Τελ Αβίβ! Το Ισραήλ κατηγορεί τους Παλαιστίνιους ότι σκοτώνουν Παλαιστινιόπουλα όπως ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία ότι βομβαρδίζει το κέντρο του Ντόνετσκ και σκοτώνει ρωσόφωνους ή τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζια που ελέγχει! Σφαγή στην Παλαιστίνη. 24 νεκροί οι 5 παιδιά και 204 τραυματίες από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα!
    https://dimpenews.com/2022/08/07/18-%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%cf%8e%cf%82-%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%bf%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%bf/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Σεκτα Εβραιων Σατανιστων (που κυβερνουν την Ελαδα κε τον Κοσμο) "ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΧΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://anatropitora.blogspot.com/2022/08/6.html

    η τραπεζα τισ ανατολης υπαρχει ακομη εν ετει 2018 ..διαβαστε την ερευνα η οποια (ερευνα )δεν εχει προσκοληση σε κανενα κομμα , παραταξη η ' φορεα //για οσους το εχουν κοιταξει το θεμα της τραπεζασ της ανατολης ξερουν οτι ειναι μειζον και το το ρατος επε ελλας (και αλα κρατη ) δεν θελουν με τιποτα να μαθευτει η αληθεια ..Καλημερα και καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή