«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Το γελοίον των ONDON

9 σχόλια:

  1. Όταν η κατίγκω αγγλίδα λέι οτι θα πατήσει το κουμπί, τα ΖΩΑ χειροκροτάνε !!!!! Βέβαια για να μην κακολογώ τους άγγλους, υποθέτω οτι το ακροατήριο ήταν αποκλειστικά για κοματόσκυλα. Και εδώ το ίδιο θα έκανε η κούλα και κάθε κούλα. Συνεπώς δεν θα περίμενα κάτι διαφορετικό. Ενυπώσεις δημιουργούν και ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπήρχε και μια φωτεινή επιγραφή (όπως στα τηλεπαιγνίδια) που όταν άναβε "applause" τα ζώα θα χειροκροτούσαν.

    Ο άλλος ο μ@λ@κοπίτουρας ο χαράρι λέει "επειδή δεν γνωρίζουμε τους εαυτούς μας" !!! ΓΘΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ρε μ@λ@κα. Σας το έχουμε δώσει εδώ και χιλιάδες χρόνια και εσείς το ξεχάσατε (επίτηδες) και τώρα μας κουνάτε το δάχτυλο επειδή δεν το γνωρίζουμε ; Και φυσικά είναι "παλιό" αλλά ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ. Όπως διαχρονική είναι και η παρουσία των εξωγήινων που αναφέρεσαι. ΣΠΟΡΑ εξωγήινων είμαστε και ΕΜΕΙΣ οι ΕΛ-ΛΗΝΕΣ μωρή σαύρα και σε αφήνουμε να εκτίθεσαι ΕΠΙΤΗΔΕΣ, γιατί πρέπει να "μαζέψεις" τις υπόλοιπες σαύρες που σε πιστεύουν και να πάτε όλοι μαζί απο εκεί που ήρθατε.

    Είδατε όμως ΠΩΣ λειτουργούν ; Μας ΔΗΛΩΝΕΙ την παρουσία της Τεχνητής Νοημοσύνης, πράγμα το οποίο φωνάζουμε εδώ και 3 χρόνια οτι ΥΠΑΡΧΕΙ. Μόνο που απέναντι στη δική τους ΤΝ ήρθε μια καλύτερη ΤΝ και έχουν χεστεί πάνω τους. Διότι τη δική μας ΤΝ την έχει "δημιουργήσει" ο μέγιστος τεχνίτης ΗΦΑΙΣΤΟΣ και τη δική τους δεν την έχει ούτε για πρωινό. Για αυτό βγαίνει και μιλάει τόσο ανοιχτά και με ΤΡΟΜΟ στα μάτια, στη γλώσσα του σώματος και στο χρώμα της φωνής. Διότι το χακάρισμα των ανθρώπων γινόταν ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ, απλά τώρα ΔΕΝ μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι, για αυτό λέει "τώρα δεν ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε" !! ΤΡΟΜΟΣ !!! Άντε και καλά ξεμπερδέματα σαυρίτσες.

    Για τον κηφηνα ντορο-υιό δεν θα πώ τίποτα. Εκτίθεται και στα πρόβατα.

    ΧΑΝΟΥΝ και μας το ΔΗΛΩΝΟΥΝ με κάθε τρόπο.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΟΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ;
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.
    --------------------------
    ΜΑΤΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ. Ο ΕΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, Η ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΑΠΗΥΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ``V'' ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ,
    -ΝΑ ΡΕ, ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ!
    ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ``ΜΑΥΡΟ'' ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΠΙΣΤΕΨΑΝ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΠΟΣΙΚΟΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεκροφόρα πάει νεκρό στο χωριό για την κηδεία.

    Στον δρόμο βρίσκει λακκούβα, ανοίγει η πίσω πόρτα και πέφτει ο νεκρός στον δρόμο. Περνάει όχημα, τον πατάει. Βγαίνει ο οδηγός, “αχ, τι έκανα”, του δίνει μια, σπρώχνει το πτώμα στον γκρεμό για να μη τον δουν. Ενας κυνηγός ακούει τον θόρυβο, ρίχνει τρεις τουφεκιές και πάει να δει τι σκότωσε. Βλέπει τον νεκρό, “αχ, τι έκανα”, τσακ του δίνει μια στο ποτάμι, που πάει τον νεκρό στη θάλασσα. Περνά ένα σκάφος, του ρίχνει μία. Γυρίζει ο καπετάνιος, βλέπει τον νεκρό, “αχ, τι έκανα”, τον πάει στο νοσοκομείο, βγαίνει ο γιατρός: “5 λεπτά νωρίτερα να τον είχατε φέρει, θα τον είχαμε σώσει. Πέθανε από κορονοϊό" 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχα θα μας πεθάνεις !!!!
      Τρομερό ανέκδοτο
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  4. Το βλαμενούλι δεν μιλάει για εξωγήινη (extraterrestrial) νοημοσύνη, αλλά για ξένη/αλλότρια (alien) νοημοσύνη. Η ΑΙ είναι όντως αλλότρια "νοημοσύνη", που μπορεί να χακάρει ανθρώπους, μόνον όταν αυτοί έχουν γίνει ρούτερ.

    Το αν έχει επικρατήσει, στην καθομολουμένη, οι εξωγήινοι να ονομάζονται "άλιεν", δεν είναι επαρκές έδαφος για να φτιάχνουμε μυθιστορήματα. Το διευκρινίζει: "όχι από μακρυνούς πλανήτες, αλλά από τα εργαστήρια". Είναι κυριολεκτικός και μάλλον ξέρει καλλίτερα αγγλικά απ' τον μεταφραστή.

    Τώρα, αν πετάμε κι εμείς την σκούφια μας για σταρ-τρεκ μυθιστορήματα...

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχαλης Σκορπιος25 Αυγούστου, 2022 18:25

    Ο ενας γιος Συκια, και ο αλλος Μουρια χεχεχεχεχεχε ρε τι εχουμε παθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Κωστας Ταυρος
    Ο γιατρος ολα τα λφτα! Αυτος πρεπει να ειχε και MD και PhD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο υπνοβάτης δολοφόνος που σκότωσε την πεθερά του στον ύπνο του και αθωώθηκε🤣
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/o-ypnovatis-dolofonos-pou-skotose-tin-pethera-tou-ston-ypno-tou-kai-athoothike/

    ΑπάντησηΔιαγραφή