«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

🎵 Σβάμπω απ' τη χαρά μου.. Σβάμπω οτάν σε βλέπω.. Σβάμπω.. σβαμπώ !! 🎤 [ κατά το "Λάμπω" 🤣 ]

 περισσότερα εδώ

7 σχόλια:

  1. NA ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ. ΕΔΩ, ΚΛΕΙΔΩΜΈΝΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΆΛΛΑ ΣΚΑΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ, ΑΠΌ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    https://www.pronews.gr/epistimes/diastima/kosmoistoriki-anakalypsi-apo-to-smithsonian-i-gi-vrisketai-sto-kentro-mias-spanias-fysalidas-tou-sympantos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ - Ο ΒΛΑΣΗΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ

    Μ@ΣΩΝΙΚΑ - ΤΕΚΤΟΝΙΚ@...ΤΑΓΜΑΤΑ
    ΚΑΛΕΣΑΝ...''ΚΑΠΟΙΟΝ''..''ΦΑΝΑΤΙΚΟ'' των ''ΜΠΟΛΙΩΝ''...
    1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ !!💥

    https://twitter.com/klimhs13/status/1614345171205869569?cxt=HHwWgsC-qamYp-csAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κατσαρίδες του WEF προσέλαβαν μη εμβολιασμένους πιλότους για να τους μεταφέρουν στο Νταβός!
    Ο Klaus Schwab απαγόρευσε στους εμβολιασμένους πιλότους να μεταφέρουν μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μέσα και έξω από το Νταβός λόγω του κινδύνου που ενέχουν για την ασφάλεια. Σύμφωνα με αναφορές, τα μέλη του WEF μεταφέρονται αποκλειστικά από μη εμβολιασμένους πιλότους στο συνέδριο του 2023 στο Νταβός της Ελβετίας.
    http://ermionh.blogspot.com/2023/01/wef_16.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ερευνητές υποστηρίζουν το WEF: Η μαζική δημόσια κατανάλωση ζωυφίων «Beetleburgers» θα «σώσει τον πλανήτη»

    https://slaynews.com/news/researchers-back-wef-mass-public-consumption-beetleburgers-save-planet/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Γιατί ο Klaus Schwab και ο George Soros αποχώρησαν και οι δύο από τη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός;
    Κάτι τρεχει;
    Ο Κλάους Σβαμπ δεν θα παραστεί στην έναρξη του συνεδρίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός "λόγω προβλήματος υγείας".

    https://twitter.com/FlowerGirlSugar/status/1614984642964381697

    https://twitter.com/Gitmo99/status/1614818743129116672?cxt=HHwWgMDUjevF_ugsAAAA

    Πώς είναι η σύγκρουση προγραμματισμού όταν
    αυτό έχει προγραμματιστεί ένα χρόνο εκ των προτέρων;
    Καταπληκτικό και ο Trudeau δεν θα παραστεί επίσης. Οι υπόλοιποι που συνεχίσουν να πηγαίνουν και θα πρέπει να ανησυχούν ότι δεν κρατούνται ενήμεροι??????????

    https://twitter.com/georgesoros/status/1612883232084660241?cxt=HHwWosC4iaKwjuIsAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανοίγουν τα στόματα. Στην Ιαπωνία 2 καθηγητές συνδέουν τον εμβολιασμό με σοβαρές διαταραχές του ανοσοποιητικού.

    https://twitter.com/konstantinospo7/status/1615065896153669633?cxt=HHwWgoCz0YT47uksAAAA

    ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ 🥰
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ρεπόρτερ της Rebel News Avi Yemini προσγειώθηκε στο Νταβός της Ελβετίας ενόψει του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του 2023 για να σας μεταφέρει την άλλη πλευρά της ιστορίας από την ετήσια συγκέντρωση της λεγόμενης ελίτ.
    Ο Avi έχει ήδη αποκτήσει ένα αντίγραφο της μυστικής λίστας προσκεκλημένων του WEF για το 2023 και το δημοσιεύουμε για να το δείτε
    14 Ιανουαρίου 2023
    ΕΔΩ
    https://www.rebelnews.com/avi_yemini_back_in_davos_to_expose_the_elite_s_secrets

    =============
    Το ελβετικό κοινοβούλιο ενέκρινε έως και 5.000 στρατιώτες του στρατού για να εγγυηθεί την ασφάλεια των 3.000+ συμμετεχόντων στο WEF, συμπεριλαμβανομένων πλούσιων, υψηλού προφίλ επιχειρηματικών και πολιτικών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο.
    16 Ιανουαρίου 2023
    https://www.rebelnews.com/key_figures_attending_world_economic_forum_davos_2023

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή