Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Gotan Project - Last Tango In Paris

3 σχόλια:

 1. Επιβάλλει πάλι covid pass η Κούλα...

  https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-kyvernisi-epivallei-ek-neou-pistopoiitiko-emvoliasmou-stous-ergazomenous-kai-stin-italia-katargoun-akoma-kai-tin-maska/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ENAΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΤΕ Γ@ΜΙΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙ-ΒΑΛΛΕΙ.
   Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΕΠΙ-ΒΗΤΟΡΟΣ.

   ΔΗΜΗΤΡΗΣ

   Διαγραφή
  2. " Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΕΠΙ-ΒΗΤΟΡΟΣ "

   ΤΊ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ...
   ΕΤΣΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣ.. ΤΟΎ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!
   ΆΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΒΡΩΜΙΆΡΑ! 🤣

   Διαγραφή