«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Προς ένα 2ο γερμανορωσικό σύμφωνο... κατά της αυτοκρατορίας;

Η επανάσταση μπορεί να έρθει από τη Γερμανία, όχι από τη Γαλλία. Δύο δείκτες, αλλά όχι ασήμαντοι: οι Γερμανοί τραγουδούν Kalinka στο Oktoberfest και ένα μεγάλο αφεντικό κατηγορεί ευθέως την Αμερική ότι καταστρέφει τη γερμανική οικονομία προς όφελός της.

Grupp: Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σταματήσουμε αυτόν τον πόλεμο και να σταματήσουμε να τον παρατείνουμε με όπλα.

BW24: Πώς θέλετε να το κάνετε αυτό, συγκεκριμένα;

Grupp: Αυτό δεν μπορώ να το πω... Αλλά νομίζω ότι πρέπει επίσης να έρθουμε σε ρήξη με την Αμερική, γιατί η Αμερική προσπαθεί, από πίσω, να κάνει τα πάντα για να παρατείνει αυτόν τον πόλεμο, και κάνουν τέτοιες δουλειές, είπαν ότι μπορούν να παραδώσουν φυσικό αέριο, σε πολύ ακριβή τιμή...

Λέω ότι η Αμερική έχει επίσης προβλήματα με την Κίνα, δεν θέλει η Κίνα να γίνει ισχυρότερη, και φυσικά ούτε η Ρωσία πρέπει να γίνει ισχυρότερη, και γι' αυτό δεν ήταν προς το συμφέρον της Αμερικής ότι είχαμε 20 χρόνια θετικού εμπορίου με τη Ρωσία, και τώρα με όλο αυτό το πράγμα είναι η Ευρώπη που θα αποδυναμωθεί, όχι μόνο η Γερμανία, η Ευρώπη θα αποδυναμωθεί και φυσικά η Αμερική θα επωφεληθεί, ο Ομπάμα είχε ήδη πει ότι η Αμερική είναι η μεγάλη δύναμη και η Ρωσία είναι απλά ένα αστείο. 


twitter: Ο Wolfgang Grupp ιδιοκτήτης ενός ομίλου κλωστοϋφαντουργίας κάλεσε ανοιχτά σε ρήξη με τις ΗΠΑ μετά την επίθεση #NordStream.
🚨 Το αντιαμερικανικό συναίσθημα στη Γερμανία αυξάνεται με το hashtag #Kriegserklärung που σημαίνει κήρυξη πολέμου.

Μεταφράσαμε τη γερμανική Wikipedia που συνοψίζει τις δηλώσεις του Grupp στον Τύπο και στην περιφερειακή τηλεόραση:

Στις 7 Μαΐου 2022, ο Grupp δήλωσε στο Business Insider ότι η Ρωσία έχει γίνει οικονομικά ισχυρότερη υπό την κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι ΗΠΑ "δεν είναι εντελώς αθώες" στον πόλεμο στην Ουκρανία. Ζήτησε μια "συμβιβαστική λύση" χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Σε ομιλία του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Μάρμπουργκ στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, ο Grupp αναφέρθηκε στον έλεγχο των ΗΠΑ στο παρασκήνιο για την αποδυνάμωση της Ρωσίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γερμανίας. Ως απόδειξη αυτού, είπε ότι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βγουν νικητές από την κρίση. Είπε ότι κατανοεί τη θέση του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγεται προς την Ανατολή, σε αντίθεση με προηγούμενες συμφωνίες. Το εξέφρασε επίσης στη διαδικτυακή πύλη BW24. Εκεί είπε ότι "η Αμερική ελέγχει τα πάντα στο παρασκήνιο".

Η Γερμανία έχει να χάσει τα περισσότερα στην Ευρώπη από το σπάσιμο του οργανικού (ενεργειακού) δεσμού με τη Ρωσία. Δύο στοιχεία: η Γερμανία εξαρτιόταν κατά 55% από το ρωσικό φυσικό αέριο κατά την έναρξη της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης, ενώ η Γαλλία μόνο κατά 17%. Και η γερμανική βιομηχανία είναι διπλάσια ισχυρή (από άποψη εξαγωγών) από τη δική μας, γεγονός που καθιστά τον κίνδυνο για τη Γερμανία εξαπλάσιο.

Θεωρητικά, με αυτά που έχει να χάσει (θα μπει σε ύφεση το 2023 και δεν θα βγει από αυτήν πριν από το 2024), η Γερμανία θα βιώσει την πρώτη σοβαρή κρίση της από το 1950. Φυσικά, η αύξηση των τιμών της ενέργειας είναι αυτή που θα ταλαιπωρήσει τη χώρα αυτή, της οποίας η μεταποιητική παραγωγή, η οποία αντιπροσωπεύει το ένα μεγάλο τρίτο του ΑΕΠ, είναι ενεργοβόρα. Ο πληθωρισμός θα ξεπεράσει το 10% και οι μισθοί θα πρέπει να αυξηθούν αναλόγως, γεγονός που θα μειώσει την κερδοφορία των βιομηχανικών προϊόντων που προορίζονται για εξαγωγή. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η Γερμανία εξάγει περισσότερα από την Αμερική...

Όσον αφορά τα επιδόματα ανεργίας, θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτή την ανοδική καμπύλη -για να αποφευχθεί η πτώση της ανεργίας και η οργή των πιο ευάλωτων πληθυσμών- γεγονός που θα επιτείνει περαιτέρω τον βρόγχο τιμών-μισθών. Πολιτικά, το δεξιό CSU αντιτίθεται σε αυτό που θεωρεί "απο-κινητοποίηση" και "υποκίνηση της μετανάστευσης" (με το βλέμμα στραμμένο στη Γαλλία). Οι μεγάλοι εργοδότες θέλουν να περιορίσουν την αύξηση των μισθών, οπότε η κατάσταση δεν μπορεί παρά να είναι κοινωνικά τεταμένη.

 

Ας ακούσουμε τον Wolfgang Grupp, και σε μια συνέντευξη που έδωσε στο BW24, το περιφερειακό κανάλι της Βάδης-Βυρτεμβέργης:

- Οι τιμές του φυσικού αερίου έχουν δεκαπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό είναι φυσικά ακραίο. Πώς βλέπετε τα επόμενα χρόνια από εδώ και πέρα;

- Με αυτή την πολιτική, σίγουρα δεν μπορώ να πω τι θα φέρει το αύριο. Δεν γνωρίζω ποιες άλλες αποφάσεις θα ληφθούν. Θέλω απλώς να πω: αν υπερηφανευόμαστε για την παράδοση δισεκατομμυρίων όπλων στην Ουκρανία και ταυτόχρονα λέμε "κανένα πρόβλημα, οι πολίτες και η οικονομία θα πρέπει να τα πληρώσουν", αυτές είναι δηλώσεις που δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν έχω δει ποτέ μια σύγκρουση να τελειώνει δίνοντας μεγαλύτερο μαχαίρι στον έναν και μεγαλύτερο τσεκούρι στον άλλο. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας. Οι παραδόσεις όπλων δεν είναι σίγουρα η απάντηση. Τότε ο Πούτιν θα προμηθεύσει και άλλα όπλα και ο πόλεμος δεν μπορεί να σταματήσει με αυτόν τον τρόπο.

- Ποια πηγή ενέργειας χρησιμοποιείτε τώρα;

- Μεταπηδήσαμε από το πετρέλαιο στο φυσικό αέριο το 1986 και εισαγάγαμε τη συνδυασμένη παραγωγή θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας. Μετά από αυτό επιδοτήθηκε ακόμη και από την κυβέρνηση. Τώρα τιμωρούμαι για τη μετάβαση ολόκληρης της βιομηχανίας στο φυσικό αέριο. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να είμαστε ο καλύτερος φίλος του κ. Πούτιν επί 20 χρόνια, να εξαρτόμαστε 100% από αυτόν και μέσα σε δύο μήνες να γίνεται ο εχθρός που πρέπει να σκοτωθεί! Ο οποίος δεν υπάρχει. Κάτι πρέπει να συνέβη πριν από πολύ καιρό. Θα έλεγα ότι η Αμερική το ελέγχει αυτό στο παρασκήνιο, ώστε να παραμείνει η μόνη μεγάλη παγκόσμια δύναμη. Ακόμα και υπό την κυβέρνηση Μπους Τζούνιορ οι συμφωνίες με τον Πούτιν δεν τηρήθηκαν. Οι μόνοι νικητές σε αυτόν τον πόλεμο είναι οι Αμερικανοί!

 


 

Οι Γερμανοί, από τη βάση μέχρι την κορυφή, δεν ξεγελιούνται όλοι από το διεστραμμένο παιχνίδι των Αμερικανών, οι οποίοι είναι έτοιμοι, για άλλη μια φορά, να θυσιάσουν την Ευρώπη για να ανακτήσουν ένα χέρι στην κατεύθυνση του κόσμου, ένα χέρι που μπορεί να έχουν χάσει για πάντα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ανακαλύπτουμε τη θεμελιώδη προδοσία των Πρασίνων, αυτού του κλάδου της Greenpeace, αυτών των ψευτο-πασιφιστών που αντικειμενικά εργάζονται για τον πόλεμο, κατά της Γερμανίας και υπέρ της Αμερικής. Και πάνω απ' όλα, για μια σύγκρουση που θα μπορούσε να τους θάψει. Το οποίο θα ήταν μια απροσδόκητη επιστροφή στη γη.

 


 

Οι Γερμανοί που υποστηρίζουν το ΝΑΤΟ και την επιθετική του πολιτική, πυροβολούν τα πόδια τους. Και ίσως, σύντομα, στο κεφάλι.

Άλλοι έχουν καταλάβει το παιχνίδι της Αμερικής, το οποίο είναι να καταστρέψει την αμοιβαία οικονομική ενίσχυση της Γερμανίας και της Ρωσίας. Τους σφυρίζουν οι αριστεροί και οι ηλίθιοι, οι οποίοι συχνά είναι οι ίδιοι.

Θα μιλάμε τότε, αντί για εξέγερση του λαού, για εξέγερση της γερμανικής οικονομικής ελίτ.

 

Το αρχείο της Κοντολίζα Ράις που δείχνει ότι η Αμερική ήθελε εδώ και καιρό να καταστρέψει τον δεσμό μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας

 

 

Το T.V. TF1, το οποίο κλίνει σε μεγάλο βαθμό προς την πλευρά του ΝΑΤΟ και συνεπώς της Αυτοκρατορίας, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει αυτό το αποδεικτικό βίντεο.

Ακούγοντας το απόσπασμα με περισσότερη λεπτομέρεια, γίνεται σαφές ότι η μεταγραφή που γίνεται από γαλλόφωνους χρήστες του διαδικτύου είναι εν μέρει παραπλανητική. Σε κανένα σημείο η Κοντολίζα Ράις δεν αναφέρει το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να "κόψουν" τους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου. 

Ακολουθεί μια πιο ακριβής μεταγραφή των λόγων της:

"Πρέπει να επιβάλουμε αυστηρότερες κυρώσεις. Και φοβάμαι ότι σε κάποιο σημείο αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. [...] Μακροπρόθεσμα, το ζήτημα είναι να αλλάξει η δομή της ενεργειακής ανεξαρτησίας. Ότι η Ευρώπη εξαρτάται περισσότερο από την ενεργειακή πλατφόρμα της Βόρειας Αμερικής, από τους τεράστιους πόρους πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκουμε στη Βόρεια Αμερική. Θέλετε να έχετε αγωγούς μέσω της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Εδώ και χρόνια προσπαθούμε να πείσουμε τους Ευρωπαίους να εξετάσουν εναλλακτικές οδούς εφοδιασμού. Ήρθε η ώρα να το κάνουμε".

Σε αυτές τις δηλώσεις, η πρώην υπουργός Εξωτερικών προτείνει να εκμεταλλευτεί τις εντάσεις στην Ευρώπη για να προσπαθήσει να ενισχύσει την αμερικανοευρωπαϊκή ενεργειακή συνεργασία. Μια πολύ ισχυρή μορφή άσκησης πίεσης, αλλά τίποτα δεν υποδηλώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να κόψουν τους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου.

Το TF1 απλά ξέχασε να παραθέσει το πρώτο μέρος του κλιπ, όπου η Κοντολίζα Ράις απειλεί να καταστρέψει τη Ρωσία, κόβοντας παράλληλα τον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης, κάτι που θα προκαλέσει ζημιά και στα δύο μέρη!

«Προχωρήστε, δεν υπάρχει τίποτα να δείτε...» χαχαχα


egaliteetreconciliation.fr

μετάφραση: Con

 

 


11 σχόλια:

  1. 15.000 ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,
    ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ.
    ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ 15.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 3 ΜΗΝΕΣ.

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλα να ενημερωσω γνωστους και φιλους ακομα μια φορα.
    Αυτο που αποκαλουμε "γερμανια" σημερα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια αποικια του ισραηλ και των εβραιων γενικοτερα.
    Η Γερμανια κατεστραφει ολοσχερως το 1945 απο τους ....συμμαχους.

    Εγω βεβαια περι αλλων τυρβαζω που θα μας τα 'ξηγησει ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ο Κ-Τ.
    Κεινα τα περι .....σπηλαιων, τολμες κι ελευθεριες κου-λου-που-κου-λου-που-κου-λου-που
    Μαλλον θαχω χασει συνεχειες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα σε ολους,
    απλα απο αγαπη και ενημερωση προς εσας , και με την προτροπη "ακουσε τους ολους μην πιστευεις κανενα" παραθετω μια σελιδα ενος ερευνητη....
    ρωσια και εμβολιασμος
    https://edwardslavsquat.substack.com/p/covid-russia-impressive-clot-shot
    υπ.υγειας ρωσιας και who-gates
    https://edwardslavsquat.substack.com/p/covid-russia-famous-creep-shills
    καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://edwardslavsquat.substack.com/p/covid-russia-famous-creep-shills
    καλη δυναμη , tuluba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον αγαπητο κo Tuluba 🙂 Μάς λείψατε.
      Θα μελετήσω τα αρθρα του Έντουαρντ, ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  5. Αγαπητε Αγαπη μόνο,

    νομίζω πως οι περισσότεροι γνωρίζουν πλεον πως ποτέ δεν υφίστατο πραγματικά γερμανικο κρατος μετα τον Β'ΠΠ, παρα μονο ενα ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο, συν του ότι αποτελεί απλώς εταιρεία.
    Όσο για τα υπόλοιπα δεν έχουν να κάνουν με εσάς, έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://vimeo.com/757717607
    Naval officer's "Q clearance" = "Top secret clearance" 😂😂😂

    Πόσο ξεκάθαρα να τους το πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι λοιπόν οι Q ένα ευφύημα μιας ομάδας συνωμοσιολόγων, αλλά πραγματική μυστική στρατιωτική επιχείρηση.

      Διαγραφή
  7. Η Γερμανία είναι εταιρεία και όχι ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος!
    1 August 2015
    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ! ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ …

    https://www.mikrometoxos.gr/%CE%97-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%BE%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9/

    ==============

    Δεν υπάρχει χώρα.. κράτος Γερμανία... ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, είναι..Mία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή από το 1945. "Μνημόνιο υποταγής" έως το 2099 (!)

    https://www.newsnowgr.com/article/1020113/den-yparxei-xora-kratos-germania-anonymi-etaireia-einaiMia-xora-ypo-amerikaniki-katoxi-apo-to-1945-mnimonio-ypotagis-eos-to-2099-.html
    =========
    «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ»
    ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ ;

    https://bloggingvsmanipulation.files.wordpress.com/2012/03/germaniko.pdf
    ============
    Η FRG GmbH - Sigmar Gabriel (SPD) και το Γερμανικό Ράιχ [1-2]

    https://www.youtube.com/watch?v=Cb7rKN-Wa6I

    ===========
    Αποκάλυψη ΣΟΚ !!! Η Γερμανία ΔΕΝ είναι κράτος, αλλά εταιρεία ΕΠΕ !!!

    http://iriwolf.blogspot.com/2015/07/blog-post_21.html

    ===========
    DR. RATH OMILIA ATHINA 30 APRILIOY 2012

    Ο λόγος του Dr Rath στις 30 Απριλίου 2012 στην Αθήνα. Ποιος ο ρόλος των καρτέλ των φαρμάκων και του πετρελαίου. Η προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο στο 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο.Οι αποδείξεις. Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών και η τρίτη προσπάθεια του καρτέλ να κατακτήσει την Ευρώπη και τον κόσμο.Ο έλεγχος της υγείας και της ενέργειας. Η νέα μετάβαση και πως μπορούν οι λαοί να ανατρέψουν τα σχέδια τους. Η Ελλάδα .

    https://www.youtube.com/watch?v=xMAQ5y6IfH4

    ================

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ..............

    Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 260922

    https://www.youtube.com/watch?v=vlJhH6LEHEg


    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Wolfgang Schäuble στο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Συνέδριο 2011

    18 Νοεμβρίου 2011 Ομιλία του Wolfgang Schäuble στο 21ο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Συνέδριο.
    Η ομολογία του ίδιου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι : «Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος από το 1945»

    https://www.youtube.com/watch?v=2IRnDOtu1z8

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή