«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Απάντηση CON στον κ. Κ.Βαθιώτη, περί Πούτιν

Ο Πούτιν με ασπρογέρακα...που ονομάζεται 'Καταιγίδα' - Petropavlovsk-Kamchatskiy της Ρωσίας. (Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 5 Σεπτ.2022)
( από δύο email του Con προς  'kvathiotis@substack.com' ) 

 

Καλημέρα κύριε Βαθιώτη ,


μόλις σήμερα άκουσa το βίντεο του κ. Δαμιανίδη και εσάς στις 5 Σεπτεμβρίου:

https://www.youtube.com/watch?v=OhMz9XvkTao

Παρακολουθώ τον Πούτιν από το 2002 και έχω διαβάσει 4 βιβλία γι' αυτόν γραμμένα από Γάλλους συγγραφείς . ( Μιλάω πολλές γλώσσες και αυτό μου επιτρέπει να έχω άμεσες πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται μετάφραση ) 

Kάτω τα σχόλιά μου :

 

1/ Πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος σαν τον Πούτιν με αξίες και πατριωτικές ιδέες για την Αγία Ρωσία , θα επιτρέψει να γίνει η χώρα του μαριονέτα των ΗΠΑ και του Βαθέος Κράτους / Νταβός κλπ;;;

2/ Πιστεύετε ότι ένα άτομο πρώην KGB και με μαύρη ζώνη στο Judo θα συμπεριφερθεί σαν ηλίθιος και θα βιαστεί να πάρει τις αποφάσεις του;

Το χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις το φιλάς μέχρι να είσαι έτοιμος να επιτεθείς .

3/ Αν ο Πούτιν βιαζόταν και απομάκρυνε τη Ρωσία έξω από τον ΟΗΕ και έξω από τον ΠΟΥ θα τους είχε δώσει την ευκαιρία να δράσουν πρώτοι και να ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ τη Ρωσία από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και ως εκ τούτου δεν θα είχε λόγο για όλες τις πράξεις της Δύσης!

4/ Από το 2008, μετά τη διάσκεψη του Μονάχου με όλα τα φίδια, ο Πούτιν προετοιμαζόταν για τα επόμενα βήματά του...... (θυμηθείτε ότι η Δύση προσπάθησε αρχικά το 2004 να απομακρύνει την Ουκρανία από την CIS που ήταν μέλος της).

5/ Επειδή η Ουκρανία είναι η αγορά μου , γνωρίζω τη χώρα πολύ καλά και ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια της έγχρωμης επανάστασης του Meyden 2014 . Είχα δει ποιος βρισκόταν από πίσω ( USA, Victoria Nuland, Ambasador Paytt , George Soros, Bernard Henry Levy , E.E. etc etc )

6/ Δεν ήταν ο Πούτιν που πολέμησε τον πόλεμο στη Συρία;

 

Σας προτείνω να διαβάσετε το βιβλίο του Zbigniew Brezinsky "Η Μεγάλη Σκακιέρα" του 1997. ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΎΝ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ: "Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ" 

Θα πρέπει να το διαβάσετε καθώς θα δείτε τις προθέσεις των ΗΠΑ (για παρόμοιους λόγους με τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ).

 

Σας στέλνω περισσότερα στοιχεία και βίντεο για να εξετάσετε και να μάθετε ποιον έχετε κατηγορήσει ότι είναι μαριονέτα :

Επίσης να θυμάστε ότι στη Ρωσία υπάρχει μια 5η (Νεοφιλελεύθερη) φάλαγγα (τραπεζίτες , Big Pharma ) και ο Πούτιν πρέπει να πολεμήσει και τους εσωτερικούς εχθρούς . 

O Putin είναι η τελευταία μας ελπίδα για έναν πολυπολιτισμικό ελεύθερο κόσμο.

1/ ο Πούτιν έχει πετάξει έξω όχι μόνο τον GEORGE SOROS , αλλά όλα τα NGOS  και τα  LGBT

2/ Eπίσης ότι η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα είναι ΡΩΣΙΚΗ !!OXI TOY ROTHSCHILD!

3/ Θρυλική ομιλία του Πούτιν στο Μόναχο 2007: https://youtu.be/hQ58Yv6kP44

4/ PUTIN SPEECH DAVOS 2021:  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί για έναν "σκοτεινό κόσμο κατά της Ουτοπίας" στην ομιλία του στο Νταβός το 2021

https://www.scmp.com/news/world/russia-central-asia/article/3119561/vladimir-putin-warns-dark-anti-utopia-world-davos

Ο Ρώσος πρόεδρος απευθύνει ομιλία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια  !!!!!!!!!!!!!! 

 
Διόδοτος: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο διαδικτυακό φόρουμ του Νταβός, 27 Ιανουαρίου 2021 - Βίντεο και Σε Κείμενο (μετάφραση: CON)



Με πολύ σεβασμό για σας ,

Κωνσταντίνος



 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου