«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Τα χαμένα μωρά της Ευρώπης - εννέα μήνες μετά τον μαζικό εμβ0λιασμό, γεννιούνται 110.000 λιγότερα μωρά.

   της Mary Beth Pfeiffer

 

 Στις ΗΠΑ, τα δεδομένα γεννήσεων είναι σπάνια και λίγα αναφέρουν την γονιμότητα...

Στην Ελβετία, οι γεννήσεις μειώθηκαν απότομα μετά τις εκστρατείες εμβολιασμού κατά της Covid. Τα μηνιαία ποσοστά εμβολιασμού εμφανίζονται στην κορυφή, οι γεννήσεις στο κάτω μέρος. Η κόκκινη γραμμή στο κέντρο επισημαίνεται στα γερμανικά, "9 Monate" ή 9 μήνες, που δείχνει το διάστημα μεταξύ των τάσεων. Ένα σχεδόν πανομοιότυπο μοτίβο σε άλλες χώρες απεικονίζεται παρακάτω. (Πηγή: Αγωγή κατά της Swissmedic, 14 Νοεμβρίου 2022.)

 

Αυξάνονται τα στοιχεία στην Ευρώπη ότι πολύ λιγότερα μωρά γεννιούνται ως απόρροια -και περιστασιακά σχετίζονται με- την κυκλοφορία του εμβολιασμού κατά της Covid-19. Αυτό το ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο ανησυχεί τους γιατρούς, τους αναλυτές δεδομένων και άλλους που λένε ότι μια μνημειώδης αλλαγή αγνοείται.

Από τον Ιανουάριο του 2022, ο αριθμός των ζώντων γεννήσεων μειώθηκε όσο ποτέ άλλοτε στην Ελβετία και στο καντόνι της Βέρνης”, αναφέρεται σε επείγουσα έκθεση των νομοθετών του καντονιού. Μια ξεχωριστή ελβετική ερευνητική μελέτη, εν τω μεταξύ, ανέφερε μείωση 10% στις γεννήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2022 σε σύγκριση με τον μέσο όρο της προηγούμενης τριετίας. Χρησιμοποιώντας στατιστικά μοντέλα, βρήκε “μια εντυπωσιακή χρονική συσχέτιση μεταξύ της κορύφωσης του πρώτου εμβολιασμού και της μείωσης των γεννήσεων στην Ελβετία”.

Ενώ το περίφημο ουδέτερο έθνος των Άλπεων έχει αναδειχθεί στο σημείο μηδέν σε μια μάχη κατά της σχετιζόμενης με τα εμβόλια υπογονιμότητας, αρκετές άλλες αναφορές υποδηλώνουν ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα σε όλη την ήπειρο, που θα πρέπει να είναι παγκόσμια είδηση. Επειδή αυτές οι βασικές αναδυόμενες αναφορές δεν είναι στα αγγλικά, είναι σχεδόν άγνωστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στη μεγαλύτερη ίσως μελέτη για αυτήν την ανησυχητική τάση, τρεις αναλυτές με έδρα τη Γερμανία μελέτησαν δεδομένα από δεκαεννέα χώρες της Ευρώπης. Βρήκαν μείωση 7% στις γεννήσεις, που μεταφράζεται σε 110.059 λιγότερες γεννήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2022, σε σχέση με τον μέσο όρο παρόμοιων περιόδων από το 2019 έως το 2021 (τα δεδομένα δεν αναλύθηκαν για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία ή την Ελλάδα).

Οι λέξεις που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν αυτές τις τάσεις βοηθούν στην αποτύπωση της βαρύτητας: πρωτοφανής, τεράστια, αξιοσημείωτη.

Αυτό το αναδυόμενο κύμα ευρωπαϊκής έρευνας —το μεγαλύτερο μέρος της τους τελευταίους τέσσερις μήνες— γίνεται εκτός κανονικών καναλιών και από ανεξάρτητους ερευνητές: έναν γιατρό, έναν καθηγητή πανεπιστημίου και έναν νομοθέτη εδώ, έναν εκπαιδευτικό γυμνασίου, έναν φαρμακοποιό και έναν στατιστικολόγο εκεί. Ως εκ τούτου, ένα δίκτυο ανθρώπων, που είναι γνώστες των στατιστικών, μπαίνει σε ένα κενό που αφήνουν οι κυβερνητικές και ρυθμιστικές υπηρεσίες, που απορρίπτουν την πιθανότητα βλάβης από το εμβόλιο σε όλες, εκτός από μερικές, διακριτικές, περιπτώσεις.

Γραμμένη στα γερμανικά και μεταφρασμένη και στα γαλλικά, η ευρωπαϊκή μελέτη ανέφερε πτώση των γεννήσεων άνω του 10% σε πέντε χώρες. Σε άλλες δέκα, οι γεννήσεις μειώθηκαν από 4% έως 9,4%. Η μεγαλύτερη πτώση, 18,8%, σημειώθηκε στη Ρουμανία.

Αυτό το πολύ ανησυχητικό σήμα δεν μπορεί να εξηγηθεί από τις μολύνσεις από την Covid-19”, κατέληξε η έκθεση της 25ης Αυγούστου 2022, η οποία, όπως και στις ελβετικές εκθέσεις, είδε παραλληλισμούς μεταξύ τεράστιων εκστρατειών εμβολιασμού και, εννέα μήνες αργότερα, την έναρξη αυτού που αποκαλούσε η μια μελέτη ένα “κενό μωρών”.

Η συσχέτιση με την εκστρατεία εμβολιασμού και την κατάσταση εκείνη την εποχή, υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός είχε φυσιολογικές επιδράσεις στη γονιμότητα των γυναικών ή των ανδρών”, ανέφερε η έκθεση για την Ευρώπη, υποδεικνύοντας ενδείξεις για ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως και μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων μετά τον εμβολιασμό.

Όμως, μέχρι στιγμής, οι ελβετικές και πανευρωπαϊκές μελέτες, μαζί με άρθρα σχετικά με την αύξηση των θνησιγενών γεννήσεων στη Γερμανία και τη μείωση των γεννήσεων στη Γερμανία και τη Σουηδία, δεν έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον για τις ρυθμιστικές δομές στην Ευρώπη.

Η Swissmedic, η οποία είναι η ελβετική έκδοση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, έχει απορρίψει οποιαδήποτε “αιτιώδη σύνδεση” μεταξύ των εμβολίων κατά της Covid και λιγότερων μωρών.

Αυτό το γράφημα δείχνει την τάση των γεννήσεων στην Ελβετία. Η μείωση των γεννήσεων το 2022 επισκιάστηκε μόνο μία φορά—κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. (Πηγή: Dr. Konstantin Beck)


Τα 6.000 λιγότερα μωρά

Στις 14 Νοεμβρίου, ένας δικηγόρος της Ζυρίχης ανακοίνωσε μήνυση κατά τριών αξιωματούχων της Swissmedic και πέντε της Insel Group, η οποία διαχειρίζεται ένα μεγάλο νοσοκομειακό κέντρο στη Βέρνη. Η καταγγελία 300 σελίδων ισχυρίζεται ότι η Swissmedic παραβίασε τον ποινικό κώδικα του έθνους, εγκρίνοντας κακώς ελεγμένα, αναποτελεσματικά εμβόλια και στη συνέχεια αγνοώντας χιλιάδες ελβετικές περιπτώσεις σχετικής αναπηρίας και θανάτου. Η Insel Group είναι μέλος, αναφέρει, του “κύκλου των παραβατών”.

Μεταξύ πολλών υποτιθέμενων τραυματισμών που αναφέρονται στην καταγγελία, συμπεριλαμβανομένης της αναπηρίας και των θανάτων, ήταν το εξής: “Κατάρρευση στα ποσοστά γεννήσεων: πάνω από 6.000 λιγότερα μωρά το 2022”.

Ο Δρ. Konstantin Beck, ασφαλιστικός οικονομολόγος και στατιστικολόγος στο Πανεπιστήμιο της Λουκέρνης, συνέγραψε την κορυφαία ελβετική έκθεση που διαπίστωσε “ιστορική” μείωση των γεννήσεων. Η τελευταία συγκρίσιμη μείωση των γεννήσεων, 13%, μου είπε πως ήταν κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης του Ελβετικού Στρατού το 1914 στην αρχή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε μια κλήση Zoom, ο Beck και ο συν-συγγραφέας του, ο γιατρός μολυσματικών ασθενειών Pietro Vernazza, συζήτησαν την “ιστορικά άνευ προηγουμένου πτώση των ποσοστών γεννήσεων” που διαπίστωσαν. Μαζί με ερευνητές σαν αυτούς, αναλύουν δεδομένα καθώς γίνονται διαθέσιμα και ενημερώνουν τα ευρήματά τους. Έχουν πλήρη επίγνωση της ανάγκης να μοιραστούν γρήγορα αυτές τις τάσεις σε έναν κόσμο στον οποίο οι ενήλικες σε αναπαραγωγική ηλικία εξακολουθούν να πιέζονται να εμβολιαστούν.

Προς το παρόν, μου είπε ο Vernazza, “δεν είναι πεπεισμένος” ότι τα εμβόλια πράγματι μειώνουν τις γεννήσεις. Αλλά είναι επίσης ύποπτος για τις πρώτες επίσημες διαβεβαιώσεις, για παράδειγμα, ότι τα σωματίδια του εμβολίου δεν κινήθηκαν σε όλο το σώμα. Τα στοιχεία έδειξαν έκτοτε ότι συσσωρεύονται στα αναπαραγωγικά όργανα.

Με αυτήν την κατάσταση, ως γιατρός που θέλει να αποφασίσει ή να βοηθήσει να αποφασίσει κάποιος αν θα πάρει αναμνηστική δόση ή εμβόλιο”, είπε στην κλήση μας, “έχω όλο και λιγότερο εμπιστοσύνη ότι αυτό το εμβόλιο δεν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα γονιμότητας”.

 

Προειδοποίηση πιθανών γονέων; Με τίποτα…

Η έκθεση τριάντα εννέα σελίδων των Beck και Vernazza, με ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου 2022, καλεί την Swissmedic να προειδοποιήσει τους πιθανούς γονείς για πιθανούς κινδύνους γονιμότητας από το εμβόλιο. Πέρα από την τεκμηριωμένη μείωση των γεννήσεων μετά τον εμβολιασμό, υποστηρίζουν ότι μια διαταραχή γονιμότητας που προκαλείται από τον εμβολιασμό είναι “εύλογη” με βάση τα δημοσιευμένα ευρήματα.

Πειραματικά φαρμακοκινητικά δεδομένα σε ζώα από την Pfizer, δείχνουν μια συνεχή αύξηση του επιπέδου των σωματιδίων λιπιδίων με mRNA στους ιστούς στις ωοθήκες και τους όρχεις των πειραματόζωων, έως και 48 ώρες μετά την ένεση”, έγραψαν. “Λείπουν δεδομένα για το πόσο διαρκούν οι συγκεντρώσεις”, σημειώνουν επίσης.

Περαιτέρω, και επίσης βασικό για τη γονιμότητα, επεσήμαναν μια μελέτη δωρητών σπέρματος που βρήκε μείωση 22% στον αριθμό των κινητικών σπερματοζωαρίων τρεις έως τέσσερις μήνες μετά τον εμβολιασμό. Η πτώση ήταν ακόμα 19% μετά από πέντε μήνες.

Οι ερευνητές αναγνωρίζουν ότι αυτές οι λίγες και ελλιπείς μελέτες “δεν επαρκούν για να τεκμηριώσουν έναν μηχανισμό για την εμφάνιση αυτής της πτώσης των γεννήσεων”.

Αρκούν, ωστόσο, για να προτείνουν ότι ο εμβολιασμός των ατόμων που θέλουν παιδιά πρέπει να επανεξεταστεί. Δεδομένου του χαμηλού κινδύνου από την COVID-19 σε αυτόν τον πληθυσμό, της φυσικής ανοσίας που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι και της “άγνωστης έκτασης των διαταραχών γονιμότητας, θα υποστηρίζαμε μια άμεση σύσταση στον πληθυσμό: τα άτομα που εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν την πιθανότητα μιας διαταραχής γονιμότητας… και να αποφύγουν τον περαιτέρω εμβολιασμό έως ότου διευκρινιστεί αυτή η ανοιχτή αιτιολογική σχέση”.

Η Swissmedic διαφώνησε. Οκτώ ημέρες μετά τη δημοσίευση της ελβετικής αναφοράς γεννήσεων, η υπηρεσία απέρριψε κατηγορηματικά τα συμπεράσματά της σε μια επιστολή προς τους Beck και Vernazza.

Μετά από προσεκτική εξέταση της έκθεσης, η Swissmedic καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα δεδομένα που παρουσιάζονται και η ανάλυση δεν μπορούν να αποδείξουν στατιστικά μια αιτιολογική σύνδεση”, αναφέρει.

Σε χώρα μετά τη χώρα, το εννιάμηνο διάστημα μετά τις εκστρατείες εμβολιασμού κατά της Covid (εμφανίζεται κάθε μήνα στην κορυφή) ακολουθείται από μείωση των γεννήσεων (στο κάτω μέρος). Το διάστημα απεικονίζεται από την κόκκινη γραμμή μεταξύ του επάνω και του κάτω γραφήματος. Τα τσαρτ, στα γαλλικά, δείχνουν δεξιόστροφα από πάνω αριστερά, τη Φινλανδία, τη Δανία, την Ολλανδία και τη Γερμανία. (Πηγή: “Μείωση του ποσοστού γεννήσεων στην Ευρώπη”, Αύγουστος 2022.)

 

                           Εννέα μήνες μετά
 
Όπως και στην Ελβετία, η μελέτη για την Ευρώπη, με τίτλο “Μείωση του ποσοστού γεννήσεων στην Ευρώπη”, συνέδεσε τη μείωση του αριθμού των γεννήσεων με τη διάθεση εμβολίων. Η επίδραση των εμβολιασμών κατά της Covid 19 είναι εμφανής εν όψει της συνολικής μείωσης των ποσοστών γεννήσεων 9 μήνες μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού στην ηλικιακή ομάδα 18-49, ανέφερε η έκθεση. Αυτό είναι εμφανές σχεδόν σε όλες τις χώρες”.

Ο Raimund Hagemann, ένας συνταξιούχος δάσκαλος χημείας στη Γερμανία, συνεργάστηκε με δύο ομοϊδεάτες ερευνητές για τη συγκέντρωση της έκθεσης, η οποία αποτελεί μέρος των αποδεικτικών στοιχείων στην ελβετική μήνυση. Η μελέτη περιλαμβάνει ογδόντα εννέα σελίδες στατιστικών συλλογών, που απεικονίζονται σε διαγράμματα και σχολιάζονται με επιστημονικές αναφορές.

Η ομάδα του Hagemann ανέφερε ότι η ανάλυσή της απέδωσε μια πραγματική στατιστική εγγύηση ακρίβειας με τη μορφή p-value 0,005 ή μικρότερη. Με άλλα λόγια, υπήρχαν λιγότερες από 1 στις 200 πιθανότητες ότι η σχέση μεταξύ των αυξανόμενων επιπέδων εμβολιασμού και της μείωσης των γεννήσεων να ήταν εσφαλμένη. Αυτό ισχύει για την ανάλυση για την Ευρώπη συνολικά και, μεμονωμένα, για τις χώρες της Φινλανδίας, της Ελβετίας, των Κάτω Χωρών, της Λετονίας, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Λιθουανίας.

Ο Χάγκεμαν μου είπε ότι έλαβε δεδομένα γεννήσεων από το σύστημα στατιστικής αναφοράς κάθε χώρας, το οποίο ήταν διαθέσιμο το 2022 για όλα τα έθνη εκτός από λίγα. Αντίθετα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, τέτοια δεδομένα είναι ανεξήγητα δύσκολο να βρεθούν, ακόμη και καθώς ανέκδοτες αναφορές αναφέρουν προβλήματα στην εγκυμοσύνη (για τα οποία θα γράψω στο επόμενο άρθρο μου). Τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων δημοσιεύουν δεδομένα γεννήσεων μόνο μέχρι το 2020, όπως και η πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ρώτησα το γραφείο Τύπου των CDC μέσω email εάν υπήρχε κάτι πιο πρόσφατο και δεν έλαβα καμία απάντηση.

Ο Χάγκεμαν συμμερίζεται την απογοήτευση που αντιμετωπίζει με κυβερνήσεις που δεν ενδιαφέρονται να επικρίνουν τα προγράμματα εμβολιασμού, που αδιάκοπα διαλαλούν ως ασφαλή, αποτελεσματικά και ακόμη, αξιόλογα. Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να γίνει αν έπαιρναν αυτά τα σήματα στα σοβαρά…

Εάν γίνονταν σοβαρές προσπάθειες για να διευκρινιστεί η κατάσταση”, αναφέρει η έκθεσή του, “η στενή συνεργασία μεταξύ κλινικών και ειδικών γιατρών θα μπορούσε να παράσχει πολύτιμες πληροφορίες για την απαραίτητη και επείγουσα επαναξιολόγηση της αξιολόγησης κινδύνου-οφέλους”. Αυτό, ωστόσο, “προφανώς δεν είναι επιθυμητό υπό τη μεγάλη επιρροή της πολιτικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας”.

Πράγματι, η απόρριψη της Swissmedic οποιασδήποτε σχέσης μεταξύ της κατακόρυφης πτώσης των γεννήσεων και των εμβολίων ήταν, κατά τη δική της παραδοχή, στενά συνδεδεμένη με το κίνημα των εμβολίων διεθνώς, όχι με αυτό που συμβαίνει στην αυλή της:

“Τα ευρήματα από τη διεθνή συνεργασία της Swissmedic με άλλες αρχές έδειξαν ότι σε καμία από τις χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα δεν παρατηρήθηκε ή αξιολογήθηκε σήμα σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 και τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων”.


Παρά την κατακόρυφη πτώση των γεννήσεων, το Γραφείο Δημόσιας Υγείας της Ελβετίας εξακολουθεί να ενθαρρύνει τα εμβόλια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. (FOPH)

 

Τα πρώτα προβληματικά σημάδια

Οι δίδυμες μελέτες από τη Γερμανία, για τις οποίες έχω γράψει στο παρελθόν, παρείχαν έγκαιρη προειδοποίηση για τα προβλήματα που παρατηρούνται στα μαιευτήρια σε όλη την Ευρώπη. Τα ευρήματά τους ευθυγραμμίζονται με τις πιο πρόσφατες μελέτες.

Η πρώτη, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 18 Αυγούστου, είδε μια σχέση μεταξύ των εκστρατειών εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και μιας άλλης δυσοίωνη τάσης —των αυξανόμενων αριθμών ανεξήγητων θανάτων χωρίς Covid. Παρόμοια με αυτά που βρήκαν άλλοι ερευνητές έκτοτε, η μελέτη είδε μια ισχυρή σύνδεση με τα εμβόλια mRNA - τέσσερα κύματα θανάτων συσχετίστηκαν με “την ισχυρή αύξηση του αριθμού των εμβολιασμών”.

Εξίσου ανησυχητική, η μελέτη, που διεξήχθη από έναν αναλογιστή-μαθηματικό και έναν ψυχολόγο, βρήκε μια “ξαφνική και διαρκή” αύξηση στα θνησιγενή μωρά. “Το έτος 2021, αρχής γενομένης από τον Απρίλιο, παρατηρείται μια εντυπωσιακή υπερβάλλουσα θνησιμότητα [θνησιγένειας]”, έγραψαν.

Μια δεύτερη μελέτη, που κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου από το (Γερμανικό) Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Έρευνας Πληθυσμού και το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, με τίτλο “Η γονιμότητα μειώνεται κοντά στο τέλος της πανδημίας COVID-19: Απόδειξη της μείωσης των γεννήσεων το 2022 στη Γερμανία και τη Σουηδία”, ανέφερε μειώσεις γεννήσεων στη Γερμανία και τη Σουηδία κατά 14% και 10% αντίστοιχα στις αρχές του 2022. Η μελέτη βρήκε μια “ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της έναρξης των προγραμμάτων εμβολιασμού και της μείωσης της γονιμότητας εννέα μήνες μετά από αυτήν την έναρξη”.

Είναι σημαντικό ότι η μελέτη δεν βρήκε στατιστική συσχέτιση με τρεις άλλους πιθανούς παράγοντες: τις λοιμώξεις από την Covid, τους θανάτους από την Covid και την ανεργία.

Παρά αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, το Ελβετικό Γραφείο Δημόσιας Υγείας εξακολουθεί να ενθαρρύνει τις γυναίκες —σε διαφημίσεις στα γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά— να εμβολιαστούν. Σε μια φωτογραφία τριών γυναικείων χεριών με κορδόνια σε σχήμα καρδιάς, οι διαφημίσεις έγραφαν: “ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΟΣΗ”. Ο Μπεκ είπε ότι οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και εφημερίδες…

 

0minus.substack.com 

 

3 σχόλια:

  1. βρε μη μου στεναχωριεστε....το μητσοτακεικο γεννοβολα συνεχεια ,δεν θα μεινει η ελλαδα απο ''''ηγετες'''...ΑΡΑ εμας δεν μας αφορα η υπογεννητικοτητα....προς τι ο πανικος ;;;;;;;;;;και μην λετε τετοια, θα νευριασει το κουλο και θα μας εμβολιαζει καθε εβδομαδα......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ``ΓΝΩΣΤΕΣ'' ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣΤΟΡΑ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΝΑΒΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
    ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή