«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

«ΙΔΕΟΧΩΡΟΣ» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ, με το δημοσιογράφο Βασίλη Μακρίδη: Ο ενεργειακός... χειμώνας - Το φάσμα της πείνας & της ακρίβειας (βίντεο)

Σχόλιο Con: Η ΡΩΣIΑ ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ, ΑΛΛA ΚEΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΚOΣΜΟ… ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΏΝΑΣ ΈΡΧΕΤΑΙ. Η ΡΩΣIΑ ΘΑ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘIΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑYΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦH ΤΗΣ Ε.E. !!! ΟΣΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΕΛΙΤ-ΤΟ DEEP STATE "Ε.Ε."... ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟI ΛΑΟI ΘΑ ΞΥΠΝHΣΟΥΝ !!!!!


 


 

H απειλή του πυρηνικού ολέθρου στην Ευρώπη - Η Μαριούπολη ανοικοδομείται. Απούσα η Ελλάδα - Ο ενεργειακός... χειμώνας και το φάσμα της πείνας

Στην εκπομπή του, ο Δημήτρης Λιάτσος, θίγει φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας έτσι όπως αυτή, με ραγδαίους ρυθμούς, διαμορφώνεται στο «ουκρανικό μέτωπο». Καλεσμένος του ο δημοσιογράφος, Βασίλης Μακρίδης.

-Ενεργειακός χειμώνας: Έσφαξε με το γάντι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφερόμενος στις ... προθέσεις της ΕΕ να βάλει πλαφόν στις τιμές του ρωσικού φυσικού αερίου και του πετρελαίου. «Δεν είναι σε τέτοια θέση πλέον οι Δυτικοί να μας επιβάλλουν όρους ... το χεράκι τους είναι πολύ κοντό», είπε.  Ο «ενεργειακός χειμώνας» και η ακρίβεια, εξαιτίας των ολέθριων πολιτικών της Δύσης, προδιαγράφεται δύσκολος.

-Ανοικοδόμηση της Μαριούπολης: Η κατεστραμμένη από τις μάχες, Μαριούπολη, ανοικοδομείται με ταχύτατους ρυθμούς. Παρ' ότι στην πόλη και στις γύρω περιοχές διαβιεί αρκετά μεγάλος αριθμός Ελλήνων, η Ελλάδα είναι παντελώς απούσα.

-Πυρηνικός όλεθρος στο «ευρωπαϊκό σπίτι»: Η Μόσχα καταγγέλλει το Κίεβο για «πυρηνική τρομοκρατία». Με αφορμή τον πυρηνικό σταθμό στην Ζαπαρόζια, τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη, Δύση και Κίεβο κατηγορούν την Ρωσία ότι είναι αυτή που βομβαρδίζει τον σταθμό. Απορίας άξιον: Είναι ποτέ δυνατόν να βρίσκεται ο πυρηνικός σταθμός στα χέρια των Ρώσων και οι ίδιοι να βομβαρδίζουν τον εαυτό τους; Ισχυρισμοί - φαρσοκωμωδία. Παρ' ότι η «πυρηνική απειλή» είναι μέσα στο ευρωπαϊκό σπίτι, η ΕΕ, για μια ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων, παρακολουθεί τις εξελίξεις ως... παρατηρητής (!).

-Σιτηρά. Το φάσμα της πείνας και τα ρωσικά λιπάσματα: Μικρές ποσότητες σιτηρών στέλνονται στις ονομαζόμενες χώρες του «Τρίτου κόσμου», ενώ εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι ρωσικά λιπάσματα βρίσκονται μπλοκαρισμένοι στα ευρωπαϊκά λιμάνια, και απαγορεύεται να μεταφερθούν προς τρίτες χώρες. Συνεχίζουν την πολιτική της αποικιοκρατίας, είπε ο Ρώσος πρόεδρος. Την Ελλάδα την αφορά άμεσα το θέμα. Για παράδειγμα, η Αίγυπτος, με σχεδόν εκατό εκατομμύρια κατοίκους, κινδυνεύει από πείνα. Κάτι που, εάν συμβεί, τα μεταναστευτικά ρεύματα που έχει ζήσει έως τώρα η Ελλάδα θα αποτελούν αστείο μπροστά σε αυτό που θα συμβεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου