«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Ξενόφερτη η Βασιλεία από το 1832, αλλά... τελικά το 1974, η Καμπάλ την κατάργησε, έχοντας αριστεροποιήσει την ελληνική κοινωνία και δημιουργώντας "πορτοκαλί"αντιδράσεις, για να φέρει την "κοινοβουλευτική" της democracy μέσω των Απριλιανών;

 ...βοηθήστε με να καταλάβω.. γιατί το 1964 γεννήθηκα, και οι αναρτήσεις του Pronews, εδώ και εδώ, σε τέτοια σκέψη με οδήγησαν. K-T

52 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΑΠΟ ΦΙΔΙΑ ,ΘΑ ΚΑΨΩ ΕΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΘΥΜΙΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!!!!

    ΝΕΜΕΣΙΣ 369

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ή Κακώς, Τα Στερνά τιμούν τα πρώτα.

      Έτσι, ενώ ο Εκλιπών μπορούσε, έστω και εις τας δυσμάς Του Βίου Του, να αναδειχθεί (πέρα και Πάνω από τέως Βασιλιάς) ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ – ένας άλλος Λεωνίδας, Δημόφιλος, Αλέξανδρος,
      Καθώς, βαδίζοντας πλέον με μπαστούνι, μπορούσε κάλλιστα ανεβοκατεβάζοντας το μπαστούνι –δίκην Κεραυνών του Διός– επί των κεφαλών των ''Θεσμών'' και ανοίγοντάς τες στα δύο, στα τρία, στα τέσσερα να υπερασπιστεί, παραπάνω από Πειστικά, Τα Εθνικά μας Δίκια,
      Εκείνος Ρίψασπις, Αρνητής Της Πατρογονικής Πολεμικής Των Ελλήνων Αρετής – για τους (όποιους) δικούς Του Λόγους: θες Το Ευγενές, Γαλάζιο Του Αίμα; θες Η Βασιλική Του Μεγαθυμία; θες Το Πανοικουμενικό Του –μετά Θρόνον, Στέμμα, Σκήπτρο– Πρεστίζ;
      Δείλιασε μπροστά στο Χρέος επιλέγοντας –φευ– Την Υποδικίαν Του ενώπιον Της Ιστορίας και την Παντελή Του Αδιαφορία για Την Υστεροφημίαν Του.

      Καθώς – ΚΑΝΩΝ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ: Μην κρίνετε, ίνα μη κριθείτε
      Καλό Παράδεισο νά' χει, εκ δεξιών Του Πατρός, μετά των δικαίων και –εάν στριμωχτούν και χωρέσει στην αναμνηστική selfie– μετά των αγίων εις τους αιώνες των αιώνων. Γένοιτο.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    2. Αν π.χ. έλεγε στους γιούς του "Όχι, να μην πάτε να φωτογραφηθείτε μαζί με τους σιχαμένους τσίπρα, κούλη κλπ.", αυτό θα άφηνε σίγουρα μια καλή εντύπωση σε πολύ κόσμο.

      Διαγραφή
  2. Μία συναρπαστική ιστορία.
    Σωτήριος Σοφιανόπουλος, «ΧΡΩΠΕΙ»:
    https://jhmromeo.blogspot.com/2023/01/blog-post_42.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ;;;
    Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΑΟΥ ΜΠΟΥ;;;
    OΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙΣ....

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://newtube.app/Believe_it/ylKQWV4 (poly endiaferon kai ton skotvsan meta to bineto )th katalabete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O φίλος Pananas εδώ, μας λέει ότι αποκάλυψε ο ερευνητής αυτός που θα δείτε, τόσα πράγματα για τις εταιρείες, που μετά από αυτό το βίντεο τον δολοφόνησαν.
      [ λάθος του πληκτρολογίου των κωλοκινητών: εκεί που λέει "meta to bineto", ήθελε να γράψει "μετά το βίντεο" ]

      Διαγραφή
  5. Σχόλιο της φίλης Φωτεινής (μπλογκ Αστεράκι) περί θανάτου του τέως βασιλιά Κων/νου:

    " Βασιλεύς η στρατιώτης, πλούσιος ή πένης, δίκαιος ή αμαρτωλός,
    κοινή η μοίρα μας και η κατάληξή μας!! αναπαυμένη η ψυχή σου!
    Κατα τα αλλα, ησουν Ολυμπιονίκης και τίμησες τα εθνικά χρώματα κι αυτο ως φανατική φίλαθλη,δεν το προσπερνώ!! Τωρα σαν αρχηγος κράτους, δεν προλαβες να δωσεις το στιγμα σου, εκτος του μοναδικου πολιτικου αντιδικτατορικού κινήματος που σου χρεώνεται! πολύ νεαρός και απειρος, χωρίς δυνατους συμβούλους λογικό να πέσεις στις παγίδες! Βεβαίως οσοι σε διαδεχτηκαν σε τιποτε δεν υπήρξαν καλύτεροι, μια χαρα μας ηπιαν το αίμα καί εστειλαν την Ελλάδα στα τάρταρα... Η ιστορία εχει αποφανθεί, το πολιτειακό ζήτημα εχει λυθεί, αρα ο νεος εμφύλιος που διεξάγεται στο διαδίκτυο[σιγα μην χαναμε την ευκαιρία], ειναι τελείως χαζός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιό εύστοχο σχόλιο ΔΕΝ έχω διαβάσει απο χθές !!!

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  6. Μια αναδρομή πίσω στα χρόνια θα σου δείξει Κωστή, ότι οι ρίζες τους είναι από Δανία μεριά.
    Πάτα Χριστιανός Θ' Δανίας στη
    Wikipedia αν θέλεις...
    Τι Έλληνας και μπαρμπούτσαλα.
    Άρα??????

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα γνωρίζω. Και δεν είπα πουθενά ότι ήταν Έλληνας. Έγραψα με σαφήνεια: "Ξενόφερτη η Βασιλεία". Το Christian (Χριστιανός) χρησιμοποιούνταν για πολλά χρόνια ως μικρό όνομα σε διάφορους γόνους της Δανέζικης βασιλικής δυναστείας. Φυσικά και αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι είχαν και τίποτα ελληνικό στο αίμα τους.

      Διαγραφή
    2. Συμπληρώνω λοιπόν.....
      Τι Έλληνας και μπαρμπούτσαλα που λένε ΚΆΠΟΙΟΙ......
      Δεν εννοούσα εσένα Κωστή μου.

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Αγγελική. Πές μου ΕΝΑΝ Έλληνα που μας κυβέρνησε απο το 1974 και μετά.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΟ 1828 -1830 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ............
      ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ............ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  7. Μας φέρανε τον αποθαμένο για να αποπροσανατολίσει για άλλη μια φορά την κοινή γνώμη καλύπτοντας πολύ ΣΟΣ θέματα που προσπαθούν ανεπιτυχώς να θάψουν. όσο για τον γλύξμπουργκ σε όσα παιδιά κάτω των 39 τους είπα για αυτόν κανένα δεν τον ξέρει. Ότι οι οικογένειες γλύξτάδε και μητσοτακείκο έχουν πολύ παλιούς δεσμούς ανάμεσα τους είναι γνωστό τοις πάσι. Τώρα τα υπόλοιπα που μας λένε οι πουτάν@@@ των ΜΜΕ είναι για ξεκάρφωμα. Βαρετόν το θέμα και αποφασισμένον δια δημοψηφίσματος εδώ και πολλά χρόνια από τον Ελληνικό λαό για όλο το ερπετόσογο...που μας κουβαλήθηκε εδώ πολύ σκοτάδι στην Πατρίδα μας με όλους τους αιμοφιλικούς εστεμμένους και τα σινάφια τους...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έφτιαξα την ανάρτηση με τον συγκεκριμένο τρόπο που την έφτιαξα, για να τονίσω ένα συγκεκριμένο πράγμα.
      Ότι κάποια στιγμή, αποφάσισαν ότι δεν τούς χρειάζεται πια η βασιλεία για να ελέγχουν την Ελλάδα, αλλά η νέα τους συνταγή, που εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν όπου μπορούν στον κόσμο, η οποία ονομάζεται "κοινοβουλευτική δημοκρατία".

      Διαγραφή
    2. Απ' την άλλη..
      υπήρξε ή δεν υπήρξε -και ανεξάρτητα με το δημοψήφισμα που τον κατάργησε- πρώην κυβερνήτης της χώρας, όπως ένα κάρο πρωθυπουργοί και πρόεδροι που κηδεύτηκαν δημοσία δαπάνη..;
      Αυτό λοιπόν που κάνουν τώρα, να ταφεί ως ιδιώτης, το θεωρώ ξεφτίλα και υποκρισία. Όντως γίνεται για να γλύψει η Κούλα όλο το νεοταξικό κατεστημένο εντός κι εκτός Ελλάδας, και όπως λέει το προνιούς..και για να «χαϊδευτούν» τα αυτιά της Αριστεράς και των ψηφοφόρων του Κέντρου.
      Το ότι θα θιχτούν ( γιατί θα γίνει κι αυτό) και θα πουν ξεφτιλισμένο τον Μητσοτάκη, οι βασιλόφρονες πολίτες της Ευρώπης και κυρίως μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, αυτό ποσώς με απασχολεί.

      Διαγραφή
    3. Μα δεν απάντησα σε εσένα αδελφέ την άποψη μου κατέθεσα για τον τέως και τα τεκταινόμενα τώρα αν τον θάψουν ή όχι δημοσία ή ιδιωτική δαπάνη είναι λίγο αδιάφορο για εμένα τουλάχιστον...
      ΔΠ

      Διαγραφή
    4. Παράδειγμα:
      Όταν πέθανε ο Μιχαήλ Α' πρώην βασιλιάς Ρουμανίας, το 2017, τού έγινε κηδεία δημοσία δαπάνη, από την κοινοβουλευτική τους δημοκρατία όπως είναι η δική μας, γιατί απλά οι άνθρωποι στην κυβέρνηση δεν είναι κομπλεξικοί σαν τούς δικούς μας τους "δήθεν" / και μια κλανιά αριστερο-προοδευτισμού".
      Ο λαός γέμισε τους δρόμους χωρίς να έχει αποθημένα κάποιας παλιάς λατρείας, και η ρουμανική κυβέρνηση παρέστη με όλους τους τύπους, δείχνοντας τον ίδιο σεβασμό που επέδειξε και σε όλους τους προηγούμενους αποχωρήσαντες κυβερνήτες της (είτε βασιλιάδες είτε πολιτικοί).

      Διαγραφή
  8. Τελειώνει (;), λοιπόν, μια εποχή με βασιλιάδες και άμαξες και βασιλικές αυλές. Θέλουμε δεν θέλουμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει, ο συγκεκριμένος «άνθρωπος» (;) αποτελεί κομμάτι της ιστορίας, η οποία ΔΕΝ ξεγράφεται.

    Το γεγονός του θανάτου του θα αποτελέσει ΚΥΡΙΑΡΧΗ είδηση για πολλές ημέρες, έτσι ώστε τα ζά (που λέει και ο Εργοδότης) να ΜΗΝ ασχολούνται με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα. Μπολιάζουν τον κόσμο με την ΑΝΟΥΣΙΑ είδηση του θανάτου του και αυτό που από εχθές συντελείται στην χώρα, είναι για εμένα ένα ΓΕΓΟΝΟΣ πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ας μην φαίνεται έτσι εκ πρώτης όψεως.

    Το γεγονός είναι η γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία επιχειρεί να θάψει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τις έρευνες για τις υποκλοπές. ΔΕΝ θα σταθώ στην ουσία της απόφασής του, διότι ενώ ήταν, ας πούμε, αναμενόμενη, για εμένα αποτελεί ΣΤΑΘΜΟ για τις περαιτέρω εξελίξεις.

    Αποτελεί σταθμό διότι φέρνει πιο κοντά τη ΝΕΜΕΣΗ. Και εξηγούμαι.

    Στο υποτιθέμενο Ελληνικό κράτος, τρείς είναι οι πυλώνες της «δημοκρατίας», ή αν θέλετε, τρείς είναι οι εξουσίες. Η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική. Όσο αφορά τις δυο πρώτες, δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί και πώς έχουν αλωθεί και διακορευτεί μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο !! Από τη νομοθετική εξουσία, νόμοι κατά παραγγελία και για λίγους, κατάργηση παλαιών νόμων που προστατεύουν τον πολίτη κλπ. Η δε εκτελεστική εξουσία, χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά κυρίως χωρίς αιδώ, ακολουθεί το ΓΡΑΜΜΑ και όχι το ΠΝΕΥΜΑ του νόμου και στην ουσία έχει και αυτή αλωθεί.

    Μας έμενε η δικαστική εξουσία, που τουλάχιστον εμείς οι ρομαντικοί περιμέναμε από τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ δικαστικούς να σηκώσουν το ανάστημά τους και να σώσουν την πορεία προς την πλήρη σήψη. Αλλά φεύ !!! Όπως αποδεικνύεται τελικά και η δικαστική εξουσία έχει αλωθεί από τους λίγους.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάμε, όμως, να θυμηθούμε ξανά (και να ΜΗΝ απογοητευόμαστε) :
    ΥΒΡΙΣ, η αλαζονεία που υποδηλώνει ΑΣΕΒΕΙΑ
    ΑΤΙΣ, το θόλωμα, η τύφλωση του ΝΟΥ
    ΝΕΜΕΣΙΣ, η ΘΕΙΑ δίκη
    ΤΙΣΙΣ, η τιμωρία

    Αρχικά θα πω ότι οι ΥΒΡΙΣ, ΑΤΙΣ, ΝΕΜΕΣΙΣ και ΤΙΣΙΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και μάλιστα εφαρμόζονται ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ. Όπως ΕΛΛΗΝΙΚΟ είναι και το σύμπαν που βρισκόμαστε. Το ΠΟΙΟΣ τις διαφεντεύει, το ΠΩΣ, το ΠΟΤΕ, αλλά κυρίως το ΓΙΑΤΙ, είναι άγνωστο σε εμάς τους θνητούς, αν και υπάρχουν οι υποψίες μας.

    Ενώ, λοιπόν, γνωρίζουμε τη σειρά εμφάνισης (ή εφαρμογής αν θέλετε) των παραπάνω, ΔΕΝ γνωρίζουμε τον ΧΡΟΝΟ επέμβασής τους. Δεν γνωρίζουμε καν αν ο παράγοντας που τις ΚΑΛΕΙ είναι ο ΧΡΟΝΟΣ ή κάποιο (ή κάποια) ΓΕΓΟΝΟΣ/ΤΑ. Ειδικά, επειδή ο χρόνος ΔΕΝ έχει την ίδια έννοια "κάτω" και "πάνω", είναι δύσκολο να αντιληφθώ, τουλάχιστον εγώ, τη διάρκεια παρουσίας της κάθε μίας και κυρίως της επέμβασής της.

    Πιστεύω ότι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ είναι αυτά που καθορίζουν την ΕΠΕΜΒΑΣΗ των τεσσάρων παραπάνω ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ.

    Έχουμε κατανοήσει, πιστεύω όλοι, ότι η ΥΒΡΙΣ βρισκόταν "εδώ", για ΠΟΛΛΑ χρόνια, ειδικά στις δύο από τις τρείς εξουσίες που είπα πιο πάνω. Το ζούσαμε όχι μόνο εμείς, αλλά και οι πρόγονοί μας για πολλές γενιές πίσω. Τόσα πολλά χρόνια, ώστε οι υβριστές, μοιραία, "κάλεσαν" την ΑΤΗ. Πολλοί νομίζουν ότι αυτή την περίοδο έχει επέλθει η ΝΕΜΕΣΙΣ.

    Κατά την άποψή μου, αυτή την περίοδο βρισκόμαστε ακόμη στην ΑΤΗ. Η αλαζονεία τους, σε συνδυασμό με την ΜΗ επέμβαση της ΝΕΜΕΣΕΩΣ (ακόμη) τους έχει τυφλώσει τόσο πολύ που ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ότι η ΝΕΜΕΣΙΣ θα επέλθει.

    Για πόσο χρόνο θα βρισκόμαστε στην ΑΤΗ ; Άγνωστο. Ποιο γεγονός, ή γεγονότα, θα προκαλέσουν τελικά την επέμβαση της ΝΕΜΕΣΕΩΣ ; Άγνωστο και αυτό αν και η ΑΙΣΘΗΣΗ μου είναι ότι από τη στιγμή που πλέον ΚΑΙ η Τρίτη εξουσία, αυτή της δικαιοσύνης, αλώθηκε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ από την ώρα της ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.

    Πιστεύουν, οι μωροί, ότι επειδή η ΝΕΜΕΣΙΣ δεν έχει επέμβει ακόμη, την έχουν σκαπουλάρει και έτσι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Σε τέτοιο σημείο που η ΑΤΗ τους έχει τυφλώσει τόσο πολύ, ώστε νομίζουν ότι η ΝΕΜΕΣΙΣ δεν θα επέμβει ΠΟΤΕ. Για αυτό το λόγο "παίζουν" με την τύχη τους και ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    Πάμε και σε εμάς τους απλούς θνητούς. Νομίζουμε ότι επειδή εμείς έχουμε αγανακτήσει ή επειδή οι αντοχές μας εξαντλούνται, η ΝΕΜΕΣΙΣ θα μας "ακούσει" και θα επέλθει. ΔΕΝ το πιστεύω αδέλφια μου. Η νομοτέλεια δουλεύει όπως αυτή γνωρίζει και εμείς ΔΕΝ μπορούμε να επέμβουμε. Αναρωτιόμαστε όλοι για πιο λόγο η ΕΛΛΑΔΑ αποτελεί το πεδίο εφαρμογής των πιο σκληρών μέτρων. Σε αυτό ΔΕΝ θα απαντήσω, διότι όποιος διαβάζει αυτό το σχόλιο ΞΕΡΕΙ το γιατί.

    Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ τα πάντα να γίνουν "στάχτη" για να ξαναγεννηθεί η παρθένα, αμόλυντη και αγνή νέα ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Μην μας φοβίζει η "επίθεσή" τους. Ας είμαστε αισιόδοξοι και υπομονετικοί, αλλά κυρίως ΑΦΟΒΟΙ. Διότι όσο πιο βαθιά μπαίνουν στην ΑΤΗ τόσο πιο κοντά βρίσκεται η ΝΕΜΕΣΙΣ.

    Τελικά η ΤΙΣΙΣ θα είναι τόσο βαριά που θα ακουστεί σε όλα τα σύμπαντα, για παραδειγματισμό.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - Λοιπόν, το κτήνος της εξουσίας δεν έχει πολλή ζωή ακόμα.
      ΙΩ - Ποιος θα τον ανατρέψει;
      ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - Η αυθαιρεσία του.

      Αισχύλου – «Προμηθέας Δεσμώτης»


      mnk

      Διαγραφή
  10. Αυτό που με ανησυχεί είναι το γεγονός ότι αποφάσισαν
    να τον θάψουν σε Ελληνικά χώματα.
    Την ώρα που έθαβαν την Φρείκη έγινε σεισμός.
    Η Ελληνική Γη ήθελε να την ξεράσει
    για όλα τα "καλά" που είχε κάνει με τα ορφανοτροφεία της.

    Εύχομαι να μην ισχύει το "Σόι πάει το βασίλειο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σεισμός έγινε ίσως γιατί τα Ελληνικά χώματα δεν χωνεύουν τις φολίδες, αγαπητέ Αργοναύτη. Απ' την άλλη, όμως, όλος ο πλανήτης Ελλάδα είναι. Που να τον πάνε τον έρμο ;

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. @Διός Κούρος:

      Στο πυρ το εξώτερο (a.k.a Ήλιος);
      Λέω 'γω, τώρα

      Διαγραφή
  11. Καρα αμαν αληs -(κατα κοσμον το αρκουδακι-πλαιυ στεησον-μπουχεσαs-κοντοσουβλιs-μπριτζολαs-τεμπελοσκυλοs)...
    Ααρων Αβουρηs-Σημιτηs...(κατα κοσμον ελια θρουμπα)...
    Τζεφρυ Μινεικο-Παπανδρεου (κατα κοσμον ο τρελοs με το κοκκινο κασκωλ)...
    Μπεν Χιραμ-Σαμαραs(κατα κοσμον ο αλοιθωροs γαμω τον μπελα μου)...
    Μπενη Σελομ Τουρκογλου-Βενιζελοs(κατα κοσμον ενφιαs ΠΣΙ η σκατοκουβαs)...
    Αξελ Αμποτ-Τσιπραs-Cipras(κατα κοσμον το κοντοστουπικο φρουι ζελεδακι γιαλαντζη κουμ μουνιδιο-σφυριζοκλαναs)...
    Μιζοσκατακη Κουλα(κατα κοσμον η καρπερη-περουκινι η χρυσοs η ξεγανωτοs ντενεκεs η γουρλοματα η πεορουφηχτρα-τηs μανουλαs θοδωραs...
    Σπυροs Χατζαραs-Μουχατζιρ του Ιμπραημ Πασα(κατα κοσμον το αργομισθο κρατικοδιαιτο λαμογιο του Πεταλωτη,ο πρωκτογλυφτηs του αφθονη διουρηση)...
    Bενιερηs Κυριακοs Βελοπουλοs του γιοζεφ(κατα κοσμον ο πωλητηs επιστολων του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου,ο καραφλοs πωλητηs φαρμακου για τουs καραφλουs)...
    Στεφανοs Χιοs του Συμεων σουρλουμπουρδουσ ψευτομπατριωτηs του Κ@ΛΟΥ η λεκανοχυστρα του βοσποροχεσμενου οφσοροδοξου καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ ο κυπατζηs...(OFFSHORE MILESON INTERNATIONAL LIMITED)...
    Καρα τζαφερ αληs(κατα κοσμον μαυρογαιδαροs-εθνικοs κωλοτουμπαs,πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν,μουρουνουελαιολαδαs-ψευτομπατριωτηs τπου Κ@@@ΛΟΥ,γαρδενιαs,μπουρδαs,ελεεινο σιχαμα,οφσοροδοξοs με εξωγαμο το μικρο σπυρο τηs ζωηρηs αννουλαs)...
    Εσαει προσφωνουνται υπουργοι προεδροι οι βρωμοκαΜΠΙΝΕΔΕΣ,σκ@τοκουρ@δεs


    ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά έπρεπε να σάς μαλώσω (αν όχι να διαγράψω εντελώς) το σχόλιο, επειδή είναι ανυπόγραφο, έστω και με ένα απλό ψευδώνυμο της πλάκας..

      ...αλλά χτυπιόμουν επί 10 λεπτά στο πάτωμα από τα γέλια, οπότε ανερτήθη χωρίς πολλή σκέψη.. 🤩

      Διαγραφή
  12. Συνοπτικά.....
    -Τσόρτσιλ-Στάλιν κάνουν μοιρασιά Ελλάδα-Ρουμανια.....
    -Βάρκιζα...αφοπλισμός πληθυσμού (σημαντικό)
    -Αγγλία χρωστάει πολλά σε USA για συμμετοχη σε πόλεμο και ανεπίσημα τις παραχωρεί Ελλάδα.....
    (USA=Ανώνυμος εταιρία από το 1932 που ελένγχετε από τους σιωνιστές χαζαροεβραιους τραπεζίτες....)
    -Bretton Woods system...δημιουργία CIA....πετροδολάριο...
    -Πραξικόπημα Παπαδόπουλου που ουσιαστικά ήταν πιόνι των αμερικανων σιωνιστών.....
    -Η "Ελληνική" βασιλική οικογένεια ήταν οι τοποτηρητές των προηγουμενων επικυρίαρχων και έπρεπε να αποχωρήσουν,όπως και αποχώρησαν.....
    -Το πιόνι Παπαδόπουλος είναι λίγο ατίθασο γιατί έχει εθνική συνείδηση...μα ειδικά μετά το "όχι" του για την Κύπρο,οι μέρες του είναι μετρημένες και δημιουργείται το "Πολυτεχνείο" για να τον αποκαθηλώσει........
    -Μεταπολίτευση με τα γνωστά της καταστροφικά αποτελέσματα............
    Αγγλία-USA=Από την Σκύλα στην Χάρυβδη........
    Οι συνεργάτες των nazi έγιναν αργότερα συνεργάτες των Aγγλων και μετέπειτα των Αμερικανων......
    (Θεωρούμε βεβαια δεδομένο πως γνωρίζετε πως το χρηματιστήριο της Αγγλίας ουσιαστικά ανήκει σε γνωστη τραπεζιτική οικογένεια,της γνωστης καταγωγής,με το κόλπο του ταχυδρόμου στο Βατερλό!.....)
    Οι kings δεν είναι Βασιλείς....προσβάλουν το όνομα Βασιλεύς........
    king εκ του kegan έτσι ονόμαζαν τον αρχηγό τους οι χαζάροι στο χαχανατο τους....
    Αυτές οι δότες ξενόφερτες οικογένειες-τοποτηρητές καταχράστηκαν το όνομα Βασιλεύς!.....

    Σκατά στους τάφους όλων των δοτών-τοποτηρητών πάντως είδους στην πατρίδα μας..... ;)

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ10-01-23

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!👍

    https://www.youtube.com/watch?v=d0fNPHw0pXU

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΞΕΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
    Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.
    ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τιμησε την ελλαδα σαν ολυμπιονικης;;;;;ε και;;;;η ελλαδα τον συντηρουσε μεχρι το τελος του,και οχι μονο αυτον αλλα ολη την οικογενεια του....και ξεφτιλα θα γινουμε επειδη θα μαγαρισουν οι βασιλικες οικογενειες της ευρωπης τα χωματα μας,κι οχι γιατι δεν θα θαφτει δημοσια δαπανη σαν ολα τα προηγουμενα κηφηναρια.ηταν ιδιωτης ;;;ας τον θαψει η οικογενεια του οπως αυτη νομιζει..εδω μας αφανιζουν σαν εθνος ,σκασιλα μου για τον τεως....Σουλα

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...
      Ο ΤΕΩΣ, ΝΑΙ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΣ:
      ``Ήταν γιος του βασιλιά Παύλου Α’, του οίκου των Γκλύξμπουργκ και της βασίλισσας Φρειδερίκης-Λουίζας του Αννοβέρου, αδελφός της μετέπειτα (και πρώην πλέον) βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας και της πριγκίπισσας Ειρήνης.

      Το 1941, η οικογένειά του διέφυγε στην Κρήτη και μετά στην Αίγυπτο. Στη διάρκεια του πολέμου έζησαν για μεγάλα διαστήματα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

      Το 1946, μετά την απελευθέρωση η βασιλική οικογένεια επέστρεψε στη χώρα.''
      ΠΗΓΗ: proinos-typos.gr
      Ο ΙΔΙΟΣ ΒΡΕΦΟΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΗ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.
      ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ...

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  15. τωρα θα τραβηξω τις κοτσιδες μου....ρε σεις μου βγηκατε ολοι φιλοβασιλικοι;;;;;σας επιασε ο πονος γιατι ψοφησε ενα ακομη ερπετοειδες;;;;;και θελετε να θαφτει δημοσια δαπανη;;;;το σουργελο που ψοφησε, ζουσε σαν μεγιστανας μαζι με την οικογενεια του χωρις να εχει δουλεψει κανεις τους,αλλα το κυριοτερο, πειτε μου τι ειχε προσφερει στην Ελλαδα ο κηφηνας....η μαννα του αυτη η οχια ποσα ειχε επιβαρυνει το Ελληνικο κρατος με τις σπαταλες της,με την προικα της κορης της για να παντρευτει τον μαλακοπιτουρα της Ισπανιας;;;;ρεεεεε συνελθετε λιγακι ,γιατι θα σας μπατσισω.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aei στα τσακιδια ο αχρηστος ..και αυτοπς και ολοι οι ιντερμπρεντεντ σιχαματαιοι ....Κατι θα βγαλουν και απο αυτο οι απανταχου σκουληκιασμενοι ..Αλλα δεν εκανε τι πο τα για αυτη τη χωρα ο ταχα μου φιλελληνας παρα μια φορα που εγινε ολυμπιονικης και αυτο τιμης ενεκεν μιασ κια εαν δεν ...θε επεφταν κεφαλια ///Τζαμπατζηδες απλα και αυτος και οι υπολοιποι του σογιου αχχαχαα..ΑΝτε τωρα που ολοι επιασε ο πονος για τον γερο ...kai ta γραφω σαν γαλουχισμενο μανιατακι (εικονισματα και διπλα η φωτο του στο σπιτι της γιαγιας αχαχχαχαχαχχαχα) μεχρι που εκατσα και εψαξα και διαβασα και καταλαβα ποσο σκουπιδια πλεον ειναι ολοι οι βασιλιαδες (οχι τυχαια γαλαζοαιματοι )και σε ολο τον κοσμο .Αν και βολευε καποτε γιατι εαν ηθελες να κρεμασεις καποιον ηξερες ποσες κρεμαλες , παλουκια η' οτι αλλο για ολη την οικογενεια ..Τωρα εχουμε χιλαδες και δεν ξερουμε απο που να αρχισουμε /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ; ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΙΑ;;;;
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΛΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ.
    ΖΕΙ Η ΑΛΕΞΙΑ, Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
    https://www.brighteon.com/6c90bb43-1c56-4f55-a161-7ef27e0cb0fc

