«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Πήγε η Κούλα στις ΗΠΑ και παραλίγο να γίνουν παγάκια. Αλλά για τους σεισμούς στην Ελλάδα φταίει ο κακός Πούτιν. Ευτυχώς, η καλύτερη άμυνα που έχουμε είναι το εμβόλιο. Και θα απολαύσουμε πάλι πρωτοχρονιάτικο πάρτυ του αδελφανηψιού για τα Πάκια..





11 σχόλια:

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ 450 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ «καμάρια» της χώρας μας είναι οι εγκληματίες προδότες που συνεργάζονται με τους παγκοσμιοποιητές της ελίτ. Κάποια ονόματα από αυτά, τα ξέραμε. Κάποια μας προκάλεσαν έκπληξη και κάποια μας άφησαν αδιάφορα και κάποια άλλα μας έκαναν να θυμηθούμε... τα αγγλικά που ξέρουμε και ν’ αναφωνήσουμε ασυναίσθητα «What the fuck?» (ας το αφήσω αμετάφραστο καλύτερα…). Στη λίστα αυτή θα βρείτε πολιτικούς από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, ιεράρχες και άλλους που συνήθως δεν μας πάει το μυαλό, όπως ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του παιδιού».

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/12/450.html
    ==========

    Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο χιόνι
    https://www.facebook.com/courtney.diggs.9/videos/2407873652717279/?t=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι πολύ παλιά ανάρτηση του Μεταξά, μόνο που.. ο κουτοπόνηρος ο skeftomasteellhnika την έβαλε χωρίς σύνδεσμο, ακριβώς όπως κατακλέβει κι εμένα.

      Διαγραφή
    2. ΧΜ.........


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    3. Το θυμήθηκα και εγω Κώστα. Μόλις είδα την ανάρτηση στον συνομωσιολόγο, λέω κάτσε να δώ την πηγή, αναμένοντας το blog του Καταχανά. Αλλά φεύ !!

      Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κερδίζουν ΜΗ αναφέροντας τον ΠΡΩΤΟ που το δημοσίευσε !!

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης: Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Ιερώνυμου σε Ισραηλινούς επιχειρηματίες

    «Ιερές» μπίζνες από ανίερους Ιεράρχες!

    Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για εκμίσθωση 99 ετών μεγάλου τμήματος της χερσονήσου του Καβουρίου σε εβραϊκά συμφέροντα, με αντίκρισμα 2,730 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

    Τι παραχωρείται

    Τα ακίνητα που παραχωρούνται στον επενδυτή προς αξιοποίηση είναι συνολικής έκτασης άνω των 17,3 χιλ. τ.μ. εντός της περίφημης έκτασης των περίπου 85 στρεμμάτων γνωστής και ως «Ορφανοτροφείο» της Εκκλησίας στη Βουλιαγμένη.

    https://www.seferou-maria.gr/%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕΡΙΚΩΣ...
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ``ΚΑΚΟΣ'' ΠΟΥΤΙΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΤΑΓΜΟΥΣ ΟΜΩΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ;
    https://www.youtube.com/watch?v=au-yhk2f794&t=7s
    ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΣ;;;
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΝΝΕΛ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕΕΕΕΕ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΝΝΕΛ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΗΣ;;;
    ΟΙ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΣΟΙ ΜΥΘΟΙ, ΤΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ, ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=tAdGBiWKj7Y&t=5s

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταστροφή εγκατάστασης HAARP στη Βραζιλία.

    https://twitter.com/drewflores2013/status/1608141071749648384?cxt=HHwWgMDUpZryodEsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωρίς σύνορα μια χώρα δεν μπορεί να υπάρξει.

    Μια άλλη λέμβος γεμάτη μελλοντικούς επιστήμονες πυραύλων, ποιητές και εργαζόμενους στο NHS καθ' οδόν προς το Ηνωμένο Βασίλειο. (Όχι γυναίκες ή παιδιά, φυσικά) Αν δεν ήξερα καλύτερα, θα συμπέρανα ότι πρόκειται για εισβολή…

    https://twitter.com/DVATW/status/1608162893094129670?cxt=HHwWjMC4_a_oq9EsAAAA
    =====
    Καθώς ο πληθυσμός του Λονδίνου αλλάζει, αλλάζει και η συμπεριφορά όσων ζουν εκεί.Τι κάνετε για να αποτρέψετε αυτήν την απαίσια συμπεριφορά;

    https://twitter.com/DVATW/status/1608008952788172801?cxt=HHwWgoCyqe_n5dAsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, η κούλα ανήκει στο είδος των γκαντεμοσαύρων. Ουδεμία έκπληξις περί κούλας, αλλά ο Δένδιας ; Πήγε, λέει, ο Δένδιας στο Άγιο Όρος και λιποθύμησε και χτύπησε στη μύτη και τα δόντια !!!

    Ξέρουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιά "οικογένεια" εκπροσωπεί αυτός και οτι σύμφωνα με τα σχέδιά τους, αυτόν θέλουν ΤΕΛΙΚΑ να είναι ο επόμενος Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

    Βέβαια όταν ο άνθρωπος (sic) κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Και όχι μόνο γελάει, αλλά στέλνει και ΣΗΜΑΔΙ. Τί, όχι ;

    https://www.olympia.gr/1523063/politiki/nikos-dendias-lipothymise-kai-chtypise-sti-myti-kai-ta-dontia/

    Έρρωσθε και Αναθαρρήστε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή