«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...

γράφει ο Σίμος Σταυρακίδης


 

Τριγυρνώντας στο internet ... διαβάζω μία αναφορά σε ένα βιβλίο του 1971 κάποιου Αλέξανδρου Ρολίδη. Μου κίνησε την περιέργεια , έκανα αναζήτηση και δεν βρίσκω τίποτα σε ηλεκτρονική μορφή παρα μόνο σε φυσική μορφή ... σε ένα παλαιοβιβλιοπωλείο στο Μοναστηράκι ... σ' ένα και μοναδικό αντίγραφο. Η τιμή του 10 ευρώ. Το παρήγγειλα και το έλαβα σήμερα. Τα βιβλία που γράφτηκαν πριν από την έλευση των υπολογιστών και του internet ειδικά ...ήθελαν πολλή περισσότερη δουλειά, πολύ τρέξιμο και διάβασμα. Ένα βιβλίο που γράφτηκε το 1971... και καταφέρεται εναντίον της Χούντας , της CIA και του Σιωνισμού ... το έγραψε κάποιος με μεγάλα «μπαλάκια».

Και διαπιστώνω ότι το 1971 ... ήξερε για τον ρόλο των Ραδιοφώνων του Soros (Radio Free Europe) , για τους «Νεότουρκους» που μόνο Τούρκοι δεν ήταν , για τους Rothschild , για τη «Ρωσική» Επανάσταση που μόνο Ρωσική δεν ήταν ...και άλλα πολλά κομμάτια του παζλ που εμένα προσωπικά μου πήραν 10 χρόνια για να συνθέσω με προσωπική έρευνα και μάλιστα με την ευκολία του διαδικτύου.

Αν αυτό το βιβλίο πχ ήταν διεδομένο όσο η «Κοκκινοσκουφίτσα» καταλαβαίνετε πόσο διαφορετική θα ήταν η αντίληψη της πραγματικότητας από τους ανθρώπους. Κι όμως αυτό το βιβλίο ... εξαφανίστηκε από παντού, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο όνομα του συγγραφέα ... αλλά το βιογραφικό του Θανάση Βέγγου υπάρχει στην wikipedia σε 8 διαφορετικές γλώσσες. Μέχρι και στα Γιαπωνέζικα!

Στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου του ο Ρολίδης κάνει αναφορά σε έναν άλλον συγγραφέα , κάποιον Andre Strotovksy για τον οποίο επίσης δεν υπάρχει καμία αναφορά στο internet. Βλεπετε δηλαδή πως ...οτιδήποτε μπορεί να μας ανοίξει τα μάτια και να μας δώσει εναύσματα για έρευνα ... έχουν τρόπο να το εξαφανίσουν.

Αντίθετα τα «επαναστατικά» βιβλία του Μαρξ ... μπορεί να τα βρει κανείς πανεύκολα σε άπειρες εκδόσεις παντού στον κόσμο, σε όλες τις γλώσσες... γιατί ακριβώς εξυπηρετούν πλήρως τα σχέδια της Αυτοκρατορίας και έχουν κάθε λόγο να τα προωθούν αντί να τα απαγορεύουν... όπως έκαναν με κάποια βιβλία των Ναζί.

Στο βιβλίο αυτό γίνεται συνεχής αναφορά στους Μασόνους.

Τι ξέρουμε για τους Μασόνους από τα συστημικά ΜΜΕ;

Σε άρθρο συστημικής ιστοσελίδας ... διαβάζουμε ότι ήταν Μασόνοι οι σπουδαιότεροι Έλληνες πολιτικοί, στρατηγοί , διανοούμενοι κλπ.

και διαπιστώνουμε ότι είναι αμέτρητοι , είναι παντού και στις υψηλότερες θέσεις.

Και τώρα προσπαθήστε να θυμηθείτε πότε ακούσατε τη λέξη «Μασονία» σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι, πότε τη διαβάσατε σε οποιοδήποτε συστημικό / κομματικό έντυπο και αν είδατε ποτέ έστω ένα ντοκιμαντέρ για τη Μασονία .

Αντιθέτως μας έχουν δείξει αμέτρητα ντοκιμαντέρ για τους Ναζί, για τον Β'ΠΠ , για το Πολυτεχνείο ... και κανένα ντοκιμαντέρ για τους Rothschild , για την Τράπεζα της Ελλάδα κλπ.

Πως γίνεται να είναι ΟΛΟΙ οι ισχυροί Μασόνοι και ο μέσος Έλληνας να μην έχει ιδέα για το τι σημαίνει Μασονία;

Πως γίνεται να αγνοούν ακόμα και οι Τραπεζικοί Υπάλληλοι ότι η Τράπεζα της Ελλάδας είναι ιδιωτική εταιρία ξένων συμφερόντων που έχει κερδοσκοπήσει εις βάρος των Ελλήνων πολιτών;

Έχει ενδιαφέρον το να δούμε από πόσο παλιά υπάρχει προσπάθεια πραγματικού διαφωτισμού που δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στα αυτιά του κοινού... αυτού του κοινού που πρέπει να ακούει καθημερινά ... τι καλσόν φοράει η Μενεγάκη και τι φούστα φόρεσε η Καρντάσιαν ...

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο του Αλέξανδρου Ρολίδη από τον παρακάτω σύνδεσμο. Είναι σε μορφή PDF και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μέσα στο κείμενο του βιβλίου πατώντας CTRL και F για να εισάγετε στο σχετικό πεδίο τη λέξη που αναζητάτε.

https://bit.ly/3Uc3xvr  

Και φυσικά ... μην θεωρήσετε «Ευαγγέλιο» κανένα βιβλίο. Όλα μπορεί να εμπεριέχουν σκοπιμότητες. Πάρτε όμως κάποιες ιδέες, κάποια ονόματα, κάποια γεγονότα και κάντε τη δική σας προσωπική έρευνα, βρείτε τις αναφορές στα συστημικά μέσα , επιστρατεύστε την κοινή λογική και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Μην αρκείστε στην κατανάλωση «ειδήσεων» fast-food επειδή βαριέστε να κάνετε αναζήτηση. Δεν θα ανεβείτε ποτέ τη σκάλα της γνώσης όταν όλη τη δουλειά την κάνει άλλος.
Σημείωση: Επειδή ο συγγραφέας είχε σκοπό να ενημερώσει κι όχι να βγάλει χρήματα ... σημειώνει ρητά ότι επιτρέπει την αναδημοσίευση μέρους ή όλου του βιβλίου σε εφημερίδες και περιοδικά ... και επειδή είναι όλοι πράκτορες... φυσικά δεν το αναδημοσίευσε κανείς.
Για ανάγνωση on line εδώ:
 
 
 





 
 

enaasteri.blogspot.com

 

 

13 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΙΑ...ΡΕ ΦΙΛΕ...ΟΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΝΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ...ΚΛΠ...ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΝΟ

      ΞΑΝΑ-ΑΦΙΕΡΩΝΩ:

      https://www.youtube.com/watch?v=dMrImMedYRo

      Διαγραφή
  2. Kvsta yparxei kai oi tympanistes toy penatgwnoy , oi doislogoi tiw epoxis , i mayri biblos tis katoxis kai alla biblia pou yparxoyn akomi ean ta psaksete ..ta opoia exoun simantika kommatia enos pazl και μιας ιστοριας που εχει αποκρυφτει επαναλειμενα ...οπως ακριβως με το μερικο ψεμα του ολοκαυτωματος .αν ενδιαφερεσαι τηα σου στειλω σσε πδφ καποια ...αν εχεις ορεξη να διαβασεις και νααποθηκευσεις ..στην περιπτωση που ριξουν τα παντα με προφαση ενα φλασ ...Οσο για τις 24-26-28 σεπτεμβριου ...μικρο καλαθι αλλα ολα δειχνουν οτι δεν ειναιτυχαια τα γεγονοτα που οδηγουν στο συμεπρασμα γεγονοτος τις αυτες ημερομηνιες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρεται ,

    Η μύηση και η ένταξη κάποιου στη Μασονία είναι επιστροφή από το χώρο της ζωής, από το χώρο της κατά Χριστόν "καινής κτίσης"
    (Β Κορ 5, 17) που είναι η Εκκλησία, στο χώρο της σκιάς και του θανάτου (Ματθ. 4, 16. Λουκ 1, 79).



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 🤣 ΠΟΙΟΣ? ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΓΙΔΟΒΟΙΔΑΡΟΣ ΒΛΑΞ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΒΕΣΤΟΝΙ ΤΟΥ ΕΞΩΦΎΛΛΟΥ?!

    ΜΠΟΥ! ΤΖΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως είναι δυνατόν σε μια ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ -ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Ευρώπη να βρίσκεις κομμουνιστικά βιβλία και να μην βρίσκεις ναζιστικά;

    Αρθροράφε να ηταν μόνο τα συστημικα ΜΜΕ ελάχιστο θα ηταν το κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά την εκτίμηση μου το "πόνημα" δεν έχει κάπια συγκεκριμένη αξία, με εξαίρεση αυτούς, που δεν είχαν μέχρι σήμερα μια ενδελεχή ενημέρωση για όσα αυτό πραγματεύεται. Στην ουσία αποτελεί συρραφή πολύ παλαιότερων βιβλίων, κυρίως αυτών τού Αββά Augustin Barruel και τού Αριστείδη Ανδρόνικου ("Ο Ιούδας δια μέσου των αιώνων, Οι αφανείς εχθροί τής Ανθρωπότητος", "Τι εστί Μπολσεβικισμός" ) αφού προστέθηκε το κεφάλαιο περί Νεοτούρκων και κάποιες άλλες, πολύ σύντομες αναφορές, επί πλέον.
    Το όνομα Ρολίδης δεν υπάρχει στον τηλεφωνικο κατάλογο, ούτε υφίσταται κάποια γνωστή εκδοτική εταιρεία με το όνομα "Διαφωτιστικαί Εκδόσεις", που να έχει προβεί σε περισσότερες εκδόσεις, ούτε αναγράφεται η διεύθυνσή της ή κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας στο βιβλίο.
    Είναι προφανές, ότι πίσω από από το ψευδώνυμο τού συγγραφέως κρύβονται περισσότερα πρόσωπα, τα οποία, εξ όσων έχω βιώσει στην καμπούρα μου, εκτιμώ ότι πρόσκειντο, ή ήσαν ενταγμένοι στην ΚΥΠ. Εκείνη την εποχή υπήρχε μια βραδυφλεγής διελκυστίνδα ανάμεσα σε δυο ομάδες τής ΚΥΠ, που ήταν αποτέλεσμα τόσο τής σύγκρουσης μεταξύ Αγγλίας και ΗΠΑ στην Κύπρο, που εκφράστηκε και με την σύγκρουση τής οργάνωσης ΑΣΠΙΔΑ (την οποία στήριζε ως αμερικανόδουλος ο Αντρέας Παπανδρέου) με τον Μακάριο, που εξυπηρετούσε Βρετανικά συμφέροντα, όπως και με την σύγκρουση Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη Ο Παπαδόπουλος ανήκε στον ΙΔΕΑ, που ήταν κατασκεύασμα τής Ιντέλιτζενς Σέρβις και ο Ιωαννίδης έπαιρνε εντολές από την CIA / Mossad. Τον Αντρέα είχε βαφτίσει ο πατέρας τού Παπαδόπουλου την εποχή που ο λεγόμενος "κωλόγερος τής δημοκρατίας" ήταν ακόμη αγγλόδουλος, πριν τον μυήσει ο γιός του, μετά τον ερχομό του από τις ΗΠΑ, στο αμερικανικό σενάριο. Επίσης ο Παπαδόπουλος, σαν παλατιανός (τα ανάκτορα ήσαν ανέκαθεν αγγλόδουλα) ψήφισε ως μέλος τού στρατοδικίου ενάντια στην καταδικαστική απόφαση σε θάνατο τού Νίκου Μπελογιάννη, βάσει τής αγγλοολανδικής - σοβιετικής σύμπραξης εκείνης τής εποχής.
    Ενώ ένα τμήμα τής ΚΥΠ υπόκειτο στην CIA και την Μοσάντ, στα πλαίσια τής εσωτερικής σύγκρουσης το άλλο (το παπαδοπουλικό) προωθούσε αντισιωνιστική προπαγάνδα και εθνικές θέσεις, ενώ και τα δυο ήσαν αναφανδόν αντικομουνιστικά. Κάποια μέλη αυτούτού κυκλώματος τής ΚΥΠ, που ήσαν στρατιωτικοί, πολέμησαν μάλιστα ενάντια στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, όπως ένας μεγαλομπακάλης στο Βερολίνο.
    Σε αυτό το κύκλωμα αποδίδω την συγγραφή τού βιβλίου αυτού, το οποίο περιέχει τρεις αιχμές. Μια ενάντια στην CIA, μια αντισιωνιστική και μια αντικομμουνιστική. Το κεφάλαιο ενάντια στους νεότουρκους προστέθηκε για λόγους εθνικούς, όπως εν πάσει περιπτώσει αυτή η ομάδα αντιλαμβανόταν αυτά τα ζητήματα.
    Οι πολύ σύντομες (και εν τέλει ανώδυνες) αναφορές ενάντια στους στρατιωτικούς και τις δικτατορίες, τις έβαλαν, αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία τής έκδοσης, για να συγκαλύψουν τον ρόλο και την προέλευσή τους. Θα ήταν άδικο να αποκρύψω, ότι κατά τα τέλη τής δεκαετίας τού '80, όταν φτιάχναμε στο Βερολίνο επιτροπές για την προώθηση των εθνικών θεμάτων, αυτό το κύκλωμα στο Βερολίνο μάς αντιμετώπιζε με συμπάθεια και μάς παρείχε "διακριτική" στήριξη, παρόλο που παλαιότερα μάς κάρφωνε κανονικότατα.
    Όσο αφορά το βιβλίο, αυτό είχε οπωσδήποτε κάποια αξία στην εποχή που κυκλοφόρησε, διότι τότε υπήρχε τεράστιο κενό διαφώτισης, παρόλο που η βασική του θέση, ότι η παγκόσμια συνωμοσία προέρχεται από μια ομάδα θρησκευτικά φανατισμένων εβραίων μεγιστάνων τού χρήματος, που ελέγχουν τούς μοχλούς τού συστήματος και αποσκοπούν στον πλήρη έλεγχο τής οικουμένης, είναι ιστορικά ανεπαρκής και σε τελευταία ανάλυση λανθασμένη. Στην πορεία τού χρόνου παρουσιάστηκαν δίκομοι συνοπωσιολόγοι, που αποκάλυψαν και ανέλυσαν αυτά τα ζητήματα σε στέρεη βάση.Από αυτήν την σκοπιά το βιβλίο αυτό έχει αξία μόνον στα πλαίσια αρχειθέτησης, σχετικά με την πορεία και εξέλιξη τού κινήματος διαφώτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΓΙΔΟΒΟΪΔΑΡΟΣ εξακολουθεί να σαρώνει την δημοσθιότητα.

    https://www.ournewearthnews.com/2022/09/16/queen-elizabeths-funeral-procession-was-led-by-a-goat-what-could-be-the-meaning/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκάλυψη: Aυτος είναι ο μοναδικός σκοπός τους!

    https://m.youtube.com/watch?v=LpJgM29mgoU&feature=emb_title

    Το νού σας στα παιδιά.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σε ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαιρετώ άπαντες!
    Δεν γνωρίζω την ηλικία του αρθρογράφου αλλά θυμάμαι αρχές της 10ετίας του 90 τον Φράγκα-Τράγκα να έχει κάνει ρεκόρ τηλεθέασης για το -στημένο- ρεπορτάζ της στοάς της Αχαρνών.

    Νειάτο τότε, αλλά με έντονο το αίσθημα της αναζήτησης, όταν ξεκίναγα κουβέντα στις παρέες η απάντηση ήταν "τι μας νοιάζει;" ή το "καλά, τα πιστεύεις αυτά;". Τότε κατάλαβα ότι κάποιο δεν ξυπνάνε ούτε αν σκάσει μπόμπα δίπλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή