«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Η Ελβετία έχει προγραμματίσει να καταστρέψει εκατομμύρια δόσεις εμβ0λίων mRΝΑ το 2023, καθώς ακόμη και οι ηλικιωμένοι έχουν πάψει να νοιάζονται και κανείς στον αναπτυσσόμενο κόσμο δεν θέλει το πλεόνασμα.


 

Η Ελβετία, όπου κατοικούν λιγότεροι από 9 εκατομμύρια άνθρωποι, είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες εμβολίων mRNA στον κόσμο σε σχέση με τον πληθυσμό. Έχει ήδη λάβει το εντυπωσιακό ποσό των 33 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Covid, από τις οποίες μόνο λίγο πάνω από τις μισές χορηγήθηκαν ποτέ. Η μικρή χώρα κάθεται τώρα σε 13,5 εκατομμύρια δόσεις, περιμένοντας νευρικά την παράδοση άλλων 2 εκατομμυρίων τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα θρηνώντας ότι άλλα 11,6 εκατομμύρια είναι προγραμματισμένο να φθάσουν μέχρι το τέλος του 2023. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών θα παραμείνει για μερικούς μήνες σε καταψύκτες προτού η Ελβετική Συνομοσπονδία τις καταστρέψει. Η χώρα έχει ήδη πετάξει στα σκουπίδια περισσότερες από έντεκα εκατομμύρια δόσεις πέρυσι, το μεγαλύτερο μέρος τους μετά τη συμφωνία για την προμήθεια πλεονάζοντος φιδέλαιου στον τρίτο κόσμο μέσω της αποτυχημένης πρωτοβουλίας Covax, η οποία ναυάγησε, επειδή ούτε στην Αφρική κανείς δεν θέλει αυτό το πράγμα.

Μπορεί η ευπιστία στα εμβόλια να είναι ακόμη η κυρίαρχη, πολιτικά αποδεκτή θέση, αλλά οι αποκαλυπτόμενες προτιμήσεις δείχνουν ότι οι τεράστιες πλειοψηφίες παντού έχουν τελειώσει με τους μαζικούς εμβολιασμούς. Τα στελέχη της φαρμακευτικής βιομηχανίας μπορούν να τραγουδούν τους αμφίβολους ύμνους τους για τη θαυματουργή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων τους, αλλά η σιωπηλή παγκόσμια απόρριψη των σκουπιδοπροϊόντων τους είναι μια καυστική επίπληξη, που υποδηλώνει ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τρέφουν ανομολόγητο σκεπτικισμό απέναντι στα εμβόλια mRNA Covid.

Από εδώ και πέρα, για τους εμβολιαστές είναι μόνο η κατηφόρα. 

 

eugyppius.com 

 

5 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
    Ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει στην #ΕΡΤ!
    Έβγαλαν τρεις Έλληνες που ζουν στην #Κίνα για να προπαγανδίσουν τον τρόμο και το χάος που επικρατεί από την μετάδοση του #COVID19 και έφαγαν απίστευτο γείωμα!
    Ούτε πανικός, ούτε πτώματα που τα καίνε στους δρόμους…
    ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!

    https://www.facebook.com/%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CE%B9-109719451190545/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μουτσινάς χλευάζει τους κορωνοτρομολάγνους και τα εμβόλια τους!

    Δεν θα πηρε μπαγιοκο απο την λιστα φαινεται...........αλλα οπως και να εχει μπραβο του που τα λεει μπας και ξυπνησουν και αλλα προβατακια.................

    https://www.youtube.com/watch?v=YioP5oee26o

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΣ, ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! Οι Τρίπλο Έχουν Μεγαλύτερη Πιθανότητα Να...
    https://www.youtube.com/watch?v=GFTVq6-mscs

    NANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ΠΩΣ θα τα καταστρέψουν χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον ; Θα φωνάξουν τον μάγο του Οζ να τα εξαϋλώσει ; Και που είναι τα ψυγεία για να τα αποθηκεύουν στους -70 βαθμούς ;

    Ρε μπάς και ΔΕΝ υπάρχουν τα 16 δις εμβόλια που μας είπαν οτι έχουν παράξει παγκοσμίως ;

    Αφήστε το ρε παιδιά .... μπάζει απο παντού το πράγμα. Βάλτε να δείτε αντένα, σκαει και μέγκα καλύτερα.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή