«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Να θυμάστε: Ό,τι γίνεται στις ΗΠΑ, επηρεάζει, τώρα πια σε λίγες βδομάδες, άμεσα και την Ελλάδα. Από το 1965 έχουν καταστήσει την Ελλάδα, ως καθεστώς και ως κοινωνία, μικρογραφία των ΗΠΑ

Περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ.

29 σχόλια:

  1. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/11/blog-post_56.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα και γέλασα με την ψυχή μου!
      Όλη η Ελλάδα γνωρίζει πλέον καλά οτι είμαι καθαρός πατριώτης και όχι "Μπατριώτης" με ύποπτο ρόλο. Οπότε, όποιος με συκοφαντεί απλά γίνεται ρόμπα.
      Υπάρχουν αρκετοί άσχετοι που δεν νογάνε στο χώρο μας. Νομίζουν ότι ξέρουν απο εξωτερική πολιτική και διεθνείς εξελίξεις, αλλά αν δεν στρώσουν κώλο κάτω, να δουν την πολυπολικότητα -που λέει κι ο φίλος μου ο Πούτιν- όπως ακριβώς είναι, και δεν έχουν κάτσει να μεταφράσουν ούτε ένα άρθρο ευρωπαϊκό, ρωσικό, αμερικανικό, ...τα τσουβαλιάζουν όλα -και όλες τις προσωπικότητες- σε δυο τρια σακιά όλα κι όλα, και αραδιάζουν συναφείς κορώνες που δεν έχουν διάκριση. Κρίμα,γιατί κάνουν ζημιά...

      Διαγραφή
    2. Θα το πω αλλιώς, αυτήν την στιγμή, λόγω μακράς πορείας ραγιαδισμου και δωσιλογισμου, είμαστε σε θέση "σιωπής", περιμένουμε λοιπόν να γίνει τοξεκάθαρισμα λογαριασμών των αδελφοτητων και θεωρούμε επιλογή που μας συμφέρει την πολυπολικοτητα μέσω ενός γέρου ξεκάθαρισμα τις εξωτερικά και κυρίως εσωτερικά...
      Ειρήσθω εν παρόδω, τι ωραία που τα λεει ο Παλαμάς στον Γκρεμιστη του

      Ελευθερία Αγωνιζόμεη

      Διαγραφή
    3. Ελευθερία μου Καλημέρα!
      Εννοούσες "μέσω ενός γερού ξεκαθαρίσματος εξωτερικά.."
      Είναι τα κ@λοκινητά ξέρω... Να τσεκάρετε τα κινητά τί έγραψαν πριν πατήσετε 'Δημοσίευση' .

      Διαγραφή
    4. Ναι Διοδοτε , αλλά άμα γραφείς από κινητό αυτά παθαίνεις. Διόρθωσε το αν θέλεις να είναι ευπρεπές διότι θα το δει η Αστιλλαις και θα με μαλώσει
      Ελευθερία Αγωνιζόμενη

      Διαγραφή
    5. Εύκολο το έχεις; δεν φαίνεται καλά όταν ειναι μεγάλο το κείμενο αλλά τέλος πάντων.
      Εννοώ ενός ξεκαθαρισματος εξωτερικά και κυρίως εσωτερικά

      Ελευθερία Αγωνιζόμενη

      Διαγραφή
    6. 🤣
      Γελάω που είπες Αστιλλαΐς. Μα πού είναι αυτό το κορίτσι;
      Καλύτερα να το αφήσουμε για να το έχουν υπ' όψη τους και οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή
    7. ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ, ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    8. Ναι! Μόνο αυτό πρέπει να ισχύει· και όχι ότι μπορεί να έχω προσωπική γνώμη επειδή τυχαίνει να παρακολουθώ κάποια πράγματα, όπως π.χ. τις επαφές του Μασκ με Τραμπ, Πούτιν, καθώς και τις ενθαρρυντικές δηλώσεις του σε άλλα θέματα που μάς απασχολούν, ή τις επενδύσεις του και με αντίπαλους της WEF, εφόσον ένας επιχειρηματίας είναι κι αυτός όπως ο Γιαννακόπουλος, και είναι στην ημερήσια διάταξη να κάνει συναντήσεις με πολλούς, να μπει να δει και να την κάνει αν δεν τους γουστάρει. Έπρεπε να βλέπω μόνο την σατανική αποκριάτικη φόρμα που φόρεσε και ότι οι επιχειρήσεις του υποστηρίχθηκαν από τη CIA.

      Και ξέρεις κάτι..; Όλοι οι σχολιαστές εδώ... είστε όλοι πρακτόρια αφού συμφωνείτε μαζί μου στα περισσότερα θέματα. Είμαι σίγουρος ότι τέτοια λέει κάποιος σε κάποια, και έχει πάρει τον έλεγχο της κρίσης της, που ήταν ούτως ή άλλως αρκετά αγεωγράφητη σε πολλά θέματα κατά την γνώμη μου.
      Δεν βαριέσαι.. δικό του πρόβλημα του κάθε κομπλεξικού που βλέπει να εκφράζει την αγάπη του προς εσένα πολύς κόσμος.

      Διαγραφή
    9. Αν μπορω να επιλεξω Ειμαι Ο ΣΚΟΡΠΙΟΝ 007 Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε ΚΟΙΤΑΤΕ το δασος βρεεεεεεεεε αλλα που Εσεις εχεται ματια μονο για το δεντρο Μιχ Σκορ

      Διαγραφή
    10. SCORPIO 007,

      ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΣΟΎ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟ 2024 Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΑΜΠ!

      ΑΝΑΜΕΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ..

      🤣

      Διαγραφή
    11. Όποιος προσπαθεί ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ κατηγορώντας ΕΛΛΗΝΑ είναι ή ΑΝΘΕΛΛΗΝ ή ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ που φανερώθηκε μετά από τόσα χρόνια ή κομπλεξικός και ζηλόφθων άρα ουχί ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ αλλά ελληνοποιημένος μπατριώτης.
      Πάντως ότι και να είναι δεν τους θέλουμε και δεν ανήκουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ όσοι καταστρέφουν για τους όποιους λόγους ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ την ενότητα των ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΔΠ

      Διαγραφή
    12. Ελευθερία Αγωνιζομένη,

      Έχεις θερμούς χαιρετισμούς από Astillais !!!

      Σού έγραψε μού είπε κάτι χαριτωμένο, αλλά έχει πρόβλημα με την αποστολή σχολίων, το μήνυμά της δεν έφτασε ποτέ στον Διόδοτο. Αυτό το πρόβλημα το έχουν πολλοί τελευταία, μού κάνουν και παράπονα μέσω του ημέηλ μας, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι· it's up to google..

      Διαγραφή
    13. Γεια σου ΔΠλίνι λεβέντικο, Αρτέμιδα της καρδιάς μου!

      Διαγραφή
    14. Ευχαριστώ Αστυλλαιδα, για τις ευχές και περιμένω το σχόλιο σου μόλις σταματήσει τα νάζια ο γουγλης.

      Ευχαριστώ και σένα Διοδοτε για την βοήθεια στην επικοινωνία με την Αστυλλαιδα.

      Ελευθερία Αγωνιζόμενη

      Διαγραφή
  2. Αγανακτισμενος Πολιτης09 Νοεμβρίου, 2022 15:04

    -Να θυμάστε: Ό,τι γίνεται στις ΗΠΑ, επηρεάζει, τώρα πια σε λίγες βδομάδες, άμεσα και την Ελλάδα-

    Εγω θυμαμαι πιο παλια, που οι αλητες-ρουφιανοι-δημοσιογραφοι κογιοναριζαν και ειρωνευοντουσαν τους αμερικανους, πολιτικους και λαο, για οποιονδηποτε λογο.
    Ηταν βλεπεις και κεινο το ..."αμερικανοι φονιαδες των λαων" που ουρλιαζαν τα "πατζαρια" (κι αυτα φυτα ειναι και μαλιστα κατακοκκινα) στην Πανεπιστημιου.
    Φωναζαν τα λαμογια "αμερικανοι" αλλα οχι εβραιοι.

    Τωρα ξαφνικα στην ψωροκωσταινα γιορταζουμε λεει, την μπλακ-φραϊντεϊ το χαλογουϊν και σιγουλια-σιγουλια θα ξεκινησουμε να γιορταζουμε και το θανκσγκιβινγκ.
    Ασε που εχουμε και τα ...."μωλς" για το καλαθι του φτωχου "LGBTQI plus" γιατι νοικοκυρες ειναι κι αυτες.

    Το 2001 με την τρομοκρατια ξεσαλωναν οι δικοι μας....που καλα να παθουν οι αμερικανοι. Δεν ηξεραν ομως τι επιφυλασε ο χαχαμικος σ' ολο το κοσμο που κρυβοταν πισω απ αυτες τις επιθεσεις.

    Το ζουμε τωρα, γι αυτους που εχουν αμφιβολιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς αστείο: Αυτός είναι ο Αναπληρωτής Συντονιστής Αντιμετώπισης της Εθνικής Ευλογιάς του Λευκού Οίκου
    No joke: This is the White House National Monkeypox Response Deputy Coordinator
    https://notthebee.com/article/this-is-actually-the-man-in-charge-of-the-white-houses-response-to-monkeypox
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί ! Ἑλληνοπούλα...
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/08/cdc.html

      Ἐπίσης ἔγραψες σχετικῶς μέ τούς ἀναγνὼστες σου πού προκαλοῦν τόν φθόνο κάποιων.
      Θυμᾶσαι μία ἀνάρτησιν πού εἶχες κάνει ;
      Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/08/blog-post_19.html

      Θυμᾶσαι ἐπίσης τί σοῦ εἶχα γράψει σέ ἀνάρτησιν μέ ἀφορμή αὐτό τό θέμα σου ;

      « Αὐτό ξέρετε τί δείχνει ; Δείχνει πώς εἴμαστε σέ καλό δρόμο. Ὅταν οἱ Ἕλληνες μαθαίνουν νά συζητοῦν μέ κόσμιο τρόπον,μέ ἐπιχειρήματα,μέ παραπομπές σέ ἀναλύσεις σοβαρῶν θεμάτων καί γενικῶς νά ἔρχονται σ᾿ἐπαφή μεταξύ τους ὅπως ἔκαναν οἱ πρόγονοί μας γύρω ἀπό τούς σοφούς δασκάλους τους,τότε ΝΑΙ ὅντως εἴμαστε σέ καλό δρόμο.
      Νομίζω πώς τό ἱστολόγιο τοῦ Κώστα τό ἔχει ἐπιτύχει αὐτό! Καί αὐτό ὀφείλεται κυρίως σ᾿αὐτόν καί τήν προσωπικότητά του...» https://sxolianews.blogspot.com/2022/08/blog-post_88.html

      Συνεπῶς συνέχισε νά κάνῃς αὐτό πού κάνεις καί οἱ ἀναγνῶστες σου ἐκτιμοῦν καί σέβονται σ᾿ἐσένα καί τό ἀποδεικνύουν,ἀγαπητέ Κώστα. Ὅποιος ἔχει πρόβλημα μ᾿αὐτό προφανῶς κάτι ἄλλο φταίει,σίγουρα...
      Καί τώρα θυμήθηκα καί τό ἄσμα πού ἔβαλε προχθές ἕνας φίλος : «Τί νά φταίει τί νά φταίῃ πού δέν πηγαμε μπροστά,δέν μετρήσαμε τό κῦμα καί τόν ἄνεμο σωστά»

      Χά,χά,χά ! Ἄς τους νά μετροῦν, νά ματαμετροῦν καί νά ξανά μετροῦν! Χά,χά,χά !

      Μεγάλη ὑπόθεσις ἀγαπητέ μου Κώστα,νά ἔχῃς κερδίσει τόν σεβασμό καί τήν ἐκτίμησιν τῶν ἀνθρώπων. Πολύ μεγάλη !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κώστα !

      Διαγραφή
    2. Να είσαι καλά αγαπητή Πελασγική!

      Έριξα γέλιο με το στίχο από Μαρινέλλα!
      Ευχαριστώ για την τιμή και εκτίμηση που αποδίδεις στον Διόδοτο,
      η οποία φυσικά είναι αμοιβαία!

      Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο, από άποψη πολιτισμού στον επικοινωνιακό τομέα.
      Αλλά κοίτα μην βάλεις στο sxolianews τίποτα που δεν συνάδει με τις δικές μου απόψεις, γιατί.. αχάριστος εγώ απέναντι στη φιλία μας, θα φτιάξω ανάρτηση που θα λέω ότι "ΆΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ...", ακούς..;; 🤣🤣🤣

      Καλό ξημέρωμα, φιλιά στα παιδιά!

      Διαγραφή
    3. Κλαυσίγελως. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το πολιτικά ορθό και τώρα θα μας κανιβαλίζει και το πατριωτικά ορθό....Ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη, δηλαδή.

      Διαγραφή
    4. Mην απογοητεύεσαι Αναστασούλα μου,
      όλα για κάποιο λόγο γίνονται, έχει η Ιστορία μπόλικα χρώματα στην παλέτα της, για όλους μας...

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
    5. Ἔτσι κάνουν οἱ «καλοί» ἄνθρωποι. Οἱ ἄνθρωποι μέ ...ἀρχές,ἰδανικά,ἀξίες ! Ἀποδεικνύουν πῶς ἐννοεῖται νά εἶναι κάποιος ἄξιος ἀπέναντι σέ ὑψηλά νοήματα ! Ὅπως λ.χ. ἡ φιλία,μιά καί τήν ἀνέφερες. Φίλοι μέχρι ἐκεῖ πού μ᾿ἐξυπηρετεῖς,ὅταν ἔρθεις ἀπέναντι στά μικροσυμφέροντά μου θά σέ στολίσω ἀναλόγως ! ( Δέν μπορῶ νά πῶ,οἱ τελευταῖες ἐμπειρίες σου... χαστούκι πραγματικό ! )

      Καί ξέρεις πιό εἶναι τό χειρότερο ἀπό τέτοιες περιπτώσεις,ἀγαπητέ Κώστα ; Οἱ αὐτοπροσδιορισμοί ! «εἶμαι καλός ἄνθρωπος»,εἶμαι «πατριώτης,ἀνιδιοτελής» ( εἶδες τίς μετρήσεις ; Εἶδες σέ τί ὑψηλή θέσιν πού εἶμαι ;) , «μ᾿ἀγαπᾷ ὁ κόσμος» κ.λπ. προσδιορισμοί πού ἀποδεικνύουν τό ποιόν τῶν ἀνθρώπων !
      Δέν περνᾷ ἀπό τό μυαλό αὐτῶν πώς μία μεγάλη μερίδα ἀναγνωστῶν πηγαίνει ἐκεῖ γιά νά σπάσῃ πλάκα ; Νά γελάσῃ ; Νά κάνῃ χαβαλέ ; Ἤ ἐπεί δή ἀγαπᾷ τό κουτσομπολιό ; Μία ἄλλη μερίδα οἱ χαιρέκακοι ; Μία ἐπίσης μεγάλη μερίδα οἱ ἀδαεῖς,οἱ γκάου-γκάου πού ἔχουν ἀνάγκη νά βροῦν τόν ἰνστρούχτούρα τους γιατί ἀλλιῶς δέν ξέρουν ποῦ βαδίζουν ;
      Ναί,ὅταν εἶναι ἰκανοποιημένος ἀπό τό «αὐριανικό κοινό του» δέν μπορεῖ παρά νά εἶναι ἀκριβῶς στήν κατηγορία πού ἀνέφερες :

      « ...κοίτα μην βάλεις στο sxolianews τίποτα που δεν συνάδει με τις δικές μου απόψεις...θα φτιάξω ανάρτηση που θα λέω ότι "ΆΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ..." »

      Τζάμπα δουλειά νομίζεις πώς ἔκαναν οἱ Μαροῦδες,Κωστόπουλοι,Κουρῆδες; Ἄμ δέ ! Γαλούχησαν κόσμο καί κοσμάκη !!!

      Τέλος πάντων ἐμεῖς ἀγαπητέ μου Κώστα,ἀνήκουμε σ᾿ἐκείνους τούς ὀνειροπώλους πού πιστεύουν ἀκόμη σέ μεγάλες ἀξίες ὅπως εἶναι καί ἡ Φιλία ! Καί εἶναι κάτι πού συντελεῖ σ᾿ὅ,τι ἔγραψα στό προηγούμενο σχόλιόν μου. Καί κλείνω μέ τήν ἴδια φρᾶσιν :

      Μεγάλη ὑπόθεσις ἀγαπητέ μου Κώστα,νά ἔχῃς κερδίσει τόν σεβασμό καί τήν ἐκτίμησιν τῶν ἀνθρώπων. Πολύ μεγάλη !

      Καλημέρα ἀγαπητέ μου Κώστα !

      Διαγραφή
    6. Noμίζω πως δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι,
      παρά την ολόθερμη Καλησπέρα μου αγαπητή Πελασγική!
      «αὐριανικό κοινό».... να μού λείπει! ...Προτιμώ το βύσσινο!
      🤣

      Διαγραφή
  4. https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%bd%cf%8d%cf%87%cf%84%ce%b1-%ce%95%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%95%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EKTAKTO: Οι κορβέτες του ΠΝ σήμερα στο Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο
    https://navaldefence.gr/ektakto-hellenic-navy-corvettes-to-enter-high-naval-council-today/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα "μοσχάρια" ξεβαπτίζονται

    Μέλη του Ναού του Σατανά των ΗΠΑ εμφανίζονται σε εκδηλώσεις Gay Pride των ΛΟΑΤΚΙ για να…«ΑΠΟβαπτίσουν» τους ανθρώπους!!!

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2022/11/gay-pride.html

    https://seed132.bitchute.com/NYZMjDr6JOG3/5Dn147JSHtW1.mp4



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό θα είναι το μέλλον μας????
    Παλιό βίντεο

    https://rumble.com/vrcvwj-welcome-to-your-future.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι θα μάς πηγαίνουν συνέχεια αν δεν τους κόψουμε τον τσαμπουκά. Θέλουν λεπίδι τα τέρατα αυτά. Πρέπει να ξυπνήσουν άπαντες ΤΩΡΑ!

      Διαγραφή