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ,ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟ ΣΑΥΡΩΝ ΜΑΖΙ .
    ΜΟΥΦΑ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΨΟΦΗΣΕ ,ΕΑΝ ΨΟΦΗΣΕ Η ΚΑΡΑΚΛΩΝΑΡΑ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΓΚΝΑΛ ΔΙΑΒΑΣΑ ,ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕ ,ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ,ΜΙΑ
    ΟΥΡΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ .
    ΚΑΙ ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΑΦΤΗ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ;;; ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΟΓΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ
    ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΦΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ,ΑΛΛΑ ,ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΑΚΟΜΑ
    ΜΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ .
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ.
    ΠΩ ΠΩ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ WOKE! ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΦΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΦΩΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ? ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι μονο το φωφακι αλλα ,ολα τα κηφηναρια στο εγραψα εγω....αλλα αφου δεν εισαι βασιλικος ,γιατι λες θα ταφει σαν κοινος ανθρωπος.;;;;τι ηταν αυτος δηλ;;;;τιμη του που τον λεμε και ανθρωπο ,αει σιχτιρ το κοπροσκυλο.....Σουλα

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ....
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΤΕΡΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΝΑ ΕΞΥΒΡΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ..
      ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΑΦΗΣ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 1974 ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ Η ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 30,8 ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ, ΚΑΙ 69,2 ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗ. ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.
      ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΧΙ, ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΝΑΙ.
      ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ... ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ``ΑΡΔ, ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ'' ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΟΣΕΡΒΙΚΟ, ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ.... [ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ; ΟΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ Η ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΙ; ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΞΕΡΟΥΝ...]
      ΑΡΑ.... ΕΛΑ ΜΩΡΕ... ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 1974....
      ΟΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...
      ΑΡΑ... ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΑΔΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΚΑΤΟΝΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
      ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ.
      ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΑ. ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΧΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ - ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
      Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΗΔΕΥΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ. ΞΥΔΙ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΜΟΜΜΟΥΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

      Διαγραφή
    4. Μην ξεχνάς το ψευδώνυμό σου "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ".Ήμουν έτοιμος να διαγράψω το σχολιο, και μετα σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι εσύ.
      Μεταξύ μας.. Δεν μού αρέσει αυτο το ψευδώνυμο. Τουλάχιστον κράτησέ το χωρίς να το αλλάξεις, να ξέρουμε με ποιον συνεννοούμαστε.

      Διαγραφή
  20. https://www.sportime.gr/extratime/teos-vasilias-konstantinos-kanenas-sevasmos-stin-ierotita-tou-thanatou-giati-tosi-misanthropia-gia-ena-kommati-tis-istorias-mas/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
    Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΚΗΔΕΥΤΕΙ.
    ΑΛΛΑ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΥ great reset ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ (ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ, ΦΩΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ) ΚΗΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΒΑΜΠ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mnτσoτάκη ξέρεις ότι ο μπαμπάκας σoυ, δεν δικαιούταν κηδεία Αpxnγού Κράτους, όπως και τόσοι άλλοι;
    Για τα πρακτικά, κηδεύτηκαν με τιμές Αρχηγού Κράτους ο Κωνσταντίνος Μητσοτακης, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Μίκης Θεοδωράκης, η Μελίνα Μερκούρη, η Φώφη Γεννηματά.
    Ως γνωστόν, τιμές Αρχηγού Κράτους αποδίδονται σε χρηματίσαντες Αρχηγούς, ήτοι Προέδρους της Δημοκρατίας από το 1973 που τροποποιήθηκε το Σύνταγμα και Βασιλείς προ της τροποποιήσεως.
    Ο Πρωθυπουργός δεν είναι Αρχηγός του Κράτους άρα δεν δικαιούται τέτοιας τιμής, πόσο μάλλον κάτι υπουργέσσες όπως η Μερκούρη και η Γεννηματά, ή ο Θεοδωράκης.
    Ωστόσο η αντίθεση δεν παύει να είναι εξόφθαλμη: ένας πρώην Βασιλεύς των Ελλήνων, Αρχηγός Κράτους θα κηδευτεί ως ένα απλό πρόσωπο ενώ κατσαπλιαδες και υπουργέσσες κηδεύονται πάνω σε κιλλίβαντες και με δημοσία δαπάνη.
    Οι κατσαπλιαδες αντεροβγάλτες Χαρίλαος Φλωράκης, Μάρκος Βαφειάδης και Μανώλης Γλέζος που δεν εδικαιούντο τέτοιας τιμής, ούτε έχαιραν τέτοιας λαϊκής αποδοχής, κηδευτηκαν δημόσια δαπάνη.
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/01/mno-p-k-o-ov-ni-pxn-po-o-oo-o.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ?
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    https://www.youtube.com/watch?v=6R_LKfRbe1A
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ
    ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΛΕΜΕ.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή