«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ραμζάν Καντίροφ: " Το ΝΑΤΟ είναι ο εχθρός των μουσουλμάνων "

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, κάλεσε τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο να ενωθούν σε μια κοινή προσπάθεια κατά του ΝΑΤΟ. XA XA XA XA XA


"Τα τελευταία 100 χρόνια, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη έχουν οργανώσει δεκάδες πολέμους, στρατιωτικά πραξικοπήματα και εισβολές. Εκατομμύρια πολίτες έχουν πέσει θύματα τους. Αν και τώρα αποτελούν μια ακόμη πιο τρομερή απειλή, καταστρέφοντας όλες τις ηθικές αξίες που έχουν διαμορφωθεί από τους λαούς όλων των χωρών κατά τη διάρκεια της ύπαρξης της ανθρωπότητας..... Καλούμε ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο, όλους τους λογικούς ανθρώπους, να ενώσουν τις προσπάθειές τους ενάντια στον κοινό μας εχθρό", έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βορειοατλαντική Συμμαχία απειλεί την ύπαρξη ολόκληρου του κόσμου, "αλλά η Ρωσία, σε αντίθεση με όλες τις προβλέψεις της Δύσης, έχει αμφισβητήσει αυτό το κακό και κινείται με αυτοπεποίθηση προς τη νίκη. Μην αφήνετε το ΝΑΤΟ να σας δίνει εντολές, διαφορετικά σύντομα θα καταπατήσουν την πατρίδα σας. Να είστε στην πρώτη γραμμή του μετώπου μαζί με τα αδέλφια σας".


voltairenet.org


5 σχόλια:

  1. Εγώ θα έλεγα οτι το ΝΑΤΟ είναι ο εχθρός των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, όχι μόνο των μουσουλμάνων.

    Ρε .... "φίλε", υποτίθεται οτι είσαι με τη σωστή πλευρά και πάς και κάνεις δηλώσεις που θρέφουν το διαίρει και βασίλευε ; Δηλαδή το ΝΑΤΟ είναι φίλος των Χριστιανών ; Και με τους Βουδιστές τι γίνεται ;

    Δεν βλέπεις πόσο μαεστρικά ο Πούτιν όταν αναφέρεται στους λαούς, ΔΕΝ τους ξεχωρίζει σε Ρώσους και τους υπόλοιπους ;

    Θέλω να ελπίζω οτι το είπε καθ ' υπερβολήν, για να ταρακουνήσει τους μουσουλμάνους κυρίως εναντίων της κωλοφάρας με ποινικό μητρώο (τους απέναντί μας εννοώ). Αλλιώς .... δεν έχει μάθει ακόμα !!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπε "καθ ' υπερβολήν", αλλά είναι περισσότερο στρατηγική η δεύτερη κρούση του.
      Η πρώτη ήταν στις 25 Οκτωβρίου: " Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι πόλεμος κατά του σατανισμού, και οι μουσουλμάνοι πρέπει να ενωθούν με τους χριστιανούς για να αντισταθούν στους γάμους του ιδίου φύλου και στην εξαφάνιση των λέξεων «μητέρα» και «πατέρας» "
      Εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/10/10.html
      Έχει ειδικό ρόλο ο Καντίροφ όπως σάς έχω ξαναπεί.
      Πολλοί -και αρχηγοί κρατών- έχουν ειδικό ρόλο, καλό, ο οποίος δεν έχει φανεί ακόμα. ΚΑΙ ο Σι είναι ανάμεσα σε αυτούς, αλλά υπάρχουν στην μπλογκόσφαιρα κάτι βούρλα που δεν θέλουν να το κατανοήσουν και μού κάνουν πόλεμο με αφορμή κάτι τέτοιες προσωπικότητες· πόλεμο τόσο επίμονο και καθημερινό, που αναρωτιέμαι μήπως τελικά με αυτό τον τρόπο βγάζουν μεροκάματο...

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΚAΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ..
      ΕΙΝΑΙ ΟΙ BRICS !

      Διαγραφή
    3. Πουτιν ,Σι ,Τραμπ τους τσουζουν......................

      Διαγραφή
  2. Όσοι διαβάζουν αυτό το σπουδαίο μίνι άρθρο του voltairenet δεν πρέπει να το εκλάβουν ως εναντίον των Χριστιανών , καθώς ο Ραμζάν Καντίροφ εργάζεται ως πολιτικό πρόσωπο της Ρωσίας , μιας Ορθόδοξης χώρας στην πλειοψηφία της.

    Λέει απλά ότι ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ TO ΧΡΗΜΑ TOY NATO , κάποιες ισλαμικές χώρες από την Κεντρική Ασία πρώην ΕΣΣΔ , συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν θέλουν να επωφεληθούν για τα πολύ καλά χρήματα και να βοηθήσουν το ΝΑΤΟ.

    Όταν βλέπουμε κάτι πρέπει να σκεφτόμαστε τις γραμμές από κάτω και το μυστικό νόημα.

    Δείτε κι αυτό
    https://rumble.com/v21gacl-western-media-whitewashing-extremism-in-ukraine.html

    Το Forbes δημοσίευσε ένα άρθρο που προσπαθεί να απορρίψει τις ανησυχίες για τον εξτρεμισμό στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας ως ρωσική προπαγάνδα, αλλά παραδέχεται ότι επρόκειτο για ένα πρόβλημα που η Ουκρανία έχει πλέον "διορθώσει".

    Δυστυχώς, ένα στιγμιότυπο οθόνης που περιλαμβάνεται στο άρθρο είναι από ένα βίντεο που αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο - ότι ο εξτρεμισμός στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας είναι χειρότερος από ποτέ και επωφελείται ανοιχτά από τα δυτικά όπλα και τον εξοπλισμό που κατακλύζουν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή