«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

SOS SOS SOS !!! MAΘΑΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!


ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ TELEGRAM ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΚΑΙ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ" ΜΕΣΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΘΕΝ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΑΡΙΘΜΩΝΤΑΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΟΡΓΗ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΡΥΘΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΠΑΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. (8:50 μ.μ.)

(10:20 μ.μ.): ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (ΗΔΗ ΜΕ 43.070 ΘΕΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 1.500 ΣΧΟΛΙΑ!!!), ΕΔΩ. ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ TELEGRAM.

17 σχόλια:

  1. Black-out από την Black Sea! Στο σκοτάδι της Κόλασης το Χάρκοβο και πολλές πόλεις της Ουκρανίας καθώς η Ρωσία πλήττει με πυραύλους κρουζ από Κασπία και Μαύρη Θάλασσα υποδομές! Η αρκούδα τα κάνει λαμπόγυαλο. ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    https://dimpenews.com/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ. ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
    ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΟΣΣΑΝΤΟ, ΑΛΛΆ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΚΟΚΚΟ ΣΙΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ..;;; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ

      Διαγραφή
    2. Αμάν πιά! Άλλο υβρίδια και άλλο μεταλλαγμένα!!!
      Στα μεταλλαγμένα έχει γίνει γονιδιακή παρέμβαση στα υβρίδια όχι.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Ο πόλεμος που δέχεται η Ρωσία είναι πολυμέτωπος και πολυδιάστατος γιατί έχει να κάνει με τον αιώνιο όρκο εκδίκησης που έδωσαν οι Χαζάροι όταν τους ξαπόστειλε από την τότε περιοχή που είχαν κατσικωθεί . Με άλλα λόγια το μίσος κρατάει από το 1200 μ.χ. Μετά εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο τον πλανήτη με τα γνωστά ως τώρα αποτελέσματα. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι κατσαρίδες ότι θα βρισκόταν ένας Βλαδίμηρος να τους πηγαίνει καροτσάκι.
      Εντωμεταξύ σήμερα γύρω στις 20:30 το απόγευμα χτυπήθηκαν δυο σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής από υποβρύχια αφήνοντας χωρίς ρεύμα Ζαπορίζια Οδησσό Πολτάβα και μερικές ακόμα πόλεις ζωτικής σημασίας, που σημαίνει ότι αν συνεχιστεί ο βομβαρδισμός θα τους γυρίσουνε τους ναζί πίσω στον 19ο αιώνα.

      Διαγραφή
    4. Tα υβρίδια είναι αποτέλεσμα επιλεκτικής διασταύρωσης ποικιλιών, όπως οι ράτσες των σκύλων. Ένα ντόπερμαν κι ένα τσιουάουα εξακολουθούν να είναι καθαρόαιμοι σκύλοι και τίποτ' άλλο.
      Τα μεταλλαγμένα έχουν υποστεί γονιδιακή παρέμβαση κι έχουν και ντι-εν-ει άλλου είδους, π.χ. σκύλος με γονίδια σαρανταποδαρούσας.

      μνκ

      Διαγραφή
  3. Κανένας πόλεμος δεν κερδήθηκε μόνον με προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά και αισιόδοξα όσα διάβασα εδω, είδα και το βίντεο του Αλ.Χριστοφορου, ενδιαφέρον. Κάτι που λέγεται, ότι δήθεν(?) η Ρωσία ετοιμάζεται γενικα με κάθε τροπο για την επανεκκίνηση ισχύει όντως; Ξέρει κανείς κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο πιθανό είναι να κάνει τη δική της Επανεκκίνηση 🙂

      Διαγραφή
  5. Αυτό που το πήραν όλοι ως υποχώρηση ή εγκατάλειψη ήταν η ηρεμία πριν την καταιγίδα.Ισως να βγάλουμε συμπεράσματα και από τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν για το που πηγαίνει η κατάσταση από εδώ και πέρα.
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TRUST THE FUCKING PLAN

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ...ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΝΟ!
      https://www.youtube.com/watch?v=0qanF-91aJo

      Διαγραφή
    2. Μιχαλης Σκορπιος12 Σεπτεμβρίου, 2022 10:57

      Μην μασατε λεμεεεεεεε χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

      Διαγραφή
  8. Μπροστα απο την κουρτινα παντως φαινεται πως βρισκεται υπο σοβαρη πιεση:
    https://www.el.gr/diethni/ischyri-piesi-ston-poytin-gia-tin-oykra/
    Στα περασκηνια δεν μπορω να γνωριζω τι γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή