«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Βρωμά

 γράφει ο ΕργΔημΕργ



Την ξέρετε την ιστορία των ημερών.

Πολύς ο λόγος γιά το «παιδάκι» καί το «εικοσάευρο», που «δεν αξίζει τον κόπο ν’ αφαιρείται ανθρώπινη ζωή γιά δαύτο».

Μόνο που κανένας δεν μιλάει γιά βασανισμούς σε γεροντάκια καί γριούλες από συμμορίες ομοφύλων του «παιδακίου», κατά τη διάρκεια ληστειών γιά …κάποια εικοσάευρα, περισσότερα του ενός… ληστείες καί βασανισμοί, που πολλές φορές καταλήγουν καί σε θάνατο των ληστευομένων.

Με τη λογική (την ποιά;…) του κάθε μαλάκα «ανθρωπιστή», το να σκοτώσεις βρωμάκι γιά ένα εικοσάρικο, «δέ λέει»· αντιθέτως, εάν αλλοδαπός / αλλόφυλος σκοτώσει Έλληνα (καί δή, απόμαχο της ζωής) γιά …κάμποσα εικοσάρικα, «λέει» – καί δεν αξίζει να το συζητάμε, μή γίνουμε, δά, καί …ρατσιστές! Ή, το να σκοτώσει μαθητή Δημοτικού, επειδή ο αλλόφυλος έχει γλέντι καί πυροβολάει παρανόμως μέσα στον οικιστικό ιστό· ούτ’ αυτό «λέει». Δεν αξίζει να το συζητάμε, βραδερφέ.

. . . . . . . . . . .

Με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά, πολλοί ψάχνουν τα αίτια της ασυδοσίας των βρωμά, καί ανακαλύπτουν την ψηφοθηρία των μεταπολιτευτικών γκουβέρνων. Σωστό, μόνο που υφίσταται κι άλλος λόγος, ακόμη σοβαρώτερος, γιά την ασυδοσία αυτή: είναι ότι το (αλλόφυλο καί προδοτικό) κατεστημένο θέλει νά ‘χει στρατούς έτοιμους, γιά την τελική εξόντωση των Ελλήνων.

Καί δεν έχει μονάχα έναν, αλλά τρείς (φροντίζει καί γιά τις εφεδρείες του, δηλαδή) :

  • Τα βρωμά.
  • Τα λάθρο.
  • Καί τον διεθνοποιημένο, πλέον, υπόκοσμο, στον οποίο κάνουν κουμάντο κυρίως αλλοδαποί (χαλβανά, καί λοιποί).

Γιά τα παραπάνω, δεν μιλάει (σχεδόν) κανείς. Όπως δεν μιλάει κανείς (χωρίς το «σχεδόν») γιά το ποιός ξεκίνησε να κάνει τα βρωμά ισότιμα με τους Έλληνες. Κι αυτός ήταν αυτός εδώ ο ξερόλας, που ξεκίνησε να τα βαφτίζει. (Οι πωλητικοί, που τους δώσανε δικαίωμα ψήφου, ακολούθησαν λίγα χρόνια μετά.)

. . . . . . . . . . .

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι το εξαιρετικό στην έρευνα, αν καί είμαι ο πρώτος που είπα στα ίσα καί δημοσίως το ποιά σπαρτά ανθρωποειδή κατασκεύασε ο κύρ-Προμηθέας, καί με ποιόν σκοπό.

Όπως καί δεν θεωρώ πως έκανα κάτι το εξαιρετικό, επειδή είπα (πάλι πρώτος, κτλ) ότι οι ομαδικές μετακινήσεις / μετοικεσίες των βρωμά από την Ινδία προς την Ευρώπη υπαγορεύτηκαν από κάποια κρυφά ιερατεία.

Γιατί;

Διότι υποψιάζομαι / φαντάζομαι / θεωρώ ως σίγουρο πως αυτά τα ξέρουν κι άλλοι. Μόνο που δεν μιλάνε – οι μεν ανήκοντες σε σκοτεινές «αδελφότητες», διότι δεν θέλουν να μιλήσουν, οι δε λοιποί τυχόν γνώστες άγνωστο γιατί (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου).

Στους τελευταίους, δηλαδή στους γνώστες του αποκρύφου παρελθόντος της ανθρωπότητας, εντάσσω υποθετικώς (με σοβαρή, όμως, πιθανότητα) καί πρόσωπα (άγνωστα σε μένα) μέσα από την Εκκλησία μας. Αλλά, ακόμη κι αν τέτοια πρόσωπα δεν υπάρχουν, ή υπάρχουν, αλλά δεν μιλάνε… ο ξερόλας μας δέεεεεν είδε από μόνος του πως, αυτά που έκανε, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα; (Είδατε εσείς ποτέ βρωμά παπά, διάκο, ή καλόγερο; όχι, κι ούτε πρόκειται.)

Κι αν το είδε, γιατί δεν σταμάτησε τις ανοησίες; Είναι ωραίο να τους βλέπεις να ευτελίζουν τα μυστήρια, πχ βαφτίζοντας τα παιδιά τους πεντέξη φορές; (Απλά γιά να πάρουν χρυσά σταυρουδάκια καί δώρα από αφελείς, που γίνονται νονοί από «τάμα».) «Κάποιος» είχε πεί πρό δύο χιλιετιών να μή ρίχνουμε «τα άγια τοίς κυσί»· αλλά, βέβαια, τί να ξέρει εκείνος ο Χριστός μπροστά σε ξερόλες παπάδες; Έ; (Κατά τά λοιπά, αίρεση είναι ο ξερολισμός -δηλαδή, το αλάθητον- του πάπα, καί μόνον αυτός!)

. . . . . . . . . . .

Λοιπόν, είναι ξεκάθαρο: ό,τι υφιστάμεθα ως λαός, οφείλεται πρώτα στο κεφάλι μας το ξερό. Στον τελείως ηλίθιο καί άχρηστο οίκτο, που δείχνουμε σ’ όποιον είδε φώς στην Ελλάδα καί μπήκε. Οι όποιοι ανθέλληνες ξένοι κι αλλόφυλοι έρχονται μετά από μας, τα ξυπνοπούλια· κι αφού βρήκαν πρόθυμα κορόϊδα, γιατί να μην κάνουν τη δουλειά τους;

Κάθε φορά, στην κυριολεξία τρέφουμε φίδια στον κόρφο μας, καί μυαλό δεν βάζουμε.

Από πού ν’ αρχίσεις, καί πού να τελειώσεις; Από τους Βουλγάρους, που -αιώνες πρίν- τους λυπηθήκαμε, επειδή τους κυνηγούσαν άλλες φυλές στην πατρίδα τους (στον Βόλγα), τους δώσαμε καταφύγιο καί κατσικώθηκαν εδώ… καί (όταν χόρτασε η ψείρα καί βγήκε στον γιακά) μας είπαν το «ευχαριστώ» το 1904-1908, το 1914-1920, καί το 1941-1944; Από τα χαλβανά, που ήρθαν εδώ ξεβράκωτα το 1989-90, καί σήμερα μας τη λέει μέχρι κι ο πρεζάκιας ο πρόεδράς τους; Από πού; Από ποιούς;

Σημειωτέον, ακόμη, ότι η Ιστορία είναι ωραία γυναίκα, αλλά λίαν εκδικητική: αν την αγνοήσεις, μπορεί να σε ρεζιλέψει αγρίως! Έτσι… Ποιός γνωρίζει ότι οι «κακόμοιροι» κι «ευπαθείς» Βρωμά ήταν οι δήμιοι των Ελλήνων επί Τουρκοκρατίας; Τον Αθανάσιο Διάκο ποιός τον βασάνισε καί τον σκότωσε; Τους Κατσαντωναίους;… Αλλά, αφού γιά τον παπάρα τον Ελλαδέζο η ανάγνωση ιστορικών βιβλίων είναι περιττή, περιττό καί γιά μας είναι το όποιο σχόλιο γιά τη μούρη του.

Αν, επομένως, κάποιοι «πονοψυχιάρηδες» Ελλαδέζοι σήμερα «πέφτουν απ’ τα σύννεφα» με την εκδηλωμένη ανθελληνική κακία της συγκεκριμένης ράτσας (εδώ, περίπου από το 3′ 20 ‘ ‘ καί μετά), από μένα έχουν την προτροπή καί την άδεια να πάνε νά.

. . . . . . . . . . .

Το έθνος μας έφτασε σ’ ένα κομβικό σημείο· ένα σταυροδρόμι, όπου «παίζει τα ρέστα του». Καί: ή θα επιζήσει, ή θα εξαφανιστεί τελείως. «Μέσο όρο» απ’ ανάμεσα, δεν έχει.

Επιπροσθέτως, δεν έχουμε πολύ χρόνο ν’ αποφασίσουμε τί θέλουμε – γιά τους περισσότερους …»συμπολίτες μου» μιλάω, γιά το έθνος μας ως σύνολο, διότι η αφεντιά μου αυτά τα θέματα τά ‘χω ξεκαθαρίσει πρό πολλού. Θα έλεγα πως δεν έχουμε κάν χρόνο, δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής, διότι ήδη είμαστε στο «καί μισή».

Όποιος, επομένως, θέλει να συνεχίσει να δείχνει οίκτο σε αλλοδαπά / αλλόφυλα δηλητηριώδη φίδια, από μένα ελεύθερα. Όπως, όμως, είμαι κι εγώ ελεύθερος να τραβήξω τον δικό μου εθνοπρεπή δρόμο.

Αλλά, ειλικρινά σας λέω! Ούτε θα περιμένω να βάλουν μυαλό όσοι δεν έχουν …καί δεν θέλουν να βάλουν (συνεχίζοντας τις μαλακίες περί «κακομοίρηδων», που δήθεν πρέπει να τους έχουμε στα ώπα-ώπα, λες καί τους το χρωστούσαμε), ούτε θα με νοιάξει η τύχη τους.

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . . . . .

Υγ: Από την όλη ιστορία, βγαίνει κι ένα καλό: αυτά που έγιναν, ήταν απλώς πρόβα ετοιμότητας – καί όχι γενική. Γενική, ούτε κάν – κι ας τη χαρακτηρίζουν έτσι κάποιοι υποψιασμένοι. Απλώς, τα γεγονότα αυτά εντάσσονται σε (καθημερινές) ανθελληνικές ενέργειες «χαμηλής εντάσεως»· δηλαδή, σε διαρκές καί επίμονο «ροκάνισμα» υπομονής καί αμυντικών αντανακλαστικών των Ελλήνων. Η πίεση στη χύτρα ανέβηκε, επειδή ο εμβάτσος σημάδεψε όπως έπρεπε, καί πυροβόλησε· αλλοιώς, δεν θα συνέβαινε τίποτε. Μόνον ο βενζινάς θα θρηνούσε ένα εικοσάρικο.

Το πότε θα έχει δοθεί το σύνθημα γιά γενική κινητοποίηση των τριών εχθρικών παρακρατικών στρατών, θα το καταλάβουμε (ενστικτωδώς, έστω) κι από άλλα «συμφραζόμενα», τα οποία εδώ δεν υπήρξαν.

Ποιά «συμφραζόμενα»; Τί σημάδια να περιμένουμε;

Δεν λέω περισσότερα δημοσίως. Ο πόλεμος πρωτίστως είναι πόλεμος μυαλών. Σιγά μην ανοίξω τα χαρτιά μου στον κάθε πονηρό του Διαδικτύου!

 

ergdhmerg.wordpress.com



21 σχόλια:

  1. Ευγε παλικαρακι μου.
    Επιτελους τα συκα με τα συκα και η σκαφη με την σκαφη.
    Συκα και σκαφη μαζι σκ@τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Εργοδότα και φίλοι Διοδοταίοι,

    Στους "στρατούς" εγώ θα προσέθετα πρώτον τους διεθνείς ένστολους (όχι στρατό) που θα καταστείλλουν πιθανή εξέγερση παραγματικών Ελλήνων. Έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε πορείες και "επεισόδια" ακόμα και στην Αθήνα. Δεν γνωρίζω που κατοικοεδρεύουν, αλλά είναι ΕΔΩ. Και για να είναι εδώ αυτοί, σημαίνει οτι κάποιοι φοβούνται οτι οι Έλληνες ένστολοι θα ενωθούν με τον απλό κόσμο και θα τους αρχίσουν στο κυνήγι.

    Δεύτερον και πλέον σημαντικό την κούλα η οποία ανερυθρίαστα, μέσα στο ναό της Δημοκρατίας (λέμε τώρα !!), δήλωσε απο την πρώτη στιγμή οτι θα πολεμήσει τον νατιβισμό και κανένας δεν σηκώθηκε να τον βάλει στη θέση του. Μάλλον γιατί κανένας δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη !! Αυτός είναι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο ηγέτης της 5ης φάλαγγας και εξυπηρετείται απο την εξέγερση των γ@φτων. Αλήθεια, πού είναι οι αύρες που στο Σύνταγμα έριχναν νερό στους Έλληνες ;

    Πάντως για να μπαίνουν σε τόσο κόπο να μας εξοντώσουν, "κάτι" έχουμε εμείς οι Έλληνες και ακόμα μας φοβούνται. Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι ΔΕΝ ξέρουν ποιό είναι αυτό το "κάτι".

    Επειδή είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος και επειδή έχω μάθει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και την διαίσθησή μου (δυο χαρακτηριστικά που ΔΕΝ έχουν λογική), η πεποίθησή μου είναι οτι ΔΕΝ θα προλάβουν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ. Αν το πρόβλημα ήταν "τοπικό" (εννοώ μόνο στην Ελλάδα) θα ανησυχούσα πάρα πολύ. Επειδή το πρόβλημα είναι παγκόσμιο, παγκόσμια θα λυθεί. Και επειδή το πρόβλημα λύνεται αυτή την εποχή και δεν αρέσει σε κάποιους, βλέπουμε να επιταχύνονται καταστάσεις και σχέδια που ήταν προγραμματισμένα για πολύ μετά. Οψόμεθα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΤΑ ``ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ'' ΤΟΥ ΜΟΑΤΣΟ-ΤΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ...
      ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ``ΒΙΤΣΙΟ'' ΝΑ ΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
      ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ....
      ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΤΟ 2018;
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
      ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
      https://2.bp.blogspot.com/-t000LYFm9uc/XARUjvmT8AI/AAAAAAAAfgg/mSJ04jli3rkNEYTFz4g7EUP8XNPwn5soQCLcBGAs/s1600/47180288_1893474177430738_2325994347226464256_n.jpg
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΨΕΥΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.
      Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ.
      ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ θα προλάβουν Φίλε Δημήτρη. Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Προς το παρόν το γέλιο ακούγεται προς Ρωσία μεριά.

      Έρρωρο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. Kαλημερουδιαααα.....βρε ξερετε τι σημαινει καραγυφταριο;;;;δεν τολμαει κανεις να τους ακουμπησει,...γιατι δε λενε οτι ο 16χρονος οδηγουσε χωρις διπλωμα;;;;;ποιος μας λεει οτι δεν το χει ξανακανει η οτι δεν θα το ξανακανει;;;;;σκορπανε τον τρομο παντου,κι αν τολμησεις να πειραξεις καποιον απο δαυτους,ξεσηκωνονται απανταχου ολες οι βρωμοφυλες τους,γιατι δεν ειναι μια,και δεν γλυτωνεις με τιποτα....ανθρωποι εχουν εγκαταλειψει σπιτια ,περιουσιες ,εξ αιτιας αυτων..κι απο πανω τους πληρωνουμε...εδω στα εξαμιλια εχουν κανει γκετο ,κλεβουν,βριζουν,κανουν οτι γουσταρουν και δεν τους μιλαει κανεις,,...το μονο που ξερουν να λενε, ''''τον ψηφο μας θελετε''''βρε στο διαολο ,ενα τανκ να βγαλουν στους δρομους να δεις για ποτε ξεβρωμιζει ο τοπος απο δαυτους...αλλα ειπαμε....ποιος τολμαει;;;;;;;;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντωμεταξύ, γεννοβολάνε συνέχεια για να παίρνουν επιδόματα, και τα μισά τους βρέφη τα πουλάνε.

      Διαγραφή
    2. Αγανακτησμενος Πολιτης09 Δεκεμβρίου, 2022 13:43

      Τωρα να το πω;
      Η ...δημοκρατια ομως νικησε εξω απ το Εφετειο.
      Φατε πουστηδ3ς δημοκρατια.
      Ζητω οι Γιουφτοι....

      Διαγραφή
  4. https://nitter.moomoo.me/pic/orig/media%2FFjRrphNakAAsn4z.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ΠΟΛΥ ΚΑΛΌ!!! Τοποθετήθηκε σε νεότερη ανάρτηση. Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  5. Παπας γυφτος υπαρχει στην Αγ. Βαρβαρα οπως και οδοντιατρος γυφτος στην ιδια περιοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και σιχαίνομαι να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του θύματος, εξ' αιτίας όλων αυτών που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες με αυτή τη μιαρή φυλή, θα προσπαθήσω να εκθέσω εδώ κάποιες δικές μου εμπειρίες σχετικά με τα βασανιστήρια που έχω υποστεί εδώ και πολλά χρόνια από αυτά τα όντα, γιατί δεν πρόκειται για ανθρώπους.
    Η δουλειά μου για τα προς το ζειν, μέχρι και τον Ιούνιο που βγήκα στη σύνταξη, ήταν η διδασκαλία καλλιτεχνικού μαθήματος στα δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και συνεργασία με Δήμους και Νομαρχίες (τον πρώτο καιρό). Έτσι, κατά τα τέλη της δεκαετίας του 90’ βρέθηκα σταλμένη από τη νομαρχία δυτ. Αττικής στο Ζεφύρι, μαζί με φιλολόγους, δασκάλους και άλλες ειδικότητες, για να τους διδάξουμε (και καλά) γράμματα και τέχνες. Το αποτέλεσμα ήταν να με κλειδώσει κάποιο δωδεκάχρονο «κατατρεγμένο» μέσα σε μια άδεια αίθουσα και να μου ριχτεί, μελανιάζοντάς μου το στήθος. Προσπαθώντας να το απωθήσω, με απειλούσε πως αν το αγγίξω ο πατέρας του θα με σφάξει. Όταν ήρθε ο διευθυντής να με απελευθερώσει, τον έβρισε με τις πιο χυδαίες βρισιές που μέχρι τότε δεν είχα ακούσει ποτέ. Από τότε και μέχρι να τελειώσει η χρονιά, πήγαινα να δουλέψω πάντα με τη συνοδεία κάποιου δικού μου ανθρώπου, σαν σωματοφύλακα.
    Αργότερα, που εργάστηκα κανονικά στα σχολεία ως αναπληρώτρια, η κακή μου τύχη με έστειλε πάλι – λόγω γραφειοκρατικού λάθους- σε εκείνο το καταραμένο γκέτο. Για τις φριχτές εμπειρίες μου μπορώ να γράψω τόμους, αλλά θα αναφέρω επιγραμματικά κάποια συμβάντα, για να αντιληφθούν το μέγεθος της αθλιότητας οι μη έχοντες εμπειρία της συγκεκριμένης φυλής.
    (συνεχίζεται)
    - . …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (Συνέχεια του προηγούμενου σχολίου)
    Κάθομαι σε κενή ώρα στο προαύλιο, πίνοντας τον καφέ μου. Δευτερόλεπτα αφού έχω φύγει, το μέρος που καθόμουν γαζώθηκε από καλάσνικωφ, σε μια διένεξη που είχαν μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται σχόλια στο που θα ήμουν τώρα.
    - Το αυτοκίνητό μου παρ’ ολίγο να κλαπεί τρεις φορές. Την τέταρτη μου πήραν τη μπαταρία και ό, τι άλλο υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο που μπορούσε να αφαιρεθεί. Αναγκάστηκα από τότε να το παρκάρω σε ένα βενζινάδικο πιο μακριά, όπου μέχρι να φτάσω εκεί κινδύνευα από ληστεία ή βιασμό.
    - Προσπαθώντας μια μέρα να γράψω κάτι στον πίνακα, άρπαξε ένα «κακόμοιρο» δωδεκάχρονο ένα ψαλίδι και μου έκοψε από πίσω τα μαλλιά…ναι με κούρεψε ο γύφτος, χωρίς καμία τιμωρία από τη διευθύντρια….
    - Χτύπησαν άσχημα μια φίλη μου μουσικό, προσπαθώντας να τη βιάσουν και της βούτηξαν το κινητό. Η κοπέλα έμεινε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο και η διευθύντρια, που τα είχε κάνει πλακάκια μαζί τους - ζαία γαρ- τους δικαιολόγησε και οι γύφτοι πήραν θάρρος και την απείλησαν πως αν τους κάνει μήνυση, θα την σκοτώσουν.
    - Έσπασαν το χέρι φίλης μου δασκάλας. Η ζαία την κατήγγειλε στη διεύθυνση για απρεπή συμπεριφορά.
    - Πριν με στείλουν στο γκέτο είχα εργαστεί σε κάποιο σχολείο σε άλλη περιοχή, όπου ένα πάλι δωδεκάχρονο γυφτο- τέρας προσπάθησε να βιάσει - ή βίασε αλλά οι γονείς δεν ήθελαν να πάρει έκταση και στιγματιστεί το αγοράκι- παιδί ΑΜΕΑ στις τουαλέτες. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου και μετά από παρόμοια απόπειρα και στις τουαλέτες του εν λόγω κολαστηρίου, δεν άφησα ένα μικρό να πάει στην τουαλέτα μόνο του για να μη το κακοποιήσουν και εκείνο τα έκανε επάνω του πριν προλάβω να φωνάξω κάποιον από το γραφείο να το συνοδέψει. Στο σχόλασμα ήρθε ο θείος του μέσα στην κακιά μαστούρα και πήγε να με σφάξει με σουγιά. Γλίτωσα την τελευταία στιγμή, χάρη στην επέμβαση ιδιαίτερα σωματώδους συναδέλφου. Πήγα στην αστυνομία και μου είπαν πως φοβούνται να κάνουν κάτι, γιατί έχουν χάσει αστυνομικό 25 χρόνων από σφαίρα, ενώ έχει χάσει το μάτι του κι ένας άλλος 27χρονος αστυνομικός. Μου πρότειναν να πάω στον εισαγγελέα, αλλά δέχτηκα πόλεμο από τη διεύθυνση της ζαίας, γιατί ενώ στην αστυνομία μου είπαν να μην πάω στο σχολείο για λίγες ημέρες για την προσωπική μου ασφάλεια, αφού τους ενημέρωσα στο σχολείο και ζήτησα άδεια, εκείνοι τηλεφώνησαν στην κεντρική διεύθυνση, κατηγορώντας με πως έκανα κοπάνα από τη δουλειά.
    - Από τότε και μέχρι το τέλος της χρονιάς, κάθε πρωί πέρναγα πρώτα από την Παναγία τη Γρηγορούσα στον κεντρικό δρόμο του Ζεφυρίου, για να ανάψω ένα κερί στη Χάρη της, για προστασία.
    - Την τελευταία ημέρα, στη γιορτή (ο Θεός να την κάνει), επειδή γινόταν απόγευμα και αυτές τις ώρες οι γύφτοι απαγορεύουν σε μπαλαμούς να κυκλοφορούν στο γκέτο, άργησε να τελειώσει η εκδήλωση την συμφωνημένη ώρα και τότε άρχισε το πανηγύρι με τις ριπές από καλάσνικωφ, αφού πρώτα έκαψαν έξω από την πόρτα του σχολείου το αυτοκίνητο μιας δασκάλας. Φύγαμε κακήν κακώς με τη φίλη μου, περνώντας από φωτιές και οδοφράγματα από καιγόμενα λάστιχα και άλλα υλικά από κλεμμένα αυτοκίνητα.
    Ο κατάλογος των κακουργημάτων σε αυτή την περιοχή είναι πολύ μακρύς και αυτά είναι λίγα από τα περιστατικά που είχα την ατυχία να βιώσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελπιζω να γινει αποπλυθησμος στον πλανητη απο αυτη τη φυλη!!!και γρηγορα!!!!τα σεβη μου στην κυρια Αναστασια!!

      Διαγραφή
    2. Μην ελπιζεις κανεις απο δαυτος δεν εκανε το μπολι

      Διαγραφή
  8. Κώστα μου διόρθωσε το λάθος: τα "προς το ζην" είναι το σωστό, αλλά που μυαλό αν σου έρχονται τέτοιες φριχτές αναμνήσεις στη μνήμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει Αναστασία μου, κανένας δεν θα το παρεξηγήσει.
      Μπορώ να πω πάντως.. πως η Γρηγορούσα το έκανε το θαύμα της, αφού μετά από όλα αυτά ζεις και τα αφηγείσαι.

      Καλό Σαββατοκύριακο Αναστασούλα μας!

      Διαγραφή
  9. Σατανικά μυαλά!!!
    Ρημάζουν πόλεις παντού και επαρχία! Οι αγρότες δεινοπαθούν, τους ρημάζουν όχι μόνον τις σοδειές, αλλά και μηχανήματα, γεννήτριες και ότι άλλο μπορεί να μεταφερθεί!
    Το διαολεμένο τους μυαλό σκέφτεται απίθανους τρόπους να κλέψει και να κοροϊδέψει! Σε χωριά έξω από την Κόρινθο ρήμαζαν καλλιέργειες κυρίως αμπελιών! Αλλά πως λέτε; Έβαζαν πακιστανούς να τρυγήσουν, αυτοί κρυβόντουσαν και εμφανίζονταν όταν είχε μαζευτεί το χωράφι! Έτσι έπαιρναν την σοδειά πλήρωναν πενταροδεκάρες στα πάκια και έφευγαν σαν κύριοι! Αν φαινόταν η αστυνομία πήγαιναν τα πάκια στο αυτόφωρο κι οι γύφτοι άφαντοι!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ...
    ΚΑΝΕ ΤΆΜΑ .
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ;
    ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ,
    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

    είναι ότι το (αλλόφυλο καί προδοτικό) κατεστημένο θέλει νά ‘χει στρατούς έτοιμους, γιά την τελική εξόντωση των Ελλήνων.

    Καί δεν έχει μονάχα έναν, αλλά τρείς (φροντίζει καί γιά τις εφεδρείες του, δηλαδή) :

    Τα βρωμά.
    Τα λάθρο.
    Καί τον διεθνοποιημένο, πλέον, υπόκοσμο, στον οποίο κάνουν κουμάντο κυρίως αλλοδαποί (χαλβανά, καί λοιποί).

    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
    ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΒΡΩΜΑ.

    Η ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΙΣ, ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ,
    ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ,
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΡΩΜΑ,
    ΤΙΣ ΣΤΕΙΡΩΝΕΤΕ ΟΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΕΣ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ.
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΗ ΦΥΛΗ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΓΥΦΤΟΧΑΖΑΡΩΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ⚡⚡⚡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άγιος Ταμερλάνος μεγάλη η χάρη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή