«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

"Γονέας α' και Γονέας β' " ; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!

 

Οι γονείς αντιστέκονται. Γονέας στον Βόλο επέστρεψε στο σχολείο στης κόρης του κάπως "διορθωμένη" την Υπεύθυνη Δήλωση που του ζητήθηκε. Δεν αποδέχτηκε την δόλια αποικοδόμηση των παραδοσιακών ανθρωπίνων αξιών μας.


 


πηγή: https://www.facebook.com/demetrios.mantes (προσωπική σελίδα του γονέα, που υπογράφει τήν δήλωση)


 
 
 
 
 

3 σχόλια:

  1. Στο νεο Συνταγμα της Ρωσσιας ο Πουτιν ειχε ζητησει μια προσωπικη επιθυμια. Οι λεξεις Ανδρας και Γυναικα να μη βγουν ποτε απο την Ρωσσικη γλωσσα. Φυσικα εγινε αποδεκτη.

    Καταλαβατε τωρα γιατι η Καμπαλερια θελει να τον εξαφανισει απο προσωπου γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ,
    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΥΝΕΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΙ.
    ``ΝΤΑΞ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ''....
    https://avmag.gr/wp-content/uploads/2022/06/i-media-strom-afinei-to-diko-tis-apotypoma-agapis-002.jpg

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονόματα επιχειρήσεων γιά μποϋκοταζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή