«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Ήρθε η ώρα της πληρωμής! Ποιοί τον πούλησαν και τον πετάνε στα σκουπίδια! (ένα Θρίλερ …πολιτικού Τρόμου)

 γράφει ο Πύρινος Λόγιος


 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ανθρωποειδές της οδού Ηρώδη Αττικού δεν καταλαβαίνει, ούτε από αξιοπρέπεια, ούτε από φιλότιμο. Γιατί δεν έχει τίποτε απ’ όλα αυτά. Η ώρα της Νεμέσεως βεβαίως όχι μόνο έχει σημάνει, αλλά βρίσκεται ήδη και ante portas, αλλά αυτό το ανδροειδές ούτε καν το έχει πάρει χαμπάρι. Αν το είχε, θα είχε φύγει το συντομότερο από το Μαξίμου. Όχι για το καλό της πατρίδας (την οποία σκότωσε ήδη), αλλά για να σώσει το σαρκίο του που κινδυνεύει ακόμα και με φυλακή!…

Θα δανειστώ ένα μέρος ενός λογύδριου από τον έξοχο Παναγιώτη Τραϊανού, που μέσα σε δυό αράδες, λεέι πολύ περισσότερες αλήθειες από όσες νομίζουμε.

Στην ιστορία υπάρχουν κάποιες στιγμές-«παράθυρα», οι οποίες σου επιτρέπουν να «δεις» πράγματα, τα οποία σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσες να δεις. Ένα τέτοιο «παράθυρο» βλέπουμε «ανοικτό» στις ημέρες μας …Ένα «παράθυρο», το οποίο μας επιτρέπει να δούμε όλους τους «σκελετούς» στη «ντουλάπα» της μεταπολεμικής μας ιστορίας. Τώρα, που το βενιζελικό παρακράτος προσπαθεί να «θεμελιώσει» την επόμενη ημέρα των Μνημονίων, κάνει κινήσεις, οι οποίες αναπόφευκτα το εκθέτουν σε κοινή θέα.

Σε πολλά ζητήματα έχω διαφωνήσει με τον Τραϊανού. Και μάλιστα δημόσια. Προσπαθεί να ερμηνεύσει πολλές φορές την Ιστορία με λάθος τρόπο, κάποια στιγμή αναιρεί ορισμένες από τις πτυχές στις οποίες είχε αναφερθεί στο παρελθόν με διαφορετική χροιά ή αναθεωρεί κάποιες άλλες και σε αυτό με βρήκε ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν απέναντι του. Σε κάποια άλλα επίσης, έχω συμφωνήσει και επαυξήσει, όπως ας πούμε για τον προδοτικό ρόλο του ΚΚΕ, την αλήθεια για τη Δεξιά και την Αριστερά και προπάντων την αλήθεια για τον Άρη Βελουχιώτη και το ΕΑΜ.

Δύο πράγματα όμως με κάνουν να τον σέβομαι ιδιαίτερα και να τον υπολήπτομαι: Το θάρρος του και τη μαγκιά του στο να πεί ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πονάνε και που έχουν χαρακτηριστεί διαχρονικά ως…συνωμοσιολογίες ή «αναίσχυντα ψεύδη». Όπως αυτή που αναφέρω, στην αρχή αυτού του νέου πονήματος μου.

Πράγματι, εδώ και καιρό έχουν ανοίξει πολλά «παράθυρα» και η μη εξαρτημένοι Έλληνες από το καθεστώς των προδοτών κάθε απόχρωσης, είναι σε θέση πλέον να δούν το τι παίζει στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα, που δυστυχώς η απλή τους σκέψη δεν μπορούσε ποτέ να τη χωνέψει. Μια πραγματικότητα, που αγγίζει ακόμη και το…θρίλερ πολιτικού Τρόμου…

Οι «Βενιζελικοί» και η ΝΤΠ

Η αλήθεια είναι ότι από τη λήξη του Β’ΠΠ μας κυβερνάει καθ’ ολοκληρίαν η ληστοσυμμορία του κουστουμάτου υποκόσμου των λεγόμενων Κεντρώων «βενιζελικών». Όλων αυτών δηλαδή που ο Βενιζέλος είχε ως υποστηρικτές του και «συνοδοιπόρους» του, για να δημιουργήσει μια Ελλάδα με «λαϊκή βάση». Μόνο που αυτοί που τον υποστήριζαν, δεν είχαν καμμιά σχέση με τα οράματα του. Απλά τον χρησιμοποίησαν για να εδραιωθούν στα υψηλά κλιμάκια της πολιτικής ζωής της χώρας και όταν ο Βενιζέλος «έπεσε», αυτοί πρώτοι τον εγκατέλειψαν.

Γιατί ονομάστηκαν…Κεντρώοι; Μα για τον απλούστατο λόγο του να μπορούν να ελίσσονται κάθε φορά, προσαρμόζοντας τις πολιτικές τους «γραμμές» ανάλογα με τις εξελίξεις! Και φυσικά, διότι δεν είχαν καμμιά απολύτως ιδεολογία, ούτε κανέναν πατριωτισμό.

Οι τύποι αυτοί κρατούσαν γερά τα νήματα της οικονομίας της Ελλάδας και κατεύθυναν με μαεστρία την πορεία της κοινωνίας, με βάση την τέχνη και τον πολιτισμό. Οι πιο πολλοί απ’ αυτούς, είχαν στενούς συνδέσμους με τους καμπαλιστές Εβραίους και φυσικά με τις σκοτεινές και υπόγειες «αδελφότητες» της Ευρώπης και της Αμερικής, όπως επί παραδείγματι οι «Πεφωτισμένοι» και ο «‘Ελευθεροτεκτονισμός» και αργότερα ασφαλώς οι περισσότεροι απ’ αυτούς, επιχειρηματίες κυρίως και πολιτικοί, είχαν γίνει μέλη της περίφημης «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ» και της «Τριμερούς Επιτροπής» του Ροκεφέλερ. Αυτοί οι ίδιοι οι βενιζελικοί με τους υποτακτικούς τους και τον πολιτικό υπόκοσμο – δηλαδή την οργανωμένη «φανατίλα του όχλου», δημιούργησαν την βάση και για τα δύο κόμματα που προέκυψαν στη δεκαετία του ’50, δηλαδή την ΕΡΕ και την Ένωση Κέντρου, με σκοπό την απόλυτη νομή της εξουσίας στην Ελλάδα και την εδραίωση της αμερικανοκρατίας, αφού πρώτα μπόρεσαν να απαλλαγούν από τον άκρως επικίνδυνο γι αυτούς Βελουχιώτη και το ΕΑΜ μέσω του βρώμικου Εμφυλίου. Αυτοί στη συνέχεια, μετά την πτώση της Δικτατορίας, (επαν)ίδρυσαν τους ίδιους κομματικούς σχηματισμούς, αλλά με άλλα ονόματα, όπως η ΝΔ του Καραμανλή και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ουσιαστικά, δυό κόμματα με φαινομενικά εντελώς διαφορετική ιδεολογική χροιά, ουσιαστικά όμως πλαισιωμένα από τα ίδια βενιζελικά στερεότυπα. Απλά για να κυβερνούν οι ίδιες πολιτικές οικογένειες και κανείς από τον αυθεντικό λαό να μη μπορεί να μπεί σφήνα στην πολιτική ζωή του τόπου. Εξέφραζαν μ’ άλλα λόγια και οι δύο παρατάξεις την ίδια πολιτική λογική του «βολέματος» και της νομής του δημοσίου πλούτου, με αποτέλεσμα την πλήρη άνθιση του νεποτισμού αφ’ ενός και του αμερικανοκεντρισμού στην πολιτική κατεύθυνση της Ελλάδας, ενστερνιζόμενοι πλήρως και ουσιαστικά την τρίτη εκδοχή του, δηλαδή τον αμερικανικό «εξαιρετισμό».

Η βενιζελική ληστοσυμμορία είναι αυτή που μας έφτασε ως εδώ.

Αυτή η ίδια συμμορία ήταν που συνεργάστηκε χωρίς καμμιά ντροπή με τους Γερμανούς κατά την περίοδο της Κατοχής. Αυτή η ληστοσυμμορία συνεργάστηκε έκτοτε με τους κάθε λογής «επικυρίαρχους» της πατρίδας μας στην μεταπολεμική περιόδο. Αυτή η ίδια συμμορία, που απαλλάχθηκε ουσιαστικά από τις κρεμάλες που είχαν στηθεί φροντίζοντας γι’ αυτό οι…φίλοι μας οι Άγγλοι (οι οποίοι μας οδήγησαν στον εθνοκτόνο Εμφύλιο με την αγαστή συνεργασία του ΚΚΕ), έγινε η αιτία να αμαυρωθεί η ύψιστη πράξη των Ελλήνων στο να σταθούν απέναντι στους φασίστες του Χιτλερ μέσω της επικής Εθνικής Αντίστασης και να καταδικαστεί στη συνείδηση των Ελλήνων ως…κομμουνιστική(!). Αυτή η ίδια συμμορία μας οδήγησε αργότερα στην πολιτειακή ανωμαλία των Ιουλιανών του ’65, αυτή μας οδήγησε στην στημένη Δικτατορία του ’67, αυτή η ίδια συμμορία μέσω της Χούντας των Συνταγματαρχών μας οδήγησε σε μια εξ ίσου στημένη Μεταπολίτευση, ξεπλένοντας και ηρωοποιώντας στην κυριολεξία τα «χαμένα κορμιά» του βενιζελικού υπόκοσμου, παραδίδοντας τα στην…κοινωνία ως «ήρωες» και «αντιστασιακούς».

Αυτή η ίδια συμμορία μας οδήγησε αργά και μεθοδικά στη χρεωκοπία του 2009, αυτή μας έκανε δούλους των ξένων με τα μνημόνια, αυτή μας οδήγησε στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και τέλος αυτή μας οδήγησε στον απόλυτο εξευτελισμό, παραχωρώντας την ίδια μας την Ιστορία με την κατάπτυστη Συνθήκη των Πρεσπών.

Οι βενιζελικοί ουσιαστικά, είναι η εδραίωση του «Ψευτορωμαίϊκου» στον 20ο αιώνα, πράγμα που προέβλεψε ο Μέγας Άγιος της Ρωμιοσύνης, ο αλησμόνητος Κοσμάς ο Αιτωλός. Αυτή η συμμορία είναι η αιτία για την απόλυτη καταστροφή του αυθεντικού Οικουμενικού Ελληνισμού και αυτοί οι ίδιοι φρόντισαν να τον εξαφανίσουν με διάφορους τρόπους επειδή ήταν εμπόδιο στις επιδιώξεις τους. Αυτοί είναι οι ελληνόφωνοι υποτακτικοί των Αγγλογάλλογερμανών και των Αμερικανών. Είναι αυτοί που προπαγάνδιζαν μια ζωή το μεγαλύτερο ψέμμα που έχει υποστεί ποτέ ο λαός μας, αυτό του ότι…ανήκουμε οριστικά και τελεσίδικα στη…Δύση των…Προτεσταντών και των εγκληματιών «πρώην» βαρβάρων! Και σήμερα, είναι οι απόλυτα ελεγχόμενοι υπάλληλοι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, οι μαριονέτες του Κλάους Σβάμπ και οι «γιές μεν» των Καμπαλιστών Εβραίων και που στόχος τους είναι τόσο η πλήρης εξαφάνιση της έννοιας της Ελλάδας, όσο και η εξασφάλιση τους για μια θέση στην αυριανή Νεά Τάξη των παγκόσμιων Πραγμάτων.

Από αυτούς τους ίδιους τους βενιζελικούς, κατάγεται και το κάθαρμα της Οδού Ηρώδη Αττικού που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι πρόγονος του. Ο προπάππος του Κωστής Μητσοτάκης, υπήρξε κουνιάδος του Βενιζέλου. Αυτός στήριξε τον Βενιζέλο με κάθε τρόπο, ούτως ώστε να του επιτραπεί αργότερα η πρόσβαση στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Οι ιδέες του Βενιζέλου για μια μεγάλη Ελλάδα (το εσαεί Ποθούμενο των Ελλήνων), για τον Κωστή Μητσοτάκη δεν είχαν καμμιά αξία πέραν των οικονομικών απολαβών. Και αυτό απεδείχθη περιτράνως, όταν η περιουσία των Μητσοτάκηδων μεγάλωσε απότομα και χωρίς καμμιά επιχειρηματική δραστηριότητα. Μεγάλωσε από τα…μπόνους που έπαιρνε μέσω της λεγόμενης «διαπλοκής».

Από αυτούς γεννήθηκε και ανδρώθηκε ο σημερινός απόγονος των Μητσοτακαίων και από αυτούς εκπαιδεύτηκε για να γίνει κάποια στιγμή ο δούρειος ίππος των παγκοσμιοποιητών, με σκοπό να μετατρέψει πλέον την Ελλάδα από… «Ελλάδα» γνήσια σε ψηφιακή «Ελλάδα 2.0». Και λίγο πριν τα καταφέρει οριστικά, αυτή η ίδια συμμορία των Παγκοσμιοποιητών τον…στέλνει στα …πολιτικά τσακίδια! Όπως το είχα προβλέψει πριν από τρία χρόνια όταν και φώναζα πως αυτός θα είναι ο τελευταίος του Ψευτορωμαίϊκου και όπως το είχα διατυμπανίσει πάμπολλες φορές, ο νεοναζιστικός εσμός των παγκοσμιοποιητών, λατρεύει τους προδότες, αλλά σιχαίνεται τη προδοσία. Όπως ακριβώς και οι Ναζί του Χίτλερ.

Οι ελίτ των παγκοσμιοποιητών, δεν μπορούσαν να έχουν ως συνεργάτες έντιμους και ηθικούς ανθρώπους για να υλοποιήσουν τα βρώμικα σχέδια τους. Έπρεπε να συνεργαστούν αναγκαστικά με τον διεθνή κουστουμαρισμένο υπόκοσμο και τους γόνους του. Οι περίφημοι «Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες», δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια μήτρα υποκόσμου της ανώτερης κοινωνικά τάξης, η οποία θα παρήγαγε προδότες ηγέτες των εθνών και θα έστρωνε τον δρόμο για την Παγκόσμια Δικτατορία. Ένας από αυτούς, είναι και ο τελευταίος, πρώην «παντοδύναμος» αρχηγός της ΝΔ.
Το κάθαρμα της οδού Ηρώδη Αττικού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Oι αδίστακτοι Νεοταξίτες, οι στημένες υποκλοπές, και ο Χρήσιμος Ηλίθιος

Για τον Μητσοτάκη, έχω εκφραστεί και μάλιστα ακραία – το ομολογώ – σε προηγούμενο άρθρο μου. Το γιατί εκφράστηκα έτσι, νομίζω πως είναι αυτονόητο. Εξέφρασα ό,τι ακριβώς έχει μέσα του ο σημερινός, μη μεταλλαγμένος και εκτός της ιδεολογίας του παγκοσμιοποιητισμού Έλληνας και δεν μπορούσε να το εκφράσει ελεύθερα, ούτε να το επικοινωνήσει χωρίς συνέπειες. Και είναι απόλυτα φυσικό φαινόμενο η ακρότητα, όταν οι συνθήκες που υφίστανται οι άνθρωποι έχουν ως πρόσημο την αδικία, τη βία – πνευματική ή φυσική – ,το ψέμμα και την εξόφθαλμη απάτη.

Ο λαός μας αποτελούνταν πάντοτε από νοικοκυραίους ανθρώπους, οι οποίοι πάλευαν για την επιβίωση τους και δημιουργούσαν έργο και περιουσία. Πάντοτε ήσαν υπάκουοι έναντι του κράτους κι ας το κριτικάριζαν πολλές φορές με αυστηρότητα. Πίστευαν πάντα με καλή πρόθεση τα έργα των κυβερνήσεων, εφ όσον αυτές έβγαιναν μέσα από τη ψήφο του, άσχετα μετά αν απογοητευόταν.

Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση όμως που θιγότανε η ίδια η αξιοπρέπεια τους και δεν εύρισκαν πουθενά το δίκιο τους, έφταναν στα άκρα, όπως τότε με τις Πρέσπες, όπως και τώρα με τα ακατανόητα λόκντάουν, τα ακραία υγειονομικά μέτρα, τις παντελώς άδικες απολύσεις των – άλλοτε ηρώων – νοσηλευτών και γιατρών και τις καταστροφικές πυρκαγιές και θεομηνίες, οι οποίες προήλθαν μέσα από την – εσκεμμένη η όχι – αμέλεια των κυβερνώντων και που οι οποίοι την βάφτιζαν …κλιματική αλλαγή. Η πνευματική και ψυχολογική βία ήταν προφανής και πρωτοφανής θα έλεγα και ως είθισται, η βία φέρνει πάντα βία. Και αιτία αυτής, ήταν και το ξέσπασμα τόσο το δικό μου, όσο και του λαού για τον οποίο γράφω.

Δεν μετανιώνω επ’ ουδενί για ό,τι κοσμητικό χρησιμοποίησα για να «στολίσω» το κάθαρμα της οδού Ηρώδη Αττικού. Και λίγα πραγματικά του έσουρα. Και θα συνεχίσω να τον «στολίζω», μέχρι να ξεκουμπιστεί από τη ζωή μας.

Οι Νεοταξίτες, είναι πλέον φανερό ότι τα έχουν χάσει κυριολεκτικά. Αυτή η χρονιά τους πήγε εντελώς ανάποδα, σε αντίθεση με τις άλλες δύο προηγούμενες (2020-2021), με αποτέλεσμα τα σχέδια τους έπρεπε ή να αναθεωρηθούν ή να πραγματοποιηθούν με πίεση και βιασύνη με την ελπίδα να προλάβουν τα χειρότερα.

Οι εμβολιασμοί δεν προχώρησαν όσο θα ήθελαν ανά ποσοστό πληθυσμού, η μετάλλαξη Όμικρον, η οποία διαδέχθηκε την Δέλτα, αντί να ήταν δυό φορές ισχυρότερη και θανατηφόρα – όπως διαλαλούσαν καιρό οι μαριονέτες τους τηλε-ειδικοί γιατροί, αποδείχθηκε εντελώς ακίνδυνη, μετατρέποντας τον ιό από πανδημικό σε ενδημικό και την «τρομερή» ασθένεια σε μια…κοινή γρίππη. Τα μέτρα – αναγκαστικά – χαλάρωσαν, οι εμβολιασμοί έπεσαν κατακόρυφα και τα μέτρα αποσύρονταν μαζικά από τις περισσότερες δυτικές χώρες, λόγω του άμεσου κινδύνου μιας μη διαχειρίσιμης παγκόσμιας χρεωκοπίας. Οι Νεοταξίτες του Σβάμπ, βλέποντας τον άμεσο κίνδυνο του να αποκαλυφθούν τα πάντα σχετικά την απάτη του Covid και των επικίνδυνων δηλητηριών-εμβολίων με τα οποία οι μαριονέτες του, δηλαδή οι περίφημοι…»Παγκόσμιοι Ηγέτες» που ηγούνταν των δυτικών κρατών, υποχρέωσαν τους πάντες από τους πολίτες τους να εμβολιαστούν υποχρεωτικά αλλιώς αποκλειόταν από την κοινωνία γενικότερα, προχώρησαν άτσαλα στο επόμενο στάδιο της επιχείρησης «Μεγάλη Επανεκκίνηση», που προέβλεπε την σταδιακή αποδυνάμωση της Ρωσίας, δηλαδή του μεγάλου αντιπάλου της Παγκοσμιοποίησης με ένα σχέδιο που προέβλεπε πόλεμο με την «αδελφή» Ουκρανία μέσω ενορχηστρωμένων προκλήσεων τόσο από το ναζιστικό καθεστώς του Δεξιού Τομέα με πρόεδρο-μαριονέτα τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όσο και από τη Δύση και το ΝΑΤΟ με κυρώσεις εναντίον του Κρεμλίνου, κυρώσεις που τις είχαν σχεδιάσει από πολύ πιο πρίν και συγκεκριμένα από το 2014 γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, καθώς ήξεραν πως η Ρωσία δεν θα έχει άλλη λύση πλήν της εισβολής.

Εκ των πραγμάτων όμως, αποδείχθηκε ότι ο Πούτιν ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένος για τις κυρώσεις τουλάχιστον, με έτοιμο σχέδιο αντικυρώσεων που διέλυσε κυριολεκτικά τους δυτικούς παράφρονες. Στο πεδίο της μάχης, παρά την ανηλεή και σε πολλές περιπτώσεις…κωμική προπαγάνδα των Δυτικών αλλά και την φασιστική φίμωση των ρωσικών ΜΜΕ, η Ρωσία πέτυχε σχεδόν αναίμακτα (για τους αμάχους) και με ελάχιστες απώλειες δικές της αλλά τεράστιες του στρατού των Ουκρανών νεοναζί, να καταφέρει το επιθυμητό, δηλαδή την απελευθέρωση και σταδιακή προσάρτηση όλης της δυτικής ρωσόφωνης Ουκρανίας στα εδάφη της και παράλληλα να πετυχαίνει στο διπλωματικό πεδίο τεράστιες νίκες, αναγκάζοντας τους Δυτικούς να αγοράζουν φυσικό αέριο με …ρούβλια αντί για δολλάρια ή ευρώ και τελικά να τους κλείνει και μαεστρικά τις στρόφιγγες, αφήνοντας τους να …παγώσουν τον χειμώνα που έρχεται και σε συνδυασμό με τον περιορισμό των εξαγωγών σε σιτηρά και λιπάσματα, να βρίσκονται φάτσα-κάρτα και με το φάσμα της …πείνας!

Ο δε Λαβρόφ, ένας από τους πλέον ΣΟΒΑΡΟΥΣ διπλωμάτες στον κόσμο, τα είπε χτές…πολύ, μα πάρα πολύ στεγνά και ξερά: «Τέλος στη νεοαποικιακή Παγκόσμια Τάξη που προσπάθησαν να επιβάλουν οι ΗΠΑ και η Δύση στον κόσμο!«

Και καθώς φαίνεται, μάλλον έχει απόλυτο δίκιο, χώρια που επίσης χτές και σύμφωνα με το Warnews247.gr, ρωσικά ΜΜΕ έδωσαν έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Α/ΓΕΕΘΑ της Ουκρανίας στρατηγό Ζαλούζνι το οποίο αναφέρει τις απώλειες των Ουκρανών στον πόλεμο και κάνει λόγο για 76.000 νεκρούς, ενώ ο συνταγματάρχης ΜακΓκρέγκορ σε συνέντευξη του στο news site «Judging Freedom» δήλωσε πως «Οι Ουκρανοί μιλάνε για 76.000, ενώ πρέπει οι νεκροί να είναι πάνω από 100.000″, ενώ υπογράμμισε πως «Οι Ουκρανοί δεν έχουν τίποτα να πολεμήσουν, υφίστανται μεγάλες απώλειες και δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν επιθετική επιχείρηση, αλλά τα αμερικανικά ΜΜΕ συνεχίζουν να έχουν ευσεβείς πόθους»

Ο Σβάμπ και το επιτελείο του έχουν σκυλιάσει και για να αποφύγουν με κάθε τρόπο τις ευθύνες από αυτό το εγκληματικό γενικό μπάχαλο, αρχίζουν να υπονομεύουν τις μαριονέτες τους και τέλος να τους αφήνουν στη χλεύη των λαών και να τους «καίνε» ενθαρρύνοντας την πτώση τους, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν μέσω ειδικών μηχανισμών και τον πλήρη έλεγχο της πληροφόρησης στο Ίντερνετ μέσω του σχεδίου «Φύλακες Διαδικτύου» . Ο Ιταλός Ντράγκι, ο Ισπανός Χιμένεθ, ο Βρετανός Τζόνσον, ο Αυστριακός Νεχάμερ (ετοιμόρροπος), ο Σόλτς (επίσης ετοιμόρροπος), ο Αυστραλός Σκότ Μόρισσον (έφυγε από τους…πρώτους εν μέσω των εκλογών του Ιουνίου) και άλλοι δυτικοί ηγέτες, βρίσκονται σε πτώση ή είναι σε κατάσταση πτώσης. Ο μόνος που απέμεινε, είναι ο άκρως επικίνδυνος – πλεόν για το σύστημα – Μητσοτάκης, ο οποίος αποδείχθηκε υπέρ του δέοντος «ζηλωτής», μη κρατώντας ούτε τα…προσχήματα, όπως τον έχει κατηγορήσει και η – επίσης συστημική – αντιπολίτευση.

Με το που ξέσπασε το σκάνδαλο με την αποκάλυψη της ύπαρξης κοριού στο τηλέφωνο του Ανδρουλάκη, λες και άνοιξαν μονομιάς οι πύλες της Κόλασης για το Κτήνος της οδού Ηρώδη Αττικού, μόνο που αυτός, πέραν των όποιων …»εκπλήξεων» και τα «δεν ξέρω, δεν είδα, θα το ψάξω» που μασούλαγε στα κανάλια, κυριολεκτικά δεν ίδρωσε το αυτί του. Και αυτό το έδειξε περίτρανα, όταν και εθεάθη σε κοσμικές παραλίες των Χανίων να τα…πίνει αμέριμνος αυτός, η γυναίκα του και ο συρφετός του των κομματόσκυλων και να κολυμπά στα δροσερά νερά χωρίς καμμιά απολύτως ένδειξη σκοτούρας.

Τι σημαίνει αυτό;

Μα ασφαλώς το ότι πόνταρε στην αμέριστη υποστήριξη των Νεοταξιτών του ιερατείου του WEF και του Λευκού Οίκου και την κάλυψη που θα μπορούσαν αυτόι να του δώσουν, είτε μέσω των ΜΜΕ είτε μέσω άλλων τρόπων.

Δεν έλεγε ο Χρήσιμος αυτός Ηλίθιος να καταλάβει ή έστω να αποδεχτεί ότι ΑΥΤΟΙ που τον καταχειροκροτούσαν σε εκείνη την κατάπτυστη ομιλία του στο Κογκρέσσο, αυτοί οι ίδιοι που τον αποθέωναν όταν απογύμνωνε την ίδια του τη χώρα από πολεμικό υλικό στέλνοντας το στην Ουκρανία του Ζελένσκι, αυτοί οι ίδιοι που τον αγκάλιαζαν αποκαλώντας τον «Το δικό μας παιδί που κάποτε πρέπει να δουλέψει για μας», αυτοί οι ίδιοι τον είχαν ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕΙ!

Δεν ήταν τυχαίος, απ’ ό,τι φάνηκε στη συνέχεια της ιστορίας, αυτός ο απίστευτος ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ των δημοσιευμάτων σύσσωμου του δυτικού Τύπου εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησης του συνολικά. Και μάλιστα όχι μόνο για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά επί συνολικού του κυβερνητικού έργου, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Το επίμαχο δημοσίευμα των NYT, δηλαδή της «ναυαρχίδας» του Τύπου των «Δημοκρατικών» δεν ήταν απλά το απόλυτο χτύπημα κάτω από τη μέση του Μητσοτάκη. Ήταν η βόμβα στα θεμέλια του ίδιου του «επιτελικού» του κράτους. Ένός κράτους, που δημιούργησε αυτός ο ίδιος ο Χρήσιμος Βλάξ, για να «αποτελειώσει» – κατ’ εντολήν του ιερατείου – την παλιά Ελλάδα που πάντα ΕΤΡΕΜΑΝ οι διεφθαρμένοι και Καμπαλιστές Σιωνιστές Εβραιοαμερικανοί (θυμηθείτε τις επίμαχες δηλώσεις Κίσσινγκερ στις αρχές της δεκαετίας του ’70 για την Ελλάδα και τους Έλληνες) και να δημιουργήσει τη…νέα, την ψηφιακή «Ελλάδα», την «Ελλάδα 2.0» στην οποία δεν θα κατοικούν πλέον Έλληνες το γένος, αλλά «Έλληνες…ελληνόφωνοι» χωρίς καμμιά απολύτως σύνδεση με το ένδοξο και λαμπερό παρελθόν τους.

Διαβάζοντας όλα αυτά τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν στο Politico, στην ΝΥΤ, στον Observer, στoν Guardian κλπ, μπορεί κάποιος ελεύθερα να αναρωτηθεί «Μα καλά, τώρα όλοι αυτοί οι …καθαροί δημοσιογράφοι(!) ανακάλυψαν την…διαφθορά και την σαπίλα στην Ελλάδα; Τόσα χρόνια ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ;«

Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Καί έβλεπαν, καί άκουγαν, αλλά ΚΑΙ επευφημούσαν μαζί! Διότι αυτές ήταν οι εντολές που έπαιρναν από τον «αόρατο μαριονετίστα» – (για να θυμηθώ και τον Βαθιώτη) – Κλάους Σβάμπ, επειδή τότε ήταν ο…αγαπημένος «Παγκόσμιος Ηγέτης» τους. Τότε, ο Μητσοτάκης αποτελούσε κυριολεκτικά την Αιχμή του Δόρατος τους, βάζοντας τον να…παράγει ιδέες που κανείς από όλους τους «Ηγέτες» αυτούς δεν τολμούσε κάν να σκεφτεί, όπως π.χ το περίφημο Covid-Pass, το οποίο «σταδιακά» και …»δειλά το…αποδέχτηκαν οι ΠΑΝΤΕΣ κι ας το απέρριπταν υποκριτικά στην αρχή.

Μ’ άλλα λόγια, το ιερατείο ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ και ενίσχυσε στο έπακρο κάθε ανηθικότητα, κάθε ποταπότητα, κάθε αμοραλιστικό κομμάτι του χαρακτήρα του Χρήσιμου Πανίβλακα, βάζοντας τον να προωθεί ό,τι πιο φασιστικό και σατανικό γεννούσε η μήτρα των Καμπαλιστών για…ιδέα του Μητσοτάκη, για να του δίνει…πόντους και να τον προωθεί ως Μεγάλο και σοβαρό παγκόσμιο Ηγέτη και να ικανοποιεί τον υπερφιαλισμό του. Κι αυτός ο… «political correct» Ηλίθιος, καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι βλέποντας, ειδικά το Covid -Pass, να γίνεται ξαφνικά…αποδεκτό απ’ όλη την υφήλιο, χωρίς καν να συνειδητοποιεί ότι με αυτόν τον τρόπο, οι διεστραμμένοι του «φόρτωναν» όλα τους τα ανομήματα!
Και αφού κατάφεραν να τον ξεζουμίσουν και αφού αποφάσισαν μέσα στον πανικό τους να ξεφορτωθούν γενικώς όλον αυτόν τον εσμό των κυβερνητών-προδοτών που διαχειρίστηκαν με τόσο ελεεινό και φρικαλέο τρόπο την φερόμενη ως «πανδημία» του Covid, προβαίνουν σε κινήσεις που…»καθαρίζουν» την «ατμόσφαιρα», ετοιμάζοντας την νέα φουρνιά των…Χρήσιμων Ηλίθιων για να ολοκληρώσουν την καταστροφή που θα επιφέρουν στους λαούς τους η τεχνητή επισιτιστική κρίση, η προωθημένη επίσης τεχνητή ενεργειακή κρίση και ο Γ’ ΠΠ – τον οποίο ελπίζουν να …κερδίσουν – για να ρίξουν στο τέλος τις ευθύνες για το μακελειό αυτό, πάνω στις πλάτες των – Ορθόδοξων Χριστιανών, μη το ξεχνάμε – Ρώσων και του Πούτιν.

Η…σαπίλα της Ελλάδας (!), ο Παπαχελάς και ο κόσμος που βουλιάζει στον βόθρο των Σατανιστών

Ο Αλέξης Παπαχελάς, δεν είναι ούτε τυχαίος, ούτε «μικρός» της ελληνικής δημοσιογραφίας. Είναι ΕΚΛΕΚΤΟΣ, είναι ΟΡΓΑΝΟ επιρροής, είναι ΔΟΜΙΚΑ τοποθετημένος και στρατολογημένος από τις περίφημες «Μυστικές Λέσχες» στην Ελλάδα από την δεκαετία του ’90, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε η Ελεύθερη Τηλεόραση και το MEGA Channel ήταν η…βιτρίνα της. O Παπαχελάς, βρισκόταν ήδη στις ΗΠΑ τελειώνοντας τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Bercley και παράλληλα ήταν άμεσος ανταποκριτής των ειδήσεων που αφορούσαν την Αμερική και τους στόχους της όσον αφορά την Παγκοσμιοποίηση και τους περιφερειακούς πολέμους, όπως τον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας που συγκλόνισε την Ευρώπη και την Ανθρωπότητα.

Ο Παπαχελάς, είναι ο μόνος δημοσιογράφος που είναι φανερά μέλος της περίφημης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Αυτό και μόνο να λάβει υπ’ όψη του ο κάθε σκεπτόμενος Έλληνας, αρκεί για να καταλάβει πόσο σημαντικό δημόσιο πρόσωπο είναι. Μέλος της ερμητικά κλειστής αυτής Λέσχης, ασφαλώς και δε γίνεται ο καθένας. Πόσω δε μάλλον αν αυτός ο «καθένας» ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Πώς λοιπόν και κυρίως, ΓΙΑΤΙ οι παντοδύναμοι Καμπαλιστές Μασόνοι του κλειστού αυτού κλάμπ να έδιναν…κάρτα μέλους σε αυτόν τον τύπο, αν αυτός ο τύπος δεν τους είχε πείσει προηγουμένως για τα …εκλεκτά προσόντα του, τα οποία και αυτοί οι παντοδύναμοι του πλούτου και του χρήματος δεν τα είχαν χαρακτηρίσει ως …απολύτως «ιδιαίτερα»; Και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, το ιερατείο του Σβάμπ τον «έσπρωξε» να πάρει τη θέση του Διευθυντή στο πλέον «σοβαρό» και ιστορικό έντυπο της Ελλάδας, την εφημερίδα «Καθημερινή», η οποία έχει μεγάλη επιρροή στον μέσο Έλληνα πολίτη. Και μέσω αυτού του Παπαχελά, καθορίζονταν και η πολιτική σκηνή μιας απολύτου ελεγχόμενης και άκρως

σημαντικής γεωπολιτικά χώρας, όπως είναι η Ελλάδα. Αλλά ο πιο σκοτεινός του σκοπός, ήταν να στηρίξει με κάθε τρόπο μια μελλοντική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον γόνο μιας συγκεκριμένης οικογένειας, με την οποία το ιερατείο του WEF διατηρούσε στενότατες σχέσεις. Την Οικογένεια Μητσοτάκη.

Ο Παπαχελάς είναι ο μόνος ο οποίος έδωσε στην ελληνική κοινή γνώμη έναν εξωρραισμό τόσο της αμαρτωλής αυτής οικογένειας, όσο και του ίδιου του Κων/νου Μητσοτάκη, τον οποίο – σημειωτεόν – η εφημερίδα που σήμερα ηγείται, είχε πρωτοστατήσει στον αγώνα εναντίον της κυβέρνησης του κατά την περίοδο 1990-1993 και με αιχμή του δόρατος τον αείμνηστο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Πώς λοιπόν αυτός ο ίδιος ο Παπαχελάς, που στήριζε με παρρησία και χωρίς κανέναν απολύτως φραγμό (αυτός και η εφημερίδα του) έναν πρωθυπουργό ο οποίος ήταν τόσο φανερά ανίκανος και κυβερνούσε με φασιστικά πρότυπα που κατακρεουργούσαν μια ήδη βαριά τραυματισμένη δημοκρατία, έρχεται στην πιο κρίσιμη στιγμή για τον προστατευόμενο του, να σταθεί…απέναντι του; Κι όλα αυτά προτού ακόμη ξεσπάσει σε διεθνές επίπεδο η …κατακραυγή;

Στο περιβόητο άρθρο του της «Καθημερινής» της Κυριακής της 21ης Αυγούστου, ο Παπαχελάς «ρίχνει» το πρώτο ηχηρό χαστούκι στον γόνο Μητσοτάκη, μετρώντας με απίστευτη ακρίβεια τις φράσεις του που δεν εφείσαντο ποσώς κεκρυμμένων υπονοούμενων, τραβώντας του ουσιαστικά το χαλί κάτω από τα πόδια.

Το κείμενο επιφανειακά και για όσους είναι…άσχετοι με την «πλαστική» δημοσιογραφία, ήταν ένα κείμενο γενικής τοποθετήσεως για την ελληνική πραγματικότητα σε σχέση με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων και…αόριστο. Είναι μάστορας ο Παπαχελάς στον λόγο και στη γραφή, γι αυτό και άλλως τε βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται, τουλάχιστον όσον αφορά τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αλλά το ΕΛΙΑΜΕΠ (μη ξεχνιώμαστε).

Για κάποιους όμως που ξέρουν να διαβάζουν, ο Παπαχελάς έστειλε ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ μήνυμα προς το Κάθαρμα της Οδού Ηρώδη Αττικού, ότι ήρθε η ώρα να…παραιτηθεί και να του δίνει όσο είναι καιρός, μιλώντας για…φαύλους κύκλους, «σκοτεινούς υπονόμους» και…δομικά προβλήματα, υπονοώντας εμμέσως πλήν σαφώς ότι φαύλοι κύκλοι και σκοτεινοί υπόνομοι, δημιουργούν οι φαύλοι, οι ηλίθιοι και οι ανίκανοι άνθρωποι!

Και όταν το λέει αυτό ο Παπαχελάς, σημαίνει πως ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ και ότι αυτός είναι απλά ο…αγγελιαφόρος.

Λίγες μέρες αργότερα, ενώ έχει ξεσπάσει για τα καλά η θύελλα με τα υβριστικά σχεδόν δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, έρχεται το…άλλο «σοβαρό» έντυπο της ελληνικής δημοσιογραφικής «οικουμένης», το ΒΗΜΑ του Ομίλου Μαρινάκη, με άρθρο γνώμης που…προτρέπει τον Μητσοτάκη να παραιτηθεί και να …επισπεύσει τις εκλογές, για να προλάβει τα χειρότερα! Ποιός; Ο…κουμπάρος Μαρινάκης, ο οποίος μέσω της πιο φιλικής προς αυτόν κυβέρνησης, έχει φάει κυριολεκτικά το…καταπέτασμα από τις παροχές και τα «έργα».

Κι εσύ λοιπόν, τέκνον…Βρούτε Μαρινάκη;

Από την άλλη μεριά, έχουμε την ίδια τη ναυαρχίδα του WEF και του Σβάμπ, την ΝΥΤ με τίτλο «Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ»! Η λέξη «σκληρό», είναι πολύ φτωχή για να εκφράσει την όποια έννοια που εκφράζει αυτό το κείμενο, δημοσιευμένο κυριολεκτικά στο έντυπο που αποτελεί την Καρδιά του Παγκοσμιοποιητισμού! Αυτού δηλαδή που υπηρέτησε με απόλυτη ΣΥΝΕΠΕΙΑ και – θα έλεγα – με αυταπάρνηση ο γόνος Μητσοτάκης, που αγκαλιάστηκε τρυφερά από τον «ανάδοχο» της ΝΤΠ, Κλάους Σβάμπ.

Σκληρότατο άρθρο σαν πετριά από γρανιτένιο λίθο, από έναν δημοσιογράφο -ερευνητή που …δεν χαρίζει κάστανα και που ακούσει στο όνομα Αλεξάντερ Κλάπ. Είναι αυτός που ερεύνησε και κατέθεσε για το διαβόητο φορτίο ηρωίνης του πλοίου ΝΟΟR 1, ιδιοκτησίας Μαρινάκη.

Και το πιο καταπληκτικό; Ο ίδιος ο Αλεξάντερ Κλάπ, πάει ευθεώς…κόντρα με την εφημερίδα του, χλευάζοντας τον Μητσοτάκη για την ομιλία του στο Κογκρέσσο και χαρακτηρίζοντας τον…αλαζονικό(!) όταν μιλούσε για 40 λεπτά για κοινωνική εμπιστοσύνη και δυνατούς θεσμούς κι απ την άλλη εσωτερικά στη χώρα του, καταργούσε με τις πράξεις του ό,τι υποστήριζε λεκτικά! Μ’ άλλα λόγια δηλάδη, τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ σε βαθμό μη αναστρέψιμο.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΣΤΕΓΝΑ, ΞΕΡΑ και ΑΝΕΛΕΗΤΑ!

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει και ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Η παρεά του Σβάμπ και ο ίδιος ο Σβάμπ, δεν ήρθε τυχαία στα πράγματα του πλανήτη. Η «παρέα» αυτή που απαριθμεί χιλιάδες μέλη από αρκετούς αιώνες πριν, έχει πολύ σοβαρούς σκοπούς και εξ ίσου σοβαρά σχέδια να υλοποιήσει. Και έχει απόλυτη ανάγκη την αθρόα υποστήριξη από τους ίδιους τους λαούς παγκοσμίως για να το καταφέρει. Αθρόα υποστήριξη όμως η οποία προέρχεται από ΑΠΑΤΕΣ, ΨΕΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. Γι αυτό και όποιος «ξεστρατίσει» και δείξει «πρόσωπο» χωρίς λαϊκή υποστήριξη, αμέσως φεύγει από το «παιχνίδι. Ο Μητσοτάκης ειδικά, έπρεπε να φύγει προ πολλού. Η παρέα του Σβάμπ όμως προσπαθούσε να τον κρατήσει ακόμη λίγο, επειδή το ζήτημα της Ελλάδας είναι εξαιρετικά περίπλοκο και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, λόγω του ότι το πατριωτικό λαϊκό κομμάτι είναι ακόμη πολύ ισχυρό για να καμφθεί. Οι Νεοταξίτες είχαν βρεί τη λύση στο όνομα του «χαρτιού» που λέγεται Νίκος Ανδρουλάκης, τον οποίο και προόριζαν για μελλοντικό εταίρο του Μητσοτάκη σε μια συγκυβέρνηση φιλελέυθερων-σοσιαλδημοκρατών στο μοτίβο της Γερμανίας. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης όμως το «έκαψε» εν τη γενέση του.

Ήξεραν τα πάντα για τις υποκλοπές που έπραττε το «αγαπημένο τους παιδί». Ήξεραν τα πάντα, τις παράνομες χρηματοδοτήσεις, τις απ ευθείας αναθέσεις έργων σε ημέτερους, το απόλυτο φαγοπότι και την απίστευτη διαφθορά. Αλλά ήξεραν και για…όλους τους άλλους. Μ’ άλλα λόγια, ήξεραν το επικίνδυνο παιχνίδι που έπαιζε ο «εκλεκτός» τους και προσπαθούσαν να τον κοντρολάρουν.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που άλλα έλεγε ο «Εκλεκτός» Ηλίθιος και που εν μέσω…αστραπής τα έπαιρνε πίσω και έλεγε άλλα, εντελώς αντίθετα από τα προηγούμενα.

Ήταν διότι κάποιος …»Καπνιστής» έμπαινε μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο από τη πίσω πόρτα, για να τον…νουθετήσει και να τον βάλει στη θέση του, υπενθυμίζοντας του ότιδεν είναι τίποτε άλλο από ένας υπαλληλίσκος και ότι δεν μπορεί σε καμμιά περίπτωση να βγεί εκτός της σχεδιασμένης «γραμμής».

Τώρα όμως με τις υποκλοπές που…έσκασαν σαν θερμοβαρική βόμβα σε διεθνές επίπεδο, τα σχέδια των Νεοταξιτών άλλαξαν επισταμένως μεν, αλλά αστραπιαία δε, πράγμα που σημαίνει πως είχαν από καιρό εναλλακτικές. Και το τέλος του Μητσοτάκη έφτασε προτού ακόμη καλά-καλά έρθει η ώρα του. Είναι ένα ΤΕΛΟΣ όπως ακριβώς αξίζει σε ΚΑΘΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ, σε κάθε ΠΡΟΔΟΤΗ και ΦΟΝΙΑ του λαού του (μη ξεχνάτε πως οι «ξαφνικίτιδες» είναι σε έξαρση και οι θάνατοι έχουν αυξηθεί σε βαθμό υπερθετικό) , σε ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ που στερείται συνειδήσεως και ηθικής. Το ίδιο ακριβώς τέλος, θα έχουν και πολλοί άλλοι ακόμη. Να είστε απολύτως βέβαιοι.

Επίλογος

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιός ή ποιοί κρύβονται πίσω από τις αποκαλύψεις του σκανδάλου αυτού. Ούτε καν οι ανίκανοι του Μαξίμου, που πιάστηκαν με τη γίδα στη πλάτη. Για την περίπτωση αυτή, επιλέχθηκε ένας εξ ίσου διεφθαρμένος δικαστικός, ο Ντογιάκος, για να κάνει τις …έρευνες που θα φανερώσουν το… «βαθύ λαρύγγι που ξέρασε». Η λογική μου όμως μου λέει ότι πρέπει ήταν…ρωσικός δάκτυλος, όπως αυτός που έσωσε τον Ερτογάν από βέβαιη ανατροπή εκείνον τον Ιούλιο του 2016. Αυτή τη φορά ο δάκτυλος αυτός «έδρασε» ανάποδα και οδηγεί τον Μητσοτάκη σε ηχηρή πτώση.

Γιατί υποπτεύομαι τους Ρώσους; Μα διότι αυτοί ειδικά είναι «μανούλες» σ’ αυτά και δεν αποκλείεται να έχουν «δικό τους» άνθρωπο μέσα στην ΕΥΠ. Εδώ έχουν δικούς τους ανθρώπους, τους περίφημους «sleeping Agents», μέσα στην ίδια τη CIΑ, η δική μας η ΕΥΠ θα …γλύτωνε, που είναι ένα…κωλοχανείο – όπως το έχει χαρακτηρίσει και μια ψυχή που απεβίωσε εδώ και έξη χρόνια; Έλεος δηλαδή!

Για την ιστορία, να αναφέρω πως για τους sleeping agents έχει μιλήσει μέχρι και το ίδιο το Χόλυγουντ και μάλιστα σχετικά πρόσφατα, μεσω της ταινίας του Φίλιπ Νόις «Salt» με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί σε μια καταιγιστική περιπέτεια. Οι άνθρωποι είναι εξπέρ στο είδος τους. Άλλως τε, το μαρτυράνε οι τεράστιες επιτυχίες που είχε η παλιά KGB εις βάρος της Δύσης με αποκορύφωμα τη…σφαγή 18 πρακτόρων στο Βερολίνο, όταν τη διοίκηση είχε αναλάβει – ποιός άλλος; – ο σημερινός πρόεδρος της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν!

Κι επειδή η Ρωσία, παρά τις παντελώς καταστρεπτικές πολιτικές τόσο του Τσίπρα, όσο και – ιδίως – του Μητσοτάκη, δεν επιθυμεί στο βάθος να χάσει την Ελλάδα ως «ηθικό» σύμμαχο και φιλική χώρα, εντόπισε ότι το κακό προέρχεται από τους πουλημένους στον Σβάμπ πολιτικούς μας και τους…ξεμπρόστιασε με μια κίνηση-μάτ.

Μπορεί να έχω άδικο στον συλλογισμό μου αυτόν. Μπορεί ακόμη και οι ίδιοι οι Νεοταξίτες να του την έστησαν του Μητσοτάκη, για να τον ξεφορτωθούν μια ώρα αρχύτερα, προτού αυτός γίνει…απαιτητικός και δυσκολοσυμμάζευτος. Λίγο τραβηγμένο απ’ τα μαλλιά το σενάριο αυτό, αλλά δεν παύει να παίζει.

Πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Που ίσως και να μη μάθουμε ποτέ. αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ότι ζούμε πραγματικά ημέρες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ.

Η πτώση του Ψευτορωμαίϊκου είναι πλέον ζήτημα χρόνου, επιβεβαιώνοντας μία προς μία τις προφητείες του Αγίου Κοσμά και των λοιπών Αγίων Γερόντων. Και όπως έχω τονίσει επανειλημμένα, «Καμμιά σάπια κατάσταση δεν «γιατρεύτηκε» χωρίς πόνο και αίμα». Η Ελλάδα θα αιμορραγήσει, αλλά θα ΛΥΤΡΩΘΕΙ.

Αυτό το καρκίνωμα που της τρώει τα σωθικά εδώ και δύο αιώνες κοντά, ΠΡΕΠΕΙ να φύγει και ΘΑ ΦΥΓΕΙ πίσω. Είναι θέλημα Θεού και ο Θεός δεν παίρνει ποτέ την υπογραφή του πίσω.

Το θέμα είναι ότι αυτό το καρκίνωμα έχει αλλοιώσει πολύ κόσμο ελληνικό. Και ήδη χάνουμε ένα μεγάλο ποσοστό από συνανθρώπους μας, που έπεσαν θύμα των δηλητηρίων των εμβολίων του Covid και αυτό είναι ΕΡΓΟ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και του ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟΥ.

Ως πότε θα πληρώνουμε αυτές τις αμαρτίες, ειλικρινά δε ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι στο τέλος, η Ελλάδα θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Η κάθαρση έχει ήδη ξεκινήσει. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη λευτεριά. Σχεδόν την ακουμπάμε. Είναι όμως πολύ βαρύ το τίμημα της… Δυστυχώς…

Πύρινος Λόγιος
sergioschrys@outlook.com


kanenazori.com


 

15 σχόλια:

  1. 🎶Έχε γειά καημένε κόσμε,
    έχε γειά πολιτική.
    Έχετε γεια βρυσούλες,
    κομπίνες καί ρεμούλες.🎶

    (Εξαιρώντας την εισαγωγή καί τα περί Τραϊνού, το υπόλοιπο άρθρο είναι καλό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Αχρείαστος ο Τραϊανού. ΔΕΝ πάει σε όλα, σαν την κοκα-κόλα 🙂

      Διαγραφή
    2. Ο οποίος "Τραϊανού" (μπορεί να είναι και πολλοί) εξακολουθεί να γράφει πονηρά άρθρα... https://noumer.blogspot.com/2022/08/blog-post_13.html
      (θυμίζει την χρυσή εποχή του, που μάς έλεγε "Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ")

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩ@@@ΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  2. Μπατριωτικό Pronews: "Ελένη Φουρέιρα: Κάνει τζόγκινγκ στην πισίνα & «τρελαίνει» κόσμο με το μικροσκοπικό της μαγιό (βίντεο)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελος αρθρου, ''Ειναι ομως πολυ βαρυ το τιμημα της. Δυστυχως''. Και πως μπορει να μην ειναι ετσι. Οι ελληνεζοι απεφασισαν ν' αντικαταστησουν τον ιερο κανονα της αρχαιοτητος '' Τα Καλα Κοποις Κτωνται'' με το Σβαμπειον ''Τα Καλα Λαμογιοις Τροπεις Κτωνται''

    Μετα απο αυτο ανοιχτε και καμια σαμπανια μπατριωτες, μπατριωτικα ιστολογια και λοιπος συρφετος και αντε να χαθειτε, σας βαρεθηκαμε πια.

    Υ.Γ. 1. Μηπως στο ΔΣ του μπατριωτικου pronews ειναι καμια απ΄αυτες που κανουν τζογκινγκ.
    Υ.Γ.2. Αν ο Γιωργος Κοινουσης εψαχνε για ζουγκλα σημερα, θα επρεπε να βρη μια πολυ διαφορετικη απο εκεινη την απλη του Ταρζαν και της Τσιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα 'παμε... Οι ίδιοι που τον φτιάξανε, αυτοι τον αδειασανε. Να μην ψάχνει ο Πύρινος Λόγιος!
    Κάθε φορά που το τέρας παιρνει αέρα στα μυαλά του και πάει να αυτονομηθεί, το τελειώνουν. (Βλέπε Χίτλερ.) Ετούτος εδώ, τώρα, δεν είναι Χίτλερ. Ένα απλό ζώον και μισό είναι, που απλά νόμισε πως θα κάτσει στην καρέκλα όσο γουστάρει, κι όχι όσο του είπαν.

    Εφ' όσον έρχεται οσονουπω Γ' ΠΠ, η "οικουμενική" είναι το εργαλείο που θα δέσει την Ελλάδα χειροπόδαρα. (Τα είπαμε κι αυτά.) Γι' αυτό έπρεπε να πάρει δρόμο ο βλαξ.
    Μόνο που δεν πιαιρν' απού φλουιερα, και πάνε να τον ξεκολλήσουν με το βίντσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) είναι εδώ ενωμένο δυνατό!
    Γελάνε και οι πέτρες με
    1) και προπάντων την αλήθεια για τον Άρη Βελουχιώτη και το ΕΑΜ.,
    2) αφού πρώτα μπόρεσαν να απαλλαγούν από τον άκρως επικίνδυνο γι αυτούς Βελουχιώτη και το ΕΑΜ μέσω του βρώμικου Εμφυλίου.

    Ετοιμάζουν την νέα αριστερη ΣΥΓκυβερνη ……(λόγω)……μέσω των υποκλοπών .
    Καλό κόλπο για να φανούν αντίπαλοι ...αυτοί που θα συγκβερνησουν!!!!
    Και από κάτω τα ζα μασάνε σανό …εχθρικό
    ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ
    Εκθειάζουν τον σφαγέα τιποτένιο βελουχιώτη και το ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑ ΛΑΣ
    ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΑΝΔΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ,
    ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Με τον ύμνο του ΕΑΜ και της Αντίστασης άνοιξε η παρέλαση της 25 Μαρτίου στο Γαλάτσι!
    https://www.youtube.com/watch?v=aaHHyJs-YYA

    ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ
    ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ

    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
    https://www.youtube.com/watch?v=38mUvTdfPD0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτικη ειναι η τεχνη του ελιγμου αρα το κεντρωοι βοηθαει πααααρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΦΑΜΗΛΙΑ //
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΕ ΦΡΙΧΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ //
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ (για να ανελθουν στην εξουσια) ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ CIA (κε στη συνεχια με εντολη της CIA προς την 17Ν), ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΚΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΟΠΟΛΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΦΑΜΗΛΙΑ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ -ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ- ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ''ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ'' ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ'' ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΝ, ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΚΑΙ (ΣΥΝΑΜΑ) Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΣ (ΠΑΝΤΑ) ΤΙΜΩΡΙΑ - ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ, ΠΑΝΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΥΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΙ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΙ ΑΡΠΑΞΕ Η ΣΚΥΛΛΑ) ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ''ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ''.

    ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή