«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΔΗΜΙΟYΡΓΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.

 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ.

1) ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ.

2) ΜΥΡΜΗΓΚΙΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ.

3) ΓΑΡΓΑΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΒΗΧΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ.

4) ΡΙΝΟΡΡΟΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ.

5) ΖΑΛΑΔΕΣ, ΚΟΠΩΣΗ, ΑΤΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ,
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΝΟ, ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.

6) ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ.

7) ΦΟΥΝΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ.

8) ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ.

9) ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.

10) ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

11) ΕΝΤΟΝΗ ΥΠΝΗΛΙΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.

12) ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ.

13) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ.

14) ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΕΝΑ ΜΝΗΜΗΣ.

15) ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

16) ΝΕΥΡΑΛΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ, ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

17) ΠΡΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ.

ΕΝ ΚΑΤΑ ΚΛΕΙΔΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΧΑΛΑΖΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ.



66 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματι πολλα απο αυτα τα συμπτωματα.εμβοες και πονοκεφαλοι..ολα αυτα τα συμπτωματα κάποιοι τα ριχνουν στις αλλαγές του ηλιου..εγω στα ψεκασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλεξάνδρα Κωστακη02 Οκτωβρίου, 2022 15:44

    Εγώ τα έχω όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγω μέρα παρά μέρα ξυπνάω με πονοκεφάλους, την τελευταία βδομάδα.

      Διαγραφή
  4. Ξαφνιτιδα παντού.
    Το βιντεάκι από ΤΟΥΡΚΊΑ μεριά.

    https://vimeo.com/756051775

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχασες να βαλεις το ΓΕΝΙΚΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΑ που εχει επικρατησει στους παντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.analytika.fr/investigations/filaments-aeroportes

    Bernard Tailliez / Ιδρυτικός διευθυντής

    Οι επιστημονικές γνώσεις που αποκτήθηκαν από το 2012 (βλ. εκθέσεις παρακάτω) αποδεικνύουν ότι αυτά τα αερομεταφερόμενα νημάτια είναι πράγματι μια νέα μορφή ρύπανσης, η παρατήρηση της οποίας (που γίνεται όλο και πιο συχνή σε όλο τον κόσμο) παραμένει ανεξήγητη.

    Όπως πιστοποιούν οι διάφορες αναλυτικές εκθέσεις που παρουσιάζονται παρακάτω, η παρουσία πολυάριθμων τοξικών συστατικών έχει πλέον αποδειχθεί σε αυτά τα συνθετικά νήματα:


    ενδοκρινικοί διαταράκτες

    αλουμίνιο

    βάριο

    Στρόντιο

    βαρέα μέταλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΛΠ .

    ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΓΚΡΕΙΠΦΟΥΡΤ , ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΑ ΜΗΛΟ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ , ΒΑΛΤΕ Κ ΚΑΜΜΙΑ ΩΤΟΑΣΠΙΔΑ ΚΛΠ... ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΩΣΕΙ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΥΠΝΩΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ...

    Η ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ & Η ΑΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ .
    Κ Η ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ...!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ !

    https://www.youtube.com/watch?v=KSuB4t3q_dA

    VPX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα σε όλους.

      VPX ευχαριστώ για την συμβουλή σου για το μηλόξυδο! Το ξύδι όντως κρατάει τα κουνούπια μακριά, αλλά όπως κι εσύ, ε το ξεχνάω καμιά φορά και το αποτέλεσμα είναι επίθεση από παντού :-)

      Αυτό που έλεγα για το ξύδι είναι πως αρκετοί πειραματίζονται και ισχυρίζονται ότι βάζοντας λευκό ξύδι σε κατσαρολάκι έξω από το σπίτι τους παρατηρούν πως τα χημικά σύννεφα φεύγουν και καθαρίζει ο ουρανός. Κάποιοι το ζεσταίνουν πρώτα, άλλοι απλά το αφήνουν να εξατμιστεί στον ήλιο. Θα το δοκιμάσω, καθώς είναι εύκολο και φτηνό να το κάνει ο καθένας. Άλλωστε τι έχουμε να χάσουμε??

      Τώρα πώς δουλεύει αυτό? Λένε ότι "Το οξικό οξύ τα αλκαλικά μέταλλα που απελευθερώνονται με τους ψεκασμούς, τα οποία μέταλλα δημιουργούν ένα πέπλο στον ουρανό που αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου και ένα μεγάλο μέρος των ακτίνων δεν φτάνει στην επιφάνεια της γης. Επιπλέον τα αρνητικά ιόντα που ελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα με την θέρμανση του ξυδιού μειώνουν δραστικά, ή/και εξαφανίζουν, τα θετικά ιόντα που εκλύονται από τις κεραίες τηλεφωνίας."

      Παραθέτω ακόμα καλύτερα βίντεο από την προηγούμενη φορά και θα ήθελα να μας πουν όποιοι γνωρίζουν καλύτερα χημεία, έχει νόημα να το δοκιμάσουμε μαζικά και συντονισμένα ώστε να δούμε αν πραγματικά δουλεύει??

      https://www.youtube.com/playlist?list=PL8bt_6drZB49wkl9av8Lgfcu4m8GF86LV

      https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjKzr6f0cP6AhWZhf0HHT_0CT4QFnoECAgQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fplaylist%3Flist%3DPL7eEd-aJ4PsSAgldjIlnAa00_qQisO2hC&usg=AOvVaw0I-e0hy_GPgypPtIDgq5hw

      https://www.bitchute.com/video/564Ze3W2VoVm/

      Όσον αφορά το ερωτηματολόγιο, αρχικά να ευχαριστήσω τον Διόδοτο για την πολύ καλή ιδέα. Τώρα επιβεβαιώνω τα 1), 3), 5), 6), 7), 10), 12) και 13) και συμπληρώνω περιστασιακή αδυναμία συγκέντρωσης. Η συχνότητα και ένταση των φαινομένων ποικίλει.

      Ο VPX έχει δίκιο για την αφοβία (θετική ψυχολογία), την μουσική και την προσευχή -θα προσθέσω- είναι πολύ δυνατά όπλα.

      Διαγραφή
    2. Αθηνά μου,
      σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ Κώστα! Εμείς σε ευχαριστούμε για το ιστολόγιό σου και που μας δίνεις βήμα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

      Επίσης συμπληρώνω ένα κενό που παρατήρησα στο προηγούμενο σχόλιο που έκανα:
      "Το οξικό οξύ ΤΡΩΕΙ/ΑΚΥΡΩΝΕΙ τα αλκαλικά μέταλλα που απελευθερώνονται με τους ψεκασμούς, τα οποία μέταλλα δημιουργούν ένα πέπλο στον ουρανό που αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου και ένα μεγάλο μέρος των ακτίνων δεν φτάνει στην επιφάνεια της γης."

      Καλή δύναμη σε όλους!

      Διαγραφή
    4. Αθηνά, έχεις δίκιο για την περιστασιακή αδυναμία συγκέντρωσης, το παρατήρησα κ εγώ στον εαυτό μου. Απ ότι είδα δεν αφορά τους νέους αλλα μέση ηλικία και πάνω. Γι αυτό τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν τα συμπτώματα κ θεωρούν οτι αυτά είναι γνωρίσματα της ηλικίας μας. Οπως με τα εμβόλια: Απο 65 κ πάνω, 50, 40 κ πάνω κλπ. Είναι μελετημένα τα πράγματα.
      Κωστή, πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη σελίδα να την βλέπουν όσοι δεν απάντησαν ακόμη , ή θέλουν να συμπληρώσουν κάτι. Είναι σημαντικό να μή χαθεί στην πορεία των θεμάτων σου.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    5. Οk, θα την κάνω μάλλον γκάτζετ, στα δεξιά του ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. 👍😊
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    7. Capricorn, ευχαριστώ για το σχόλιο. Επιβεβαιώνω ότι είμαι πριν τα 50 και η έλλειψη συγκέντρωσης δεν αφορά στα παιδιά που γνωρίζω -μέχρι 18 ετών.

      Διαγραφή
    8. Δεν έχω Η/Υ οπότε τυχαία πατώντας έκδοση ιστού στο φορητό τηλέφωνο, είδα τώρα την ανάρτηση μέσω του γκατζετ. Πονοκέφαλοι, έξαρση μυοσκελετικων στους νοτιαδες- σκόνη ( αυτό μου το είπε και ορθοπεδικός χωρίς να μου εξηγήσει τον λόγο). Γενικά όλα. Και ένα ακόμη: ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ , λόγω συνεχόμενης σωματικής κακουχίας. Ιονιστης ατμόσφαιρας στο σπίτι θά βοηθούσε;
      sta.

      Διαγραφή
  8. ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πονοκέφαλο για μέρες,φουντώματα, ζαλάδες, κόπωση και μυοσκελετικούς πόνους έχω και εγώ συχνά αλλά πολλοί έχουν εκτός από αυτά κάψιμο στα μάτια.Συνάδελφος από έντονο κάψιμο στις πατούσες που ένιωθε, γέμισε ξαφνικά εξανθήματα χωρίς να έχει αλλεργία ή κάτι άλλο και ο πονοκέφαλος και η κόπωση είναι κοινό σύμπτωμα σε όλους η υπνηλία ή αϋπνία αλλά και οι έντονες εναλλαγές διάθεσης.
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχει αρκετές φορές και μια μυρωδιά σαν καυσαέριο και δεν είναι από κίνηση (μένω σε περιοχή με λίγη κίνηση και το έχω παρατηρήσει και ξημερώματα που η κίνηση είναι ελάχιστη). Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί κατα καιρούς πρωί πρωί υπάρχει μια βαριά δυσάρεστη μυρωδιά που δεν μπορώ και εγώ να εξηγήσω απο πού προέρχεται.
      Στα συμπτώματα έχω να προσθέσω ΄ελλειψη ισορροπίας τα τελευταία χρόνια, αυτό συμβαίνει και σε δύο άλλα ενήλικα μέλη της οικογένειας, απώλεια μαλλιών, (μην τρέχετε άδικα σε δερματολόγους, τίποτα δεν κάνουν), πόνοι στη μέση και σε σπάνιες περιπτώσεις ανεξήγητη τάση προς έμετο. Επίσης μύκητες στα πόδια που δεν φεύγουν εύκολα. Αντε, ας βγούν τώρα οι επιστημονικές εξηγήσεις των hellenic hoaxes να μας δώσουν τα φώτα τους. Περιμένω.
      Capricorn

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ...μια οσμή καυσαερίου η και κάτι σαν καμένο..πολλές φορές μυρίζω μετά τους ψεκασμούς όταν ο ουρανός έχει θολώσει... κ φυσικά ατονία κόπωση αλλαγές διάθεσης εκνευρισμό. Σ.Χ.

      Διαγραφή
  11. 6,7,9,10,16 αυτά μέχρι στιγμής.Ειμαι εξωτερικο, όπου προσφατα διαπιστωσαμε, ότι ψεκάζουν μια μέρα πριν βρέξει. Μπορεί να είναι και τυχαιο ομως. Καλοκαίρι κάθε μερα φουλ. Πρώτη φορά πρόσεξε τους αεροψεκασμους η μαμά μου το '90 και εμείς οι βλάκες την κοροϊδευαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκτός από το 2,3 και 17 όλα τα άλλα μου εμφανίζονται συχνά. Επιπλέον, εδώ και 2 χρόνια περίπου από τα μέσα του Φθινοπώρου έως τον Απρίλιο είχα συνεχώς δέκατα, χωρίς καμία εμφανή αιτία. Έχω κάνει πολλές ιατρικές εξετάσεις που βρέθηκαν πολύ καλές. Κανονικά, θα έπρεπε να σφύζω από ενέργεια τους τελευταίους μήνες που σταμάτησα να εργάζομαι, αλλά ενώ δεν μου λείπει ύπνος και ξεκούραση, σέρνομαι. Όσο για τις εμβοές, έχουν εμφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια και έχω συμφιλιωθεί μαζί τους, παρατηρώντας ότι εμφανίζονται σε διαφορετικές συχνότητες, ανάλογα με την ενέργεια που εκπέμπεται από το περιβάλλον. Έχω καταλήξει ότι αυτό το σύμπτωμα έχει σχέση και με άλλους παράγοντες, εκτός από τους αεροψεκασμούς. Δηλαδή, τις διάφορες σκοτεινές τελετές που γίνονται γύρω μας, ιδιαίτερα σε πανσελήνους και άλλα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασια μου, απο το 2008 ειμαι με αυτα τα προβληματα. Επι 1 χρονο εκανα συνεχεια εξετασεις, με ειδαν ολες οι ειδικοτητες γιατρων... Δεν μου βρηκαν τιποτε. Η μονη λυση δοθηκε με βιταμινες Β12, C και D. Τα παιρνω μεχρι να υποχωρησουν τα συμπτωματα. Ευχομαι καλη δυναμη σε ολους. Καλη μετανοια.

      Διαγραφή
  13. KAΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑΙ. ΚΑΙ ΚΟΠΩΣΗ, ΚΑΙ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ``ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ'' ΣΕ ΕΝΑΝ-ΔΥΟ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ``ΚΑΛΩΣΥΝΕΣ'' ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣ ΑΙΤΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΥΡΕΤΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.
    ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΩΣ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.
    ΓΙΑ CHEMTRAILS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ, ΜΙΛΑΜΕ, AΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΑΤΑ ELF ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
    ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕ, ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

      ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,

      ΚΥΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ELF,

      HAARP,

      KΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 5 ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖΖ.

      ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,

      ΣΕΛΗΝΗ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,

      ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,

      ΤΟΞΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ,

      ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ. MIND CONTROL.

      ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ.

      ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

      ΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝO ΜΟΥ;
      ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΗΤΗ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ;

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,
      ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ, ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΡΟΙ.

      Διαγραφή
    2. "" ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ, [ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ], ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ""

      ΠΕΣ ΤΟ ΗΛΙΑ, "ΤΡΑΠ" ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΙΚΌ ΕΚΤΡΩΜΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ 2ΗΣ Κ 3ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ "ΝΕΟΛΈΡΑ" ΖΩΩΔΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΌΡΝΕΥΣΗΣ.

      ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε !!!

      -----------------------------

      ΗΛΙΑ ΜΟΥ,
      ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ,
      ANEY ΤΟΞΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΠΑΣΜΩΝ

      Διαγραφή
    3. Ηλία τα είπες όλα! 🙂
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  14. Τα μόνα συμπτώματα που έχω είναι τα εξής :

    4) ΡΙΝΟΡΡΟΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ. (μόνο τη μπουκωμένη μύτη)
    17) ΠΡΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ. (όχι πάντα, όπως λέει)

    Ένα σύμπτωμα που δεν αναφέρεις είναι οτι μαζί με τη μπουκωμένη μύτη, έχει "πέσει" και η απόδοση της ακοής και τα αυτιά δεν "δουλεύουν" στο 100%.
    Ίσως να μην είναι απο τους ψεκασμούς, αλλά να οφείλεται σε άλλη αιτία, δεν το γνωρίζω.

    Απο τα υπόλοιπα ΔΕΝ έχω ούτε το ελάχιστο. Για τους δε πονοκεφάλους, οι οποίοι δεν έχουν αλλάξει....συχνότητα, η μόνη λύση είναι το ξεμάτιασμα (χωρίς ίχνος ειρωνίας) απο τη μανούλα.

    Έρρωσθε

    Διός κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για αυτους τους λογους εχω στειλει στην ΕΜΥ δυο ηλεκτρονικες αιτησεις με συνμμενες φωτο απο αεροπλανα που αφηνουν λευκες ουρες και μετα να δημιουργουνται αυτα τα παραξενα νεφη που καλυπτουν τον Αττικο ουρανο.Φθσικα απαντηση δεν ελαβα μεχρι στιγμης .Τελευταια εδτειλα και στην Βουλη ..Αναμενω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ...
    ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΝ.
    ΑΠΟ ΦΟΒΟ-ΛΕΕΙ-ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΧΑΣΑΠΟ-ΓΙΑΤΡΟΙ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ALFA, ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ [ΗΤΟΙ ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ].
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΑΝ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΤΡΥΠΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΠΑΡΙΕΣ.
    ΦΩΝΑΖΑ.... ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ Π@@ΤΑΝΑ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ Π@@ΣΤΗΔΩΝ...
    ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ...
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.
    -ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΕΙΔΙΚΟΣ;;;;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι μας έχουμε τα περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα δυστυχώς γιατί σχεδόν κάθε μέρα ενώ ξυπνάμε με καταγάλανο ουρανό μετά ξεκινάει το ψέκασμα και όλα γίνονται θολά και μένουμε και σε μικρό παραθαλάσσιο χωριό ο Θεός να μας προστατεύει ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3,4,5,8,10-13. Επί πλέον χωρίς διάθεση επικοινωνίας με άλλους...
    Χρειαζόμαστε πολύ ισχυρή θέληση για να τα παρακάμπτουμε καθημερινά και να αντιδρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις ως συμπτώματα.
    Πιστεύω πως το χειρότερο είναι η έλλειψη διάθεσης επικοινωνία, που ανέφερε η Δωδεκανησια! Σκοτώνει την ψυχή μας!
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παίδες θα επιθυμούσα να απαντήσω σε διαφορους σχολιασμούς μα δε έχω χρόνο....
    Θα σας πω μονο τι κάνω εγώ όταν βλέπω κατά περιόδους να αυξάνονται οι αεροψεκασμοί....
    Η πληροφορία μου δόθηκε με κάπως παράξενο τρόπο μα δεν μας απασχολεί και τόσο,αφού στην δικη μου την περίπτωση τουλάχιστον έχει νομίζω αποτελέσματα.....
    Να τρώτε σέλινο....ναι Σέλινο!
    Την προηγουμενη εβδομάδα όταν παρατήρησα να φουντώνει το "φαινόμενο",μαγείρεψα ένα ωραιότατο ριζότο σε άφθονη ποσότητα με σέλερι!!

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εκθέτω ένα σχόλιο που είδα στο μπλογκ του αγαπητού μας Εργοδότου. Το εκθέτω, γιατί θεωρώ πως έχει και λίγο δίκιο ο γράφων:

    Muad'Dib
    Οκτ. 02, 2022 @ 23:20:22

    " Κάτι άλλο θα ήθελα να σας πω, για σας για το δικό σας καλό και για τη δική σας υγεία. Είστε τρομακτικά πολωμένοι στο αστρικό πεδίο, είναι τόσο έντονος ο φόβος που εκπέμπετε μέσα από τα σχόλια σας, που τελευταία νομίζω ότι μπορώ να τον μυρίσω κιόλας. Μιλάτε τόσο τραγικά φοβισμένα για όλους αυτούς που προσπαθούν να σας βλάψουν στο φυσικό πεδίο, να σας εξοντώσουν ντεμέκ με εμβόλια, τρόφιμα, ψεκασμούς, είναι σχεδόν ηδονικός ο φόβος που τρέφετε γι’ αυτό το έργο, κατ’ ουσίαν σας αρέσει, αν δεν υπήρχε θα το είχατε δημιουργήσει μόνοι σας. Το θέμα είναι ότι αυτά τα συμπτώματα που λέτε ότι εκδηλώνονται στο σώμα σας είναι ουσιαστικά εξαιτίας αυτής της αστρικής πόλωσης που έχετε, είστε τόσο πολύ εγκλωβισμένοι όχι μόνο μέσα στην ατομική δική σας συναισθηματική δίνη, αλλά και στη γενικότερη πλανητική και αν δεν καταφέρετε να το δείτε, τα συμπτωματα στο σώμα σας θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Αυτό είναι το πραγματικό σας πρόβλημα και ακόμη και κάποιοι που λέτε ότι είστε νοητικοί δήθεν είστε ίσως οι πιο ακραία συναισθηματικά πολωμένοι. Λάβετε το υπόψιν σας αν θέλετε και δουλέψτε το λίγο. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λέγοντας "θεωρώ πως έχει και λίγο δίκιο", εννοώ ότι δεν μάς την λέει για να μάς προσβάλλει, αλλά σχεδόν μάς λέει..
      "Σάς πλήττουν αυτοί με όλα αυτά τα μέσα, ωραία.. Εσείς όμως τί κάνετε; Πρώτο και κύριο, αντί να ανταποκρίνεστε στον φόβο που θέλουν να σάς έχουν, τί θα λέγατε..να είχατε φροντίσει από πριν να ενισχύσετε τις ενεργειακές σας ασπίδες, γιατί είναι το ήμισυ του παντός..;"

      Διαγραφή
    2. Προσυπογράφω 100%

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Μιλάς κάπως αποστασιοποιημένα απο τα πραγματικά συμπτώματα που έχουμε, ίσως να μην επηρρεάζεσαι λοιπόν όπως άλλοι. Αλλα συμπτώματα δύσπνοιας παρατήρησα στον σκύλο μου που αρνιόταν να βγεί στο μπαλκόνι και μέσα στο σπίτι πήγαινε και ανέπνεε πάνω απο την αποχέτευση του μπάνιου, εμετός (με συγχωρείτε) απο τις γάτες μας, τουλάχιστον μιά φορά το μήνα, κ νεκρές μέλισσες στα μπαλκόνια μας. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, γι συτό μοιραζόμαστε εδώ τις εμπειρίες μας. Την πρακτική λύση ζητάμε και το δικαίωμα στον αέρα που αναπνέουμε..
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΥΟ. ΤΟ ΜΟΡΙΟ ``ΘΑ'' ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ``ΝΟΜΙΣΑ''.
      ΤΟ ΜΟΡΙΟ ``ΘΑ'' ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ``ΘΕΛΩ ΝΑ'', ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ.... ΘΕ ΝΑ... ΘΑ.
      ΑΡΑ ΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ.
      ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΝ ΒΡΕΙ ΜΠΟΣΙΚΟΥΣ.
      ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΑ.... ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ[!!!] ΧΑΧΑΧΑ... ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΤΙ... ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ!!!
      ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ... ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ.
      ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....
      ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.
      https://www.youtube.com/watch?v=hpVWX5Wggr4

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ



      Διαγραφή
  22. ΠΑΙΔΙΑ,
    ΣΗΜΕΡΑ.. ΜΗΔΕΝ (0) ΨΕΚΑΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΥΛΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΑΛΑΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους την έσκασαν των μετεωρολόγων Κωστή μου και τους εξέθεσαν πάλι χαχαχα
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  23. ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ..ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ , ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ Η ΛΥΣΗ ΕΑΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΗ , ΑΦ ΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΕΙ ( ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ) Η ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΛΠ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ STOP - ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...! ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΞ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ - ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΚΛΠ... ( ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΨΕΚΑ...) ΟΚ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ..ΤΟ ΕΡΙΞΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ....ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΘΩΩΝ.. ΒΡΑΖΩ ΞΥΔΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ , ΒΑΖΩ CHEMBUSTERS.. ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ , ΟΚ..ΕΛΑ ΔΕΙΞΕ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ PM ( ΑΟΡΑΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ PH ( ΑΛΚΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10CM BAΘΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ( ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΛΠ.. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΥΤΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ... ΟΚ ? ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΩ... ΧΑΧΑ ΟΚ ... & ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ...ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ )

    ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ , ΠΧ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ , ΛΕΜΟΝΙ , ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ , ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΑΙΜΑ.. ΚΛΠ.. & Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΚΡΕΙΠΦΟΥΡΤ - ΚΙΤΡΙΝΟ & ΚΟΚΚΙΝΟ , ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ .

    & ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ( ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ - ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΧΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΑΛΙΣΙΝΗ ΚΛΠ..) .

    ΡΟΦΗΜΑΤΑ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ - ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ( ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ) ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ - ΜΕΛΙ Κ ΚΑΝΕΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ( ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 60C ).


    ***** A Θ Η Ν Α Η ΑΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ , ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ Κ ΙΣΩΣ ΜΟΝΑΞΙΑ... ΑΦΟΥ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ...Κ ΛΟΙΠΑ ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !

    K ΔΟΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ !

    ΠΑΜΕ ΜΑΕΣΤΡΟ ! TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΗΧΕΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΙΑΝΙΖΕΙ...Κ ΤΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .

    ( ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ Κ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ..)


    https://www.youtube.com/watch?v=BiqlZZddZEo


    VPX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α Υ Τ Α ΕΙΝΑΙ!!!
      ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ.

      ΤΡΙΣ- Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε
      ΑΓΑΠΗΤΕ VPX !!!!!

      Διαγραφή
    2. VPX έχεις δίκιο για τις τροφές που αναφέρεις και τα οφέλη τους, και καλώς τα ξαναγράφεις και με περισσότερες πληροφορίες. Να συμπληρώσω και παντζάρι, καθώς το παντζάρι έχει εκπληκτικές ιδιότητες κυρίως όσον αφορά το αίμα!

      Τελικά, το αίμα πρέπει είναι το κλειδί ! Σαφώς γα την σωματική αλλά και για την ψυχο-πνευματική μας υγεία. Δεν είναι τυχαίο που πρέπει να χυθεί αίμα στις βρωμοθυσ΄ίες" προς τον άρχοντα του κόσμου τούτου...

      Μήπως το Αίμα του Κυρίου μας στην Θεία Κοινωνία δυναμώνει το δικό μας αίμα και λειτουργεί ως ασπίδα?? Έχω ακούσει σαν πληροφορία ότι το DNA μας πιθανόν να λειτουργεί και ως κεραία για να συντονίζεται με την φύση γύρω μας αλλά και με τον Δημιουργό! Δεν γνωρίζω αν ισχύει, όμως η σκέψη μου λέει ότι θα μπορούσε να είναι κι έτσι. Δεν με αφορά να με πουν και Κουασιμόδο..

      Για τον φόβο, έχω μάθει, και συνεχίζω να μαθαίνω να τον χειρίζομαι.. Από τόλμη δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες, θα κριθώ για την τόλμη μου τις ανάλογες στιγμές. Αλλά από μοναξιά άλλο τίποτα κι ας ζω μέσα στην Αθήνα, εγώ ζω στον κόσμο μου.χα χα..

      Η μουσική επιλογή σου είναι σαν ένα καλό φαγητό !! Πάω να μαγειρέψω να φάει η οικογένεια χε,χε, με σέλινο!

      Καλό βράδυ σε όλους!!


      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ VPX, AN MOY ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ, ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ.
      ΦΙΛΕ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΕΛΤΙΚΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ;
      ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΟΥΓΑ ΑΥΤΟ.
      ΚΩΣΤΗ ΕΔΩ ΔΕΣ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.

      https://youtu.be/yWDYfQrrvzY
      Native American Flute Music, Positive Energy, Healing Music, Astral Projection, Shamanic, Meditation

      ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗ ΑΡΧΕΓΟΝΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,
      ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ.

      Διαγραφή
    4. @ΑΘΗΝΑ
      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΖΑΡΙΑ , ΣΕ ΛΙΓΟ EINAI Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ , ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΒΟΛΒΟΥΣ Κ ΦΥΛΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΩΜΑ , META TO ΒΡΑΣΙΜΟ ( 15-20 ΛΕΠΤΑ ) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ - ΜΥΛΟΞΥΔΟ & ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ ( Η Κ ΑΝΘΟΣ ΑΛΟΣ ) ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ! ΣΕ 12-24 ΩΡΕΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 20 % .
      VPX

      Διαγραφή
    5. ΗΛΙΑΣ+++
      XAXA ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΡΟΦΟΔΡΟΜΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΜΠΛΕ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΟΥΚΙΔΑ , ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΒΑΛΣΑΜΟ ! ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

      https://www.youtube.com/watch?v=NguIpRFLM4M
      VPX

      Διαγραφή
  24. Να ξεκινήσω με το ότι δεν τρολλαρω...
    Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά απο την Παρασκευή απογευμα 30 Σεπ που είδα τον ουρανό ταναΠου από τα ψεκ παρατήρησα ότι έχω μειωμένη σεξουαλική διάθεση ενώ αντίθετα η σύζυγος πολύ ανεβασμένη.
    Τι διαολο, οισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι διάολο, οιστρογόνα ψεκάζουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ04 Οκτωβρίου, 2022 16:17

    Κάποια συμπτώματα της λίστας πολύ πιθανόν να είναι απο τους Ψεκασμούς των Αεροπλάνων,ένας άλλος λόγος είναι:Τα Αποτελέσματα των Παρενεργειών απο τα Γνωστά Πειραματικά Εμβόλια Covid-19 κ έχουν ξεκινήσει σιγά-σιγά να βγαίνουν διάφορα..π.χ Ξαφνικίτιδα,διάφορα Αυτοάνοσα Δερματολογικά κυρίως π.χ Οξεία Δερματίτιδα ή ΛΥΚΟΣ το έχει η Συγγραφέας Χρύσα Δημουλίδου η οποία προς τιμήν της βγήκε κ μίλησε για αυτό.Κάποια άλλη Γνωστή Συγγραφέας λόγω των Παρενεργειών απο τα Εμβόλια έχει ξεκινήσει Νομικές Διαδικασίες (Αγωγή κτλ.) κατά παντός Υπευθύνου.3ον κάποια άλλα Συμπτώματα παραπέμπουν και σε Κρίσεις Πανικού ή αλλιώς Σωματοποιημένο ΑΓΧΟΣ...Έντονη Εφίδρωση,Αίσθηση Αυξημένων Παλμών,Λίγο Τσιμπημένη Αρτηριακή Πίεση,Τσιμπήματα-Μουδιάσματα σε πλάτη,Στήθος,Καρδιά ή + σε ΌΛΟ το Σώμα Πόδια-Χέρια-Γεννητικά-Κοιλιά με τα Ζωτικά Όργανα...Κεφαλαλγίες-Μυαλγίες-Ενοχλήσεις Συνδυαστικά σε ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ κτλ. απο Κεφάλι-Κυρίως Κορμό έως τα Πόδια...Υπάρχει ποικιλία ανάλογα κ τον κάθε Οργανισμό,την ευαισθησία ή την ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ του,τις Αντοχές,αν υπάρχουν Παθολογικά Θέματα ή Μυοσκελετικά κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φάρμακο είναι το εξής:::

      Όποιος έκανε Το μπόλι και βλέπει τα συμπτώματα μετά από αυτό..
      Φοράει την Καπαρντίνα..με τις τσέπες γεμάτες στραγάλια..
      Και πάει επίσκεψη στον Ντοκτορ..
      Και λίγα λουκούμια!!!!


      🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
    2. Αγαπητοί μου Διοδοταίοι, με αφοβία κ θετική ψυχολογία όπως λέει κι ο PVX, ας ξορκίσουμε το κακκό μ'ένα 'ξόρκι' ...επειδή οι λέξεις έχουν δύναμη!

      "Το Φως εγώ παρακαλώ,
      τούτο το δάκρυ το πικρό
      ευθύς να εξαγνίσει..
      Κι ως το νερό έκανες κρασί,
      βάλσαμο τώρα να γενεί
      πριν Άνθρωπο αγγίσει.. "

      Μαρko

      Διαγραφή
    3. Ωραίο Marco, τα λόγια σου ευχή και δύναμη για όλους μας.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  27. ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ , ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΜΗ ΣΑΣ ΜΈΛΛΕΙ ΤΙ ΘΑ ΦΑΓΕΤΕ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΚΛΠ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ .ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΜΠΟΣΟΙΝΙ 300αρι 2-3 ΦΟΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΙΔΕΣ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ¨Η ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ11 Οκτωβρίου, 2022 13:38

    Απο κάποιον γνωστό στην Ανατολική Αττική (Πόρτο-Ράφτη) έμαθα ότι:απο το βράδυ του Σαββάτου (8/10) είχαν ξεκινήσει οι γνωστοί ψεκασμοί και φαινόντουσαν ξεκάθαρα διότι είχε Έντονο Φως απο το Φεγγάρι=σχεδόν Πανσέληνος,γινόταν χαμός το βράδυ..την άλλη ημέρα το πρωί στον τοπικό Ουρανό αλλά και σε άλλα Σημεία της Αττικής ο Ουρανός είχε γίνει Μπακλαβάς/έπαιζες Τρίλιζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ12 Οκτωβρίου, 2022 16:32

    Εχθές είχα στείλει ένα κείμενο για το θέμα των Ψεκασμών σε 3 ή 4 Σχόλια επειδή είναι μεγάλο,δεν ξέρω εάν το έχεις δει αρχικά ή μήπως να στο ξαναστείλω μέσω e-mail κάποια στιγμή;; στο γράφω διότι είναι Πολύ Σημαντικό.Καλή Συνέχεια στις Διακοπές σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, εχουν αναρτηθει τα σχόλια.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ14 Οκτωβρίου, 2022 14:59

      δεν τα έχω δει πουθενά-μήπως τα ξέχασες ή είναι αποθηκευμένα κάπου σε ένα αρχείο ή οπουδήποτε αλλού;;; Κάποιο Μπέρδεμα έχει γίνει σίγουρα.

      Διαγραφή
    3. Τα δύο είναι σε αυτήν εδω την αναρτηση. Άλλα δύο τα εστειλες σε άλλη, ισως σχετική, αλλά δεν μπορώ να ψάξω τώρα αν δεν είμαι στον κομπιούτερ μου.

      Διαγραφή