«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Pink Floyd - Empty Spaces - What shall we do now?

Τι θα χρησιμοποιήσουμε για να γεμίσουμε τους κενούς χώρους όπου βρυχώνται τα κύματα της πείνας; Θα διασχίσουμε τη θάλασσα των προσώπων αναζητώντας όλο και περισσότερα χειροκροτήματα; Θα αγοράσουμε μια νέα κιθάρα; Θα οδηγήσουμε ένα πιο ισχυρό αυτοκίνητο; Θα δουλεύουμε όλη νύχτα; Θα μπλέξουμε σε καυγάδες; Να αφήσουμε τα φώτα αναμμένα; Να ρίχνουμε βόμβες; Να κάνουμε περιοδείες στην ανατολή; Να κολλήσουμε αρρώστιες; Να θάψουμε οστά; Να διαλύσουμε σπίτια; Να στέλνουμε λουλούδια μέσω τηλεφώνου; Να μπεκρουλιάσουμε; Να τρέχουμε σε ψυχίατρους; Να εγκαταλείψουμε το κρέας; Να κοιμόμαστε σπάνια; Να κρατάμε ανθρώπους σαν κατοικίδια; Να εκπαιδεύουμε σκυλιά; Αγώνες με αρουραίους; Να γεμίζει η σοφίτα με μετρητά; Να θαφτούν οι θησαυροί; Να αποθηκεύουμε ελεύθερο χρόνο; Αλλά ποτέ δεν χαλαρώνουμε.. Πάντα με την πλάτη στον τοίχο!

21 σχόλια:

  1. Ναι, είμαι στα down μου. Περιμένω καιρό τώρα, κάτι να με ανεβάσει, αλλά αντιθέτως..ακόμα κι απ' τον πουτινικό Λιακόπουλο..διαβάζω τέτοια:

    https://www.el.gr/nea-taxh-2/liakopoylos-amerikanoi-mpeite-kai-pa/

    Σαν να δικαιώνεται ο Εργοδότης.. :

    https://ergdhmerg.wordpress.com/2022/08/20/%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-5%ce%b4-i/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λιακό δεν μας τα λέει καλά:

      "Επομένως η δουλίτσα είναι στημένη κατά των ανθρώπων από Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα μαζί." και πιο κάτω "Με παράλογο τρόπο λαμβάνονται δήθεν μέτρα κατά των Ρώσων, που ουσιαστικά τους γεμίζουν με χρήμα και τους δίνουν απόλυτο έλεγχο πάνω στη χώρα τους, καθώς οι πολίτες συσπειρώνονται γύρω από την κυβέρνηση. Αυτή είναι η αμοιβή του Πούτιν για τις υπηρεσίες του στις δύο ελίτ. "

      Αν το Λευκό και Μαύρο αδερφάτο όπως γράφει τα έχουν βρει και τα κάνει πλακάκια, ΓΙΑΤΙ να μπουν σε αυτή την αντιπαράθεση; Δεν θα ήταν πιο εύκολο να βγάλουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τους πραιτοριανούς τους για να πετύχουν τον κοινό σκοπό τους; Πώς συμφώνησε το ένα μέρος να καταστραφεί παραδίδοντας στην ουσία την εξουσία; Πού πήγαν τόσοι αιώνες αντιπαλότητας;

      Κάτι δεν μου κολλάει με το συλλογισμό του, αλλά δεν τον παρεξηγώ, μεγάλος άνθρωπος είναι 🤣

      Αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι ότι ο Πουτίναρος ξεβράκωσε το ΝΑΤΟ και την Δύση γενικότερα και φάνηκε...ο ευτελής εξοπλισμός τους. Τώρα σαν καλό τσουλάκι θα την εκπορνεύσει αφού πρώτα την περάσει ένα χέρι...

      Αν υπάρχει κάποιος που ακόμα πιστεύει ότι η ΟΥΣΑ και η ΕΕ είναι ακόμα υπερδυνάμεις, χρήζει ιατρικής φροντίδας.

      Διαγραφή
    2. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο Μόνος που μπορεί να μας κρατήσει, γιατί είναι ο Μοναδικός που έχει το χέρι Του απλωμένο συνέχεια και σου ζητά να κρατηθείς και να γραπωθείς από πάνω Του.

      Διαγραφή
    3. Ο Λιάκο αν θυμάστε ήταν από τους πρώτους που με τα βιβλία του και με τις καθημερινές εκπομπές στην τηλεόραση βομβάρδιζε ανηλεώς και χωρίς σάλιο το υποσυνείδητό μας στις πληροφορίες για την νέα τάξη.
      Προσωπική άποψη ότι πρόκειται περί πράκτορος για να μην ξεσηκωθεί ο λαός την στιγμή που θα γίνονταν πράξη οι αποφάσεις. Σήμερα απλά ζούμε ότι έλεγε και προειδοποίησε

      Διαγραφή
  2. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ❗

    ΕΕΕΤΣΙΙΙ ΜΕΊΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ.. "ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ"... ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ" ΣΥΝΤΟΜΑ!

      Διαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΤΟ ΓΚΟΥΛΆΓΚ 🥺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε οικοδεσπότη .
    Κάθε φορά που αναρτάτε κάποιο μουσικό θέμα θα επανέρχομαι για να επαναλάβω την πεποίθησή μου ότι η παγκόσμια μουσική σκηνή (ροκ ,ποπ ,χαρντ, χεβυ , σοφτ, ραπ, τραπ κ.ο.κ.) αλλά και η Τιβι όπως και ο κινηματόγραφος, έχουν πάρει θέση στο υποσυνείδητο όλων ως προφήτες για προ-φήτευση γεγονότων , και το κάνουν με εντολή εκ του άνωθεν αφεντικού των , τον οξαποδο σκοτεινό και δόλιο ερπετό αντίχριστο, με σκοπό να αντιγράψει στο υποσυνείδητο των ανθρώπων την δική του μαύρη βίβλο (υβριζοντας την Βίβλο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού την Αγία γραφή).
    Σαν προφήτεία αναφέρεται το τραγούδι από εσάς,.
    Είδατε πόσο όμορφα μας έχει διαστρεβλώσει τις ψυχαγωγίες ο σκοτεινός; Αντί να ακούμε - βλέπουμε κάποιο έργο για να ανυψωθούμε πνευματικά , έρχεται μια διαπίστωση ότι όλα αυτά που λέει ένα έργο τα ζούμε μέχρι λεπτομέρειας.
    Δεν γίνεται να μην αναφέρω τα είδη της μουσικής ραπ και τραπ που ακούει περισσότερο η νεολαία, η μετάφραση των λέξεων είναι ραπ - περιτύλιγμα και τραπ - παγίδα. Παρακαλώ να μην μπείτε σε γραφικές λεπτομέρειες, γιατί ο "σκοτεινός" ούτε μπέσα έχει , ούτε τιμή για να έχει τον λόγο της τιμής του, - ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ -.
    Οπότε φανταστείτε πόσο καλά τυλιγμένη και παγιδευμένη έχει την νεολαία ο "σκοτεινός', αν αυτό που διαβάζεις σου φαίνεται περίεργο μπορείς να το διασταυρώσεις με μια μικρή έρευνα για τις συμμορίες και την βία που επικρατεί σε (κακκιτέχνες) αυτών των μουσικών ειδών παγκοσμίως.
    Εξάλλου εκτός των τρολ όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα έχουμε κατηγορηθεί ως συνομοσιολογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο δεν ξερω αν σε ανεβαση ειμαι ομως βεβαιος οτι θα σ' εξοργιση. Φιλε Κωστα, δεξου την οργη ως δωρο να σε κραταη ορθιο.
    https://www.youtube.com/watch?v=FVPCGA6IJXY
    Συμπασα η Σχολη Φρανκφουρτης μας θελει γονατισμενους. Δεν θα το επιτρεψουμε.

    Υ.Γ. Υπαρχουν και τα ανεβοκατεβασματα του καλοκαιριου. Αυτο ειναι εποχικη γριπη δεν χρειαζεται εμβολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά γλυκέ μου Αχόυ, λίγο γέλιο το χρειαζόμουν.

      Διαγραφή
  6. Πως ονειρεύεται ο κούλης να καταντήσει την Ελλάδα:
    Ukraine war veterans on how Kiev plundered US aid, wasted soldiers, endangered civilians, and lost the war
    https://thegrayzone.com/2022/08/18/ukraine-veterans-us-aid-soldiers-war/
    Η μετάφραση εδώ:
    Οι βετεράνοι του πολέμου της Ουκρανίας για το πώς το Κίεβο λεηλάτησε την αμερικανική βοήθεια, σπατάλησε στρατιώτες, έθεσε σε κίνδυνο αμάχους και έχασε τον πόλεμο
    http://ermionh.blogspot.com/2022/08/blog-post_55.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σίγουρο είναι ότι τα έσχατα των γραφών είναι εδώ, ότι έχει δώσει ώς σημείο ο Θεός στους ανθρώπους το έχουν βρωμισει - μαγαρίσει οι σκύλοι του σκοτεινού.
    Μέχρι και το ουράνιο τόξο, ο Κύριος το έδωσε σημάδι στην ανθρωπότητα αλλά το κάνανε σημαία οι "ακατανομαστοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κώστα ΜΗΝ πέφτεις. Προσπαθούν να πάρουν μαζί τους όσους περισσότερους μπορούν με μαυρίλα. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, αλλά μην ξεχνάς ότι ΤΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    Όλα συμβαίνουν για ένα λόγο και θα φανεί όταν θα έρθει το ΦΩΣ.

    Αναθάρρησε Αδελφέ

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η παραφιλολογία περί λευκής και μαύρης αδελφότητας έχει καταντήσει σαν τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ. Νανουρίζουν τους νηπιακούς εγκεφάλους των ενηλίκων, προσφέροντάς τους τις ανάλογες δόσεις τρόμου και αίσθησης της ανημποριάς των αδύναμων μπροστά στο σατανικό κακό φοβερών μαγισσών, δράκων και άλλων δυνάμεων του κακού. Και φυσικά, όλο αυτό το αφήγημα συγκαταλέγεται στα εργαλεία των καμπαλιστών για τη χειραγώγηση, όχι μόνο του όχλου, αλλά μέσω του καμουφλαρίσματος της fake συνωμοσιολογίας και εκείνων που προσπαθούν να ξεφύγουν από την εποπτεία τους. Ειδικότερα, ο λιακό -σιγά μην είναι καθαρός- έχει διηγηθεί στους νήπιους ενήλικες αρκετά παραμύθια του είδους. Στόχος πάντα ο ίδιος: απομύζηση της ενέργειας των αφελών και διασπορά του φόβου, που παραλύει πνεύμα, ψυχή και σώμα. Υπομείναμε τόσα και σταθήκαμε- αν και με δυσκολίες συχνά ανυπέρβλητες- όρθιοι. Είναι κρίμα λοιπόν να τσιμπάμε σε προπαγανδιστικές ανοησίες. Δεν υπάρχουν αποκλειστικά δύο ίδιοι πόλοι (του κακού) σε έναν κόσμο δυαδικότητας, δηλαδη, των αντιθέτων και των εναντίων. Στις αντιθέσεις υπάρχει δημιουργία του τρίτου όρου, ενώ στις εναντιότητες γίνεται μάχη μέχρις εσχάτων για την επικράτηση του ενός. Στην κατάσταση που έχει δημιουργεί δεν μιλάμε για αντίθεση, αλλά για εναντιότητα. Στο τέλος της μάχης θα επικρατήσει ο ένας και μόνο. Δεν υπάρχει το "ολίγον κακό", όπως δεν υπάρχει το ολίγον έγκυος, όπως επίσης δεν υπάρχουν λιγότερο κακοί μαύροι καμπαλιστές από τους πολύ κακούς λευκούς ομοίους τους. Η μάχη της Ανθρωπότητας συνοψίζεται μόνο σε μία φράση:"αυτοί ή εμείς". Η προσπάθεια δαιμονοποίησης του Πούτιν στρέφεται και προς το κοινό της συνοωμοσιολογίας, με τους ανάλογους για την περίσταση προπαγανδιστές του συστήματος....That's all....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναντίρρητα, Η μάχη της Ανθρωπότητας συνοψίζεται μόνο σε μία φράση:"αυτοί ή εμείς";
      Πλην όμως ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Αυτή Η Φράση συνοψίζεται σε μία ΓΚΡΑΝΓΚΙΝΙΟΛΙΚΗ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ:
      Ο Κινέζικος Δράκος είναι ''Αυτοί'' Ή ''Εμείς'';

      Το ΠΑΡΗΓΟΡΟΝ είναι πως, με βάση τα μέχρι τώρα Δείγματα Γραφής για την ''Πανδημία'', είναι ΦΩΤΕΙΝΟΣ.

      Α.Κ.

      Διαγραφή
  10. ΣΧΌΛΙΟ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ,ΙΣΩΣ ΑΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΌΚ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΤΑΧΟΥΝ... ΜΠΌΛΙΚΑ
    ΤΑΚΟΥΤΕ ΜΠΟΥΛΙΣΜΕΝΑ? ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΌΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΒΓΆΖΕΙ ΤΕΛΙΚΆ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΈΝΤΕΣ-ΣΧΟΛΙΑ. Κ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΆ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φανταστικό animation..
    Η σκηνή με τα λουλούδια είναι απ' τις αγαπημένες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή