«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Τί κάνει ο Βίκτορ Όρμπαν για την Πατρίδα του που δεν κάνουν οι «έλληνες» πουλημένοι προδότες που τον βρίζουν;


 

Ο «κακός, ακροδεξιός, φασίστας, ευρωσκεπτικιστής» Βίκτορ Όρμπαν, για να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας του έχει καθιερώσει τα εξής στο φτωχότερο -υποτίθεται- από το Ελληνικό Κράτος της Ουγγαρίας :

«Κάθε Ουγγαρέζα κάτω από τα 40 όταν παντρεύεται δικαιούται ένα δάνειο 33 χιλιάδων ευρώ άτοκο. Σε περίπτωση που κάνει 2 παιδιά μειώνεται κατά το 1/3. Με τρία παιδιά χαρίζεται. Με τέσσερα παιδιά απαλλάσσεται δια βίου και από φόρους!
Γιατί ο Όρμπαν, ο «φασίστας» για τους τζιτζιφιόγκους τους πορφυρογέννητους της Ευρώπης, θέλει να μεγαλώσει την Πατρίδα του -το είπε- με Ούγγρους και όχι με Πακιστανούς
.». [τάδε έφη Δημήτριος Νατσιός]

Τα δικά μας τα αριστερά και τα δεξιά ευρωλιγούρικα μανταλάκια ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ από αυτά που ανακοίνωσε ο Όρμπαν δεν θέλουν και δεν μπορούνε να κάνουν. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ. Μπορούνε όμως να προωθούν τις εκτρώσεις, την ομοφυλοφιλία, την πορνεία και να μοιράζουν Ελληνικές ιθαγένειες σε Πακιστανούς για να «λύσουν» το πρόβλημα. Αυτά μόνο ξέρουνε και μπορούνε να κάνουν!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Εκτελούνε πιστά ξένη ατζέντα και μας διαγράφουνε από τον χάρτη μπροστά στα μάτια μας.

Αν ζούσανε σε άλλες εποχές θα κοιτούσαν την κρεμάλα.

Για το καλό μας και το καλό των παιδιών μας ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνουμε με αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

 

 

8 σχόλια:

  1. Ο Ορμπάν είναι παντελονάτος και δίνει μάχη στην χώρα του για ισότητα και δικαιοσύνη.

    Αν και από την φωτογραφία τον λυπάμαι λίγο, μιας και είναι ισχνή μειοψηφία (μόλις το ένα έκτο στον γενικό πληθυσμό του νοικοκυριού) και σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί όταν θα συγχρονίζονται τα "νεύρα" των θηλυκών συγκατοίκων του, δεν μπορώ όμως, να μην αναγνωρίσω την ικανοποίηση που έχει στο βλέμμα του.

    Με πιάνει θλίψη όταν σκέφτομαι τους δικούς μας πολιτικούς αλλά με πιάνουν τα γέλια όταν θυμάμαι 2 φωτογραφίες: η μια απεικονίζει τον υιό του ζαβού (έγχρωμη) και η άλλη τον Αντωνάκη τον γκαβό στα νιάτα του (ασπρόμαυρη) και είναι ίδιοι...

    Τελικά το σύμπαν, τους κάνει πλάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΥΓΓΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
    Ο ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, Ε ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΝΤΟΝΜΕΣ;

    ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΑΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΧΑΛΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΧΥΘΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ, Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ OYTE ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ OYTE ΤΟΠΙΟ.

    ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΥΝΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αυτονόητα κάνει. Αυτά που επιτάσσει η πατριωτική συνείδηση. Οι ενέργειές του "ξυπνούν" απο το λήθαργο όσους τα ΜΜΕ κοιμίζουν και μας δείχνουν σε τι βαθμό έχει προχωρήσει η ΝΤΠ στην υπόλοιπη "δύση". Για αυτό έχουν λυσσάξει να τον "φάνε".

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Donald J. Trump ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ LIVE !!!!!

    https://rumble.com/v1ogm81-live-president-donald-j.-trump-holds-save-america-rally-in-robstown-tx-1022.html

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πατέρας διαβάζει μέσα από βιβλίο της Α' Γυμνασίου στην Οκλαχόμα

    Ακούστε τι λέει στο βίντεο

    http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2022/10/blog-post_49.html?m=0

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΎΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΦΟΝΙΆΣ ΣΑΣ ......

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/10/vn-o-ao-i-ov-o.html?m=1

    Υ. Γ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΑΓΓΛΙΚΆ.
    ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΉ Η ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ ΠΑΊΔΕΣ????


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι.
      Είναι fake. Το έχουμε γράψει αρκετούς μήνες πριν. Σωστή η μετάφραση, αλλά είναι κόψε-ράψε ώστε να ομολογεί αυτό το αποκρουστικό.
      Στην πραγματικότητα είπε: "τον πληθυσμό που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην αγορά των φαρμάκων μας, θα τον έχουμε μειώσει στο 50%"

      Διαγραφή