«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.. χαπάκηδες..!!!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

10 σχόλια:

  1. ΗΔΗ exei πουληθει to aiγαιο και πανε για το ιονιο οπου το χρειαζονται οι τουρκοι για βαση υποβρυχιων δικο τους με αλβανια ...καλη εβδομαδα .Αναμενουμε απο 23/12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα..οσο μπορει να ειναι με τον γκαντεμοπουστα στη φωτο....για ποια νησια,για ποιο Αιγαιο μιλατε;;;;;για ποια χαγη;;;;το μισο Αιγαιο [εχουν συμφωνησει και οι δυο πλευρες] ανηκει στην τουρκια....ο γεροδοσιλογος βρικολακας αποστατης σκατα στην ψυχη του, ειχε πει....το μεγαλυτερο κομματι του Αιγαιου θα το παρωμε εμεις,και το μικροτερο η τουρκια..μενει στη χαγη να χαραξει τη γραμμη στο χαρτη....και δειχνει το χαρτη με τη γραμμη ακριβως στη μεση....δηλ το Αιγαιο ειναι ΗΔΗ μοιρασμενο..εμεις τρωμε κουτοχορτο,γι αυτο χορευει ο ερντογαν ,ενω οι δικοι μας εδω τσουτσουνταχτιρντι...[μαλακιζονται]...... Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε την εντύπωση οτι θα προλάβει ; Για αυτό ΔΕΝ θέλει να κάνει εκλογές και κρατιέται με νύχια και με δόντια. Όλοι οι απάτριδες (κοίτα Τσίπρα και Καμμένο) προδίδουν λίγο ΠΡΙΝ αποσυρθούν για να ΜΗΝ ξαναεκλεγούν και έτσι να αποσυμπιέζεται η βαλβίδα της αγανάκτησης. Και οι κοιμησμένοι μένουν με την ικανοποίηση οτι ΔΕΝ θα τους έχουν στο σβέρκο και πήραν αυτό που τους αξίζει. Λες και η ΜΗΝ εκλογή τους ξανά σημαίνει οτι η προδοσία αίρεται !!!.

    ΔΕΝ θα προλάβουν και να έχετε εμπιστοσύνη στους Έλληνες Αξιωματικούς.

    Όσο αφορά την "εγγυήτρια" Γερμανίτσα (τρομάρα της), να δούμε ποιός θα μπεί εγγυητής όταν ένα (γιατί ένα είναι αρκετό) μακρόστενο αντικείμενο σε σχήμα πούρου, θα πέσει στο Βερολίνο !!! Και επειδή οι Ρώσοι έχουν χιούμορ, το σύμβολο πάνω στη βομβίτσα θα είναι ένα ... σφυροδρέπανο για να τους τρολλάρουν. Έτσι για να μάθουν οτι όποιος ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.

    ΑΦΟΒΙΑ Αδέλφια. Θα ζήσουμε ΠΟΛΛΑ το 2023. Όλα όμως καταλήγουν σε ένα αποτέλεσμα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ λέξη προς λέξη και επαυξάνω !!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.

      Διαγραφή
  4. Οικοδεσπότα!

    Βάλτε στο οικογενειακό κάδρο καί την κοπρόφατσα του Γερμαναρά καγκελλάριου. (Ο οποίος όντως δίνει την εντύπωση ότι καταπίνει χάπια.)

    (Τώρα τελευταία, μάλιστα, θέλει καί να επανεξοπλίσει τη γερμανίτσα καί να τα βάλει με την Αρκούδα. Δεν πάει καλά, το άτομο! Καί... τί είπαμε; "Εγγυητής"; Αυτός; Σε τί να εγγυηθεί, ο τρελλάκιας; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτόν θα τον αναλάβουν οι Ρώσοι. Κι απ' το Αιγαίο η Γερμανίτσα δεν πρόκειται να έχει τίποτα στο τέλος, μόνο τον τρίτο τον μακρύτερο ρωσικό πύραυλο.

      Διαγραφή
  5. Εμένα γιατί το PRONEWS μου θυμίζει
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ???
    ΉΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΊΣΤΑ ΤΣΕ - ΠΑ???
    ΔΕΝ ΘΥΜΆΜΑΙ.....
    ΘΑ ΤΟ ΨΆΞΩ...... ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΠΩ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάξε το Αγγελική μου. Μού έχουν πει πάντως άλλοι που το έψαξαν, ότι δεν είναι. Η στάση του πάντως ήταν σχετικά καλή στο θέμα κοροϊδοϊού και εμβολίων. Είναι το μόνο ΣΧΕΤΙΚΑ συστημικό (καραμανλικό δηλαδή), που υποστηρίζει Ρωσία. Γι αυτό κι εγώ, για όλα αυτά τα θέματα, το έχω από κοντά σε σχέση με άλλα. Παρόλο που έχει κι αυτό μπανιστιρτζίδικη τάση (ημίγυμνες), ωροσκόπια, survivor κι άλλα "καλούδια"..

      Διαγραφή

    2. 06.07.2020
      Ο Πέτσας έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ΜΜΕ για το «Μένουμε Σπίτι»

      https://www.ethnos.gr/sites/default/files/images/2020/07/lista_mme.pdf

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή