«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Συνέντευξη Μόρφου στον Σ.Δαμιανίδη/Focus FM : "Aν γίνει θαύμα και εκλεγώ Αρχιεπίσκοπος... έμπλεξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων !"


 


 

 

 

8 σχόλια:

  1. Αν εισαι 32ρης κατι γινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξεχνώ.....
    Να θυμάστε και τον ύποπτο ρολο του "Μακαριου"......

    Μόρφου Νεόφυτος: ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ...

    https://www.youtube.com/watch?v=oqzg17CvoYc

    Από το 4:50 και μετά......

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μορφου μονο για μουρη ειναι να πουλαει. Αν ηταν σωστος και Ορθοδοξος θα ειχε κανει αποτειχιση αλλα ακολουθει και αυτος τον μαμωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσκεται και το δικό του όνομα στους υπογράψαντες το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ – MEMORANDUM, αλλά ο ίδιος λέει πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό· άλλοι έβαλαν το όνομά του εν αγνοία του. Δεν ξέρω ποιον να πιστέψω. Το υπερμνημόνιο αυτό λένε πως είναι πλαστό, αλλά βλέπω πως πάνω απ' τα μισά ήδη τα έχουν προχωρήσει.

      Διαγραφή
    2. Διάβασε εδώ:
      https://averoph.wordpress.com/2016/05/22/%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-memorandum/

      και έχε υπ' όψιν ότι το "υπερμνημόνιο" αυτό είναι γεμάτο ορθογραφικά λάθη, μέχρι και στον τίτλο αντί για MEMORANDUM γράφει MOMERANDUM. Όποιος το μετέφρασε από τα αγγλικά υποτίθεται, δεν έδωσε ποτέ το αυθεντικό αγγλικό κείμενο να το δούμε.
      Θα μού πεις.. "πώς όμως βγήκαν αληθινά τα περισσότερα;". Πιστεύω πως μάλλον οι ίδιοι ανθελληνικοί αντίχριστοι σατανιστικοί κύκλοι μάς το έδωσαν, χωρίς να είναι αυθεντικό, για να συνηθίζουμε σιγά σιγά γνωρίζοντάς τα αυτά που θα έκαναν. Το μυαλό τα επεξεργάζεται από νωρίς και χωρίς να το θέλει συμβιβάζεται σιγά σιγά, αντί να επανα στατήσει άγρια όταν θα συμβούν.

      Διαγραφή
    3. Κοίτα τί έγραψε και το Οίμος-Αθήνα, ένα από τα σοβαρότερα μπλογκ στην Ελλάδα
      http://oimos-athina.blogspot.com/2015/09/blog-post_44.html

      Διαγραφή
  4. Ο Μόρφου είναι άλλο ένα χαρτί της παγκόσμιας σατανικής εξουσίας, και υπέγραψε το υπερμνημόνιο και έκανε και γιορτές για τά 6 χρόνια άπό την ψευτοσύνοδο τού Κολυμπαρίου. Δέν έκανε τίποτε σέ όσα αίσχη έπραξε ό εκλιπών διάβολος Χρυσόστομος και ξαφνικά θα κάνει τώρα και θα τον φοβήθεί η Νέα Τάξι. .....είναι για γέλια ο άνθρωπος. 'Αν ήθελε νά κάνει κάτι καλό υπέρ τής εκκλησίας τού Χριστού μας, θα 'αποχωρούσε χωρίς τυμπανοκρουσίες, σχίσματα, ημερολόγια κτλ, όπως λανθασμένα κάνουν δυστυχώς πολλοί καλοί χριστιανοί, και θά 'εκανε τόν άγώνα του. Να γνωρίζουμε ότι όλα τα Πατριαρχεία, οί τοπικές εκκλησίες, στον ορθόδοξο κόσμο όπου γής εχουν πέσει στήν αίρεσι δυστυχώς, όλοι οι πατριάρχες-επίσκοποι και οι μοναχοί και ιερείς είναι αιρετικοί. Οι πατριάρχες και οί επίσκοποι γιατί προωθούν την νέα τάξι και οι μοναχοί και ιερείς γιατί δέν απομακρύνονται και τούς ακολουθούν. Α'υτά τα γράφουν οί κανόνες και τα κείμενα πολλών άγίων. Μακάρι ο ασφράγιστος κόσμος να καταλάβει καί να φύγει άπό τις έκκλησίες τού κράτους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή