«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚO / APΠAKTIKO ΣΧEΔΙΟ ΤΩΝ NEOCON / ΗΠΑ ΚΑΤA ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ !!!!

γράφει ο Con

 

Ο ΝΕΟCON ΠΌΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤA ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤHN ΗΛIΘΙΑ ΜΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜEΝΟΥΣ ΗΓEΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝIΑ (ΌΠΩΣ ΈΚΑΝΑΝ KAI ΜΕ ΕΜAΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟHΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜEΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΏΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε., OI ΗΠΑ -NEOCON ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ  ΣE ENA ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΝΑ ΦEΡOYN ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑIΩΝΑ 

Oι κύριοι βιομηχανικοί ανταγωνιστές των ΗΠΑ είναι MONO η Ε.Ε. και η Κίνα.

Έτσι, προκαλώντας τη Ρωσία να εισέλθει σε έναν Proxy  πόλεμο με την Ουκρανία , σκότωσαν
με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια

Ήταν οι ΗΠΑ που σκότωσαν τους αγωγούς φυσικού αερίου που έρχονταν από τη Ρωσία στην Ε.Ε. και ήταν οι ΗΠΑ που εξαγόρασαν τους διεφθαρμένους ηγέτες της Ε.Ε. για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους.

ΈΤΣΙ, ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ ΠΛEΟΝ ΦΤΗΝH ΕΝEΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟYΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ ΠΛEΟΝ E.E. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚH ΒΙΟΜΗΧΑΝIΑ !!!!   ΆΡΑ Η ΕΕ ΧΩΡIΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝIΑ ΕIΝΑΙ ΝΕΚΡH.... ΚΑΙ Ο ΜOΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΕIΤΑΙ ΑΠO ΑΥΤO ΕIΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ !!!  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κύρια εστίαση του Global Reset του Davos Forum είναι στην πραγματικότητα MONO η Ε.Ε. έτσι ώστε να επιστρέψει “Πίσω στο Μεσαίωνα” !!!! 

Το κύριο σχέδιο των ΗΠΑ δεν ήταν η Ρωσία , αλλά ήθελαν να καταστρέψουν TΗN ΣΧΈΣΗ ΜΕΤΑΞY ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚHΣ ΦΤΗΝHΣ ΕΝEΡΓΕΙΑΣ , να καταστρέψουν (να κλέψουν) τη βιομηχανία της Ε.Ε. και να τη φέρουν στις ΗΠΑ , να αποκαταστήσουν την πτωτική οικονομία τους & να δημιουργήσουν και θέσεις εργασίας .


Kατέστρεψαν τη δυνατότητα φθηνής Ενέργειας για τους ευρωπαίους βιομήχανους !! Hδη 165 γερμανικές βιομηχανίες έχουν μετακομίσει στις ΗΠΑ με την φθηνή ενέργεια, ενώ οι άνθρωποι στην Ε.Ε. “μετακομίζουν” στο Μεσαίωνα ....


Στην κορυφή το βαθύ κράτος με τους διεφθαρμένους πολιτικούς της Ε.Ε. θα προωθήσουν στο έπακρο το σχέδιο Καllery /Paneuropa (ένα μείγμα Αφροασιατών που καταλαμβάνουν την Ευρώπη), ενώ ταυτόχρονα θα αφαιρέσουν οριστικά την πνευματική ιδιοκτησία της Ευρώπης, δηλαδή τους μορφωμένους νέους. Συν τοις άλλοις όλοι οι πλούσιοι Ευρωπαίοι κάτω από το τριτοκοσμικό περιβάλλον στην Ευρώπη θα μετακομίσουν κυρίως στις αναπτυσσόμενες ΗΠΑ .

Σιγά-σιγά θα αφαιρέσουν επίσης όλες τις περιουσίες από τους Ευρωπαίους, όπως συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ε.Ε. μέσω της BLACKROCK και της VANGUARD. 

Στην πραγματικότητα oι HΠΑ ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην Ευρώπη, όπως συμπεριφέρθηκαν στο Ιράκ και το Αφγανιστάν…….κλέβοντας όλους τους πόρους…..

