«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Χαμός στην Γερμανία: Εφημερίδες καθημερινά ξεφτιλίζουν την συμμορία του Μαξίμου – Μίζες αρπαχτές εκβιασμοί υποκλοπές – Ακόμα και οι φίλοι τους οι Γερμανοί τους ξεσκίζουν


 

Δριμεία κριτική για την απόδοση δικαιοσύνης στην Ελλάδα, με «βέλη» και κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, ασκεί η γερμανική εφημερίδα TAZ (Tageszeitung).

«Οι πελατειακές σχέσεις, ο νεποτισμός και η διαφθορά ανθούν στην Αθήνα, όπως συνέβαινε πάντοτε. Στον Δείκτη Διαφθοράς του οργανισμού Διεθνής Διαφάνεια (Transparency International), η Ελλάδα κατατάσσεται μόλις στην 58η θέση παγκοσμίως, πίσω από τη Ρουάντα και τη Σαουδική Αραβία. Αυτό δεν είναι σύμπτωση», επισημαίνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Κάθε φορά που πολιτικοί ή υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή βρίσκονται ακόμη και στο επίκεντρο αυτών, η ποινική δικαιοσύνη δυσκολεύεται εμφανώς να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις με την απαραίτητη επιμέλεια και αποτελεσματικότητα, για να μη μιλήσουμε για λογοδοσία και επιβολή ποινών στα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Ακόμα και στην περίπτωση των πιο σοβαρών κατηγοριών, όπως η κατασκοπεία, το ξέπλυμα χρήματος ή η διαφθορά μεγάλης κλίμακας, οι έφοδοι δεν πραγματοποιούνται καθόλου ή πραγματοποιούνται μόνο μετά από μήνες ή χρόνια – αφ’ ότου οι υποθέσεις έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας», σχολιάζει το γερμανικό μέσο, αναφέροντας ως παράδειγμα την αθώωση των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο της Siemens, λόγω παραγραφής του εγκλήματος μετά από 16 χρόνια.

Από την κριτική της TAZ δεν διέφυγε και ο Ισίδωρος Ντογιάκος ο οποίος «σύμφωνα με τους επικριτές του, έχει ως πρωταρχικό του μέλημα να βρεθεί η πηγή πληροφόρησης των μέσων ενημέρωσης και όχι να διαλευκανθούν οι υποθέσεις».

Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι «ο Ντογιάκος, ο οποίος στις 4 Ιουλίου ορίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην Ελλάδα, πρόσφατα επιτέθηκε φραστικά στα ερευνητικά μέσα ενημέρωσης της Αθήνας και τα απείλησε απροκάλυπτα με φορολογικούς ελέγχους».
«Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα – παρ’ ότι μία από τις πρώτες ενέργειές του, τον Ιούλιο του 2019, ήταν να θέσει υπό την αρμοδιότητά του την ΕΥΠ, ενώ ο ίδιος ορίζει και τον διευθυντή της», καταλήγει το δημοσίευμα της TAZ.

karditsastakra.com

katohika.gr 


19 σχόλια:

  1. Έχω ασφαλείς πληροφορίες οτι σύσσωμη η κυβέρνηση του Μεξικό, μαζί με πλήθος κατώτερων αξιωματούχων, έχουν κλείσει ήδη μαθήματα στην Ελλάδα, για να πάρουν το μεταπτυχιακό τους. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει διαμορφώσει ήδη ειδικές αίθουσες στο μαξίμου.

    Κατάλαβες πολί μου ; Αμ πώς !!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι στις βασιλόπιτες γράφουμε
    "Μητσοτ@κη γ@μιεσ@ι και ευτυ-χεσμενο το 2023"

    https://pbs.twimg.com/media/FlYw-l9XoAIzIoW?format=jpg&name=medium
    --------
    `Ετσι Ρε Αλάνι ΜΠΡΆΒΟ....
    https://www.tiktok.com/@thanoskaloutas1/video/7185119969091390725?_r=1&_t=8Yq8WmJEErt&is_from_webapp=v1&item_id=7185119969091390725

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............. :
      https://twitter.com/wolf_cry8/status/1611845079030980609
      🤣🤩🤣🤩🤣

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Μιχ Σκορπιος

      Διαγραφή
    3. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ.
      ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΙΤΙΓΚΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ.
      ΘΑ ΙΔΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
      Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΛΙΤΙΓΚΟ ΚΑΘΗΚΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΥΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΙ.
      ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
      ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.
      ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
      ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
      ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    4. ""ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ""

      ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ Ο ΘΕΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΔΈΚΤΗ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟ ΑΦΗΣΥΧΑΣΤΗ Ή ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΥΝΆΣΤΗ.
      ΑΝΕΒΑ ΛΕΒΕΛ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΑΛΛΆ..ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!

      Διαγραφή
    5. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 10 ΛΕΠΤΩΝ.
      https://youtu.be/_7e--1pPDFQ

      ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.
      Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΟΣΜΗΜΑ , ΜΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΟΥ.
      ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΝΤΖΟ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ, Η ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ CHEVROLET EKEINH THN ΕΠΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

      ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ AHOY.

      Διαγραφή
    6. ΠΩ ΠΩΩΩΩ....!!!!!
      ΜΑ ΤΊ ΚΟΥΚΛΆΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ..???
      ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΗΛΙΑ ΜΟΥ...
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ,
      ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΙ
      ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    7. δαίμων του πληκτρολογίου:
      ΕΦΗΣΥΧΑΣΤΗΣ (ΌΧΙ ΑΦΗΣΥΧΑΣΤΗΣ)

      Διαγραφή
    8. "ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ"

      ΑΛΛΑΖΕΙ ΗΔΗ, ΗΛΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΦΕΥΓΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ KOU LEE, ΚΑΙ
      ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΈΙΚΟ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ –ΠΟΙΟΣ ΘΑ' ΧΕ ΤΗΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΠΟΥ, ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΥ' ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕ;– ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ –ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ- ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΈΙΚΟ ΚΑΙ Ο KOU LEE ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ,
      ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ''ΣΚΑΣΟΥΝ'' ΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΔΕΣ – ΜΑΝΤΕΙΣ ΚΑΚΩΝ.

      https://youtu.be/T-f-vQX942I?t=45

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  3. KOIMISMENE GAΡGΑLIESAI

    https://twitter.com/ClownWorld_/status/1611440037832568832?cxt=HHwWgMDR_aaL_twsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Koσμoς Toxει τoυμπαvοoοοοοοοοοοοο.....
    GARGALIESAI KU LEEM????????
    https://pbs.twimg.com/media/Fl3HQLRWYAAG2SD?format=png&name=small

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ Μ`ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟ`Ι`ΔΕΥΟΥΝ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.......

    Κουίζ για αρχάριους: πόσο ρεύμα από
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ λιγνίτη θα μας εξάγουν οι Σκοπιανοί σήμερα;

    https://greeklignite.blogspot.com/2023/01/blog-post_5.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλης τεράστιος μίλησε σαν Έλληνας χωρίς να μασάει τα λόγια του..
    Δείτε το βίντεο
    https://www.youtube.com/watch?v=F1muvfELW-s
    ----
    https://www.tiktok.com/@terry_hatziieremias/video/7186374035909938437?_r=1&_t=8YroblkiV6r&is_from_webapp=v1&item_id=7186374035909938437
    ----
    https://twitter.com/Eleni86825997/status/1612209147138768898?cxt=HHwWhIC87a3r298sAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο 1 έως 31 Δεκεμβρίου, μπούκαραν ΜΟΝΟ στα νησιά, με όλους τους τρόπους, 1933 αλλοδαποί (καταγεγραμμένοι)

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1610707844520882176?cxt=HHwWgMDR2YWQsdosAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή