«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Define Paradise


Μία ακόμα Chillout συλλογή για εσάς, με 49 κομμάτια (540 MB, γι αυτό κατεβάστε την από υπολογιστή, όχι από κινητό). Και αν πρόκειται να την ακούτε σε κινητό χωρίς έξτρα συνδεδεμένα ηχεία με ωραία μπάσσα.. καλύτερα μην την κατεβάσετε καθόλου, γιατί το ακουστικό αποτέλεσμα θα είναι ένας τραντζιστορέ ματρακάς χωρίς καθόλου μπάσσα και τα κομμάτια (τα οποία είναι πειραματικού στυλ και όχι ραδιοφωνικού -γι αυτό και δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού ως mp3 με αυτή την ποιότητα) δεν αναδεικνύονται και ακούγονται αδιάφορα. 

 

Καλό κατέβασμα λοιπόν, από εδώ :  https://we.tl/t-D70ZdoZXvM

(ισχύει για 7 ημέρες)

 

Και καλή ακρόαση !!! 🎧

 

Κ-Τ





2 σχόλια:

  1. Συνεπής, όπως πάντα αγαπητέ Κώστα, στην διασκέδασή μας. Κατέβηκε και αυτή η συλλογή.

    Και μιας μιλάς για Define Paradise, η ρημάδα συγχρονικότητα με οδήγησε πριν δω την δική αου ανάρτηση να δώ αυτήν, την οποία καθορίζω ως "παράδεισο" :

    Τίτλος : "ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ - ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ"

    Λίγα λόγια :
    - Μπαίνετε στην ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΣ της Αλκυώνας...και βιά-ζονται οι μαύρες και γελοίες εξουσίες
    - Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο για αυτό βλέπετε τόσο μίσος εναντίον σας σε όλα τα επίπεδα...τους μαζεύουν με τις ενέσεις διότι γνωρίζουν για το πάρτυ του ΦΩΤΟΣ!!! Και εμείς ειμαστε εδώ για να σας δείξουμε ΟΛΑ!!!
    - Δεν έχουν πολύ χρόνο όμως, η ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ, όπως σας δείχνουμε τις εκτινάξεις του ηλίου μας.
    - αυτές οι συμπαντικές στιγμές απογύμνωσης των πάντων δεν έχουν συμβεί τα τελευταία 10.500 χρόνια
    - Μπαίνουμε στα 2000 έτη δικαιοσύνης και ΦΩΤΟΣ
    - Το πάρτυ είναι συμπαντικό, είναι πάρτυ αναβάθμισης και κλείνει ο συμπαντικός κύκλος με ΡΙΣΕΤ, Ρισετ οι μαύρες εξουσίες, ΡΙΣΕΤ και το ΦΩΣ....εμείς είμαστε έτοιμοι να το γιορτάσουμε.

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/09/auto-to-reset-einai-sympantiko.html

    Ερρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Η φωτογραφία της ανάρτησης είναι "όλα τα λεφτά". 26000 χρόνια κύκλος ε ; Α ρε Πλάτωνα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή