«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΈΜΑΣΜΑ !!!

Την ώρα που υπουργός της κυβέρνησης απειλεί τους Έλληνες ότι θα πεθάνουν από το κρύο τον χειμώνα, που το ένα φτωχόσπιτο μετά το άλλο μένει χωρίς ρεύμα επειδή δεν διαθέτει τα χρήματα να πληρώσει τους υπέρογκους λογαριασμούς, που πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν λόγω υπερβολικών εξόδων και ενώ οι περισσότεροι κτηνοτρόφοι σφάζουν το 60 – 70% του ζωικού κεφαλαίου τους και όλα αυτά γιατί η αποτυχημένη κυβέρνηση δεν φρόντισε να υπάρχει φθηνή ενέργεια στη χώρα μας, ο Μητσοτάκης αποφασίζει να χαρίσει 1.000.000 τόνους λιγνίτη από την περιουσία του ελληνικού λαού στα Σκόπια! Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά στην πράξη ότι η Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητο κράτος αλλά ένα υποκατάστημα το όποιο διοικούν διορισμένοι υπάλληλοι!

Έλληνα αφυπνίσου, σου κλέβουνε τη γη σου! 

Γραφείο Τύπου “Εθνεγερσίας”

triklopodia.gr 

10 σχόλια:

  1. Κρεμαλα με 200 ρα.. μισινεζα...
    Και κάπνισμα με Άχυρο μαζί με Λάδια 90 ρας βαλβολίνης...


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΕΜΑΣΜΑ;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΑ....ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΤΙΜΩΡΊΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ...ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ...ΜΕΤΑ ΣΕ ΓΥΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ...ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ...ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΘΟΜΕΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης Σκορπιος19 Σεπτεμβρίου, 2022 11:40

      Αν σου περιγραψω εγω θα φριξης το καλυτερο ομως ειναι Κατασχεση τα παντα 475 ευρω τον μηνα ΜΙΣΘΟ με 300 νοικι καροτσακι σκουπα 12αωρο δουλεια με επιτηρηση, και βραχιολακι 24αωρο εκει να δης χεχεχεχε θα αυτοκτονηση μονος του

      Διαγραφή
  3. Είμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα σαν λαός γενναιόδωροι. Μέχρι και για τους Άγγλους που δε μας δίνουν τα ελγίνεια μεριμνήσαμε, όσο περνούσε απ' το χέρι μας, να σκάσει λίγο το χειλάκι τους.
    Έτσι, όταν τρισκατάρατη εστεμμένη γρέντζω εξέλιπεν ως άχθος αρούρης,
    Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους, διασκεδάσανε όλοι στην κηδεία

    https://twitter.com/CimbrianMarius/status/1571886129145683968/photo/1

    Όλα τα λεφτά είναι ο Προεδρικός Σύντροφος που τηρώντας Το Πρωτόκολλο
    βαδίζει ένα βήμα πίσω από την Πρώτη Πολίτη και Κεφαλή του Ελληνικού Κράτους κ. Πρόεδρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΝΤΗ;;; ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΟ ΨΗΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΚΑΙΡΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΤΡΑΠΗΣΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΑΣ Η ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΝΙΤΙΣΑ. ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Όπως ντύθηκε πάντως.. εμένα μού θυμίζει τον Ιαβέρη που κυνηγούσε τον Γιάννη Αγιάννη 🤣

      Διαγραφή
  4. Δεν μπορώ πιά παρά να μη αναφωνήσω : " Πρόκειται γιά πολύ μεγάλο μ@@@@α!!!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ο Μητσοτάκης αποφασίζει να χαρίσει 1.000.000 τόνους λιγνίτη από την περιουσία του ελληνικού λαού στα Σκόπια! "
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.
    ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή