«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Το Predator και το κυβερνητικό στέλεχος με τις βίζες μεταναστών! Ο δικηγόρος κανακάρης, η σύντροφος - αστυνομικός και τα έσοδα για τον προεκλογικό αγώνα. Η ΜΚΟ στην Θεσσαλονίκη που στέλνει "πελάτες" και τα πάρε-δώσε με εφοπλιστές και "μεγάλα τζάκια" για να βγάλουν χαρτιά στους αλλοδαπούς που έχουν στην δούλεψη τους.

του Άρη Σπίνου

 

Τελικά σιγά - σιγά θα μάθουμε όλες τις συνομιλίες που κατέγραφε το Predator για ίδιαν χρήση! Ας μείνουμε σε μια από αυτές.

Ένα κυβερνητικό στέλεχος (δεν έχει σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα) που έχει άμεση επιρροή εκ της θέσεως του στο μεταναστευτικό έχει έναν γιο δικηγόρο. Αυτός είναι σύντροφος με γυναίκα αστυνομικό που είναι στην φρουρά του κυβερνητικού στελέχους. Εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Έχουν στήσει φάμπρικα με την έκδοση χαρτιών για αλλοδαπούς. Η βασική δεξαμενή που αντλούν πελάτες είναι οι ΜΚΟ με κυρίαρχη μια εξ αυτών που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Η πολυτελής  ζωή που κάνει το ζευγάρι δεν έχει προηγούμενο. Η Porsche Cayenne που οδηγεί η νεαρή υπαστυνόμος μαρτυράει σε όλους ότι το φυσάει το χρήμα. Είναι δε τόσο προκλητική με την συμπεριφορά της που οι υπόλοιποι αστυνομικοί της φρουράς του κυβερνητικού στελέχους ψιθυρίζουν πίσω από την πλάτη της τα έργα και τις ημέρες της. 

Όπως μαθαίνω και προκύπτει από τις συνομιλίες το κυβερνητικό στέλεχος περιμένει μεγάλη οικονομική βοήθεια από αυτές τις δουλειές ενόψει των αναγκών που θα προκύψουν κατά την προεκλογική περίοδο. Τα εύκολα λεφτά όμως προκύπτουν από εξυπηρετήσεις που κάνουν σε εφοπλιστές και "μεγάλα τζάκια" που έχουν στην δούλεψη τους αλλοδαπό προσωπικό προκειμένου να τον νομιμοποιήσουν. Η ταρίφα είναι 3000 ευρώ το κεφάλι.

 

 edolio5.blogspot.com

 το είδαμε στο Οδύσσεια TV

 

 

3 σχόλια:

  1. Των Ελλήνων τα Όπλα τα Ιερά30 Νοεμβρίου, 2022 22:51

    Μία είναι η λύσις για να καθαριστεί αυτή βρωμιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-k-mpakogiannis-nomizei-oti-einai-dimarxos-sta-tirana-kai-stin-ntaka-kai-giortazei-tis-ethnikes-tous-eortes/

    ΤΊ ΜΑΛ@ΚΑΣ! Ή ΜΆΛΛΟΝ.. ΤΊ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ Π@ΥΣΤΟΠΡΑΚΤΟΡΆΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή