«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

χαχαχαχαχαχαχα .....

περισσότερα εδώ

18 σχόλια:

  1. Εντωμεταξύ..

    Και σε εργασιακούς κύκλους, και σε φιλικούς, και σε συγγενικούς, και σε καταστήματα, και στο δρόμο, και μέσα σε υπηρεσίες, ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ (φίμωτρο -και συνήθως το Κ9 που στερεί άλλο τόσο οξυγόνο και είναι σαν φίλτρο του γαλλικού καφέ).

    Όταν τούς λέω από τις αρχές Ιουνίου, γιατί δεν την βγάζουν, αφού ο κούλης τους τούς είπε ότι δεν είναι απαραίτητες πια πουθενά, έχουν όλοι την ίδια απάντηση:

    "χαχα την συνήθισα"

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΈΜΜΑΤΑ!

    Έχουν πάρει χαμπάρι τους 217.000 θανάτους από μπόλια, έχουν πάρει χαμπάρι ότι άνω των 60% που νοσηλεύονται, είναι εμβολιασμένοι, έχουν πάρει χαμπάρι ότι με αυτό που πήγαν και έκαναν στον εαυτό τους, το ανοσοποιητικό τους σύστημα πήγε για βρούβες... ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! Τώρα πια.. ναι, τις φοράνε για προστασία και το εννοούν (από μέσα τους βεβαίως βεβαίως)

    ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.. ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ 2020 - ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΆΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ- ΤΩΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκτατη είδηση.
      Χελώνα βρέθηκε θετική στον κοροΐδό, σπάει την καραντίνα και βγαίνει απ' το καβούκι της.
      Lock down σε όλο το δάσος!
      Ανάστατη η κοκκινοσκουφίτσα!

      Διαγραφή
  2. Ζούμε σε έναν πλανήτη φυλακή.
    Που από αρχής του κόσμου κυνηγειται η ανθρωπότητα,με πολέμους,βιαιοπραγίες,κτηνωδίες θηριωδίες.
    Επιβραβευονται το κακό,κτηνωδίες,άδικο και τιμωρείται το δίκαιο,ορθό.
    Η ανθρωπότητα εάν αξίζει να ονομάζεται έτσι όλη η ανθρωπότητα εξουσιάζεται δεν ξέρω από ποιες δυνάμεις από την αρχή της,έως σήμερα.
    Δεν ξέρω εάν όλοι είναι άνθρωποι η όχι,πάντως ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας θα έπρεπε να ντρέπεται για όλα τα εγκλήματα και κτηνωδίες που διεξήχθησαν ανά τους αιώνες.
    Μετά από πολυετή σχεδόν ιστορική έρευνα έχω απογοητευτεί για το ανθρώπινο είδος.
    Και επίσης η ιστορία με γενοκτονίες επαναλαμβάνεται εδώ και χιλιετίες,με πιο πρόσφατες την Μικρασιατική καταστροφή,όπου διεπράχθησαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα των αιώνων με την συμμετοχή σε προδοσιες από τους υποτιθέμενους πολιτισμένους συμμάχους, των εντοπιων κυβερνώντων και του πιο βάρβαρου λαού της ανθρωπότητας,όπως και οι Βαλκανικοί πόλεμοι,ΕλληνοΑλβανικος,Κατοχή,εμφύλιος κλπ.,όπως και στην σημερινή εποχή με τα εμβόλια,κλιματική αλλαγή,μεταλλαγμένα και υβριδικα τρόφιμα.
    Ειλικρινά δεν γνωρίζω εάν ολα αυτά που περιγράφονται σε όλη την ιστορία αυτοί που τα διέπραξαν έχουν ανθρώπινα ένστικτα.
    Ποιος ο λόγος να υπάρχει σε έναν πλανήτη τέτοιο είδος και ποιος ο λόγος καταστροφής του είδους εφόσον πριν τους επιτρέπεται να έρχονται σε αυτόν τον πλανήτη υπό μορφή ζωής και νοημοσύνης.
    Υπάρχουν όντα χωρίς νου,χωρίς συνείδηση μήπως;Αναρωτιέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΆνναArt,

      Η ανθρωπότητα ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ απο τα ερπετά εδώ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια. Μιλάμε για χιλιάδες χρόνια. Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ άνθρωποι είμαστε μειοψηφία στον πλανήτη και τουλάχιστον αυτή η μειοψηφία ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ το λέει εύστοχα : 3 7 10

      Δυστυχώς ΔΕΝ έχουμε μάθει να αποκρυπτογραφούμε επαρκώς την ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ μας, στην οποία αναφέρονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τα ερπετά με χειραγώγηση του νού, μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε τόσο την προέλευσή μας όσο και το ΣΚΟΠΟ της ύπαρξής μας σε αυτό το πεδίο ενσάρκωσης.

      Είναι φυσικό, οι άνθρωποι μετά απο τόσες χιλιετίες ύπνωσης, να ΜΗΝ μπορούν να αντιδράσουν και να απελευθερωθούν. Για αυτό το λόγο, έχουν παρθεί οι αποφάσεις που πρέπει απο αυτούς που πρέπει και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Τα Αδέλφια μας άνθρωποι, τόσο απο αυτό το πεδίο όσο και απο άλλα ανώτερα πεδία, ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΥΝ και ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ επι της Γαίας και για αυτό το λόγο βλέπεις όλη αυτή την επίθεση εναντίων μας και τη λύσσα να μας εκδικηθούν και να μας εξαφανίσουν (με μπόλια, με πόλεμο και με ό,τι άλλο διαθέτουν). Έχουν τελειώσει και ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, αλλά επειδή η πλειοψηφία των πραγματικών ανθρώπων δεν το ξέρει, θα πάρουν όσους περισσότερους μπορούν μαζί τους, στη ΛΗΣΜΟΝΙΑ.

      Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ είναι ΚΟΝΤΑ και αυτή τη στιγμή ζούμε τις τελευταίες ημέρες (μην το πάρετε κυριολεκτικά) μιας μαύρης εποχής που φεύγει και εναμένουμε μια νέα εποχή γεμάτη ΦΩΣ.

      Η προτροπή μου είναι να μην δίνουμε σημασία σε ό,τι λένε. Τα λένε για να μας φοβήσουν και να μας παραπλανήσουν. Αυτός που τα λέει είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ. Και αυτός έπεσε πρώτος. Για αυτό λοιπόν, παρακαλω πολύ το ΗΘΙΚΟ να είναι ΑΚΜΑΙΟ.

      Προσοχή στον Ήλιο.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή

  3. Για να μην ξεχνιόμαστε.

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/05/boi-theia-sas.html?m=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα,απλά η συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών έχουν δείκτη νοημοσύνης περίπου ίσο με μια βρασμένη γλυκοπατάτα.
    Λέω στη γυναίκα πρώτου μου ξαδερφου πριν κανένα εξάμηνο:
    δεν πιστεύω να εμβολιάσετε και τα παιδιά;
    Αυτή αγριεμένη:
    δε θα μας πεις εσύ τι θα κάνουμε,κουμάντο στα παιδιά μας κάνουμε εμείς.
    Πριν καναδυό βδομάδες ένας συγγενής της ήταν γύρω στον ένα μήνα στο νοσοκομείο.
    Ξαδέρφη:
    ευτυχώς πρόλαβε και έκανε και το τρίτο και τη γλίτωσε στο τσακ.
    Ο ξάδερφος πάλι....ακόμα πιο ραδίκι.
    Αφού εμβολίασαν τα δύο μεγάλα που πηγαίνουν γυμνάσιο,έκαναν μέχρι και τον τρίτο τον μικρότερο σαν τα μούτρα τους.
    Με λέει:
    θείο,άντε να ρθει και η ηλικία μου να κάνω και γώ εμβόλιο να μη πεθάνω.
    Ρε σπόρε,τον λέω,τι εμβόλιο να κάνεις,εσύ είσαι μικρός τα παιδάκια δε παθαίνουν τίποτα,Εγώ που είμαι και μεγάλος και δεν έκανα είδες να έπαθα κάτι;
    Γούρλωσε τα μάτια και με κοίταζε σαν εξωγήινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξέχαστη ΒΑΣΟΥΛΑ

    https://www.brighteon.com/78b71e5c-7246-4d5b-bc0f-c20c2f4d2035

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τα μπόλια και το τι κάνουν όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο νού, τα έχουμε πεί πολλάκις και νομίζω θα καταντήσουμε κουραστικοί να τα λέμε ξανά και ξανά. Μόνο ΛΥΠΗ για τους συνανθρώπους μας που παρασύρθηκαν και δυστυχώς εχουν παρασυρθεί και συγγενείς μας ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, γονείς, αδέλφια και κυρίως ενήλικα παιδιά. Ελπίζω, όταν όλα τελειώσουν με τον πόλεμο να έχουν επιζήσει οι περισσότεροι, διότι ΜΑΛΛΟΝ υπάρχει το αντίδοτο, αλλά ΔΕΝ θα δοθεί πριν τελειώσουμε με τους π@π@ρηδες.

    Για τα ερπετά που το έκαναν, εδώ δεν νοιάζεται το είδος τους, εμείς θα νοιαστούμε ;

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμήν, για το αντίδοτο που αναφέρεις, αν και το βλέπω χλωμο..Δυστυχώς οι μεν δεν άκουγαν και δεν πίστευαν τίποτα, ήταν από την αρχή μεσα στον πανικό και οι δε για να βγαίνουν βολτες..Και ναι, έχουμε και δικά μας άτομα που την πάτησαν, όχι μία αλλά τρις. Ξαδέρφη πρώτη παραμορφωμένη, πιστεύει ότι για τις παρενέργειες φταίει το ..Τσερνομπίλ!! Τι να πεις! Οψομεθα..

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστούμε από καρδιάς, και θα έπρεπε να τους βραβεύουμε κι όλας , για το ότι μας επαληθεύουνε , εμάς τους χαζούς ανόητους ψεκασμένους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς που μας ενημέρωσαν έξ αρχής

    https://amazonios.net/k-poylas-katarreysi-toy-anosopoiitikoy-me-kathe-dosi-meta-pame-se-thromvoseis-kai-anakopes-video/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN ME ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΞΩ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΥΓΓΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΜΟΥΓΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΥΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλιστα......

    https://mobile.twitter.com/malatesticles1/status/1566794625255460864


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δείτε τι λέει ο ΕΟΦ της Γαλλίας

    https://lumi-news.gr/eof-galias-ta-emvolia-kata-tis-covid-19/?fbclid=IwAR3LV49SS1Dv5jW_hDDXbpHj4vYwusLzs0Oudg8ya8b7PgzzyxJwqmXLZ0A

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή