«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Οι Κάτω Χώρες θέλουν να παρακολουθούν όλες τις πληρωμές άνω των 100 ευρώ: "Αυτό ανοίγει την πόρτα σε μια άνευ προηγουμένου μαζική παρακολούθηση" [ ΚΟΙΤΑ ΜΑΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ...!! 🧐 ]

 Κι ο Κούλης έχει εντολή να κάνει το ίδιο αν ξαναεκλεγεί, Θεός φυλάξοι !!!

 

Οι Κάτω Χώρες θέλουν να υποχρεώσουν τις τράπεζές τους να αποθηκεύουν όλες τις συναλλαγές άνω των 100 ευρώ σε μια μεγάλη βάση δεδομένων. Οι επικριτές προειδοποιούν για μια καταστροφική παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Γιατί είναι αυτό σημαντικό;

Το σχέδιο της ολλανδικής κυβέρνησης να παρακολουθεί σχεδόν όλες τις συναλλαγές των πολιτών της θα είναι ένα προκαταρκτικό βήμα προς την εφαρμογή ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC). Με αυτό το "ψηφιακό ευρώ", μόνο οι μικρότερες πληρωμές θα παραμένουν ανώνυμες για την κεντρική τράπεζα.

Οι λεπτομέρειες: Με το μέτρο αυτό, η ολλανδική κυβέρνηση θέλει να περιορίσει το ξέπλυμα χρήματος και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Το υπουργικό συμβούλιο ανοίγει έτσι την πόρτα σε μαζικές παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής, προειδοποιούν διάφορες οργανώσεις.

"Με αυτό, η κυβέρνηση υποθέτει ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος του ξεπλύματος χρήματος γίνεται από τους καταναλωτές. Ή ακόμη και ότι χρηματοδοτούν την τρομοκρατία. Ο κίνδυνος είναι ότι ο νόμος ανοίγει την πόρτα σε μια άνευ προηγουμένου μαζική παρακολούθηση από τις τράπεζες. Η κυβέρνηση Ρούτε παίζει με τη συνταγματική φωτιά", δήλωσε η Ellen Timmer της δικηγορικής εταιρείας Pellicaan στην Andere Krant.

"Ο προτεινόμενος έλεγχος πραγματικά παρατραβάει. Σύντομα όλη η συμπεριφορά πληρωμών σας θα συλλέγεται κεντρικά και θα ελέγχεται από αλγόριθμους", απάντησε επίσης η Αρχή Προσωπικών Δεδομένων στην εφημερίδα αυτή.

Το Ίδρυμα Privacy First Foundation μιλάει ακόμη και για ένα "τραπεζικό δίχτυ" που θα επιτρέπει μόνο πολύ μικρές συναλλαγές.

Τάση προς αύξηση του κυβερνητικού ελέγχου της χρηματοπιστωτικής κίνησης

Και όχι μόνο αυτό: αρκετοί εμπειρογνώμονες διαισθάνονται τον κίνδυνο και βλέπουν ακόμη και μια σύνδεση με την επικείμενη υιοθέτηση των CBDCs.

"Αυτό πιθανότατα σχετίζεται με τα σχεδιαζόμενα CBDCs, όπου μόνο οι μικρές πληρωμές θα εξακολουθούν να είναι ανώνυμες, ενώ όλες οι μεγαλύτερες πληρωμές θα καταγράφονται και θα παρακολουθούνται", σημείωσε ο επενδυτής και συγγραφέας Willem Middelkoop, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στο Twitter.

Ο Middelkoop, γνωστός και ως Μάντης του Άμστερνταμ λόγω των πρώιμων προφητικών δηλώσεών του για το κρυπτονόμισμα Bitcoin, επισημαίνει επίσης το γεγονός ότι η Ολλανδή βασίλισσα Máxima συμμετείχε στην ετήσια συνάντηση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας αυτόν τον μήνα. Εκεί εκφώνησε ομιλία υπερασπιζόμενη τα CBDCs ως εργαλείο ένταξης.

Ο De Andere Krant συνδέει επίσης το θέμα με τη Máxima και τον τρόπο με τον οποίο οι αρχές φαίνεται να επιβάλλουν τα CBDC στον πληθυσμό. "Το νομοσχέδιο φαίνεται να είναι ένα νέο βήμα σε μια τάση αύξησης του ελέγχου των οικονομικών συναλλαγών από τις κυβερνήσεις", γράφει η εφημερίδα.

 

fr.businessam.be 

Μετάφραση: Con

 

Νά την κι εδώ η βασίλισσα Μαξίμα , με την κοντή εχθές στο προεδρικό μέγαρο, Θεός φυλάξοι λέμε..! 



 

20 σχόλια:

  1. Μα και τώρα γίνεται αυτή η δουλειά (παρακολούθηση του ποιος ξοδεύει τι), με τις ηλεκτρονικές πληρωμές!

    Ήθελα μόνο να ήξερα, αν οι Ολλανδοί είναι τόσο μ@λακες, που νομίζουν ότι το οργανωμένο έγκλημα δεν θα βρει τρόπους να παρακάμψει κι αυτό το εμπόδιο, ώστε να κρύβει την πορεία του "μαύρου" χρήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον αγαπητό μας Εργοδότη!!!!!

      Νομίζω, πως αυτό που κυρίως εννοούν είναι ότι ,ενώ ως τώρα -και σε μερικές ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες και ΔΕΚΟ- δέχονται πληρωμή άνω των 100 ευρώ ΜΌΝΟ με κάρτα, ..αυτό θα γενικευτεί παντού.

      Θα δούμε.. Εγώ περιμένω να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του να αρχίσει ένας επίσημος Γ'ΠΠ να τελειώνουμε, ή να φάνε ένα κατακέφαλο HUGE ΦΛΑΣ του Ήλιου και να βάλουν την ηλεκτρονική τους διακυβέρνηση εκεί που ξέρουν.

      Ωραία δεν θά 'ναι.. μια ανταλλακτική κοινωνία, με τα προβατάκια μας, τις πατατούλες μας που θα φυτεύουμε, το διάβασμα με λάμπα λαδιού και τα ανεκδοτάκια μας δίπλα στη φωτιά..; 🙂

      Διαγραφή
  2. XAXAXAXAXAX........
    ME ΠΟΙΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΕ ΚΟΛΩΝΑΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟ ΦΡΙΚΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΞΙΜΑ ΣΟΡΡΕΓΙΕΤΑ ΤΣΕΡΟΥΤΙ;;; ΠΑΛΙ ΧΑΧΑΧΑ...
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ ! Η ΤΣΕΡΟΥΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ. 183 !!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ[;;;] ..... ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚ@ΤΟΦΑΤΣΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ.... ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.... ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ;
      ΚΑΙ Ο ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ``Η ΑΥΤΟΥ ΥΨΗΛΟΤΗΣ''...
      ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ``Η ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ'' [ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΟ ΧΛΟΕΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ].
      ΟΥΔΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.
      ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ.
      ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Α! ΝΑΙ!
      ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
      257 !!!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. Ένας τυχαίος τύπος, με ντύσιμο που και οι γύφτοι απεχθάνονται, και στα πόδια παντόφλες (!!!!), ξεφτίλισε το προεδρικό μέγαρο και κατ' επέκταση τον ελληνικό λαό που πληρώνει.

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-emfanisi-epixeirimatia-me-sandalia-kata-tin-episkepsi-tou-vasilikou-zeygous-tis-ollandias-esvise-tis-alles-parousies/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα ΤΣΟΥΡΑΠΙ με παντούφλες.....
    ΩΞΩ ΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...
    ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΔΕ [ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ] ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΒΑΧΑΔΟΡ ΚΟΥΒΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ``ΑΛΑΦΡΩΙΣΚΙΩΤΟΣ'' ΝΑ ΛΕΩ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Η ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας απέραντος θίασος με κακους θεατρίνους, έχει γίνει ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο αφορά την αλλαγή του κόσμου και της γής, συμφωνώ με τον αγαπητό ΔΗΜΗΤΡΗ. Μόνο που θα συμπληρώσω οτι δεν "αλλάζει", αλλά ΑΛΛΑΞΕ και αυτό που βλέπουμε είναι η σταδιακή ενημέρωση της ανθρωπότητας της αλλαγής που ΗΔΗ έχει γίνει.

    Έχει πολλές πράξεις ακόμη το θεατρικό έργο που παρακολουθούμε. Πρέπει να "ξυπνήσουν" πολλοί αθώοι συνάνθρωποί μας και αυτό δεν γίνεται εύκολα.

    Όσο αφορά τη διακίνηση του χρήματος, δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι επιπλέον. ΗΔΗ γνωρίζουν με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ποιός ξοδεύει πόσα και πού.

    Τέλος, για την εικόνα στο προεδρικό μέγαρο, γιατί παραπονιέστε και εκνευρίζεστε ; Όπως ο οικοδεσπότης έτσι και οι καλεσμένοι !!

    Trust the Plan και προσοχή στον Ήλιο.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ [ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ].
    ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ:
    OFFICIAL DISCLOSURE 508-20
    STAGE 4 UPDATE
    AΠΟ ΚΑΤΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΑΕΤΟΣ- ΕΜΒΛΗΜΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ [ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΑ ΚΑΛΑ], 29 ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ......
    DIMITRIS KOUTSOUMPAS
    DIMITRIS KERIDIS
    --------------------
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !
    ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ACTORS !!!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΩΡΕ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ...? 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Ποιο εγγραφο ειναι αυτο φιλτατε ??καλο μηνα και ολας σε ολους

      Διαγραφή
    3. ΠΡΙΝ 3-4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ. ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2020. ΚΑΤΑ ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ, ΚΑΠΩΣ ΑΤΣΑΛΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ-ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤ' ΑΥΞΟΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ. ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 2, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΚΕΡΙΔΗ, Η ΚΑΙΡΙΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
      ΒΕΛΑΚΙ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΒΛΕΠΩ ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ- UNDER HOUSE ARREST..... EΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ``ΕXECUTED''
      AΡΑ Ο ``ΠΕΡΙΣΣΟΣ'' ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΑΜΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ.
      https://www.facebook.com/photo?fbid=3193818547338546&set=pcb.3193818590671875

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  9. ΚΙΚΙΡΙΚΙΑ.ΜΕ.ΑΛΑΤΙ..ΤΕΛΕΙΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Πες το με δικά σου λόγια.. Δεν εμφανίζεται το εικονίδιο.

      Διαγραφή