 

 

 

9 σχόλια:

  1. Και ισως η μονη σωτηρια μας να ειναι εκ των πραγματων .....
    η Τουρκια....
    Ελλείψει αλλων ορθιων ανθρωπων... εκτος της Ρωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1/Οι ΗΠΑ δεν θέλουν οι σύμμαχοί τους να ευημερούν καθώς φοβούνται ότι θα ζητήσουν την ανεξαρτησία τους, παράδειγμα η Γερμανία και η Ελλάδα.
      Μια παρακμιακή αυτοκρατορία που ανατινάζει τους σωλήνες των συμμάχων της για να τους κρατήσει υπό έλεγχο .... έτσι ώστε να μην έχουν την κατάλληλη εξωτερική πολιτική .
      Οι ΗΠΑ θέλουν οι σύμμαχοί τους να ακολουθούν την πολιτική τους και αν δεν το κάνουν τότε τους εξοστρακίζουν.

      2/Η Ρωσία είναι εντελώς ρεαλιστική και αδιάφορη για το τι λένε οι άλλοι και για τα συναισθήματα των ανθρώπων . Είναι ψυχρή στις γεωπολιτικές της επιλογές.
      Σκεφτείτε την Τσετσενία , τη Συρία ....κινούνται αργά και μεθοδικά και όχι όπως οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν την κόλαση της χώρας στην οποία επιτίθενται,
      Σκεφτείτε πώς αντέδρασαν όταν η Τουρκία κατέστρεψε ένα από τα αεροπλάνα τους στη Συρία και πώς η ψυχραιμία τους έφερε σπουδαία αποτελέσματα με τον Erdogan.

      ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΜAΘΟΥΜΕ ΑΠO ΑΥΤΟYΣ ……ΑΛΛΆ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;;;;;;;;;
      ...

      Διαγραφή
  2. Η Αγγλοσαξονικη Ελιτ και μονο ειναι αυτη που κινει τα νηματα υποβαθμισης και καταστροφης της Ευρωπης και πρεπει ολοι οι Ευρωπαιοι να το αντιληφθουμε. Δεν ειμαστε η ουρα των Αγγλοαμερικανων, μπορουμε και μονοι μας. Ειμαστε 450 εκ και δεν χρειαζομαστε καμμια χειραγωγηση απο το Λονδινο και την Ουασιγκτον. Ας το αντιληφθουμε επιτελους εστω εμεις οι πολιτες οτι οι Αγγλοσαξονες δεν μας βλεπουν ως συμμαχους μας βλεπουν ως αποικια. Ειναι ξεκαθαρο οτι οι Ρωσσοι μονο συμφερον εχουν απο μια ενιαια και ανεξαρτητη ΕΕ ενω οι Αγγλοσαξονες χανουν τα παντα σε μια τετοια προοπτικη. Χανουν το τεραστιο αμπελοχωραφο της Ευρωπης που το θεωρουν τιμαριο που τους δοθηκε μετα την" νικη" τους στον Β' παγκ. πολ. Αν εμεις οι Ευρωπαιοι δεν το βλεπουμε αυτο και το θεωρουμε γελοιο αυτο δεν σημαινει οτι και οι περαν του Ατλαντικου το βλεπουν ετσι.Θεωρουν οτι αυτοι μας απελευθερωσαν και αρα εχουν το δικαιωμα να μας εκμεταλλευονται.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ. Δεν θελουν να ξερουν ουτε την αντισταση των Ευρωπαικων λαων ουτε την καταλυτικη συμβολη της Ρωσσιας στην ηττα του Ναζισμου. Ολα αυτα τα εξευτελιστικα δεν τα κανουν μονο σε μας τους Ελληνες που στο κατω κατω ειμαστε και λιγοι και αδυναμοι. Κοιταξτε με τι ιταμοτητα συμπεριφερονται στην Γαλλια και ιδιως στην Γερμανια. Αυτη ειναι η πεμπτουσια του ψυχισμου τους εναντι ημων και θα κανουν τα παντα για να κρατησουν στην κυριαρχια τους την Ευρωπαικη ηπειρο. Ως κουρελου εννοειται, και ως terra conquered. Κυριαρχουν απολυτα σχεδον στην ΕΕ μεσω των εγκαθετων φυτεμενων ηγεσιων που διοριζουν με χιλιες δυο μεθοδευσεις. Γεμισε η Ευρωπη απο πρωθυπουργους και καθε λογης αξιωματουχους του θειου Claus. Αυτου του ηλικιωμενου μπαρμπα των Αλπεων που επαιρεται αναφανδον σε συνεντευξη του οτι φυτευει ηγετες της επιρροης του αβερτα στην Ευρωπη αλλα και παντου στον πλανητη.Ελπιζω και ψυχανεμιζομαι οτι οι τοσο προνομιουχοι ως τωρα Ευρωπαιοι πολιτες ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ απο τον ληθαργο της καλοπερασης και του καθεστωτικου αυτισμου. Η ενεργειακη ενδεια, το ξαφνικο οικονομικο στριμωγμα και οσονουπω η πεινα θελω να πιστευω οτι θα τους ξυπνησουν. Και θα παρουν με τις πετρες πρωτα τις ππολιτικες μαριονετες και μετα τους Αγγλοαμερικανους δυναστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛAΔΑ…. ΕIΝΑΙ TA APΠAKTIKA ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΔΏ ΚΑΙ 50 ΧΡOΝΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔIΖΟΥΝ ΝΑ ΚAΝΟΥΜΕ ΓΕΩΤΡHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡEΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΌ ΑEΡΙΟ, ΕΝΏ ΓΝΩΡIΖΟΥΝ ΠΟΛY ΚΑΛA ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤO ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤHΣΟΥΜΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ.

      ++++++

      Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ στο βιβλίο του 1997 του γεωπολιτικού εμπειρογνώμονα όλων των προέδρων από τον Τζίμι Κάρτερ έως τον Ομπάμια ,NEOCON Zbigniew Brezezinski

      “Η μεγάλη σκακιέρα”

      ……και αν είστε τεμπέληδες απλά διαβάστε τις πρώτες 30 σελίδες και το τελικό “Συμπέρασμα”.

      (Audiobook)-The Grand Chessboard by Zbigniew Brezezinski: Ch 1

      https://youtu.be/aQ36S-Vi2CA

      https://www.book-stop.gr/products/30384/H-megalh-skakiera--Zbigniew--Brzezinski
      ...

      Διαγραφή
  3. Dennis Hoidas

    "ΕΣΧΑΤΗ", Ή "ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ"
    ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΤΟΥ "ΣΥΝΗΘΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ";;
    ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΞΕΝΟ ΠΛΟΙΟ
    ΓΕΜΑΤΟ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ...
    ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ
    ΤΑ ("ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΑ") ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
    ΣΤΟΝ (ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ) ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΑΦΤΑΡ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ
    ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ
    ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟY Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ
    ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟ
    ΨΕΥΔΟΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
    (ΤΟΝ "ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
    ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΥΒΙΚΟ ΨΕΥΔΟΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ...)

    Ergotelis Loukakis

    (πηγή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ)... οι greco-γραικύλοι του "μιζο-κούλη" μπλόκαραν πλοίο, με τεθωρακισμένα οχήματα που προορίζονταν για τις δυνάμεις του στρατηγού Χάφταρ, το άραξαν στο λιμάνι του Αλμυρού Βόλου, κι ετοιμάζονται στείλουν "το φορτίο" πεσκέσι στον ... Ζελένσκι. Ενώ της πουτ@ν@ς γίνεται με τον εξοπλισμό της κυβέρνησης της Τρίπολης απ' τους τούρκους, οι "δικοί μας" νταή-κουρέληδες δεν τολμούν ούτε να βήξουν όταν περνούν μπροστά τους τα τούρκικα φορτηγόπλοια με όπλα για το καθεστώς Ντμπεϊμπά... Ναι "αυτούς" ψήφισε ο γρεκο-λαός που κάνει και το μάγκα...

    https://www.facebook.com/1277654467/posts/10229010039137162/?sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Της π@@τάνας το κάγκελο!

    Aπό facebook , Γιώργος Σφακιανάκης δημοσιογραφος :

    Ακούγεται, φήμες θέλουν: κορυφαίος Πολιτικός τον άκουγαν να συνομιλεί με τον εραστή του (Ιερέας πρώτης γραμμής).

    Πολιτικός με εξοχική βίλα σε κοσμοπολίτικο νησί να συνομιλεί με κορυφαίο γιατρό με τον οποίο διατηρούν "κρυφή" σχέση 25 χρόνια.

    Πολιτικός που δεν τον...έχει εκλέξει ο λαός με την ερωμένη του (Παρασουσιαστρια ενημέρωσης, παντρεμενη).

    Κορυφαίος Πολιτικός με ερωμένες του (τραγουδίστριες και μια "τρελή" ρεπόρτερ πρώην βίζιτα που εργάζεται στην αλλοδαπή,
    αλλά και μια πρώην "γλάστρα" μεγάλου καναλιού που την έβαλε σε άλλο κανάλι και λέει πλέον ατάκες αλλά και μια άλλη ξανθιά που έχει ένα μασαζιδικο στη Νέα Σμύρνη και μια άλλη βίζιτα μελαχρινή με χείλη πάπιας και ψεύτικα μεμε), Δημοσιογράφος παντρεμένος και ντυμένος στην πενα κι αυτός....
    ( Κι αυτός ψήνει το ψάρι από τις δύο πλευρές) να συνομιλεί με τεκνά. Εκεί είναι το ζουμί στο κους κους, αν ισχύουν οι παραπάνω φήμες.

    Α, και κορυφαίος Πολιτικός που έχει παιδί με ξανθιά γυναίκα άλλου Πολιτικού που ο δεύτερος δεν το ξέρει ότι το παιδί είναι του πρώτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ''ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚO / APΠAKTIKO ΣΧEΔΙΟ ΤΩΝ NEOCON / ΗΠΑ ΚΑΤA ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ !!!!''

    Πλην όμως Καθώς ''Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις'', κατά τον Φωκυλίδη τον Μιλήσιο,
    —Πολλώ δε μάλλον όταν, Αποδεδειγμένα Πλέον, Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει—
    Χρέος μας, ως Χριστιανικός Λαός, να εμπιστευθούμε Αγίους Γεροντάδες — Άνωθεν Εντεταλμένους Οφθαλμούς, Οι Τα Μελλούμενα Προορώμενοι Μαθητεύουν Πάντα Τα Έθνη:

    ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ:
    ”Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ …
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ …
    Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ …

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΙΚΗΤΗ…….ΓΙΑΤΙ ; διαβάστε τι είπε ο Άγιος ……

    Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ 5,5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ…
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΘΩΣ Η ΓΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ…

    ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ …
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ …
    ΗΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΣΕ 41 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ …anargyros61

    ΠΗΓΗ: https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/06/Oi-hpa-sto-stoxastro.html

    ΑΓΙΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ, Πρέσβευε Υπέρ Ημών...

    Δίκην Ηθικού Διδάγματος:
    Πω, πω, Πως Τα ''Οικονόμησε'' Ο Θεός, Όλοι για Μας Δουλεύουνε — Τα Γραφεία Τελετών έχουνε Τρελές Κονόμες...
    Έτσι, Όχι μόνο θα πληρώσουμε Το Χρέος και θα αφήσουμε γενναίο πουρμπουάρ στο βεστιάριο, τον παρκαδόρο και τις λουλουδούδες των ''Θεσμών'' αλλά και θα γίνουμε Χρυσοί Χορηγοί του Ευρωπαϊκού Φιλόπτωχου Ταμείου αφήνοντας τους ''Δανειστές'' μας να σπαζοκεφαλιάζουν για τα πως; τα γιατί; και τα διότι; οι έσχατοι
    έσονται πρώτοι (Ματθαίος 20,16).
    Γένοιτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα εγώ ως Ελληνίς οφείλω να στενοχωρηθώ που η Εβρώπη θα γυρίσει στον Μεσαίωνα;;; ΔΕΝ στενοχωριέμαι καθόλου γιατί είμαι Ελληνίδα και μου είναι παντελώς αδιάφορο έως και ευχάριστο που όλοι αυτοί οι φράγκοι που αιώνες δυναστεύουν, λεηλατούν, κλέβουν, κατακρεουργούν την χώρα μου και σκοτώνουν τους Έλληνες πάθανε αυτό. Τώρα θα μου πείτε είμεθα δεμένοι στο άρμα της ευρώπης κακώς γιατί εδώ και χρόνια ουδεμία σχέση έχουμε ως Έθνος συνειδητά με τους ευρωπαίους συνεταίρους μας. Και συμφωνώ και επαυξάνω με τον Εργδημεργ να γίνουν όλα λίμπα στην ευρώπη για να σωθεί το Εθνος των Ελλήνων.
    Αν οι Έλληνες ή βασισμένοι στους Έλληνες δημιουργήθηκε αυτός ο "πολιτισμός" έχει τελειώσει χρόνια μη πω αιώνες τώρα, οπότε ως Ελληνίδα αποσύρω την όποια υποστήριξη ή συντήρηση -και ουχί μόνον εγώ- στο μπουρδ@@@ τους γιατί δεν μου ανήκει και δεν με αφορά αυτό το πράγμα που μόνο κακό μας έχει κάνει και συνεχίζει να μας κάνει. Οι Έλληνες έχουμε τελειώσει με την Δύση χρόνια τώρα γιατί τώρα πια γνωρίζουμε και δεν έχουμε καμία δικαιολογία γιατί να βάζουμε "πλάτες" για αυτό το πράγμα. Τώρα μιλώ και μεταφυσικά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
    Και για να το πω πιο λαϊκά γιατί είμαι και λαός και συγχωρήστε με...
    "να γίνουν πουτ@@@α όλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή