«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Οσμή «παραδικαστικού» πίσω από την σκανδαλώδη αναγνώριση του κέντρου «ψευδομακεδονικής» γλώσσας! Πληροφορία-φωτιά από την εφημερίδα Δημοκρατία _ +μια ενθαρρυντική είδηση


 

Η υπόθεση της αναγνώρισης του σωματείου ψευτομακεδονικής γλώσσας από το Ειρηνοδικείο Φλώρινας, περιέργως έχει περάσει στα ψιλά των ειδήσεων, αντί να έχει προκαλέσει σεισμό σε ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως την Μακεδονία.

Απορεί κανείς που χάθηκαν όλοι αυτοί οι μακεδονομάχοι των ΜΜΕ, ο Πορτοσάλτε, ο Οικονόμου και οι άλλοι «άξιοι απόγονοι» του Παύλου Μελά. Για τους πολιτικούς δεν το συζητάμε, το πιο πετυχημένο το είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στον Θάνο Πλεύρη στην ολομέλεια της Βουλής, όταν και η σκανδαλώδης αυτή υπόθεση είχε γίνει γνωστή: «Να και ο κύριος Πλεύρης, άφησε την περικεφαλαία του και της περικνημίδες του και ήρθε στο κοινοβούλιο»!

Για να επανέλθουμε στο θέμα, η αναγνώριση του συγκεκριμένου σωματείου αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, γιατί η περιγραφή των δραστηριοτήτων του συνιστά παραβίαση ακόμα και της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών! Μία ανάγνωση στην ιστοσελίδα του εν λόγω «κέντρου», καθιστά σαφές ότι ο πραγματικός λόγος της ύπαρξης του είναι η προώθηση ψευτομακεδονικής «εθνικής μειονότητας» μέσα στην αληθινή Μακεδονία..

Η πληροφορία λοιπόν που μεταφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία στο σημερινό της φύλλο, πρέπει να προκαλέσει συναγερμό: «Κατά μία πληροφορία, ο δικηγόρος του σωματείου που αναγνώρισε το ειρηνοδικείο Φλώρινας ως «μακεδονικό» με σκοπό την διάδοση της «μακεδονικής» γλώσσας, και έχει καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, είναι συγγενής με την δικαστή που εξέδωσε την απόφαση»!

Αναμένεται να δούμε εάν υπάρχουν ακόμα θεσμοί που να στέκονται όρθιοι σε αυτόν τον τόπο…

 

 newsbreak.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ας αναθαρρήσουμε – Κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Φλώρινας αίτηση τριτανακοπής της αναγνώρισης του «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας». (βίντεο) 



7 σχόλια:

  1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ σκανδαλώδη
    αναγνώριση του κέντρου «ψευδομακεδονικής» γλώσσας!

    ΤΖΕΗΜΣ ΣΩΝΤΕΡΣ - LIVEGRTV
    https://www.youtube.com/watch?v=ldWNCSUQfq
    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 18:00 ---- 22:24

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίσαμε! => 🥶🇫🇷 Στο σκοτάδι αυτή την ώρα πολλές συνοικίες της γαλλικής πρωτεύουσας.

    https://twitter.com/mdenaxa/status/1600989971837591555?cxt=HHwWhoC9hbT57bcsAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγγελική το βίντεο κατέβηκε κάποια εναλλακτή πηγή; ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΙΤΕ ΤΟ πριν το ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ.
      ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ σκανδαλώδη
      αναγνώριση του κέντρου «ψευδομακεδονικής» γλώσσας!

      https://www.noiazomai.gr/2022/07/poioi-kryvontai-piso-apo-to-kentro-dithen-makedonikis-glossas.html?m=1

      ΠΤΟΛΕΜΑΊΟ για σένα

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    2. ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΎΛΑ
      ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΗΛΑΔΗ.
      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΌΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΏΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ... 🤣

      Διαγραφή
    3. Καλοοο 😂😂

      Διαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΨΕ - ΤΖΕΗΜΣ ΣΩΝΤΕΡΣ
    LIVE
    https://www.youtube.com/watch?v=wdLwe1uOd4s

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή