«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ρε παλιόπ@@στες..!!! Δεν θα σάς ξαναπληρώσω μία αν τα ξεκινήσετε αυτά! Το κρύο θα το αντέξουμε..Τα ψυγεία μας όμως..;;; ..Άναψε-σβήσε, άναψε-σβήσε με τις διακοπές σας... σε 10 μέρες θα είναι για τον παλιατζή. ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!

 περισσότερα εδώ

14 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,
    ΟΜΩΣ ΘΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕΙ, Η ΒΟΥΛΗ.
    Ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΥΡΠΟΛΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aχ Ηλία μου, αν ήταν να λαμπαδιάσει το μπουρδέλο τους, θα είχε ήδη γίνει εδώ και κάποια χρόνια. Ο «σοφός» λαός λέει πως σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι, γιατί ποτέ δεν δαγκώνει. Θα λουφάξουν και πάλι, όταν τους πανικοβάλουν με νέο μπαμπούλα και θα αρχίσουν να ρουφιανεύουν το γείτονα που ξέχασε ανοιχτό το φως στο σαλόνι του, όπως έκαναν καταγγέλλοντας ως κορονοπάρτυ τις επισκέψεις φίλων στο σπίτι του διπλανού, ή όπως είχαν μάθει τα παιδιά τους να ρουφιανεύουν τους εκπαιδευτικούς που κατέβαζαν τη μάσκα από τη μύτη για να πάρουν ανάσα ( τα δύο τελευταία χρόνια αυτό ήταν στην καθημερινότητά μου). Άστο καλύτερα, πονάει πολύ…..Μόνο αν ψοφάνε στους δρόμους από την πείνα και τις κακουχίες, όπως στην κατοχή, δεν θα είναι τόσο συνεργάσιμοι με τους δημίους τους….

      Διαγραφή
    2. Απίστευτη Λεπτομέρεια Στη Διατύπωση:
      ΟΧΙ Δεν θα είναι συνεργάσιμοι με τους δημίους τους…
      ΑΛΛΑ Δεν θα είναι ΤΟΣΟ -Ποσοτική και μόνο η Διαφορά- συνεργάσιμοι με τους δημίους τους…

      Διαγραφή
  2. Τα Χοτ Σποτ θα έχουν διακοπές; ποιός τούς πληρώνει τον ηλεκτρισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑ'Ι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που χρειάζονται ρεύμα στο σπίτι για συσκευες οξυγόνου και διάφορα άλλα θα πεθάνουν με λίγα λόγια και θα λένε δεν φταίμε εμείς, ο πόλεμος στην Ουκρανία, συνεχίστε κάποιοι μαλ@κες Έλληνες να υποστηρίζετε την Ουκρανία και να έχετε την ουκρανική σημαία στην φωτό του προφίλ σας ΖΩΑ. Η Κούλα δεν νοιάζεται αν ξεπαγιάσεις από το κρύο, αλλά μαζί με τον Μπουρλά νοιάζεται για την υγεία σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε ήδη πολλοί χωρίς ρεύμα και άλλοι με άδεια ψυγεία. Ο βρεγμένος την βροχή δεν τη φοβάται. Ωπα να γίνουν όλα μπας και ξυπνήσουν και τα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προβατα δεν εχουν ξυπνησει ποτε,απλως περιμενουν τον χασαπη.

      Διαγραφή
  6. Για το άσχετο σχόλιο, προκαταβολικά συγνώμη Κώστα, αλλά είναι η πιο πρόσφατη ανάρτησή σου.

    Περί ψεκασμών.

    Τις τελευταίες ημέρες μου έκανε εντύπωση ο καθαρός ουρανός, τουλάχιστον στην Αττική που κατοικώ. Περίμενα να περάσουν και να ψεκάσουν, αλλά ΔΕΝ το έκαναν και άρχισα να απορώ. Βέβαια το ψεκ μυαλό μου πήγε στην αναμονή της ταφής της σαύρας και την αναβολή των ενεργειών τους.

    Σήμερα 20/09/2022 το πρωί κατά τις 9:30, βγήκα για τσιγάρο στο μπαλκόνι του γραφείου και ο ουρανός ήταν γεμάτος απο ψεκασμούς και σύννεφα, προς τα ανατολικά της Αθήνας. Ξαναβγήκα στις 10:30 και ο ουρανός ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ !!!!

    Τι συνέβει μέσα σε μια ώρα ρε παιδία ; Πώς καθάρισε ο ουρανός, ειδικά απο τη στιγμή που οι άνεμοι δεν δικαιολογούν την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των ουρών ;

    Περίεργα πράγματα.

    Κώστα, τι "λένε" οι χάρτες που δημοσιεύεις κατά καιρούς ;

    Έρρωσθε
    Διός Κούρος

    ΥΓ ενστινκτωδώς ξέρω μια πιθανή απάντηση, αλλα θα ήθελα γνώμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου Διος Κουρε,
      θα το κοιτάξω κ θα επανέλθω.

      Διαγραφή
    2. https://www.3dsa.gr/el/drasthriothtes/tropopoihsh-kairou

      Διαγραφή
  7. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ Η ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ

    https://www.facebook.com/chryso.elenodorou/videos/484869990173735

    https://www.facebook.com/100001312959288/videos/pcb.5522542117799499/793559
    505175358

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0FCTmJiJTVuM7eTkZbEJsQc2sjDZN1JQjy64E3XY552DHyzbNYAE83DVoST7YupqKl&id=100000051718740

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νου.δουλαρα το κομματιδιο του σατανιστη με υπακουους νεοταξιτες
    ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή