«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

" Κ Α Ζ Α Μ Ι Α Σ _ 2023 " -- από τον ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ !!! 🙂

  

Εμείς...

απλά θυμιατίζουμε.. 

για ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ 

Α Λ Η Θ Ι Ν Α !!!!! 🙂 🙂 🙂

 
Καζαμίας 2023
Θα τη φάνε και θα’ναι κρύα

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Satan Klaus Schwab αποχαιρετά επισήμως τον μάταιο τούτο κόσμο και προσφέρει σε συσκευασία δώρου την ψυχή του στον άρχοντα της κόλασης. Ο Harari δεν αντέχει σε αυτόν τον πλανήτη και μεταφορτώνει την συνείδηση του μαζί με του Σόρος σε σκληρό δίσκο αλλά πέφτει στα χέρια του Ορμπαν που τον φορμάρει για να γράψει καρτούν για τα παιδιά του. Η παγωμένη Ευρώπη γλείφει γονυπετής τα παπάκια του Βλαδίμηρου για λίγο φυσικό αέριο. Στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα αιφνιδιάζεται από την σκληρή απόφαση για ισόβια φυλάκιση της Εύας Καϋλί. Dura lex, sed lex.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Η φιέστα που διοργανώνει ο ντορογιός στις 14 Φεβρουαρίου παίρνει άσχημη τροπή αφού αλλοδαποί «επενδυτές» λαμβάνουν λάθος μήνυμα και τον γονιμοποιούν μέχρι θανάτου. Στην κηδεία του, ο αδερφοθείος κοπανιέται (από τα νεύρα του γιατί ο θανών δεν τον προσκάλεσε να τον γλεντήσουν κι αυτόν) παθαίνοντας επιληπτική κρίση πέφτοντας ξερός στον λάκκο. Η αδερφομάνα παθαίνει καρδιακή προσβολή και πέφτει κι αυτή στο λάκκο ξεβρομίζοντας λίγο την Ελλάδα. Η Ουκρανία μετά από ένα χρόνο πολέμου παραδίδεται κατεστραμμένη στην Ρωσία ενώ ο Ζελένσκι ανασκολοπίζεται από το εξαγριωμένο πλήθος.


ΜΑΡΤΙΟΣ: Ο Άδωνις αναλαμβάνει πρόεδρος της ΝΔ αλλά δεν προλαβαίνει να χαρεί γιατί το πατριωτικό κύμα έρχεται με φόρα και..μπαπ! Τα βοθροκάναλα ματαίως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με την γρίπη του μπρόκολου που παραδόξως χτυπά τριπλο/τετραπλο/πενταπλοεμβολιασμένους τηλεειδικούς στέλνοντας τους να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα. Η Αφρική μετά από αιώνες είναι πλέον ελεύθερη διώχνοντας και τον τελευταίο αποικιοκράτη. Ορκίζεται επισήμως ο Τραμπ ως 19ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ο Ελληνικός λαός στήνει 301 σούβλες στην πλατεία Συντάγματος για να γιορτάσει την Ανάσταση Του και την ανάσταση του αποχωρώντας από την ΕΕ. Ο Ερντογάν βρίσκει ευκαιρία όσο οι Έλληνες γλεντάνε και σηκώνει μια μοίρα βομβαρδιστικών για να επιτεθεί στην Ελλάδα αλλά οι πακιστανοί πιλότοι διαβάζουν ανάποδα τα όργανα και βομβαρδίζουν το Τουρκμενιστάν. Τα funds αποσύρονται άρον-άρον από την Ελλάδα φοβούμενα νομικές συνέπειες. Ακολουθούν πολιτικά τζάκια ενώ δεσμεύονται παγκοσμίως οι περιουσίες τους.


ΜΑΪΟΣ: Η Αλβανία και το κρατίδιο Βόρεια της Μακεδονίας εντάσσονται στην ΕΕ προκαλώντας κύμα εισβολής «επενδυτών» από την Ελλάδα που προτιμούν την λιακάδα των Τιράνων από της Αθήνας. Οι εναπομείνασες φατρίες αλληλοεξοντώνονται στην προσπάθεια τους να κυριαρχήσουν στην νύχτα. Ο απόδημος ελληνισμός δειλά-δειλά επιστρέφει στην γενέτειρα του. Το Βρετανικό μουσείο επιστρέφει όλα τα κλεμμένα εκθέματα με αντάλλαγμα 2 τενεκέδες φέτα Παρνασού.


ΙΟΥΝΙΟΣ: Στην Τουρκία λίγο πριν τις εκλογές ο Ερντογάν μετατρέπει την χώρα σε μια απέραντη φυλακή αφού όλοι θέλουν να τον ανατρέψουν. Σε μια απελπισμένη κίνηση βομβαρδίζει όλη την χώρα μετατρέποντας την σε ένα απέραντο κτήμα 780 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων γύρω από το παλάτι του. Δυστυχώς γι’ αυτόν, ορδές βΡομά απ’ όλα τα βαλκάνια μεταφέρουν τα τσαντίρια τους σε όλη την Τουρκική επικράτεια. Στην Ελλάδα οι τραπεζίτες και τραπεζικοί των τελευταίων 30 ετών αντιμετωπίζουν εξοντωτικές ποινές. Οι ΜΚΟ κηρύσσονται εκτός νόμου.


ΙΟΥΛΙΟΣ: Οι Δικαστές που τόσα χρόνια εξέδιδαν αποφάσεις «εις το όνομα του ελληνικού λαού» εναντίον του λαού καταλαβαίνουν την πραγματική έννοια της δικαιοσύνης στα λαϊκά δικαστήρια καθώς και την σπάθη της Νέμεσης. Το κρατίδιο Βόρεια της Μακεδονίας μην αντέχοντας την εσωτερική αναταραχή διαλύεται στα εξ ων συνετέθη και η Σερβία αποκτά σύνορα με την Ελλάδα. Το ΚΙΣ κηρύσσεται εκτός νόμου και δεσμεύεται η περιουσία των περιούσιων.


 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Μικρός σεισμός στην Δήλο σηκώνει τεράστιο τσουνάμι και πνίγει το απέναντι νησί των ΛΟΑΤΚΙ ξεβρωμίζοντας το. Το Δημόσιο αναδιοργανώνεται και καταργούνται το 80% των υπηρεσιών. Η διδακτέα ύλη αλλάζει εκ βάθρων και τα τυπογραφεία δουλεύουν μέρα νύχτα για να τυπώσουν τα νέα σχολικά βιβλία. Η εκκλησία μετά από εσωτερική εκκαθάριση μένει με το 5% των ιερέων. Κατάσχεται με συνοπτικές διαδικασίες η περιουσία σε όλους τους οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες που δεν μπορούν να την δικαιολογήσουν. Το κράτος του Ισραήλ μετά τον πειραματικό εμβολιασμό συρρικνώνεται σε 2 οικοδομικά τετράγωνα με 47 (στείρους) κατοίκους.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Στις ΗΠΑ ξεσπά εμφύλιος μεταξύ ανατολικοδυτικών πολιτειών και των κεντρικών ενώ ο Ρωσικός στρατός προελαύνει μέχρι το Λονδίνο. Η Ελλάδα στρέφει τον παγκόσμιο προβολέα επάνω της αφού κρυμμένες αρχαιολογικές ανασκαφές αποκαλύπτονται στην παγκόσμια κοινότητα. Καινοτόμες τεχνολογίες ξεπηδούν η μια μετά την άλλη ενώ η ανοικοδόμηση της χώρας συνεχίζεται με φρενήρεις ρυθμούς.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Η Γερμανία παρακαλάει τις χώρες του νότου να δεχθούν τους πολίτες της για να περάσουν τον χειμώνα αλλά ένα δυνατό vafanculo ακούγεται από την Ιταλία. Η Ελλάδα δέχεται εποχικούς Γερμανούς εργάτες για την συγκομιδή της ελιάς με προϋπόθεση την καταβολή των αποζημιώσεων του Β’ Π.Π. Η Ολλανδία στέλνει μικρές Ολλανδέζες για το άρμεγμα των αμνοεριφίων. Οι ΗΠΑ χωρίζονται σε 15/35 πολιτείες και στρέφονται κατά των πολυεθνικών και του Καναδά. Σκανδιναβοί πρόσφυγες εισρέουν κατά κύματα στην Λιβύη.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Η επιστροφή των απανταχού Ελλήνων στην πατρίδα εκτινάσσει το βιοτικό επίπεδο της χώρας σε πρωτοφανή επίπεδα και γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων αλλοδαπών εταιριών. Τα ελληνικά προϊόντα γίνονται ανάρπαστα και οι υπηρεσίες περιζήτητες. Η Ελληνική Δικαιοσύνη εκκαθαρίζει σε βάθος όλα τα στρώματα της κοινωνίας αφήνοντας μόνο το υγειές κομμάτι της εντός των συνόρων. Ο πρώτος κοινωνικός προϋπολογισμός εγκρίνεται παμψηφεί από την νέα Βουλή. Η Σκωτία αιφνιδιάζει την Αγγλία βομβαρδίζοντας το Μπάκιγκχαμ. Ο Κάρολος σηκώνει λευκή σημαία.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Η Ελλάδα απαλλαγμένη από όλα τα βαρίδια του παρελθόντος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2024 με λαμπρότητα. Το νέο σύνταγμα τίθεται σε ισχύ προφυλάσσοντας την κρατική δομή και την κοινωνία από λάθη του παρελθόντος. Γίνεται δίκαια αναδιανομή του εθνικού πλούτου σε όλους τους Έλληνες.

 

Καλή δημιουργική χρονιά!

messinian-argonaut.blogspot.com 

 

  Σημ. Διόδοτου :

Ωχ ωχ ωχ ...!!! ..Σαν να ταιριάζουν κάποια από αυτά τα πράγματα.. με τις ευχές του Πούτιν -RT video- προς τους Βορειο-Ευρωπαίους, για το 2023. Βλέπουμε και κάτι σπασμένα τζάμια... Λες να φάνε και ρωσικούς πυραύλους στο κεφάλι εκεί στα Λόντον και Μπερλίν..;;; Ωχ ωχ...  

Για δείτε βίντεο... 

 

Στο τέλος του βίντεο διαβάζουμε:

«Χαρούμενα αντι-ρωσικά Χριστούγεννα, σε περίπτωση που τα ΜΜΕ δεν σας λένε που οδηγεί αυτή η κατάσταση».

 twitter.com/francis_scarr...

 

44 σχόλια:

  1. Καλα εαν δεις εσυ το σοφο λα(γ)ο να στηνει ικριωματα θα βγω γυμνος να περπατησω Μενανδρου με Βερανζερου. Πιο πιθανο ειναι να δυσει ο ηλιος απο την ανατολη παρα αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,
    ΑΛΛΑ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

    ΓΙΩΡΓΗ ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομερός Καζαμίας. Το δε βίντεο, όλα τα λεφτά χαχαχα.
    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς !! Κάθε μήνας και κάθε λέξη βάλσαμο !!

    ΓΕΝΟΙΤΟ

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ!!!!!
      "ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ...???" (σε ύφος Παπαγιαννόπουλου)
      ΣΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΔΟΤΟ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!
      ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ!!!

      Διαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ PANANAS !!!
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΙΟΔΟΤΟ ΠΆΝΤΑ,
      ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΦΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ. Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ``ΧΑΝΟΥΚΑ'' ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.
    ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.
    ΝΑΙ !!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
    ΗΛΙΘΙΟ ΦΙΔΙ !!!!!
    ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΨΗΦΟ.
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/320882392_751503185902745_1974865092596016829_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=_IX6dPAUkMsAX8u6_Gr&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfD4PsC-EDrxjjX4vClLZFRO8twM91lKClVUerjtmFH6jw&oe=63AED1BD

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΙΓΟΎΡΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
      ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΘΛΕΙΤΑΙ...
      ΚΙ ΕΓΩ...
      ΓΙΑ ΣΆΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ..

      Διαγραφή
    2. κι εγω για χεστρα μαζι με τον κουλοπουστα.....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους ...Σουλα

      Διαγραφή
  7. Χριστός Ετέχθη αδέρφια , Διόδοτε...σειρά μας να αναγεννηθούμε!
    Ευχές δια το κάλλιστον έτος του Ανθρώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χα!!!χα!!!χα!!!καταπληκτικές οι προβλέψεις!!!Όσο για το βίντεο,σπασμένα τζάμια μάλλον από βομβαρδισμούς.Μιά εικόνα από το μέλλον που έφτιαξαν κάποιοι.Χρόνια πολλά σε όλους!!!!
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλό! Και σε λίγο ο Θεός θα το κάνει αλήθινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.youtube.com/watch?v=v_fYOOEhj-s

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αγγλοσάξωνες λένε "fake it untill you make it" a.k.a."προσποιήσου το μέχρι να συμβεί".
    Έτσι κι εμείς, οραματιζόμαστε ότι έχουν γίνει τα γεγονότα, για να πραγματοποιηθούν.

    Ο καμβάς εστήθη. Ελεύθερα ο καθένας να βάλει την πινελιά του!

    Έχω την αίσθηση ότι τα φύλλα δάφνης που μάσησα, άνοιξαν μια χαραμάδα στο μέλλον. Τα καλύτερα έρχονται!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 😇,
    ΚΑΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 😈



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "προσποιήσου το μέχρι να συμβεί" είναι συστατικό του Νόμου της Έλξης. Το ξέρουν, αλλά δεν μας το λένε ανοικτά !!!

      Απο τις πιο εύστοχες ευχές έδωσες στο τέλος Φίλε Μεσσήνιε Αργοναύτη. Απο την πλευρά μου υπερθεματίζω και αφιερώνω στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ το "Άνθρωπε Αγάπα", εδώ :

      https://www.youtube.com/watch?v=GXt2jZdS1cg

      Έρρωσθε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, οι υπόλοιποι στον ... Ωρίωνα για εξαϋλωση (εκεί βρίσκονται τα ... ξεκουμπίδια)

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΌ!
      Ακριβώς αυτό είναι το σκεπτικό του μπλογκ. Είσαστε στον κατάλληλο ιστότοπο. Μάλιστα διαχειριζόμαστε το όλο θέμα, με τρόπο ακατάληπτο από κάποια ζωντόβολα που μας παρακολουθούν αλλά μάς συκοφαντούν, γιατί δεν "νογάνε" , και δεν νογάνε πολλά και ποικίλα πράγματα που γίνονται στη διεθνή σκηνή.

      Διαγραφή
    3. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Η DOLLY PARTON !
      https://bestnewshere.com/singer-dolly-parton-stopped-in-the-middle-of-a-song-go-to-hell-on-the-christmas-special/

      AΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ
      https://www.youtube.com/watch?v=MpbW4KITnh4

      ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΔΑΠΗ :
      ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.
      ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ. ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΆ.. "ΑΥΤΟΣ". ΟΤΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΌ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

      Διαγραφή
  12. Είθε να βγουν αληθινές όλες οι προβλέψεις!
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΆΦΑΝΤΟΣ,
    ΑΛΛΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΙΣΩΣ ΑΠΟΨΕ, ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://www.youtube.com/watch?v=gLV-G6XG8tU endiaferon komati info / puzzle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μπερδεμένα όλα. Δίας "Σατανάς" - Θορ και marvel comics - Αποκάλυψη των ζόμπι (βλ. ταινία Ζ με Μπραντ Πιτ στις περιοχές της Βίβλου) - Νεφελίμ/Τιτάνες σφραγισμένοι στα Τάρταρα που θα βγουν για την τελική μάχη Γωγ-Μαγώγ.
      Θύελλα στον εγκέφαλο του συγγραφέα που μιλάει για το βιβλίο του με αναφορές συνέχεια στον Ιεζεκιήλ.
      Τα ψάχνουμε χρόνια αυτά, αλλά άκρη δεν βγαίνει. Πιστεύω πάντως ότι τα χρόνια αυτά, από Ιαν.2020 έως τώρα..μοιάζουν με την αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου του νεοταξικού θηρίου. Ο Μοντανιέ μπορεί να ήταν ο Ηλίας που δολοφόνησε ο Αντίχριστος εν ψυχρώ επειδή τον εξέθεσε. (Τότε ο Ενώχ ποιος νά 'ναι..;;) Άρα σαν να πλησιάζουμε σε μία τελική αναμέτρηση Δυνάμεων του Φωτός με Δυνάμεις του Σκότους. Τα συζητώ και με τον Μεσσήνιο. Είναι παζλ δύσκολο, αλλά νιώθουμε να είμαστε πολύ κοντά στον εντοπισμό της πιθανότερης εξέλιξης των πραγμάτων (Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!) . Εσωτερικότερη γνώση ΔΕΝ έχουμε (πες τη και μασονική πληροφοριακή ροή), αλλά σάμπως και οι κάτω του 32ου βαθμού γνωρίζουν τα σχέδια των δύο ανωτέρων βαθμών..; Θρίχες περμανάντ, ούτε αυτοί γνωρίζουν την τύφλα τους.
      Ημών των Ελλήνων υπάρχει Γνώση, κρυμμένη στον Ιχώρα μας (ας το πω έτσι, να είναι πιο παραστατικό), αλλά επειδή είναι και όπλο ταυτόχρονα, θα έρθει στην επιφάνεια την κατάλληλη στιγμή (ώστε να μην κλαπεί απ' τους Κρόνιους), για να κόψει κώλους.
      Και άντε.. γιατί βαρέθηκα να περιμένω και να με καρπαζώνουν οι καμπαλο-κατσαρίδες, ενώ ήδη έχω προχωρήσει πολύ ηλικιακά. Θέλω ΤΩΡΑ μιά σπάθα να την ανεβοκατεβάζω σε κεφάλια, για να συμβάλλω στον καθαρισμό της Γαίας από τη μόλυνση.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ κυριως στο να αριθμο 7(0) σαν ενοποιητικο στοιχειο .Οι περισσοτεροι θεωρουν αυτο το ειδος mash up ..αρλουμπες γιατι ειναι ευκολο να λες 10 μαλακιες και μια αληθεια για να φαινεται ενδιαφερον .ας δουμε εμπρακτως ομως ....

      ομως ειμαι της αποψης οτι ολα ειναι τα ιδια σε κυκλους με αλλα ονοματα (ηχητικα αλλαγμενα αλλα δονητικα τα ιδια ) και φτιαγμενη ιστορια οπως βολευει για να μην μαθει το γενος ποτε τις θεικες ριζες του (τουλαχιστον καποιων) ...ομως οπως και να ερευνησεις τα ονοματα αλλα και καποιες αναφορες ειναι ταιριαστες ...και εαν ψαξεις με σκοπο να δεις τις τρικλοποδιες τις φτιαγμενης ιστοριας τοτε στιν ουσια θα βαλεις ολα τα αλλα σε σειρα ..
      δομικα ειναι τα ιδια ...και καθε Ηρωας ( καλος η κακος ) εχει τιν θεση του εντροπικα σε μια εικονα που ειναι σαν χαρτης για την ιστορια του ανθρωπου .
      οι ανθρωποι σκεφτονται με ορους ( καλο κακο , πανω κατω , μεσα εξω )οχι επειδη ειναι μονο το δυικο πεδιο αλλα και γιατι το conditioning μαθαινει ΜΟΝΟ γραμμικη επεξεργασια κα σκεψη αλλα οχι οσο αφορα την εσωτεριστικη μεταφυσικη αλλα και την θεοσοφια (τελετουργικα η οχι ) .
      Η ενωχιανι μαγεια και Η καμπαλιστικη μαγεια ειναι αντιπροσωπευτικα σαν ειδος και ο πρακτικος εσωτερισμος /θεοσοφισμος /νιχιλισμος του αλιστερ , γουρτζιεφ /Μπλαβατσκυ .ειναι ολα το ιδιο κατα ενα περιεργο και φρενοβλαβη πρακτικο τροπο . οι τεχνικες τους προυπηρχαν γραμμενες απο προηγουμενο φυλο αθρωπων(ετσι μπορεσαν κα ιμαζεψαν πληροφοριες για να κατασκευασουν τον τελειοδασκαλο JIDDU K αλλα δεν τους εκατσε καλα και η αληθεια που γνωρισαν τους καταποντισε μεσω του κατασκευασματοσ τους..αλλα ουτε αυτος ηταν αρκετος για να δει ολη την αληθεια . .(αλλωστε υπιρχαν 6 κατακλυσμοι και δεν ξερω γιατι εξι.)
      Δεν θελω να αναπτυχθω πανω στα συστηματα αυτα μιας και εχουν στη ουσια ενα νιχιλιστικο ( καταβαθος) χαρακτηρα και μαλλον θα μπερδευτουμε με την πιστη και το δογμα ....αλλα μπορω ναπω οτι υπαρχουν πολλα συστηματα τις ιδιας ιστοριας με αλλα ονοματα αλλα και πανομοιοτυπη ιστορια .Οφειλω να πω οτι το παντρεμα του χριστιανικου ορθοδοξου μυστικισμου και του ελληνικου ορθολογισμου ειναι το σπουδαιοτερο συστημα ( κατ εμενα ) .Ειναι η καταβολη αλλα και το πρελουδιο τις εξυψωσις του ανθρωπινου πνευματος και σαν δυναμικη αλλα και σαν επιλογη .( πριν αρχισουν μερικοι να λενε τα δικα τους .( σεβομαι αλλες αποσψεις αλλα δυστυχως δεν ειμαι τοσο δημοκρατης ...)προσωπικα στο μειγμα θα εβαζα και λιγο την χαοτικη ιδεολογια(chaos magick / psionics ) και λιγο απο την ανατρεπτικη δοξολογια της Καλιστι /Ερις ( discordians) λογω τις εποχης που ζουμε η οποια χρειαζεται ενα αλλο ειδος πρακτικης προσεγγισης στην φαιδροτητα των αντιπερα πιεσεων .Ειναι απλα αστειοι ολοι αυτοι που παρακαλανε για ενα μετεωριτη , πυρηνικα ( ενα falseflag blue beam nuclear hit μπορει να γενει) κατακλυσμο και ολα αυτα .......και εαν ολα ειναι μοριβο σε μοτιβο στην ιστροια τοτε ειναι αναποφευκτο οτι με ακριβεια χιλιοστου θα ξαναγινουν .Ολα δειχνουν στην δικη μας χρονογραμμη . Ενδιαφεροντες καιροι αλλα επικυνδινοι ....οταν ο θανατος δεν ειναι το χειροτερο που μπορει να σου συμβει .Ο θανατος απλα διακοπτει την διαδικασια επιλογης και τιποτα αλλο σε αυτο το πεδιο..αλλα αυτο ειναι παλι αλλο θεμα ,,
      Οπως και να εχει δεν θα σε κουρασω αλλο ...με αυτα ..Συγνωμη εαν ανοιξα θεμα σε λαθος αρθρο .
      καλημερα φιλτατε

      Διαγραφή
    3. ενας τετοιος αχταρμας (οπως το βιντεακι ) ηταν και αυτο το κειμενο ....και ευχαριστω που μου δινεται η δυνατοτητα να λεω την αποψη μου στο μπλογκ σου φιλτατε κωστα.

      Διαγραφή
    4. Φίλε Pananas,

      μην ξαναπείς τη φράση "ανοιξα θεμα σε λαθος αρθρο" και άλλα που λες κατά καιρούς. Όταν σού είχα απευθύνει ευχές, σε ευχαρίστησα ξεκάθαρα και για τις όποιες σοφές παρεμβάσεις σου.
      Σωστά ανέφερες και τον αριθμό 70 στο βίντεο (70 βασιλείς, 70 γένη κ.ά.). Μόνο που έως τώρα.. θυμόμουν αυτός ο αριθμός να είναι το 72..!

      Διαγραφή
    5. ευχαριστω
      οφειλουμε να κοιταξουμε και τις αρχικες βιβλους ( blue bible/king james [τελικη μορφη κοψε ραψε], γουτεμβεργιου 42 στιχων η' βιβλος του μαζαρεν / την βιβλο του παρισιου''γαλικη βιβλο '' με ολα τα κοψοραψιματα της για να φτασουμε στν βιβλο του πα παπα κλημη Η' του 16ου αιωνα ) για να εξακριβωσουμε .Αλλα οφειλουμε να γνωριζουμε οτι η βιβλος εχει ξαναγραφτει αρκετες φορες και εχει κοπει -ραφτει αλλες τοσες //αναλογα με το τι συμφερε ..και σχεδον ολες τις επαναγραφες τις ανελαβαν φραγκισκανοι μεχρι τα τελη του 17ου αιωνα .

      Διαγραφή
    6. Η πρώτη πλήρης Αγία Γραφή στα Ισπανικά ήταν η Βίβλος Alfonsina (1280), αλλά δεν ήταν μετάφραση από τις πρωτότυπες γλώσσες, αλλά από τα Λατινικά. Στη συνέχεια έγιναν μεταφράσεις από την Εβραϊκή Παλαιά Διαθήκη στα Ισπανικά και από την Ελληνική Καινή Διαθήκη στα Ισπανικά.

      7 βιβλία που αφαίρεσαν από τη Βίβλο;
      Δευτεροκανονικό στην Καθολική Εκκλησία και την Ορθόδοξη Εκκλησία:

      Το Βιβλίο του Τομπιά ή Τόμπιτ.
      Το βιβλίο της Τζούντιθ.
      Το Βιβλίο της Σοφίας.
      Το Βιβλίο του Εκκλησιαστικού, Sirácida ή Sirácides.
      Το Βιβλίο του Βαρούχ που περιλαμβάνει την Επιστολή του Ιερεμία (Βαρούχ 6)
      Βιβλίο Ι των Μακκαβαίων.
      Βιβλίο ΙΙ των Μακκαβαίων.

      Η Βίβλος Thompson παραμένει χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο ολοκληρωμένες Βίβλους μελέτης και αναφοράς που έχουν βρεθεί. Είναι πρακτικά βιβλική βιβλιοθήκη αναφοράς χάρη σε περισσότερα από 7,000 ονόματα, μέρη και θέματα και περισσότερες από 100,000 αναφορές.

      Ποιος επιλέγει τα βιβλία της Βίβλου;
      Το Συμβούλιο του Ιπποπόταμου ήταν ένα συμβούλιο της συνεδρίασης της Καθολικής Εκκλησίας το 393, στο οποίο αποφάσισε τον κανονισμό ή τον επίσημο κατάλογο των βιβλίων που αποτελούν τη Βίβλο (Παλαιά και Καινή Διαθήκη), σύμφωνα με τον κατάλογο που είχε προταθεί στη Σύνοδο της Λαοδίκειας (363) και από τον Πάπα Δαμάσο Α 'το 382.
      Η μετάφραση είναι πιο ακριβής και πιστή στο πρωτότυπο έγγραφο, γεγονός που μερικές φορές δυσκολεύει την ανάγνωση. Οι Βίβλοι αυτού του στυλ που έχουν καταξιωθεί περισσότερο από το κοινό είναι η Αναθεωρημένη Έκδοση του Βασιλιά Τζέιμς (KJV) και η Αμερικανική Βίβλος (BLA).
      Η παλαιότερη Εβραϊκή Βίβλος στον κόσμο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, μετά από μυστική επιχείρηση κατά την οποία Εβραίοι από τη Συρία την έφεραν σελίδα προς σελίδα σε αυτή τη χώρα, ανέφερε χθες η εφημερίδα Τελ Αβίβ Iediot Ajronot.
      ''πληροφοριες σχετικες απο το ιντερνετ '' παρατηρουμε οτι λειπουν και αλλα βιβλια τα οποια δεν αναφερονται καν στις ιστορικες πηγες .Οχι γιατι ειναι αμφισβητησιμη η υπαρξη τους αλλα γιατι τετοιες εντολες εχουν δοθει .

      Διαγραφή
  15. Καλές και αισιόδοξες οι προβλέψεις του Αργονάυτου αλλά δείτε και το παρακάτω
    https://www.bitchute.com/video/SLNuCX7KafVd/
    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

      ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????????

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  16. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !

    Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Π%ΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΝΤΟΣ...
      ΟΙ 25 ΠΟΝΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ.. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ...

      Διαγραφή
  18. Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (271222)

    https://www.youtube.com/watch?v=AIikm1ErDS4

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα πολλά λόγια είναι MΠAΡΜΠOYTΣAΛA …
    Έρχονται τα στρατόπεδα συγκέντρωσης,
    αλλά θα είναι ψηφιακά, vid
    ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

    https://rumble.com/v21a110-123079860.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διάλυση της Υγείας: Ο Μητσοτάκης διατάζει ο Πλεύρης με την Γκάγκα εκτελεί… Δεν γνωρίζουν ούτε οι τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ποιος είναι ο σκοπός τους!!!

    https://karditsastakra.com/2022/12/25/%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%ac/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακουστε....
    Οχι εμας....
    Αλλα αυτους που κατι ξερουν...
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/12/o-o-o-o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό η περίοδος 2020-2025, θα ονομαστεί στο εγγύς μέλλον "5ετία ευθανασίας"

      Διαγραφή
  22. Τέλος πανδημίας: Το Ισραήλ θα υποβαθμίσει την κατάσταση του COVID σε γρίπη

    https://vinnews.com/2022/12/28/pandemics-end-israel-to-downgrade-covid-to-flu-status/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή