«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

 

γράφει ο Con


Η απόσυρση του ρωσικού στρατού από τη KHERSON και τα σχόλια του PRONEWS που δεν κοιτάζουν τον ουκρανικό χάρτη..

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/v-poutin-enopion-tis-tapeinosis-kai-tis-apodomisis-tou-meta-to-fiasko-stin-xersona-i-nika-i-xanetai/    XA XA XA XA XA XA XA XA

 

1/ Η Ρωσία άφησε μια άδεια πόλη καθώς όλος ο πληθυσμός μεταφέρθηκε σε νέα σπίτια αριστερά του Δνείπερου .

2/ Οι Ουκρανοί μπορεί να έχουν την πόλη KHERSON , αλλά έχουν μόνο το 25% της περιοχής που βρίσκεται δεξιά του Δνείπερου. Aνατολικά είναι ρωσική καλά προστατευμένη γη στο μέγεθος σχεδόν της Γαλλίας…..

3/ Οι Ρώσοι έφυγαν καθώς η περιοχή είναι ανοιχτός χώρος και πολύ επικίνδυνη για τους στρατιώτες τους , ΑΛΛΑ , ο κύριος λόγος της αποχώρησης είναι ότι αν οι Ουκρανοί που ήδη βομβάρδισαν το φράγμα θα μπορούσαν να το ξανακάνουν, και ο ρωσικός στρατός θα είχε αποκλειστεί σε μια μη ενδιαφέρουσα στρατιωτική ανοιχτη γη , ενώ το νερό θα πλημμυριζε την περιοχή…….

4/Οπότε είναι πιο σοφό να μετακινήσουν το στρατό τους βορειοδυτικά και μετά να κατέβουν προς το Μυκολάγιεφ και την Οδησσό.

5/Χωρίς να υπολογίζεται ο ρωσικός στρατός στη Λευκορωσία, οι Ρώσοι έχουν συγκεντρώσει περίπου 320.000 στρατιώτες στην περιοχή και μέχρι το τέλος του μήνα, όταν το έδαφος θα είναι σκληρό, τα άρματα μάχης και ο βαρύς στρατός τους θα είναι σε θέση να προχωρήσουν ευκολότερα (σήμερα είναι λασπώδης παντού).

6/Συμβουλευτείτε κάτω τον χάρτη και να παρατηρήσετε το τεράστιο φράγμα :



Διαβάστε επίσης, σούπερ ανάλυση από τον Γιώργο Μεταξά, με τίτλο..

.. Η αποχώρηση του ρωσικού στρατού από τη Χερσώνα ήταν κίνηση ήττας ή στρατηγικής;



14 σχόλια:

  1. Θα έλεγα κάτι για το προνιουζζζ αλλά αντε

    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ονομαστεί: “pornnews”
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Πάντως εντάξει.. Έως και τις τελευταίες αυτές μέρες ήταν η μόνη συστημική ιστοσελίδα που στήριξε επάξια Πούτιν και αποκάλυψε ξαφνικίτιδες. Ο Λιακόπουλος, που κάποτε είχε κάνει θεό τον Πούτιν, με το ΕL του φαίνεται να ξεπουλήθηκε ήδη εδώ και 2 μήνες.

      Διαγραφή
    3. Ο άνθρωπος έχει δουλέψει στο νατο έτσι; δεν ξεπουληθηκε, ήταν ήδη

      Ελευθερία Αγωνιζόμενη

      Διαγραφή
  2. Παει και η Γερουσια συνΤραμποι, αποχαιρετα την Αλεξανδρεια που χανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάθηκε μία μάχη αλλά ΌΧΙ O Πόλεμος.
      Μένει μέχρι τις επόμενες Προεδρικές Εκλογές τα Λευκά Καπέλα και οι Special Q Forces, Αιχμή Του Δόρατος των ΑντιΔυνάμεων - Ορατής Πλευράς Των Άνωθεν Αδελφών Μας, να περάσουν στην ΑντΕπίθεση, όπως μόνο Αυτοί ξέρουν, θέλουν και Μπορούν, για Την Τελική Νίκη - Ιστορική Νομοτέλεια καθώς Το Φως Νικάει πάντα, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, το Σκοτάδι.
      Καλού-κακού, δεν πετάγεται κάποιος να δει μήπως -άνθρωποι είναι- ξέχασαν να βάλουν το Ξυπνητήρι.

      Διαγραφή
  3. Σημαντικό για τους αδερφούς Διοδοταίους:

    Εδώ και μέρες μας είχαν πρήξει σε κάποια κοινωνικά δίκτυα για μια ζωντανή μετάδοση στις 12/11/2022 15:00EST. Το κανάλι στο ΥΤ ονομάζεται "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελλάδα & Κύπρος". Παρακολουθώ εδώ και δυο ώρες την "ζωντανή" υποτίθεται εκπομπή που γίνεται ταυτόχρονα σε 150 γλώσσες (αλήθεια ποιός πληρώνει όλα αυτά τα άτομα και τα συντονίζει; οεο; ). Ο διερμηνέας τελειώνει την φράση ΠΡΙΝ τελειώσει την φράση ο ομιλητής! Βλέπει ή μάλλον ακούει το μέλλον...

    Στα γρήγορα: Η ανθρωπότητα θα καταστραφεί μπλα μπλα μπλα...και πρέπει να ενωθούμε για να σωθούμε. Έχουμε μόνο πέντε χρόνια και το 2036 δεν θα υπάρχει η γη (όχι ο ανθρώπινος πολιτισμός και η ανθρωπότητα αλλά ο ίδιος ο πλανήτης που θα εκραγεί από το μάγμα) παρόλο που οι ίδιοι λένε ότι αυτές οι καταστροφές συμβαίνουν με περιοδικότητα 12/24 χιλιάδων ετών. Άραγε πόσες φορές έχει εκραγεί ο πλανήτης μας;
    Εγγρήγορση-Συνεργασία-Συγχώρεση-Αμνηστεία το μοτίβο. Και φυσικά κάποιος έρανος για να μελετηθεί και να επιλυθεί το "πρόβλημα".

    Λένε μία αλήθεια και 99 ψέματα.

    Ομιλητές αυτή τη στιγμή (8:10 μμ) είναι Ροταριανοί (!).

    Φιλτράρετε τα πάντα από εδώ και πέρα.
    Ετοιμάζουν false flag πλανητικών διαστάσεων αλλά
    ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν γίνει όλοι προφήτες και μας λένε ότι θα καταστραφεί ο πλανήτης,θα πεθάνουμε από πυρηνικά, από τη μόλυνση του νερού, απο τη μόλυνση της ατμόσφαιρας,από έλλειψη τροφής,από ιούς,από οικονομική ανέχεια και τελικά "πεθαίνουμε" κάθε μέρα από όλο αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο που γίνεται στις ζωές μας.Δεν έχουμε όρεξη να δουλέψουμε,να βγούμε,να χαρούμε τη φύση,να κάνουμε πράγματα με φίλους,δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα για τη ζωή μας και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να μην μπορεί να σκεφτεί λογικά,να αποσυντονίζομαι ή να τρέχω από ένα θέμα στο άλλο.Χθες βράδυ γυρνούσα από τη δουλειά με συνάδελφο οδηγό της εταιρίας με φορτηγό και ξαφνικά ενώ είμαστε στην Αττική Οδό μου λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και δεν βλέπω καλά και άρχισε να πηγαίνει πολύ σιγά ώστε να μπορεί να βρει ένα σημείο να σταματήσει. Ώσπου να σταματήσουμε στην άκρη σκεφτόμουν ότι μπορεί να σκοτωθούμε ή να σκοτώσουμε άλλους ανθρώπους όλες οι ζοφερές μου σκέψεις βγήκαν στην επιφάνεια.Σταματήσαμε σε μια άκρη και έκανε απανωτούς εμετούς, είχε γίνει άσπρος,τρία εμβόλια, έμφραγμα ή εγκεφαλικό?Δεν ξέρω .Τον πήρε ασθενοφόρο και το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είναι καλά στο νοσοκομείο.Πόση τρέλα ακόμα?
    Ευρυδίκη





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κινέζικα .. του Πούτιν: ”Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη.”
    Στην αρχαία Κίνα, ο στρατηγός Σουν Τζου συμβούλεψε ότι «όλοι οι πόλεμοι βασίζονται στην εξαπάτηση». Θα μπορούσε να ισχύει ακόμα χιλιετίες αργότερα…..Ο Σουν Τζου στο κλασικό εγχειρίδιο ”η Τέχνη του πολέμου” προτρέπει ”πρέπει να προσποιηθείς αδυναμία ώστε ο αντίπαλος να χαθεί μέσα στην αλαζονεία”. Οι ακατανόητοι εν πολλοίς ελιγμοί κι αναδιπλώσεις της Ρωσίας είναι ακριβώς η εφαρμογή αυτής της αρχής;
    https://dimpenews.com/2022/11/12/%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ad%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b9%ce%bd-%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή σου ημέρα Κωστή μου! Σ' ευχαριστώ θερμά για την αναφορά στο άρθρο μου!
    Καλημέρα και την αγάπη μου στο... Diodotos FC! 😉😜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παει και η Νεβαδα συνΤραμποι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή