«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Στο κυνήγι του «καθαρού αίματος»: Γιατί «απορρίπτεται» το αίμα εμβ0λιασμένων για Covid ( bankingnews.gr )



Εξετάζοντας τις ανωμαλίες στο αίμα εμβολιασμένων, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει πρόβλημα, δηλώνει ο ιδρυτής οργανισμού αιμοδοσίας

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός αιμοδοσίας Safe Blood Donation αρχίζει να αντιστοιχίζει μη εμβολιασμένους ασθενείς με δότες και ο Ελβετός φυσιοπαθητικός γιατρός George Della Pietra, ιδρυτής του οργανισμού το 2021, πιστεύει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν εάν θα κάνουν ένεση εμβολίου για τον COVID-19 ή όχι.
Πιστεύει ότι το ίδιο πρέπει να ισχύει για όσους λαμβάνουν μεταγγίσεις να μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να λάβουν «εμβολιασμένο» για Covid αίμα ή όχι.
«Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλη επιλογή», δήλωσε ο Della Pietra, αντιστοιχίζοντας μη εμβολιασμένους λήπτες αίματος με δότες σε 65 χώρες.

Μια διαφημιστική εκστρατεία εκτός ελέγχου, για ένα εμβόλιο πιο επικίνδυνο από όσο λένε

«Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή ότι η διαφημιστική εκστρατεία για τον COVID ήταν εντελώς εκτός ελέγχου», είπε ο Della Pietra.
«Δεν ήταν τόσο επικίνδυνο όσο λένε ότι ήταν.
«Ως φυσιοπαθητικός, δεν μπορώ να βγάλω νόημα για αυτήν την πανδημία, η οποία ποτέ δεν ήταν πραγματικά πανδημία.
Αφήνει χώρο για τόσες πολλές εξηγήσεις».
Ο Della Pietra πιστεύει ότι ένα εμβόλιο mRNA είναι πιο επικίνδυνο από ό,τι είναι πρόθυμες να παραδεχτούν οι φαρμακευτικές εταιρείες.
Είπε ότι ο αυξανόμενος αριθμός ανεπιθύμητων ενεργειών είναι λόγος να αμφισβητηθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους.
Στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έδειξαν ότι τα εμβολιασμένα και με αναμνηστικές δόσεις άτομα αποτελούσαν το 58,6% (6.512) των θανάτων από τον COVID-19 τον Αύγουστο - από 41% τον Ιανουάριο.
«Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων», είπε η Cynthia Cox, η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Οικογένειας Keiser, σε άρθρο της στην Washington Post στις 23 Νοεμβρίου.
Σχεδόν το 70% των 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο έχουν λάβει τουλάχιστον ένα εμβόλιο mRNA για τον COVID-19 από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν τα εμβόλια το 2021 στο απόγειο της εξάπλωσης του ιού.

Η «αμαρτωλή» πρωτεΐνη-ακίδα και ο καθαρισμός του αίματος

Καθένα από τα τρία κύρια εμβόλια mRNA COVID-19 περιέχει θραύσματα «πρωτεΐνης ακίδας» COVID-19, τα οποία συνδέονται σε κυτταρικό επίπεδο για να διεγείρουν μια ανοσολογική απόκριση στον ιό.
Ο Della Pietra πιστεύει ότι αυτές οι πρωτεΐνες ακίδας παράγουν «κλασικά συμπτώματα»—δηλαδή θρόμβους αίματος—που τον «τρόμαξαν».
"Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο - και δεν μιλάω μόνο για πρωτεΐνες ακίδας", είπε η Della Pietra στους The Epoch Times σε μια τηλεφωνική συνέντευξη.
«Είναι απίστευτο γιατί δεν είχαμε ποτέ ξανά αυτό το πρόβλημα.
Έχουν περάσει μόνο δύο χρόνια.
Θέλουν να διατηρήσουν την αφήγηση [ότι ένα εμβόλιο mRNA] δεν είναι επικίνδυνο».
Αν και το αίμα και το πλάσμα που δίνεται πρέπει να υποβληθούν σε διαδικασία καθαρισμού πριν από τη μετάγγιση, η Ασφαλής Αιμοδοσία λέει ότι αυτό δεν αρκεί για να αφαιρεθούν όλα τα συστατικά του mRNA.
«Μιλάω για το οξείδιο του γραφενίου και τα μη δηλωμένα ανόργανα συστατικά του εμβολίου, τα οποία μπορούμε να δούμε στο αίμα.
Όταν τα βλέπω, δεν έχω ιδέα πώς μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε», είπε ο Della Pietra.

Εξετάζοντας τις ανωμαλίες στο αίμα εμβολιασμένων,
είπε, «Εντάξει, έχουμε πρόβλημα».

Οι άνθρωποι λαμβάνουν το εμβόλιο «λίγο πολύ από την πίσω πόρτα».
«Δεν μπορείς πια να το αποφύγεις».
Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν περίπου 16 εκατομμύρια μονάδες αιμοδοσίας ετησίως.
Από αυτές τις μονάδες, περίπου 643.000 είναι «αυτόλογες»—αυτοδωρεές—και ο αριθμός αυξάνεται ετησίως, σύμφωνα με το BloodBook.com.
Ο Della Pietra είπε ότι, εξ όσων γνωρίζει, η Safe Blood Donation, με έδρα την Ελβετία, είναι η πρώτη υπηρεσία αιμοδοσίας μη εμβολιασμένου αίματος στο είδους της.
«Έτσι, δεν υπάρχει ακόμη τράπεζα αίματος με αίμα χωρίς mRNA, ούτε καν σε εμάς», αναφέρει η Safe Blood Donation στον ιστότοπό της.
«Και, παρόλο που έχουμε ήδη ρωτήσει εκατοντάδες κλινικές, αυτή τη στιγμή —τουλάχιστον στην Ευρώπη— όλες εξακολουθούν να αρνούνται να επιτρέψουν το ανθρώπινο δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής αίματος μαζί τους—ή τουλάχιστον δεν θέλουν να αναφερθούν γιατί διαφορετικά, φοβούνται αντίποινα».

Το δικαίωμα της επιλογής

Ο Della Pietra είπε ότι ο κύριος στόχος της Safe Blood Donation δεν είναι να ξεκινήσει μια τράπεζα αίματος χωρίς mRNA.
Αντιθέτως, είναι για να καταστεί δυνατό το ταίριασμα μη εμβολιασμένων αιμοδοτών και μη εμβολιασμένων ληπτών, «τους οποίους συγκεντρώνουμε σε μια κλινική (ιατρικό συνεργάτη) που επιτρέπει την επιλογή του αιμοδότη».
Ο ιατρικός ιστότοπος Seed Scientific ανέφερε ότι οι τράπεζες αίματος και οι εταιρείες βιοτεχνολογίας θα προσφέρουν έως και 1.000 $ μηνιαίως για αιμοδοσίες.
Ενώ ο Della Pietra είπε ότι δεν υπάρχουν τράπεζες μη-εμβολιασμένου αίματος, βλέπει τη ζήτηση για μη εμβολιασμένο αίμα να αυξάνεται.
«Γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την Safe Blood Donation
Ήθελα να δημιουργήσω ένα δίκτυο για μη εμβολιασμένους ανθρώπους που αναζητούν αιμοδότη επειδή τον χρειάζονται—είτε έχουν προγραμματίσει χειρουργική επέμβαση είτε επείγουσα ανάγκη», είπε.
Η Safe Blood Donation ξεκίνησε να εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από περίπου ένα μήνα, δημιουργώντας μια υποδομή ιατρικών συνεργατών.
Ωστόσο, στο τρέχον ιατρικό περιβάλλον, οι κεντρικές τράπεζες αίματος, όπως ο Ερυθρός Σταυρός, δεν διαχωρίζουν τις αιμοδοσίες τους με βάση αν το αίμα είναι εμβολιασμένου ή μη εμβολιασμένου δότη.
«Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός δεν διευκολύνει τις καθορισμένες δωρεές για τυπικές ανάγκες αίματος, καθώς αυτή η διαδικασία συχνά διαρκεί περισσότερο και απαιτεί περισσότερους πόρους από την απόκτηση ενός προϊόντος αίματος μέσω της κανονικής μας διαδικασίας», είπε ο Ερυθρός Σταυρός στους The Epoch Times σε ένα email.
«Σε έναν μικρό αριθμό καταστάσεων, υπάρχει εξαίρεση για σπάνιες ομάδες αίματος όπου είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν συμβατοί τύποι αίματος.
Ως σπάνια ομάδα αίματος ορίζεται αυτή που υπάρχει σε λιγότερο από 1/1000 άτομα.
«Θέλουμε να τονίσουμε ότι ο Ερυθρός Σταυρός τηρεί όλες τις απαιτήσεις των δοτών και των προϊόντων, όπως καθορίζονται από τον FDA για τη διασφάλιση της ασφάλειας της παροχής αίματος και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει προϊόντα αίματος που σώζουν ζωές σε ασθενείς σε όλη τη χώρα».
Η Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής είπε ότι «σε περιοχές μελέτης, το μέσο κόστος νοσηλείας ανά μονάδα που μεταγγίστηκε ήταν 155 $ και η μέση χρέωση ανά ασθενή ήταν 219 $».

Η σπανιότητα και το «κόκκινο εμπόριο» (αίματος) 

Ωστόσο, ο Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος παρέχει το 40% των αιμοδοσιών της χώρας, είπε ότι «καμία μελέτη» δεν καταδεικνύει δυσμενή αποτελέσματα από μεταγγίσεις προϊόντων αίματος που συλλέγονται από εμβολιασμένους δότες.
Αντίθετα, «το αίμα σώζει και βελτιώνει τις ζωές εκατομμυρίων ατόμων κάθε χρόνο».
Ο οργανισμός παρέχει επίσης υπηρεσία αυτόλογης αιμοδοσίας για πελάτες που επιθυμούν να αποθηκεύσουν το αίμα τους για τον εαυτό τους ή τους φίλους και συγγενείς τους.
Η Vitalant, ένας μη κερδοσκοπικός συλλέκτης και πάροχος αιμοδοσίας, «δεν αλληλεπιδρά άμεσα με τους ασθενείς, επομένως δεν μπορούμε να προσφέρουμε καμία εικόνα για το πόσο συχνά οι ασθενείς στα νοσοκομεία μπορούν να κάνουν τέτοια αιτήματα» για μη εμβολιασμένο αίμα, δήλωσε η Liz Lambert, υπεύθυνη στρατηγικής επικοινωνίας.
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ο οποίος ορίζει πρότυπα ασφάλειας αίματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, «δεν απαιτεί την επισήμανση των προϊόντων αίματος για τη διαφοροποίηση μεταξύ των δοτών που έχουν ή δεν έχουν εμβολιαστεί», είπε η Lambert στους The Epoch Times.
Εν τω μεταξύ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναζητά την εξουσιοδότηση να καθορίσει την παγκόσμια πολιτική υγείας κατά των μελλοντικών πανδημιών, η οποία περιλαμβάνει την στάνταρ χρήση των εμβολίων mRNA.
Ο Della Pietra είπε ότι αυτό είναι ένα ύπουλο σημάδι για το τι πρόκειται να συμβεί, καθώς οι ποσότητες μη εμβολιασμένων αποθεμάτων αίματος γίνονται μικρότερες και πιο δαπανηρές στην προμήθεια.
«Θα γίνει πιο σπάνιο», είπε ο Della Pietra, ο οποίος θέλει οι άνθρωποι να έχουν μια επιλογή—«την ίδια επιλογή που είχαμε πριν από 10 χρόνια».
Ήδη στην Ινδία πληρώνουν όσο-όσο για αίμα μη-εμβολιασμένων και αυτή η τάση είναι ανερχόμενη, σε 18 χώρες έχουν δημιουργηθεί τράπεζες καθαρού αίματος, γεγονός που δεν αρκεί, σύμφωνα με την Great Game India, και κινδυνεύει να καταστήσει το μη - εμβολιασμένο αίμα, αντικείμενο ενός επικερδούς νέου «κόκκινου» εμπορίου.


bankingnews.gr


19 σχόλια:

  1. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/12/blog-post_36.html
    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/12/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://lumi-news.gr/pilotos-katarreei-xafnika-en-ora-ptisis-sygklonistiko-ichitiko-ntokoumento/ ------------------------------------------------------------ https://www.facebook.com/100076059434495/videos/pcb.192522949959685/718656052664973 Ο χρήστης Giselle Magkli είναι με το χρήστη Ελένη Πασχάλης και 84 ακόμη . 10 ώρ. · ✨🌙🆘✨🌙🆘✨🌙🆘✨🌙🆘✨🌙🆘✨ ⚡⚡ Ο CΟVΙD #ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ #ΠΟΤΕ ⚡⚡ ΤΏΡΑ & ΣΕ ΕΠΊΣΗΜΟ ΈΓΓΡΑΦΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Είμαστε στο #ΤΕΛΟΣ, αδέλφια μου 💖 Επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύπτει ότι ο Cοvid 19 δεν υπήρξε ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι οι μάσκες, τα lockdown, τα eμbόλια και οι δοκιμές ΡCR ήταν όλα εγκληματικές πράξεις. Η παγκόσμια Μαφία εγκληματιών που προώθησε όλη αυτή την απάτη, ΔΕΝ μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη του. Το φωνάζω εδώ και 2 χρόνια τώρα, επιστήμονες ψάχνουν σε χιλιάδες θετικά δείγματα και #δεν βρίσκουν τίποτα άλλο παρά #απλή #γρίπη. Όλοι εσείς οι φανατικοί υποστηρικτές των ΜΜΕ & των ξεπουλημένων γιατρών και δημοσιογράφων επιλέξατε να κλείσετε τα μάτια σας και το μυαλό σας και να αγνοήσετε τα πραγματικά στοιχεία και κάθε αλήθεια που σας παρουσιάζουμε όλα αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια. Αυτό πρέπει να κοινοποιηθεί, ώστε το κοινό να συνειδητοποιήσει ότι η φάρσα είναι πλέον επίσημα στο δημόσιο τομέα. Μας είπαν ψέματα. Η αλήθεια έρχεται. Σύντομα δεν θα μπορούν να περπατήσουν στους δρόμους. 💖💖💖💖💖💖💖 Giselle Magkli 💜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως ο ιός SARS-CoV-2, δεν έχει απομονωθεί ούτε έχει ταυτοποιηθεί έως και σήμερα…!!

      https://www.yourhealthinyourhands.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82-%CE%BF-%CE%B9%CF%8C%CF%82-sars-cov-2-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%BF%CF%8D/

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    2. Οι γονείς αρνούνται τη χρήση εμβολιασμένου αίματος σε σωτήρια χειρουργική επέμβαση στο μωρό - The Guardian. Το γεγονός είναι ότι δίνεις εμβολιασμένο αίμα σε κάποιον για να «σώσει τη ζωή του», ΔΕΝ του σώζεις τη ζωή!

      https://twitter.com/DrButtar/status/1598780594078552073?cxt=HHwWksC4_diegbAsAAAA

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    3. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΩΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
      ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
      ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ [ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ], ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ.
      ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ MRN, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ !!!
      ΜΕ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΥΝΑΜΑ.
      ΟΥΤΕ ΓΙΑΧΩΒΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΩΜΕΝΟ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. "Εντάξει μωρέ όλα κομπλέ".
    Εσείς τα τούβλα φταίτε για όσα περνάμε και για όσα έρχονται. Ηλίθιοι.
    Δεν γ@μιεται..... πάλι οι Ψεκες αληθινοί....

    https://twitter.com/Elizah_Manolia/status/1599291835499044865?cxt=HHwWgoDTse7c6bEsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να δειτε που σε λιγο ,ελαχιστο καιρο,θα ειμαστε ειδος πανακριβο και σπανιο οι ΜΗ εμβολιασθεντες,ασχετως πολεμου που δεχομαστε.....βλεπω '''ανθρωπους''' οι οποιοι τρεχουν να κανουν περιχαρεις την 4η και 5η δοση ,και τρελλαινομαι....κατι σαν....''''ειμαι κεφατη γυριζω απ του βεροπουλου'''''....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κεφάτοι παν' για του Αγίου Πετρόπουλου (Πέτρου). Θα τούς δεχτεί όμως..; Κι ειδικά όσους πήραν στο λαιμό τους και τα παιδιά τους;

      Διαγραφή
  5. Houston we have a problem !! Το πλυντήριο μπάζει νερά και βγάζει στίγματα !!

    Ως εθελοντής αιμοδότης, σας λέω οτι έχω ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να δίνω αίμα απο την έναρξη της πανδημίας (sic). Θα περιμένω λίγο ακόμα και μετά θα ορίσω τιμοκατάλογο.

    Η τιμή θα είναι ΜΗΔΕΝ για όλους τους αφυπνισμένους και μια "χήνα" ανά λίτρο για τους κοιμησμένους. Πως θα τους ξεχωρίσω ; Με μια απλή ερώτηση : "Πιστέυετε οτι ο πλανήτης μας έχει πρόβλημα λόγω της κλιματικής αλλαγής ;". Όποιος απαντήσει με ΝΑΙ, αυτόματα θα χρεώνεται. Όποιος απαντήσει "τι μ@λ@κίες είναι αυτές, φυσικά και ΟΧΙ", θα το παίρνει δωρεάν, άσχετα αν έχει μπολιαστεί. Για να είναι σε θέση να ξυπνά μετά απο βαθύ ύπνο (=μπόλι), σημαίνει οτι αξίζει το δωρεάν.

    Να παρακαλάμε να ΜΗΝ βρεθούμε σε ανάγκη αίματος. Και να βεβαιώνουν οτι είναι αμπόλιαστο, ΔΕΝ υπάρχει εμπιστοσύνη.

    By the way, το ίδιο δίλλημα υπάρχει και για το σπέρμα !!!!! Εκεί να δείτε πανηγύρια. Σε ένα δύο χρόνια θα διαβάζουμε αγγελίες τύπου " Απο νεαράν, ζητείται αμπόλιαστος δότης σπέρματος. Ηλικία άσχετη !!"

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτοσέλιδο σήμερα στην Ελεύθερη Ώρα:
      "Τράπεζες αίματος θα πληρώνουν 1000 ευρώ το μήνα για καθαρό αίμα"

      Εγώ φίλε Διός Κούρε, είμαι αιμοδότης ανά 4μηνο και αιμοπεταλιοδότης κάθε μήνα. Κάνω όμως επίσης ένα διάλειμμα εδώ κι ένα χρόνο, για τούς ίδιους λόγους. Συμφωνώ με τα κριτήρια που έθεσες, για το σε ποιους και πότε θα δίνεις από εδώ και πέρα. Είχα αποφασίσει να ξαναρχίσω να δίνω δωρεάν, χωρίς να δελεαστώ από τυχόν χρηματικό ποσό που θα μπορούσα να πάρω αν μού το προσέφεραν. Μετά όμως από αυτά που έγραψες, και επειδή έχω φάει πολύ μπούλινγκ από τέτοιους μπολιασμένους και μασκολάτρες και μητσοτακολάτρες, δηλαδή μαλάκες, ε, αυτή τη φορά θα τα ζητάω κιόλας τα χρήματα αν γυρνούν και μού λένε τέτοιες αμετανόητες παπαριές για το κλίμα και τον αντικοβιδικό "αγώνα" των ειδικών. Ποιά "1.000 ευρώ"..... ΔΙΧΊΛΙΑΡΟ ΡΕΕΕ...! ΣΚΆΣΤΑ! 🤣

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑΡΑ ΑΣΤΑ. ΣΕ ΞΕΡΩ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. ΣΟΥΤ ΕΣΥ! ...🤣 🤣 🤣

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ' ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

      Διαγραφή
    4. Έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο ο PUNISHER ρε Κώστα !!! Ούτε εγώ, ούτε εσύ και ούτε ΚΑΝΕΙΣ πραγματικά αφυπνισμένος δεν θα ζητήσει χρήματα !!!

      Τόσο το σχόλιό μου για τη "χήνα" όσο και το δικό σου για τις δύο "χήνες", είναι καθ' υπερβολήν, για να τονίσουμε το βαθμό ΑΝΟΗΣΙΑΣ των ανθρώπων.

      Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τα υλικά αγαθά υπεράνω των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ αγαθών. Για αυτό το λόγο, μόνο αν τους χρεώσεις ίσως καταλάβουν την ανοησία τους.

      Όσο για εμάς, γυμνοί ήρθαμε και γυμνοί θα φύγουμε. Αν επιτελέσαμε το σκοπό επίσκεψής μας, ίσως το μάθουμε, ίσως και όχι.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΦΕΤΟΣ,ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝΕ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς στην Ελλάδα δεν τους συμφέρει να αρχίσουν το διαχωρισμό στην αιμοδοσία γιατί μπορεί να ξυπνήσουν οι μπολιασμενοι....
      Σ.Χ.

      Διαγραφή
  7. Το θεμα ειναι μηπως τους μπολι-φρυ μας εχουν καταγραψει σε τιποτα μαυρα καταστιχα οι Ντραγκινς και αρχισουν το κυνηγι για πιουρ μπλαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αντιεμβολιαστές φταίνε για τις παρενέργειες των εμβολίων:

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36381188/

    https://pubmed-ncbi-nlm-nih-gov.translate.goog/36381188/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΠΑ: Η μη κερδοσκοπική υπηρεσία αιμοδοσίας αρχίζει την αντιστοίχιση ανεμβολίαστων ασθενών με δότες

    https://www.theepochtimes.com/nonprofit-blood-donation-service-starts-matching-unvaccinated-patients-with-donors_4899313.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή