«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Γιαγιά Βάνγκα... δικαιώνει Διός Κούρο !!!

 Ε Δ Ω

35 σχόλια:

  1. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται !!!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ήθελα σε λίγο πιο protest στυλ..

      📢 Ο - ΑΓΩΝΑΣ - ΤΩΡΑ ..
      ΔΙ - ΚΑΙ - Ω - ΝΕ - ΤΑΙ !!!!!!! 📢

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  2. το νου σας στον Ηλιο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΑΥΡΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ PFIZER..ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΝ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ🔥🔥🔥🔥 -----Βίντεο--------

    https://twitter.com/annanikolaou12/status/1604219868907200514

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.
    Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΟΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ DNA ΤΟΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΡΙΧΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ 5Γ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ.
    ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.
    Ο ΗΛΙΟΣ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΟΤΙ Η ΝΕΜΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία η θεία και άκρως εύστοχη.
    Κρίμα όμως, διότι όπως πληροφορούμαι δέχεται σωρεία μηνύσεων από τον μπαμπούλα, για ζητήματα copywrite.
    Περιέργως, παρά τον ζοφερό περιεχόμενο των προφητειών και ενώ αυτή η είδηση αναπαράχθηκε μέχρι στιγμής σε περισσότερες από 40 ιστοσελίδες, σχετικά σχόλια διάβασα μόνον εδώ. Με μόνη εξαίρεση ένα σάιτ για ελαφρολαϊκά ασματίδια, που σχολίασε κάποιος Νταλάμας. Στο σχόλιο αυτό εκφράζει τον υπέρματρο ενθουσιασμό του, διότι πλέον θα μπορεί να παραγγέλνει θεαματικά μικρότερες ποσότητες χαρτιού υγείας, με την παρατήρηση, ότι είναι βέβαιος, ότι η μετά την δημοσίευση αυτή, η προτροπή "δε μας χέζ...ς ρε Νταλάμα", θα απευθύνεται σε άλλους για την αποστολή κοπράνου.
    Απαρηγόρητη ήταν και μια μπαμπόγρια γειτόνισά μου, διότι, ενώ πολύ ορθά προφητεύτηκαν όλα τα πολύ σημαντικά αναμφιβόλως επερχόμενα, δεν έγινε μνεία ταυτοχρόνως σε κάποιες μικρολεπτομέρειες, όπως:
    - Η ποινικοποίηση των υπόλοιπον μελών τής καμπάλ
    - Η καταβαράθρωση τού ευρώ και τού δολαρίου
    - Η διάλυση τής ΕΕ και τού Νάτο
    - Και για ότι η Ένωση Εκδιδομένων Γυναικών Ελλάδος (μού φαίνεται, ότι εκεί προεδρεύουν από κοινού κάποια κυρία Μαργαρίτα μαζί με κάποια κυρία Κούλα, οι οποίες λόγω μασέλας φτιάχνουν απίθανες φάσεις με τα ούλα τους) θα απαιτήσει από την ΕΥΠ μεγάλη χρηματική αποζημίωση, διότι, όταν οι πράκτορές της κρυφάκουγαν με το πριντέιτορ τα βογγητά τους, έκαναν ακατονόμαστες πρακτικές, χωρίς να καταβάλουν τα τέλη τού χαρτόσημου στην Ένωση. Επίσης μαθαίνω, ότι τα χρεωστούμενα θα καταβάλει μετά την σίγουρη δικαστική καταδίκη η ΔΕΗ, διότι όταν κράταγαν οι ένοχοι το φανάρι, έκαναν εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης θα λάβουν μεγάλο βραβείο από την Τράπεζα Δωρητών Οργάνων, διότι τους επετάχτηκαν κατά την διαδικασία αυτή τα μάτια όξω. Αυτό το γνωρίζω με βεβαιότητα, μετά από τηλεφωνική κλήση, που μού έκανε η εν λόγω τράπεζα, βεβαιόνοντάς με, ότι θα απονείμει και σε εμένα το πρώτο βραβείο, ώς εξαίρετου δωρητού οργάνων, διότι όταν διάβασα την εν λίγω προφητεία αναφώνησα γοερώς, "ελάτε να πάρετε τα τέτοια μου".
    Πολλά ακόμη θα ήθελα να γράψω εδώ, περί των προφητειών. Όμως με συγκρατεί ο ευγενής χαρακτήρας μου, διότι αποκλείεται να καταθέσω με αυτήν την αφορμή σεντόνι. Επειδή, όταν άκουσα αυτήν την προφητεία, βρισκόμουν στο κρεβάτι, όπου από την άπειρη συγκίνηση χέ....κα από την χαρά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μια πρόταση προς τον καλό μου φίλο Διός κούρο. Προτείνω στην μεγάλη λαϊκή εκδήλωση, που οργανώνουμε για να διανείμουμε σε φέιγ βολάν το κείμενο τής προφητείας, να ακούγεται από τα μεγάφωνα ο εξής εμψυχωτικός παιάν:

    https://www.youtube.com/watch?v=FzJ78wxYkFU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλα λέμε...! Αυτό τελικά είναι το ελληνικό ροκ!

      Διαγραφή
    2. Λες και το ήξερες οτι ο Χρηστάκης είναι απο τους αγαπημένους μου βρε Διονύση !!

      Επειδή με "προκαλείς" με τραγούδι περί παραμυθιών, σου αφιερώνω εξαιρετικά ένα άσμα ΑΓΝΩΣΤΟ στο ευρύ κοινό, το οποίο όμως πάει γάντι στο ύφος της συζήτησής μας. Ξέρω οτι θα σου αρέσει.

      Στην "παραμυθιένια" λοιπόν, λαϊκή εκδήλωση θα ξεκινήσουμε με Χρηστάκη και θα τελειώσουμε με Φίλιππο Πλακιά.

      ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ :
      https://www.youtube.com/watch?v=f1X9rwfKc-s&ab_channel=DimitrisFileles

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  7. Με αφορμή αυτήν την ανάρτηση, προτείνω επίσης σοβαρή ενασχόληση με την κάτωθι πραγματεία υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, μόνον σε όσους και όσες ενδιαφέρονται για ενδελεχή εμβάθυνση στο ζητούμενο τής προφητείας:

    https://www.youtube.com/watch?v=S14XVjrG6C8&list=PLSGDK0MbbE4nAd31Cet2ORP-4JRM6GqNh&index=9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παιζόμαστε σήμερα!
      Αλλά έτσι θέλει..!
      Ξεφτίλισμα στην τρομοκρατία της Κούλας και της Σβάμπως, που είναι διά τον πέοντα!

      Διαγραφή
    2. Αφορμή έλαβα για κάπως εκτενέστερους σχολιασμούς, από μια πρόσφατη χαρμόσινη είδηση. Η κυβέρνηση, στα παλαίσια τής φιλευθεροποίησης των διάφορων σεξουαλικών πρακτικών, αποφάσισε μετά από εισήγηση τόύ συνδέσμου ΛΟΑΤΚΙ και την αποποινικοποίηση τής τρομολαγνίας.

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχα άπαικτος ρε Διονύση !!

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  8. Επειδή όμως η επιτυχής προβλέψεις, που κατά καιρούς διοχετεύονται στα μαζικά μέσα, ασκούν γοητεία σε πλείστους όσους, να γίνουν και αυτοί μάγοι, που διαβάζουν την γυάλινη μπάλα, αναφέρω μια πολύ χρήσιμη διαδικασία, από πραγματικό γεγονός:
    Περαστικός, αλλά εν γένει περίεργος και φιλομαθής διαβάτης ανάγνωσε στην ταμπέλα γραφείου το εξής κείμενο: "Μπορείτε να γίνετε μάγοι με ένα και μόνον μάθημα". Εισελθών, ερώτησε ποιο είναι το κόστος τής διδασκαλίας. Επειδή αυτό ήταν μικρό, πλήρωσε τον δάσκαλο, ο οποίος κατόπιν τού ζήτησε να εισέλθει σε ένα μικρό χώρο και να βγάλει τα ρούχα του. Στην συνέχεια εισήλθε και ο δάσκαλος άνευ τής όποιας περιβολής. Οπότε ο μαθητευόνος μάγος σαστισμένος τον ρώτησε: "Τι γινεται εδώ ρε; Δεν πιστευω να με ........." . Τότε ο δάσκαλος τού αναφώνησε ενθουσιασμένος από το γρήγορο αποτέλεσμα τής διδακτικής του πρακτικής: "Μάαααααααγος είσαι;!!!!".
    Τρέξτε λοιπόν να προλάβετε, γιατί η γραία έχει πάρει τόση δημοσιότητα, που εσάς σε λίγο δεν θα σάς ξέρει ούτε η συμπεθέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Δεν θα πω "Δεν υπάρχεις!"...
      ..γιατί ευτυχώς που υπάρχεις!

      Με αγάπη από όλους μας:
      https://www.youtube.com/watch?v=tthwjtot81I

      Διαγραφή
  9. Με αφορμή το κουπόνι σίτισης, ΤΡΟΜΕΡΟ σχόλιο :

    Βέγγος στο "θα σε κάνω βασίλισσα" :

    Είκοσι ευρώ το μήνα για φαΐ. Δηλαδή το χρόνο διακόσια σαράντα και τη δεκαετία δύο τετρακόσια. Στα τριάντα χρόνια εφτάμισι χιλιάρικα. Εφτάμιση χιλιάρικα για φαΐ ρε Βαγγέλη ? Κοίτα ρε το Βαγγέλη που τον ταΐζει ο Κυριάκος και παραπονιέται κιόλας

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    https://twitter.com/spigaro/status/1604790269580398592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1604790269580398592%7Ctwgr%5Ebfaaa355a489488616af7c067d6e1f3ba1276b00%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.olympia.gr%2F1521858%2Fviral%2Ferixe-to-diadiktyo-to-food-pass-tha-pesei-salamaki-afthono-stis-kalpes%2F

    ΓΕΛΑΤΕ Αδέλφια

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχθές την νύχτα ρώτησε η συζυγός του τον Γεωργιάδη, εάν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια φάση στο κρεβάτι. Τότε ο Γεωργιάδης τής απάντησε:
      Μην στενοχωριέσαι, θα φάς και συ καλά. Μετά το καλάθι τής νοικοκυράς, έφτιαξα και το καλάθι τής συζύγου. Τράβα φέρτο, να φουσκώσουμε καμιά εκατοστή προφυλακτικά που βρίσκονται μέσα, γιατί κάποιου διάβασα ότι θα αναγκαστούμε να φύγουμε με αερόστατο. Και μην ασχοληθείς καθόλου με το μαγείρεμα. Φρόντισα τα λαστιχάκια να έχουν γεύση κοκορέτσι.

      Διαγραφή
  10. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ Ο ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΣΑΒΟΥΡΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ;

    AKOY ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ, ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

    ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ,ΞΥΛΟΚΑΙΝ.
    ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ, ΚΡΕΜΑ; ΤΖΕΛ; Η ΣΠΡΕI; ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ.
    Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, ΠΟΝΑΕΙ ΚΩΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΓΚΑΜΗΣ.

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ TIΣ ΚΡΕΜΕΣ counterpain,
    ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ 5, 5, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ, ΤΕΛΕΙ ΧΑΤΖΑΠΛΑΣΤ.
    ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΕΛΕΤΕ;
    ΜΙΚΡΑ, ΜΕΓΑΛΑ;
    KAI TI KANEI O ΑΘΛΙΟΣ ΠΙΘΗΚΑΣ, ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΤΟΥ, Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ.
    ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΤΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΕΣ... ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΙ ΆΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΜΕ... ΔΙΟΔΟΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...??

      Διαγραφή
    2. Έχει ενημερωθεί η κούλα ή τσάμπα τρέχει με τον έναν και τον άλλον;

      Διαγραφή
    3. ΦΑΚΕΛΩΝΕΤΑΙ ΩΡΕ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ;
      EINAI ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      ΜΟΝΟ ΔΙΟΔΟΤΟ.

      Διαγραφή
    4. Ηλια η κρεμα που λες η counterpain ειναι για κρυωμα,πιασιμο και ζεματαει οχι απλως καιει...καλα τι κωλο εχουν τα πιθικια που τη χρησιμοποιουν για λιπαντικο;;;;;ρε τι μαθαινω η δολια.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......Σουλα

      Διαγραφή
    5. ΘΑ ΜΕ ΞΕΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΑΡΔΙΣΜΑ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ..

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΟΙ ΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ.
      ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ,
      ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΡΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ;
      ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΡΩΚΤΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ.
      ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ,
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ.

      Διαγραφή
    7. Ηλία πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.Ευτυχώς που δεν δουλεύω σε φαρμακείο,γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.😂
      Ευρυδίκη

      Διαγραφή
  11. Κάποτε ρώτησε ένα προφήτη η συζυγός του, τι σκοπεύει να κάνουν κατά τις προσεχείς αργίες.Τότε αυτός τής απάντησε: "Άσε με ρε γυναίκα στην ησυχία μου. Δεν έχω ιδέα. Μην συγχέεις το επάγγελμά μου με τις ικανότητές μου. Με τα βίτσια που καβαλάς, κάθε πρόβλεψη την τελευταία στιγμή ανατρέπεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποτε τράκαρε ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας δημοσκοπήσεων με το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας προφήτης. Όταν έφτασε η τροχαία και κοίταξαν τις ταυτότητες των δυο οδηγών και είδαν τα επαγγέλματά τους, ρώτησε ο αστυνομικός τον προφήτη. "Καλά κύριέ μου, να δεχθώ, ότι ο άλλος ως διευθυντής εταιρείας δημοσκοπήσεων δεν μπόρεσε να προβλέψει το ατύχημα. Εσείς ως προφήρτης όμως πώς την πατήσετε;".
    Τότε ο προφήτης τού απάντησε:
    "Άκου παλληκάρι μου: Εγώ σε κάποια φάση, κάτι κακό διαιστάνθηκα. Όμως αυτός είχε προβλέψει ποσοστό 65% στις επόμενες εκλογές για τον Μητσοτάκη. Εγώ όμως προφήτευσα εχθές 99%. Οπότε, το πολύ σε λίγες ώρες θα μού κάνουν γυαλιά καρφιά όχι μόνον το αυτοκίνητο, αλλά ότι βρούνε. Και είπα δεν βαριέσαι και τράβηξα δέκα ούζα προηγουμένως. Και αυτό δεν στο λέω σαν προφητεία. Μού το είπε η μάνα μου στο τηλέφωνο, όταν άκουσε τις μπούρδες, που αμόλησα. Αλλά άφησε τον λεγάμενο να τρέχει στα δικαστήρια. Δεν έχει καμία ελπίδα. Και αυτός ξέρει να σερβίρει τα ψέματα, αλλά εγώ είμαι προφήτης. Πιοον λες, ότι θα πιστέψουν οι δικατές;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΒΑΝΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΟΥΛΙΑ.
    ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΚΑΙΝΤΑ. ΧΑΧΑΧΑ...
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ DEEP STATE ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ;
    ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ``I PET GOAT''... ΙΣΩΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΛΗΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ; ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ [ Η ΤΟΥΣ]
    ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟ, ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΠΕΡΙΕΡΓΟ...
    https://www.facebook.com/100076059434495/videos/486686326695109

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σωστος ο φιλος ...οπως και η περιπτωση οι προφυτειες να ειναι προγραμμα false flags για εδυναμωση στα ψεμματα που χρειαζονται για μελλοντικο predictive programming με σκοπο η μαζικη ανθρωπινη συνειδηση (δημιουργος /εγρηγορος ) να φτιανει οτι μαλακια αυτοι θελουν .καλημερα σε ολους τους φιλους

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ PANANAS,
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΗΤΣΆΡΑ

      Διαγραφή
  14. ναι τη μπαμπουσκα περιμεναμε να προφητευσει τις καταστροφες που μας περιμενουν,με πορδηπουργο το γκαντεμοσκυλο κι εμεις προφητευουμε......απο τοτε που ανελαβε ο πλανητης, ολος ομως ,δεν εχει δει ασπρη μερα....και τωρα που δεν θα ξαναβγει......αρμαγεδωνας ερχεται ......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο χιονάνθρωπος τής Σούλας....(δεν είχε καρότο)
    ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ
    https://pbs.twimg.com/media/FkWeKuAXwAIV_1D?format=jpg&name=900x900

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή