«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Το χοντραίνει ο Ταγίπας...

Περισσότερα ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Fresh Sweet Winter Jazz

    https://www.youtube.com/watch?v=Ptf4levfDa4

    KAΛΗΜΕΡΑ σε όλους 🥰

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην ξεχάσει να έρθει με την ... όπισθεν.

    ΜΗΝ μασάτε απο προπαγανδιστικά άρθρα που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να δημιουργήσουν φόβο. Η κούλα ΔΕΝ θα προλάβει να κανονίσει τίποτε μαζί με τον κουμπάρο της ντόρας της εξερευνήτριας (της μανούλας του ντε !!).

    Ακόμα και ΑΝ τολμήσουν να κάνουν κάτι οι απέναντι, ας κοπιάσουν. Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια (με μπόλικη μαστίχα) με τις κραυγές τους. Γνωρίζει πολύ καλά ο γεννίτσαρος οτι ΑΝ τολμήσει κίνηση, ΔΕΝ θα προλάβουν ούτε να το σκεφτούν. Θα γίνει ό,τι και το 1999 με τον σεισμούλη που του κατέστρεψε τα σχέδια. Αλλά και σεισμούλης να μην γίνει, ο πραγματικός σεισμός θα προκληθεί απο αέρος και θαλάσσης και δεν θα ξέρει απο που του ήρθε. Αν ήταν σίγουρος, θα είχε ήδη κάνει κίνηση. Κανένας ΑΞΙΟΣ στρατιωτικός μας ΔΕΝ θα επιτρέψει νέα Ίμια. Ας κάνει η κούλα σχέδια, θα ψάχνει κράτος εντός Γαίας να κρυφτεί.

    ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Να έχετε ΠΙΣΤΗ στη νέα γενιά. Τα ΠΑΙΔΙΑ μας είναι νέα μοντέλα. Είναι ΑΞΙΟΙ συνεχιστές των προγόνων μας. ΜΗΝ έχετε καμία αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή