«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Holohoax ... (1ο μέρος)


 

Για πάνω από έναν αιώνα, το Jewish World Almanac θεωρείται ευρέως ως η πιο αυθεντική πηγή για τους αριθμούς του εβραϊκού πληθυσμού στον κόσμο. Ακαδημαϊκοί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των συντακτών της Encyclopedia Britannica, συνήθιζαν να βασίζονται στην ακρίβεια αυτών των αριθμών. Ακολουθεί τι είχαν να πουν τα World Alamanacs του 1933 και του 1948 για τον παγκόσμιο πληθυσμό των Εβραίων.

World Almanac 1933

 

World Almanac 1948


Με άλλα λόγια, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Αλμανάκ ο παγκόσμιος πληθυσμός των Εβραίων αυξήθηκε (!) μεταξύ 1933 και 1948 από 15.315.000 σε 15.753.000. Εάν η γερμανική κυβέρνηση υπό τον Αδόλφο Χίτλερ είχε - όπως ισχυρίζεται - δολοφονήσει έξι εκατομμύρια Εβραίους, αυτές οι απώλειες θα έπρεπε να είχαν αντικατοπτριστεί στους αριθμούς του εβραϊκού πληθυσμού που αναφέρονται στο Παγκόσμιο Αλμανάκ.

Οι υποψίες που εγείρονται από τους παραπάνω αριθμούς σχετικά με την αληθοφάνεια των ισχυρισμών που διατυπώθηκαν εναντίον της κυβέρνησης του Χίτλερ επιβεβαιώνονται από την επίσημη τρίτομη έκθεση της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, που δημοσιεύθηκε το 1948 στη Γενεύη, σύμφωνα με την οποία 272.000 κρατούμενοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης πέθαναν υπό γερμανική επιτήρηση, οι μισοί περίπου από αυτούς Εβραίοι.

 

περισσότερα εδώ.

 

Το fake Hμερολόγιο τηs Αnne Frank στο 1945, γραμμένο με στυλό BIC του 1960 ! 🤣

Propaganda made in Israel
 

Τέλος, η μακροχρόνια απάτη με το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ..
 
Παραδέχθηκε δημοσίως το Ίδρυμα Άννα Φρανκ. Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ συνυπογράφει ο πατέρας της και έτσι η αξιοπιστία του ημερολογίου τελειώνει τελικά.
 
Οι επίσημες παραδοχές από το Ίδρυμα της Άννας Φρανκ και τα στοιχεία των δύο διαφορετικών χειρογράφων:
 
Το Anne Frank Fonds (Ταμείο της Άννας Φρανκ) στη Βασιλεία της Ελβετίας, το οποίο ελέγχει τα πνευματικά δικαιώματα του Ημερολογίου της Άννας Φρανκ, παραδέχθηκε ότι το βιβλίο στην πραγματικότητα συνυπογράφτηκε τουλάχιστον από τον Ότο Φρανκ, τον πατέρα της Άννας, μετά τον πόλεμο.
 
Η παραδοχή αυτή αποδεικνύει ότι το βιβλίο, το οποίο εξακολουθεί να προωθείται έντονα ως "απομνημονεύματα του ολοκαυτώματος", είναι στην πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό μεταπολεμικό κατασκεύασμα, το οποίο περιείχε τμήματα του ημερολογίου της νεαρής Άννας με εκτεταμένες προσθήκες που προστέθηκαν από τον πατέρα της. 

Ο κόσμος γνώριζε ήδη ότι το ημερολόγιο γράφτηκε με ένα στυλό BIC, του οποίου υπήρχαν μόνο λίγα πρωτότυπα εκείνη την εποχή και δεν είχαν σε καμία περίπτωση βιομηχανοποιηθεί, πόσο μάλλον να πωλούνται στην αγορά. Το 1951 κυκλοφόρησαν στο εμπόριο. Αυτό επέτρεπε ήδη σε πολλούς ανθρώπους να καθορίσουν ότι το βιβλίο ήταν απάτη, καθώς ήταν φυσικά αδύνατο για την Άννα Φρανκ να γράψει το ημερολόγιο με στυλό BIC ballpoint, εκτός αν ήταν ικανή να ταξιδέψει στο χρόνο, στο μέλλον και στη συνέχεια να επιστρέψει με ένα τέτοιο μέσο γραφής... 🤩


 

Ο Simon G. Sheppard, είναι ο συγγραφέας του μυθιστορήματος της Άννας Φρανκ: "Το ημερολόγιο είναι μια απάτη" 

Προχωράει μάλιστα ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας: "Η Άννελις Μαρί Φρανκ δεν κράτησε ποτέ ημερολόγιο. Αυτό που αποκαλούσε "ημερολόγιό" της ήταν μια συλλογή από σκίτσα, φανταστικές ιστορίες και φανταστικές επιστολές προς τα οκτώ μέλη της φανταστικής "λέσχης" της. Το 1944 ξαναέγραψε την παρτίδα, ονομάζοντάς την μυθιστόρημα ("een roman"), αλλά αυτό μεταφράστηκε στο Ημερολόγιο σε "ρομάντζο". Ο Όττο Φρανκ είπε ψέματα όταν επέμεινε ότι δεν είχε σκοπό να το δημοσιεύσει. Το βιβλίο αυτό, που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1998, είναι η πιο αυστηρή διάψευση του Ημερολογίου της Άννας Φρανκ που έχει δημοσιευθεί ποτέ, και αναθεωρήθηκε το 2001 για να συμπεριλάβει ορισμένες πρόσφατες εξελίξεις σε αυτό το συνεχιζόμενο έπος". 

Ο πατέρας της Άννας Φρανκ, κέρδισε εκατομμύρια από το θάνατο της κόρης της. Πρόκειται για μια αηδιαστική επίδειξη μακάβριας κερδοσκοπίας, έτσι με τον τρόπο αυτό δεν δείχνει κανένα σεβασμό για την κόρη της ή τη μνήμη της, ενώ οι μη Εβραίοι υποτίθεται ότι πρέπει να φωνάζουν για τις ψεύτικες, φανταστικές ιστορίες που επινόησε αυτός ο άνθρωπος. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτή η νέα νίκη της αλήθειας θα ανοίξει τα μάτια πολλών για τη γνήσια φύση της προπαγάνδας του Ολοκαυτώματος και για το πόσο ηθικά χρεοκοπημένος είναι αυτός ο μύθος.

 

περισσότερα εδώ


11 σχόλια:

  1. Γιά νά καταλάβουμε τώρα κι' ἐμεῖς οἱ ...χαζοί : Ἡ κυρία Λούλα,φόρεσε τήν συγκεκριμένη μπλούζα μέ τό μήνυμα πρός πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνσιν,γιά ποιόν λόγον ;
    Νά ὑποθέσω πώς κάτω ἀπό τό σλόγκαν «justiça eleitoral» ( ἐκλογική δικαιοσύνη) ἔχει συγκεκριμένο ῥόλο νά παίξῃ ;

    Οι λειτουργίες της Εκλογικής Δικαιοσύνης είναι οι ακόλουθες:
    Ρύθμιση της εκλογικής διαδικασίας
    Διοίκηση της εκλογικής διαδικασίας
    Επιθεώρηση της εκπλήρωσης του νόμου
    Έλεγχος των λογαριασμών των προεκλογικών εκστρατειών
    Κρίνοντας τις αντιπαραθέσεις για τις εκλογές
    Τιμωρία παραβιάσεων του εκλογικού νόμου
    Απάντηση σε ερωτήματα σχετικά με τον εκλογικό κανονισμό
    Εκδίκαση προσφυγών σε εκλογικά θέματα.
    (https://en.wikipedia.org/wiki/Brazilian_Election_Justice)

    Ἔτσι γιά νά καταλαβαίνουμε τί συμβαίνει σ᾿αὐτό τόν κόσμο...

    Ποιός εἴπαμε ψηφίζει ; .......................

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..........Μάλλον το λογισμικό Predator χαχαχαχαχα

      Καλό βράδυ αγαπητή Πελασγική!

      Διαγραφή
  2. Για μισο ρε συνελληνες και ο Μπολσοναρου αν δεν κανω λαθος δηλωσε Σιωνιστης και μαλιστα ηταν απο τους λιγους που χειροκροτησε την αλλαγη πρωτευουσας του Ισραηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Τραμπ υποστήριξε την Ιερουσαλήμ για πρωτεύουσα του Ισραήλ. Τα έχω πει πολλές φορές και έχω κουραστεί. Άλλο ο διεθνής σιωνισμός των σατανονεοταξιτών χαζαρο-ασκεναζίμ (δηλ.ψευτοεβραίων) Ρόθτσιλντ, και άλλο ο σιωνισμός όπως τον αντιλαμβάνονται στο Ισραήλ οι λιγοστοί πραγματικοί εβραίοι σεφαραδίτες και εννοούν εθνικισμό. Με αυτή τη δεύτερη έννοια του σιωνισμού, τάχθηκαν ο Τραμπ και ο Μπολσονάρο. Είναι εθνικιστές, και μάλιστα ο Τραμπ το είπε και στα ίσα: "Εθνικισμός ίσον Πατριωτισμός".
      Ο Λούλα όμως είναι κεντροαριστερός (κι ας έχει πει ότι είναι ο μεγαλύτερος υποστηριχτής των BRICS), είναι κάτι σαν τσύριζα, διεθνιστής νεοταξίτης του κερατά κι αυτός κι η γυναίκα του.

      Διαγραφή
  3. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ...ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ [ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ] ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ[ 1947-8 ]...ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 600 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...




    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΘΕΟΣ [ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΓΑΠΗ ] ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…Ο ΘΕΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΡΩΠΟΥΣ…Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ…

    ΟΜΩΣ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΗ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΣΕΠΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ…ΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΔΙΕΣ…

    Ο ΘΕΟΣ [ ΑΓΑΠΗ ] ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΥΠΑΚΟΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΥΙΟ ΤΟΥ… ΑΛΛΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ…ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ…

    ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΖΩΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ …ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ… Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ…

    H ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με διαφορετικη ονοματολογια αλλα επισημαινουν το ιδιο πραγμα Κωστας και Γιαννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΡΟΥΣΑΝ-ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ-ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΧΑΖΑΡΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ..... ΓΥΦΤΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΕΣ. ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ01 Νοεμβρίου, 2022 12:13

    Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών διαβάστε εχθές για όποιον δεν το έχει κάνει ακόμα.θα Καταλάβετε αρκετά πράγματα.Καλή Ανάγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού τα βλέπουμε τα πρωτόκολλα γιατί; να τα διαβάσουμε, άδικος κόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή