«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 γράφει ο Διονύσης Κλαδάς ('Μποτίλια στο Πέλαγος'), ΕΔΩ.

 

 🎵  Oh, Suzie Q 

Oh, Suzie Q

Baby, I love you, Suzie Q 🎶

9 σχόλια:

  1. Ακόμη μια φορά θερμά σε ευχαριστώ, καλέ μου φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς σε ευχαριστούμε τα μάλα φίλε Διονύση!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
    2. Επειδη εγω ειμαι [[Στρατιωτικος]] και τα λεω τσεκουρατα,το μυνημα το ελαβα ως εξης........ ΤΕΡΜΑ Η ΑΜΥΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΩΤΣΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Μιχ Σκορπ Υ Σ Οι κλωτσες εννοειται οτι θα ειναι μονο στο ΚΕΦΑΛΙ

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ14 Νοεμβρίου, 2022 16:11

    ΚΑΙ ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !
    ΑΠΟ ΜΟΛΥΒΙ....
    ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ !
    ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ ΓΕΛΙΟΥ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Μιχάλη, οπωσδήποτε η ώρα τής αλήθειας πλησιάζει. Και η τιμωρία αυτών, που διέπραξαν μαζικά εγκλήματα αναμένεται να είναι σκληρή. Κάποιοι εξ αυτών ξεκίνησαν ήδη να ζητάνε συγγνώμη, ώστε να αποφύγουν τα χείριστα στις επερχόμενες καταδίκες. Χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός "υγείας" τής Γερμανίας Jens Spahn, που ανήκει στο κόμμα τής μέρκελ και προώθησε τα απάνθρωπα και αντικοινωνικά μέτρα με ιδιαίτερη ένταση, ζήτησε πρόσφατα δημόσια συγγνώμη, δηλώνοντας ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΗΤΑΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ. Επί πλέον ο πρωθυπουργός τού ομόσπονδου κρατιδίου τής Βαυαρίας Markus Söder, που υπήρξε ο φανατικότερος προωθητής των μέτρων, δήλωσε πριν τον μεγάλο ετήσιο εορτασμό Oktoberfest, κατά την διεξαγωγή τού οποίου συνωστίζονται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, ότι δεν είναι αναγκαία η λήψη κανενός "προστατευτικού" μέτρου, διότι η "πανδημία" έχει τελειώσει.
    Η πλέον όμως ανατρεπτική ανακοίνωση, είναι η πρόσφατη δήλωση από το υπουργείο "άμυνας", ότι ο Γερμανικός στρατός διαθέτει πυρομαχικά για να αντισταθεί σε ξένη εισβολή, που είναι αρκετά μονο για δυο ημέρες. Η Γερμανία δεν έχει συνάψει συνθήκη παράδοσης με τούς Συμμάχους και ισχύει μόνο μια συμφωνία κατάπαυσης τού πυρός, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορούν να θεωρήσουν οι Ρώση ότι παραβιάστηκε, με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία και την εκπέδευση Ουκρανών στρατιωτών, που στάλθηκαν στις μάχες. Επί πλέον, η γερμανική κυβέρνηση είναι μόνον μια διοίκηση χώρας υπό κατοχή, που λειτουργεί υπό την επικυρίαρχία των Συμμάχων με βάση την συμφωνία κατάπαυσης τού πυρός και τον βασικό νόμο λειτουργίας "Grundgesetz", που δεν έχει υπόσταση συντάγματος. Έτσι γίνεται προφανής η προλείανση τής άνευ όρων παράδοσης τού γερμανικού στρατού, στην περίπτωση, που οι Ρώσοι ζεστάνουν τις μηχανές.
    Επί πλέον ο προηγούμενος επιθεωρητής τού γερμανικού στρατού Harald Kujat δήλωσε επανειλημμένα, ότι είναι αναγκαία η άμεση κατάπαυση των εχθροπραξιών στην Ουκρανία και η προώθηση διαπραγματεύσεων με την Ρωσία. Ότι βγαίνει σε πρώτο πλάνο ένας ανώτατος αξιωματικός, που δεν είναι πλέον εν ενεργεία, δείχνει ότι πίσω του βρίσκεται πληθώρα έντιμων ανώτατων και ανώτερων στελεχών τού στρατού, που είναι συνασπισμένοι με την Συμμαχία των Αντιδυνάμεων και είναι έτοιμοι να παρέμβουν, όταν αυτό κριθεί πρακτέο από το υπάρχον σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2020, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΔΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ.

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΤΟΥ 2022 ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.

    ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ,
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ, ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΑΝΟ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΑΣΠΗ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΟΝΟΥ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΚΟΝΙΖΕΙΝ, ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου,
      ο Διός Κούρος σού έχει εδώ μια απάντηση:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/11/blog-post_14.html?showComment=1668461044556#c8170185367552642415

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ ΗΛΙΑ,
    Με τις προϋποθέσεις, που θέτεις στις τρεις τελευταίες παραγράφους τού σχολίου σου, από το ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ μέχρι το ΠΛΑΝΗΤΗ, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω πλήρως. Και νομίζω, ότι κάθε εχέφρων άνθρωπος, που έχει μια βασική πρόσληψη των δεδομένων, συμφωνεί επίσης. Το ζητούμενο είναι ο τρόπος, που θα καταστεί επιτεύξιμη η εκπλήρωση αυτών των προϋποθέσεων. Επειδή κάποιες ανάλογες απόψεις έχει εκφράσει και ο Παλαιός, που προβάλονται εδώ σε άλλη ανάρτηση (σε σχόλιο τού Διόσκορου στην οποία παραπέμπει ο Κώστας) και επειδή έχω ξεκινήσει να παραθέτω την γνώμη μου σχετικά εκεί, θα προσπαθήσω να υπεισέλθω στην όλη προβληματική στα σχόλια εκείνης τής ανάρτησης, καθότι οι αντιρρήσεις που εκφράζονται αφορούν ένα γενικότερο φάσμα, από ότι το ζήτημα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή