«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Λέω συχνά στις παρέες μου ότι, πέραν της συμμετοχής τους στις ρωσικές πολεμικές επιχειρήσεις, η αποστολή που έχουν επωμιστεί οι Τσετσένοι εδώ και 10 χρόνια, είναι η συνένωση χριστιανών και μουσουλμάνων κατά των νεοταξιτών αντιχρίστων -κατ' επέκταση και η εξάλειψη θυλάκων ISIS και Αλ Κάιντα που έχουν δημιουργήσει η Μοσάντ και η CIA- και τότε με κοιτούν περίεργα.. υπό την έννοια "πώς το συμπεραίνω αυτό". Δείτε λοιπόν τί είπε αυτές τις μέρες στο telegram ο Ραμζάν Καντίροφ... [Κ-Τ]

Ο Ραμζάν Καντίροφ με ανάρτησή του στο κανάλι του στο Telegram, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις «ασθενείς απαντήσεις» του ρωσικού στρατού στους βομβαρδισμούς και απηύθυνε έκκληση να αφανισθούν από προσώπου γης οι ουκρανικές πόλεις.

«Εμείς απαντούμε… αλλά έτσι αδύναμα απαντούμε κατά την άποψή μου. Εάν πέσει κάποιο βλήμα στην πλευρά μας, στην περιοχή μας, πρέπει να αφανισθούν από προσώπου γης οι πόλεις, για να φαίνεται ο μακρινός ορίζοντας, για να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ούτε καν να σκέφτονται να πυροβολούν εναντίον μας. Δεν χρειάζεται να κοιτάζουμε τι θα γίνει αύριο, εάν πάρουμε κάποιες αποφάσεις».

Ο ίδιος θεωρεί ότι οι κάτοικοι του Καυκάσου πρέπει να σχηματίζουν ουρές στα στρατολογικά γραφεία επειδή όπως λέει «αυτό μας αφορά περισσότερο απ΄ όλους».

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι πόλεμος κατά του σατανισμού, και οι μουσουλμάνοι πρέπει να ενωθούν με τους χριστιανούς για να αντισταθούν στους γάμους του ιδίου φύλου και στην εξαφάνιση των λέξεων «μητέρα» και «πατέρας», δήλωσε ο πρόεδρος της Τσετσενίας.

t.me/RKadyrov

sinomosiologos 


8 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Οκτωβρίου, 2022 07:28

    ΗΡΕΜΑ ΡΑΜΖΑΝ .
    ΧΑΛΑΡΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕΣΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρωσία: Το Κίεβο ετοιμάζει προβοκάτσια με βρόμικη βόμβα στο Τσερνόμπιλ

    https://www.tovima.gr/2022/10/26/world/rosia-to-kievo-etoimazei-provokatsia-me-vromiki-vomva-sto-tsernompil/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που τον βλέπεις αρκεί για καταλάβεις το σενάριο που παίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας δουλεύουν αδελφέ, και είναι πολλοί που παίζουν αυτό, το πολύ βρώμικο και σκοτεινό παιχνίδι. Έχουν μοιράσει τους ρόλους, και τώρα κάνουν πρόβες για το έργο που σύντομα θα παίξει όχι στο σινεμά αλλά στον πλανήτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ" Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΜΗΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΑΝΤΙΛΑΒΟΎ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή