«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΝ EINAI FAKE...

Viral πεντακάθαρες ΦΩΤΟ ενός UFO στο Μεξικό

 Από: enikos.gr : Viral πεντακάθαρες ΦΩΤΟ ενός UFO στο Μεξικό 19:46, Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες νέες φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ένα UFO (ΑΤΙΑ) σε σχήμα δίσκου.

Μεγάλη διαφορά με τις προηγούμενες φωτογραφίες UFO είναι ότι οι συγκεκριμένες είναι πεντακάθαρες. Τις μοναδικές φωτογραφίες τράβηξε ένας μηχανικός στο Μεξικό, και είναι από τα πρώτα θέματα στα εθνικά ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας. Οι φωτογραφίες έχουν γίνει viral στα social media, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η αυθεντικότητά τους.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων, Juan Manuel Sanchez, απαθανάτισε το UFO όταν προσπάθησε να καταγράψει τα σύννεφα της καταιγίδας που πλησίαζε το σπίτι του. Την ιστορία του υποστηρίζουν η σύζυγος και οι συνεργάτες του Juan, που είδαν επίσης το μυστηριώδες αντικείμενο.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων, Juan Manuel Sanchez, απαθανάτισε το UFO όταν προσπάθησε να καταγράψει τα σύννεφα της καταιγίδας που πλησίαζε το σπίτι του. Την ιστορία του υποστηρίζουν η σύζυγος και οι συνεργάτες του Juan, που είδαν επίσης το μυστηριώδες αντικείμενο.

Ο Juan ανέφερε πως σοκαρίστηκε όταν είδε το UFO και απογοητεύτηκε καθώς δεν κατάφερε να τραβήξει βίντεο. Όμως πήρε μερικές φωτογραφίες προτού το αντικείμενο εξαφανιστεί. Ο μηχανικός αυτοκινήτων υποστήριξε επίσης πως αργότερα την νύχτα της ίδιας είδε περίεργα φώτα στον ουρανό, κάτι που επιβεβαίωσε και από άλλους κατοίκους της περιοχής.

«Εργαζόμασταν έξω από το μηχανουργείο και είδα μερικά πολύ σκούρα σύννεφα. Τράβηξα την πρώτη φωτογραφία και όταν τράβηξα τη δεύτερη και την τρίτη, είδα πως ένα σημείο κινούνταν προς τα πάνω. Ήταν ακριβώς πάνω από εκείνο το σπίτι. Είχε μέγεθος περίπου 15 μέτρων από τη μία άκρη στην άλλη και βρισκόταν σε απόσταση περίπου 800 μέτρων» ανέφερε ο Juan.


Δείτε τις φωτογραφίες με το UFO:

twitter.com/ARTUROSAND79... 

 

katohika.gr 

 

Σχόλιο Διόδοτου: Σχολιάζουμε, γιατί είναι εξαιρετική η ομοιότητα αυτού του UFO, με τα σκάφη που βλέπουμε στην ταινία "Proximity" (2020). Μάλιστα, συνιστούμε να την δείτε (ΕΔΩ), γιατί είναι αρκετά σοβαρή και ποιοτική παραγωγή, και, διακινδυνεύοντας να γίνουμε spoiler, σάς λέμε ότι...θα τιναχθείτε στην καρέκλα σας ή θα ριγήσετε από συγκίνηση μόλις ακούσετε, προς το τέλος της ταινίας, τί ρωτάει ο εξωγήινος τον πρωταγωνιστή. 

 


7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Γιώργαρε,

      ΕΙΔΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΛΕΜΕ...???

      🙂
      🧡 💛 💚 💙 💜

      Διαγραφή
  2. Κώστα ευχαριστούμε για την φωτό και ειδικότερα για το σχόλιό σου. Θα δω την ταινία το ΣΚ που θα έχω χρόνο.

    Πάντως, ΠΡΙΝ δω την ταινία, να ξεκαθαρίσω οτι ΓΕΝΙΚΑ η άποψή μου για τα σκάφη που φαίνονται, είναι οτι είναι ΓΗΙΝΑ και ΟΧΙ απο τα Αδέλφια μας επάνω. Οι επάνω ΔΕΝ αποκαλύπτονται, τουλάχιστον ακόμα. Όταν αποκαλυφθούν θα πάθουμε όλοι την πλάκα μας, διότι ΔΕΝ μοιάζουν με τίποτα απο ό,τι έχουμε δει. Τώρα, αν αυτά που εμφανίζονται (σαν αυτό) είναι "συμμαχικά" ή όχι, δεν το γνωρίζω, αλλά 99% είναι blue beam ή γήινες κατασκευές των "ανάποδων".

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ φίλε Διός Κούρε ότι αυτά που φαίνονται έτσι, δηλ. στερεής υφής και μεταλλικά, είναι 90% πιθανότητας να είναι γήινες κατασκευές, ή το υπόλοιπο 10% να είναι υπογήινων δρακονιανών.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΠΙΤΟ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ .
    ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΠΙΛΟΤΟΥ ΟΥΦΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ,ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ DRONE UFO.
    TA ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ,ΩΣ ΦΑΚΟΕΙΔΗ ΣΥΝΝΕΦΑ .
    ΩΣ ΑΣΤΡΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΡΗΣ ,ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΗΣ ΑΜΕΣΩΣ .
    ΩΣ ΑΣΤΡΑ ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ .
    ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΣΥΛΗΠΤΕΣ.
    ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΤΡΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΗΓΗΘΕΙ .
    ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ,ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ .
    ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΛΘΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΥΛΕΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΠΩΣ ΑΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .
    ΜΕΤΑ ,ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΥΛΕΣ .
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ Η ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ .
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ DARK FLEET ,ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ .
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΗΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΡΗ .
    Ο ΑΡΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΗΔΗ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΙ ΕΚΕΙ .
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ .
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΗΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ .
    ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΘΩΜΑΣΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ.....ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ

      Διαγραφή