«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Καλεντερίδης για ελληνικά νησιά... πιο σαφής δεν γίνεται.. (βίντεο)


Ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην τηλεόραση της “Ναυτεμπορικής”, στις 5 Δεκεμβρίου 2022 :

– Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τον Τατλισές για να δημιουργήσει τριγμούς στο αντιερντογανικό μέτωπο.
 

-Η Τουρκία διαθέτει δόγμα 2,5 πολέμων. Η Ελλάδα στον αέρα και στη θάλασσα είναι κυρίαρχη. 

 

-Μήπως εξυπηρετεί κάποιο άλλο σχέδιο το δημοσίευμα του Economist; Γιατί λέγεται, ότι θέλουν να δώσουμε δώρα στην Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο.
 

-Η Ελλάδα να παραμείνει ενωμένη.
 

-Ό,τι απειλείται δεν αποστρατιωτικοποιείται





4 σχόλια:

  1. Κατι ως θεωρια του χαους. Δεν αφησαν καποτε την Ελλαδα και την Βουλγαρια να ολοκληρωσουν τον αγωγο πετρελαιου Αλεξανδρουπολη-Μπουργκας. Και ιδου τωρα ξεκινησαν παλι συνομιλιες υπο τις ευλογιες της Αμερικης λεει το JAZEERA. Αν ισχυει η πληροφορια που μαλλον ισχυει, τοτε φαινεται οτι η Αγγλοσαξονια εχει σχεδον παρει αρνητικες αποφασεις οσον αφορα την Τουρκια και τους τυχοδιωκτισμους της. Αφου φαινεται ξεκαθαρα οτι στην ιεραρχηση των κινδυνων που κανει η υπερδυναμη προτιμα να στριμωξει αγρια την υποτιθεμενη συμμαχο Τουρκια απο το να διακοψει την ροη του Ρωσσικου πετρελαιου. Του Ρωσσικου πετρελαιου την ροη του οποιου υποτιθεται οτι θελει να μπουκοταρει με τις κυρωσεις.Φαινεται οτι προκρινει οτι ειναι πιο σημαντικο για αυτην να κοντυνει την Τουρκια. Μια τετοια αποφαση δειχνει οτι ο κυβος ερριφθη. Η Τουρκια κουναει μαντηλι στο ΝΑΤΟ αυτο βλεπω. Με οτι αυτο συνεπαγεται για την Ελλαδα.Και το πρωτο που παρατηρει καποιος ειναι οτι η γραμμη της Δυσης μεταφερεται ετσι στα συνορα της Ελλαδος. Αναγκαστικα βεβαια για τους Αμερικανους που δεν εχουν αλλη επιλογη παρα να υποστηριξουν τα νεα συνορα της κυριαρχιας τους. Εστω και αν δεν το θελουν γιατι ετσι περιοριζεται η και σταματα ο μακροχρονιος και βδελυρος εκβιασμος της Ελλαδος να αγοραζει πανακριβα τα υπερτιμημενα τους οπλικα συστηματα.Μακαρι η εντροπια και το χαος να δωσει την λυση που δεν μπορουσαν να δωσουν οι Ελληνες πολιτικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍
      Και "δεν μπορουσαν να δωσουν οι Ελληνες πολιτικοι", γιατί κάτι CIA και Σταζι, τούς κρατάνε στο χέρι με βίντεο που τούς δείχνουν στα 4 κλπ κλπ..

      Διαγραφή
  2. MΗΠΩΣ NA ΠΑΡOYME ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΩ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ???????
    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
    https://twitter.com/vassiliospappas/status/1600853883609235456?cxt=HHwWgICq3YOIsLcsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι επικίνδυνοι!!!! Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε αποστρατιωτικοποίηση των νησιών!

    https://lumi-news.gr/einai-epikindynoi-o-andreas-loverdos-zitise-apostratiotikopoiisi-ton-nision/

    Καλημέρα σε όλους 💙

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή