«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Γιατί η CIA επιχείρησε μια "εξέγερση Μαϊντάν" στη Βραζιλία..;

του Pepe Escobar !!! - μετάφραση: Διόδοτος

Σχόλιο Διόδοτου: Πόσο.. «μπολσοναριστές» ήταν αυτοί που εισέβαλλαν στο Κογκρέσο και στα άλλα κυβερνητικά κτίρια..;; Ας λάβουμε υπ' όψιν ότι αυτά που τρέμει η Καμπάλ είναι: Η ενδυνάμωση της Βραζιλίας μέσα στους ΒRΙCS, η μεγάλη πιθανότητα να ξαναγίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ, και ότι βασικός της στόχος είναι να απαξιωθεί με κάθε μέσο η εκλογική διαδικασία της Βραζιλίας ώστε να επιτευχθούν περαιτέρω της σχέδια...


 

Ένας πρώην αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών επιβεβαίωσε ότι το άθλιο remix του Μαϊντάν που διοργανώθηκε στη Μπραζίλια στις 8 Ιανουαρίου ήταν επιχείρηση της CIA και το συνέδεσε με τις πρόσφατες απόπειρες έγχρωμης επανάστασης στο Ιράν.

Την Κυριακή, φερόμενοι ως υποστηρικτές του πρώην δεξιού προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρου εισέβαλαν στο Κογκρέσο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το προεδρικό μέγαρο της Βραζιλίας, παρακάμπτοντας τα σαθρά οδοφράγματα ασφαλείας, σκαρφαλώνοντας σε στέγες, σπάζοντας παράθυρα, καταστρέφοντας δημόσια περιουσία, συμπεριλαμβανομένων πολύτιμων πινάκων ζωγραφικής, ενώ καλούσαν σε στρατιωτικό πραξικόπημα στο πλαίσιο ενός σχεδίου αλλαγής καθεστώτος με στόχο τον εκλεγμένο πρόεδρο Λουίς Ινάσιο "Λούλα" ντα Σίλβα.

Σύμφωνα με την αμερικανική πηγή, ο λόγος για τη διοργάνωση της επιχείρησης - η οποία φέρει εμφανή σημάδια βιαστικού σχεδιασμού - τώρα, είναι ότι η Βραζιλία πρόκειται να επαναδραστηριοποιηθεί στην παγκόσμια γεωπολιτική μαζί με τα άλλα κράτη BRICS, τη Ρωσία, την Ινδία και την Κίνα.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι σχεδιαστές της CIA είναι φανατικοί αναγνώστες του στρατηγικού της Credit Suisse, Zoltan Pozsar, πρώην μέλους της Fed της Νέας Υόρκης. Στην πρωτοποριακή έκθεσή του της 27ης Δεκεμβρίου με τίτλο "Πόλεμος και επιβάρυνση των εμπορευμάτων", ο Pozsar αναφέρει ότι "η πολυπολική παγκόσμια τάξη οικοδομείται όχι από τους αρχηγούς των κρατών G7, αλλά από το "G7 της Ανατολής" (τους αρχηγούς των κρατών BRICS), το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα G5, αλλά λόγω της "επέκτασης των BRICS", πήρα το θάρρος να το στρογγυλοποιήσω".

Αναφέρεται εδώ σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Αλγερία, η Αργεντινή, το Ιράν έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για να ενταχθούν στα BRICS - ή μάλλον στη διευρυμένη εκδοχή τους "BRICS+" - ενώ περαιτέρω ενδιαφέρον εξέφρασαν η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Αφγανιστάν και η Ινδονησία.

Η αμερικανική πηγή έκανε έναν παραλληλισμό μεταξύ του Μαϊντάν της CIA στη Βραζιλία και μιας σειράς πρόσφατων διαδηλώσεων στο Ιράν, τις οποίες χρησιμοποίησε η υπηρεσία ως μέρος μιας νέας κίνησης για την έγχρωμη επανάσταση: "Αυτές οι επιχειρήσεις της CIA στη Βραζιλία και το Ιράν παραλληλίζονται με την επιχείρηση στη Βενεζουέλα το 2002, η οποία ήταν εξαιρετικά επιτυχής στην αρχή, καθώς οι εξεγερμένοι κατάφεραν να καταλάβουν τον Ούγκο Τσάβες".

Είσοδος στο "G7 της Ανατολής"

Οι Στραουσσιανοί νεο-συντηρητικοί που τοποθετούνται στην κορυφή της CIA, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση, είναι εξοργισμένοι που το "G7 της Ανατολής" -όπως και η διαμόρφωση των BRICS+ του κοντινού μέλλοντος- 

απομακρύνεται γρήγορα από την τροχιά του δολαρίου των ΗΠΑ.

Ο Στραουσσιανός Τζον Μπόλτον - ο οποίος μόλις δημοσιοποίησε το ενδιαφέρον του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ - απαιτεί τώρα την απομάκρυνση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ, καθώς ο Παγκόσμιος Νότος αναπροσαρμόζεται ταχύτατα στο πλαίσιο νέων πολυπολικών θεσμών.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο νέος Κινέζος ομόλογός του Τσιν Γκανγκ μόλις ανακοίνωσαν τη συγχώνευση της κινεζικής πρωτοβουλίας Belt and Road Initiative (BRI) και της ρωσικής Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (EAEU). Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο σχέδιο εμπορίου/συνδεσιμότητας/ανάπτυξης του 21ου αιώνα - οι κινεζικοί Νέοι Δρόμοι του Μεταξιού - είναι πλέον ακόμη πιο πολύπλοκο και συνεχίζει να επεκτείνεται.

Αυτό θέτει τις βάσεις για την εισαγωγή, που ήδη σχεδιάζεται σε διάφορα επίπεδα, ενός νέου διεθνούς εμπορικού νομίσματος με στόχο να αντικαταστήσει στη συνέχεια το δολάριο ΗΠΑ. Εκτός από την εσωτερική συζήτηση μεταξύ των BRICS, ένας από τους βασικούς φορείς είναι η ομάδα συζήτησης που έχει συσταθεί μεταξύ της ΕΑΕΕ και της Κίνας. Όταν ολοκληρωθούν, οι συζητήσεις αυτές θα παρουσιαστούν στα έθνη-εταίρους της BRI-EAEU και φυσικά στα διευρυμένα BRICS+.

Ο Λούλα στο τιμόνι της Βραζιλίας, στην τρίτη πλέον μη επιτυχημένη προεδρική θητεία του, θα προσφέρει τεράστια ώθηση στις BRICS+, Στη δεκαετία του 2000, πλάι στον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν και τον πρώην Κινέζο πρόεδρο Χου Τζιντάο, ο Λούλα ήταν ο βασικός εμπνευστής ενός βαθύτερου ρόλου για τις BRICS, συμπεριλαμβανομένου του εμπορίου με τα δικά τους νομίσματα.

Οι BRICS ως "η νέα G7 της Ανατολής", όπως ορίζεται από τον Pozsar, είναι πέρα από ανάθεμα - τόσο για τους Στράους νεο-συντηρητικούς όσο και για τους νεοφιλελεύθερους.

Οι ΗΠΑ εκδιώκονται αργά αλλά σταθερά από την ευρύτερη Ευρασία από τις συντονισμένες ενέργειες της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ρωσίας-Κίνας.

Η Ουκρανία είναι μια μαύρη τρύπα - όπου το ΝΑΤΟ αντιμετωπίζει μια ταπείνωση που θα κάνει το Αφγανιστάν να μοιάζει με την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Μια αδύναμη ΕΕ που εξαναγκάζεται από την Ουάσιγκτον να αποβιομηχανοποιηθεί και να αγοράζει αμερικανικό υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) με παράλογα υψηλό κόστος, δεν έχει βασικούς πόρους για να λεηλατήσει η αυτοκρατορία.

Από γεωοικονομική άποψη, αυτό αφήνει το "Δυτικό Ημισφαίριο", το οποίο είναι υπό την κυριαρχία των ΗΠΑ, και ιδιαίτερα την τεράστια πλούσια σε ενέργεια Βενεζουέλα ως τον βασικό στόχο. Και γεωπολιτικά, ο βασικός περιφερειακός παράγοντας είναι η Βραζιλία.

Το στραουσσιανό νεο-con παιχνίδι είναι να τραβήξει όλες τις στάσεις για να αποτρέψει την κινεζική και ρωσική εμπορική επέκταση και πολιτική επιρροή στη Λατινική Αμερική, την οποία η Ουάσινγκτον - ανεξάρτητα από το διεθνές δίκαιο και την έννοια της κυριαρχίας, συνεχίζει να αποκαλεί "την πίσω αυλή μας". Σε καιρούς όπου ο νεοφιλελευθερισμός είναι τόσο "περιεκτικός" που οι σιωνιστές φορούν σβάστικες, το Δόγμα Μονρόε επιστρέφει, σε αναβολικά.

 

Όλα για τη "στρατηγική της έντασης"

Ενδείξεις για το Μαϊντάν στη Βραζιλία μπορούν να ληφθούν, για παράδειγμα, από τη Διοίκηση Κυβερνοχώρου του αμερικανικού στρατού στο Φορτ Γκόρντον, όπου δεν είναι μυστικό ότι η CIA ανέπτυξε εκατοντάδες μέσα σε όλη τη Βραζιλία πριν από τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές - πιστή στο εγχειρίδιο της "στρατηγικής της έντασης".

Οι συνομιλίες της CIA έχουν υποκλαπεί στο Fort Gordon από τα μέσα του 2022. Το κύριο θέμα τότε ήταν η επιβολή της ευρέως διαδεδομένης αφήγησης ότι "ο Λούλα μπορούσε να κερδίσει μόνο με απάτη".

Βασικός στόχος της επιχείρησης της CIA ήταν να απαξιωθεί με κάθε μέσο η εκλογική διαδικασία της Βραζιλίας, ανοίγοντας το δρόμο για ένα προσχεδιασμένο αφήγημα που τώρα ξετυλίγεται: ένας ηττημένος Μπολσονάρου να φεύγει από τη Βραζιλία και να αναζητά καταφύγιο στην έπαυλη Mar-a-Lago του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο Μπολσονάρου, με τη συμβουλή του Στιβ Μπάνον, όντως έφυγε από τη Βραζιλία, παραλείποντας την ορκωμοσία του Λούλα, αλλά επειδή φοβάται ότι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τη φυλακή μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα. Και παρεμπιπτόντως, βρίσκεται στο Ορλάντο, όχι στο Mar-a-Lago.

Το κερασάκι στην μπαγιάτικη τούρτα του Μαϊντάν ήταν αυτό που συνέβη την περασμένη Κυριακή: η κατασκευή μιας 8ης Ιανουαρίου στη Μπραζίλια που αντικατοπτρίζει τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου 2021 στην Ουάσινγκτον, και φυσικά η αποτύπωση της σύνδεσης Μπολσονάρου-Τραμπ στο μυαλό των ανθρώπων.


Ο ερασιτεχνικός χαρακτήρας της 8ης Ιανουαρίου στη Μπραζίλια υποδηλώνει ότι οι σχεδιαστές της CIA χάθηκαν στη δική τους πλοκή. Η όλη φάρσα έπρεπε να προβλεφθεί λόγω της έκθεσης του Pozsar, την οποία όλοι όσοι έχουν σημασία έχουν διαβάσει σε όλο τον άξονα Νέα Υόρκη-Beltway.

Αυτό που είναι σαφές, είναι ότι για ορισμένες παρατάξεις του ισχυρού αμερικανικού κατεστημένου, η πάση θυσία απαλλαγή από τον Τραμπ είναι ακόμη πιο κρίσιμη από την ακρωτηρίαση του ρόλου της Βραζιλίας στις BRICS+.

Όσον αφορά τους εσωτερικούς παράγοντες του Μαϊντάν στη Βραζιλία, δανειζόμενος από τον μυθιστοριογράφο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, όλα περπατούν και μιλάνε σαν το Χρονικό ενός προαναγγελθέντος πραξικοπήματος. Είναι αδύνατον ο μηχανισμός ασφαλείας γύρω από τον Λούλα να μην μπορούσε να προβλέψει αυτά τα γεγονότα, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς το τσουνάμι σημάτων στα κοινωνικά δίκτυα.

Έτσι, πρέπει να υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια να δράσουν ήπια - χωρίς προληπτικά μεγάλα μπαστούνια - εκπέμποντας απλώς τη συνήθη νεοφιλελεύθερη φλυαρία.

Εξάλλου, το υπουργικό συμβούλιο του Λούλα είναι ένα χάος, με υπουργούς που συγκρούονται συνεχώς και ορισμένα μέλη του να υποστηρίζουν τον Μπολσονάρου ακόμη και πριν από λίγους μήνες. Ο Λούλα το αποκαλεί "κυβέρνηση εθνικής ενότητας", αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα κακόγουστο συνονθύλευμα.

Ο Βραζιλιάνος αναλυτής Quantum Bird, ένας παγκοσμίως σεβαστός μελετητής της φυσικής που επέστρεψε στην πατρίδα του μετά από μακρά παραμονή στα εδάφη του ΝΑΤΟ, σημειώνει πως υπάρχουν "πάρα πολλοί παράγοντες στο παιχνίδι και πάρα πολλά ανταγωνιστικά συμφέροντα. Μεταξύ των υπουργών του Λούλα, βρίσκουμε μπολσοναρικούς, νεοφιλελεύθερους-ρεντιρεντινιστές, προσήλυτους στον κλιματικό παρεμβατισμό, επαγγελματίες της πολιτικής της ταυτότητας και μια τεράστια πανίδα πολιτικών νεόφυτων και κοινωνικών αναρριχητών, όλοι καλά ευθυγραμμισμένοι με τα αυτοκρατορικά συμφέροντα της Ουάσινγκτον".

 

Οι "μαχητές" που έχουν υποκινηθεί από τη CIA βρίσκονται σε αναζήτηση λείας


Ένα εύλογο σενάριο είναι ότι ισχυρά τμήματα του βραζιλιάνικου στρατού - στην υπηρεσία των συνήθων στρουθοκαμηλικών νεοσυντηρητικών δεξαμενών σκέψης, καθώς και του παγκόσμιου χρηματιστικού κεφαλαίου - δεν μπόρεσαν πραγματικά να πραγματοποιήσουν ένα πραγματικό πραξικόπημα, λαμβάνοντας υπόψη τη μαζική λαϊκή απόρριψη, και αναγκάστηκαν να αρκεστούν στην καλύτερη περίπτωση σε μια "ήπια" φάρσα. Αυτό καταδεικνύει πόσο πολύ αυτή η αυτοεξευτελιστική και άκρως διεφθαρμένη στρατιωτική παράταξη είναι απομονωμένη από τη βραζιλιάνικη κοινωνία.

Αυτό που είναι βαθύτατα ανησυχητικό, όπως σημειώνει ο Quantum Bird, είναι ότι η ομοφωνία στην καταδίκη της 8ης Ιανουαρίου από όλες τις πλευρές, ενώ κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη, "δείχνει πώς ο Λούλα πλέει ουσιαστικά μόνος του σε μια ρηχή θάλασσα γεμάτη από ακονισμένα κοράλλια και πεινασμένους καρχαρίες".

Η στάση του Λούλα, προσθέτει, "να διατάσσει ο ίδιος μια ομοσπονδιακή παρέμβαση, χωρίς ισχυρά πρόσωπα της δικής του κυβέρνησης ή των αρμόδιων αρχών, δείχνει μια αυτοσχέδια, ανοργάνωτη και ερασιτεχνική αντίδραση".

Και όλα αυτά, για άλλη μια φορά, αφού οι "μαχητές" που προκάλεσε η CIA είχαν οργανώσει τις "διαμαρτυρίες" ανοιχτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και μέρες.

Ωστόσο, το ίδιο παλιό εγχειρίδιο της CIA παραμένει σε ισχύ. Εξακολουθεί να μας κάνει εντύπωση το πόσο εύκολο είναι να υπονομευτεί η Βραζιλία, ένας από τους φυσικούς ηγέτες του παγκόσμιου Νότου. Οι απόπειρες πραξικοπημάτων παλαιάς κοπής με σενάρια αλλαγής καθεστώτος/έγχρωμης επανάστασης θα συνεχίσουν να παίζονται - θυμηθείτε το Καζακστάν στις αρχές του 2021 και το Ιράν μόλις πριν από λίγους μήνες.

Όσο κι αν η αυτοεξευτελιστική φράξια του βραζιλιάνικου στρατού πιστεύει ότι ελέγχει το έθνος, αν οι σημαντικές μάζες του Λούλα βγουν στους δρόμους με πλήρη δύναμη ενάντια στη φάρσα της 8ης Ιανουαρίου, η ανικανότητα του στρατού θα αποτυπωθεί γραφικά. Και αφού πρόκειται για επιχείρηση της CIA, οι χειριστές θα διατάξουν τους τροπικούς στρατιωτικούς υποτελείς τους να συμπεριφέρονται σαν στρουθοκάμηλοι.

Το μέλλον, δυστυχώς, είναι δυσοίωνο. Το αμερικανικό κατεστημένο δεν θα επιτρέψει στη Βραζιλία, την οικονομία των BRICS με τις καλύτερες δυνατότητες μετά την Κίνα, να επανέλθει με πλήρη ισχύ και σε συγχρονισμό με τη στρατηγική εταιρική σχέση Ρωσίας-Κίνας.

Οι Στραουσσιανοί νεοσυντηρητικοί και νεοφιλελεύθεροι, πιστοποιημένα γεωπολιτικά τσακάλια και ύαινες, θα γίνουν ακόμη πιο άγριοι καθώς το "G7 της Ανατολής", συμπεριλαμβανομένης και της Βραζιλίας, κινείται για να τερματίσει την επικυριαρχία του αμερικανικού δολαρίου καθώς ο αυτοκρατορικός έλεγχος του κόσμου εξαφανίζεται.

thecradle.co 

 

  

17 σχόλια:

  1. Μποτίλια στο Πέλαγος11 Ιανουαρίου, 2023 20:38

    Διάβασα σήμερα το πρωί αυτό το άρθρο τού Pepe Escobar, σε κάποια άλλη ιστοσελίδα από αυτήν που αναφέρεται εδώ, στα πλαίσια τής έρευνάς μου να βρω αναλυτικά μια άκρη σχετικά με την λαϊκή εξέγερση στις 8 Ιανουαρίου στην Μπραζίλια. Σχετικά με αυτά τα γεγονότα τοποθετήθηκα προχθές σε προηγούμενη ανάρτηση τού Διοδότου καταθέτοντας περισσότερα σχόλια, όπου εξέφρασα χωρίς υπεκφυγές την άποψη ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΡΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

    Στην συνέχεια, παρακολουθώντας συστηματικά το εναλλακτικό διαδίκτυο τής Ελλάδος και διεθνώς, διαπίστωσα, ότι ακόμη και από πρόσωπα και σελίδες, που είναι ακραιφνείς υποστηρικτές τού Μπολσονάρο, διατυπωνόταν η άποψη, ή τουλάχιστον η υποψία, ότι οι εν λόγω λαϊκή εξέγερση αποτελούσε στημένη ενέργεια ψευδούς σημαίας οργανωμένης από την καμπάλ, χωρίς όμως να μπορέσω να διακρίνω πουθενά το παραμικρό ουσιαστικό επιχείρημα, που να τεκμηριώνει στοιχειωδώς αυτήν την εκτίμηση. Κατά κανόνα οι θιασώτες αυτής τής άποψης στήριζαν την εκτίμησή τους στον μηχανιστικό και αυθαίρετο παραλληλισμό αυτής τής κινητοποίησης με την έφοδο που έγινα από κάποια στημένα ξόανα στις 06.01.2021 στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον. Αντίστοιχες εκτιμήσεις συνάντησα και εδώ σε σχολιασμούς άλλης ανάρτησης, από πρόσωπα, την κρίση των οποίων εκτιμώ ιδιαιτέρως. Εδώ και καιρό έχω καταλήξει σε δυο βασικά συμπεράσματα:

    1. Η κατανόηση τής φύσεως των εξελίξεων πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων είναι μια άκρως δύσκολη διαδικασία.
    2. Οι συνωμοσιλόγοι, ακόμη και οι έμπειροι και οι δόκιμοι, συχνά μπλέκουν άσχημα τα μπούτια τους (στην περίπτωση, που δεν υπηρετούν άλλες σκοπιμότητες, καθότι υπάρχουν παραπλεύρως και κάποιοι, που λυμαίνονται την συνωμοσιολογία, για να προωθήσουν την ατζέντα ξένων προς την Συμμαχία των Αντιδυνάμεων ομάδων, όπως κάποιοι γερμανοί εθνικιστές).

    Αυτή η αδυναμία προκύπτει από την διαδικασία, ότι οι γεωπολιτικοί παίκτες κατά κανόνα δεν αποκαλύπτουν σε σημαντικό βαθμό τις πραγματικές εκτιμήσεις, τις σκοπιμότητες και το πρόγραμμά τους, άσχετα σε ποιο συγκρότημα δυνάμεων ανήκουν αυτοί, για λόγους τακτικής σκοπιμότητος. Αυτή η πρακτική ισχύει εξ ίσου και για την Συμμαχία Αντιδυνάμεων, δεδομένου, ότι η πολιτική δεν συνιστά εξομολόγηση σε ιερέα και είναι καθ' όλα θεμιτό, να περιλαμβάνει στοιχεία κοινωνικής μηχανικής, βερμπαλιστικούς και πρακτικούς συμβιβασμούς, καθώς και τήρηση προσχημάτων, εφόσον οι προθέσεις παραμένουν αγνές.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μποτίλια στο Πέλαγος11 Ιανουαρίου, 2023 21:16

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Παρ' όλα αυτά, δεν αισθάνομαι δι όλου μόνος, όσο αφορά την αμέριστη στήριξή μου στην λαϊκή εξέγερση τής 8ης Ιανουαρίου. Ο μόνος, τον οποίον συνάντησα, που να μην συγκαταλέγεται στο πλήθος αυτών που την χαρακτήρισαν εκδήλωση ψευδούς σημαίας, ή διατύπωσαν σκεπτικισμό ως προς την γνησιότητά της, ήταν αυτός, που θεωρώ ιδεολογικό καθοδηγητή τής παγκόσμιας επανάστασης για την απελευθέρωση τής ανθρωπότητος από τα δεσμά τής καμπάλ, τουτέστιν ο Steve Bannon. Και δεν θεωρώ τυχαίο, ότι ονόμασε την ιστοσελίδα του „War Room“, καθ' ότι εκεί εδρεύει το πολεμικό λάβαρο.
    Έτσι, ενώ δημοσιεύθηκε απερίφραστα, ότι ο Πρόεδρος Τραμπ όρισε τον Steve Bannon ως σύμβουλο τού Μπολσονάρο στην αντιμετώπιση τής καλπονοθείας και αυτός ήταν που τον συμβούλευσε να μεταβεί προσφάτως στις ΗΠΑ, παρόλο που ο Πρόεδρος Τραμπ, ο Μπολσονάρο, ο Πρόεδρος Πούτιν και ο Κινέζος υπουργός εξωτερικών καταδίκασαν φραστικά την εξέγερση τής 8ης Ιανουρίου (εμφανώς για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων) ο Επικεφαλής τής Διεθνούς Αφύπνισης δεν δίστασε ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, για να μην χάνουμε τον μπούσουλά μας και για να κατανοήσουμε που πάει η βαλίτσα, εφόσον βεβαίως είμαστε σε θέση να κατανοούμε τον επιμερισμό των ρόλων στα πλαίσια τού Διεθνούς Επαναστατικού Συγκροτήματος. Χαρακτηριστικά δήλωσε ο Steve Bannon σχετικά:
    Steve Bannon declares he’s 'not backing off one inch' on support for Brazilian rioters
    https://www.msn.com/en-us/news/world/steve-bannon-declares-he-s-not-backing-off-one-inch-on-support-for-brazilian-rioters/ar-AA16dpWY

    Καθώς και:
    “he day after the pro-Bolsonaro, anti-democracy riot, Bannon defended the protesters’ perceived grievances on his War Room podcast. “The key is legitimacy, you must show you are legitimate,” Bannon said. “There were millions and millions — tens of millions of people in the street, working class people, and particularly … Evangelical Christians that are not prepared to sit there and let an atheistic, Marxist, communist criminal like Lula steal the election and steal their country.”

    https://www.alternet.org/bannon-maga/

    Ούτε είναι τυχαία η στήριξη, που παρείχε ο Tucker Carson, στο Fox News σε αυτήν την άποψη.

    https://www.mediamatters.org/fox-news/tucker-carlson-says-brazils-election-was-very-clearly-rigged-election

    Σάς καλώ λοιπόν να παρακολουθήσετε με προσοχή το κάτωθι βίντεο από το WAR ROOM, δηλώνοντας, ότι ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΧΩΡΩ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    https://rumble.com/v24m7qi-tyrmand-brazilian-judges-refused-to-follow-the-electoral-laws.html

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση,

      βάζω και μια μετάφραση των δύο σημείων σου που είναι στα αγγλικά, για τους μη αγγλομαθείς αναγνώστες:

      Ο Στιβ Μπάνον δηλώνει ότι "δεν υποχωρεί ούτε εκατοστό" από την υποστήριξή του στη Βραζιλιάνικη εξέγερση.

      Την επομένη της εξέγερσης υπέρ του Μπολσονάρου και κατά της "δημοκρατίας", ο Μπάνον υπερασπίστηκε τα αντιληπτά παράπονα των διαδηλωτών στο podcast του War Room. "Το κλειδί είναι η νομιμότητα, πρέπει να δείξετε ότι είστε νόμιμοι", δήλωσε ο Bannon. "Υπήρχαν εκατομμύρια και εκατομμύρια - δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στους δρόμους, άνθρωποι της εργατικής τάξης, και ιδιαίτερα ... Ευαγγελικοί Χριστιανοί που δεν είναι διατεθειμένοι να καθίσουν εκεί και να αφήσουν έναν άθεο, μαρξιστή, κομμουνιστή εγκληματία όπως ο Λούλα να κλέψει τις εκλογές και να κλέψει τη χώρα τους

      Διαγραφή
    2. Τοποθετώ και σύνδεσμο, να διαβάσουν, όσοι δεν διάβασαν, τα σχετικά σου σχόλια με την προσωπική σου εκτίμηση, όπως είπες, στην προηγούμενη ανάρτηση:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/01/3-leopard2.html?showComment=1673282243622#c6946636804028669619

      Διαγραφή
    3. Και ο Θεός να βάλει το χέρι του, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ. Η είσοδος στα κυβερνητικά κτίρια μού δημιουργεί υποψίες. Εμείς ούτε την πρώτη μαρμάρινη σκάλα δεν μπορέσαμε να ανέβουμε στο δικό μας μπουρδέλο, κι ας είμασταν δεκαπλάσιοι από τα καρακόλια. Και στο κογκρέσο στην Ουάσινγκτον από ένα σωληνόφραγμα που κανείς δεν ξέρει ποιος το άνοιξε, βρήκαν δρόμο οι ψευτο-τραμπιστές για να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου. Κάτι σχετικό λέει κι ο κύριος Αhoy πιο κάτω.

      Διαγραφή
    4. Μποτίλια στο Πέλαγος12 Ιανουαρίου, 2023 01:36

      Νομίζω, ότι μια σύγκριση των λαϊκών κινητοποιήσεων στην Ελλάδα με αυτές τις ΗΠΑ και στην Βραζιλία πρέπει να παίρνει υπ' όψει της ένα βασικό χαρακτηριστικό. Στην Ελλάδα υφίσταται μια πλήρης πόλωση τού διαμαρτυρόμενου πλήθους με το υφιστάμενο καθεστώς στο σύνολό του. Όμως στις ΗΠΑ και στην Βραζιλία τα πλήθη τού διαμαρτυρόμενου λαού ταυτίζονται με την πρώην κυβέρνηση, η οποία παραμερίστηκε με καλπονοθεία και η οποία εξακολουθεί να ελέγχει τον κορμό τού στρατού, την πολιτοφυλακή και διαθέτει μεγάλα ερίσματα στον κρατικό μηχανισμό και στην οικονομία. Πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικούς συσχετισμούς δυνάμεων, που προσδίδουν στις αντίστοιχες κινητοποιήσεις τελείως διαφορετική προοπτική.

      Διαγραφή
    5. Μποτίλια στο Πέλαγος12 Ιανουαρίου, 2023 01:37

      Τα όσα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, τόσο για την "κυβέρνηση" Biden, όσο και για την "κυβέρνηση" Λούλα, αναμένεται να είναι συνταρακτικά. Όσοι εικάζουν, ότι αυτές οι "διοικήσεις" θα τύχουν μακροημέρευσης, ή θα χαρακτηρισθούν από σταθερότητα, σύντομα θα εκπλαγούν. Οι σημαντικοί global players είναι σε θέση να σταθμίζουν ενδελεχώς αυτές τις διαδικασίες, πέρα από φιλοφρονήσεις σκοπιμότητος.

      Διαγραφή
    6. Μποτίλια στο Πέλαγος12 Ιανουαρίου, 2023 01:51

      Συνέχεια από το σχόλιο "11 Ιανουαρίου, 2023 21:16"...

      Στα δυο προηγούμενα σχόλια παρέθεσα κάποια σχετικά στοιχεία, αναφορικά με την ποιότητα τής λαϊκής εξέγερσης, με στόχο να εγκύψουν σε αυτά, όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με την αντίθετη εκτίμηση, περιοριζόμενος στα πολύ χοντρικά δεδομένα τής ουσίας τού ζητήματος. Σχετικά με το ποιόν τού Λούλα σαν μαριονέτα τής καμπάλ αναφέρθηκα διεξοδικά σε ανάρτησή μου στις 04 Νοεμβρίου και δεν έχω κανένα λόγο να βαραίνω εδώ την σελίδα μα μακροσκελή στοιχεία, που παραθέτω αλλού. Το ίδιο ισχύει και για μια πιο διεξοδική διείσδυση στα καθέκαστα, η οποία δεν μπορεί να χωρέσει σε σχόλια, διότι πέραν από την αναγκαία έκταση ενός τέτοιου κειμένου, πρέπει να ενσωματωθούν σε αυτό αρκετές φωτογραφίες και βιντεοσκοπήσεις. Κλείνοντας τούς εδώ τούς δυο προηγούμενους σχολιασμούς μου, θα περιοριστώ μόνον σε μια ακόμη αναφορά, σχετικά με τούς BRICS, που υποτίθεται, ότι θα ενισχύσει ο Λούλα, με κατάθεση στοιχείων, όπως συνηθίζω, τονίζοντας ταυτοχρόνως, ότι ο μπιντές και ο ομπάμα έσπευσαν να επικροτήσουν την καλπονοθεία τού Λούλα. Ανατρέχω λοιπόν στην πιο πρόσφατη ανάρτηση σχετικά με τα γεγονότα τής 8ης Ιανουαρίου, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των BRICS, ώστε να εξάγουν οι αναγιγνώσκοντες τα δικά τους συμπεράσματα: http://infobrics.org/post/37469/ Σε αυτήν την ανάρτηση γράσφεται: “.....Ορισμένοι επικριτές του Λούλα φοβούνται ότι η νέα κυβέρνηση θα προβεί σε καταχρήσεις και θα μετατρέψει το διάταγμα της 8ης Ιανουαρίου σε ένα είδος βραζιλιάνικου "Patriot Act". Η κριτική αυτή είναι βάσιμη και οι ενέργειες πρέπει να παρακολουθούνται ώστε να μην γίνουν καταχρήσεις, αλλά το πιο σημαντικό, αντί να επικρίνουμε τα μέτρα του Λούλα, είναι να βρούμε τους απαραίτητους μηχανισμούς για την ειρήνευση της χώρας. Η Βραζιλία είναι απολύτως διχασμένη, πολωμένη και τεταμένη. Από τη μία πλευρά, οι ριζοσπάστες Μπολσονάρου που δεν αποδέχονται την ήττα του πρώην προέδρου- από την άλλη, οι εξίσου ριζοσπάστες υπέρ του Λούλα αγωνιστές - οι οποίοι τώρα καλούν ακόμη και σε λαϊκή κινητοποίηση για να "σταματήσουν" τους δεξιούς διαδηλωτές. Ως αποτέλεσμα, η Βραζιλία παραμένει φλεγόμενη από τον πολιτικό κομματισμό, χωρίς πραγματική μέριμνα για ένα σχέδιο για το βραζιλιάνικο κράτος που θα ξεπερνά τις ιδεολογικές και κομματικές αντιθέσεις. Ο Λούλα προσπαθεί να βρει τους υπεύθυνους για τις διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα. Κατηγορεί τον Μπολσονάρου ότι είναι ο υποκινητής των ενεργειών και έχει λάβει υποστήριξη ακόμη και από βασικά μέλη του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος, τα οποία ζητούν τώρα από την Ουάσινγκτον να "εκδώσει" τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας που βρίσκεται στις ΗΠΑ από τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη καμία αγωγή που να νομιμοποιεί μια τέτοια "έκδοση" και η συνέχιση της προσπάθειας να βρεθούν "ένοχοι" είναι ίσως απλώς ένας τρόπος για να βαθύνει περαιτέρω η πόλωση. Η μεγάλη πρόκληση για τον Λούλα δεν θα είναι να τιμωρήσει τα μέλη της πρώην κυβέρνησης, ούτε καν να βάλει τέλος στον ακροδεξιό ριζοσπαστισμό στη χώρα. Το μεγάλο του καθήκον είναι να ξεπεράσει την κοινωνική εχθρότητα και να βρει έναν τρόπο να ειρηνεύσει τη Βραζιλία. Ίσως το να αποκαλεί χιλιάδες Βραζιλιάνους πολίτες "τρομοκράτες" δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει αυτό. Αναμφίβολα, οι βανδαλισμοί πρέπει να τιμωρούνται, αλλά ο απώτερος στόχος πρέπει να είναι η εθνική συμφιλίωση”.

      Διαγραφή
  3. Τα πληθη που εισεβαλαν στη Βουλη της Βραζιλιας ηταν οπαδοι του Μπολσοναρου, οσο τα πληθη, επι Τραμπ, που εισεβαλαν στο Κογκρεσο την 6η Ιανουαριου ηταν οπαδοι του Τραμπ. Παμπαλαια η συνταγη, την γνωρισαμε ως αραβικη ανοιξη. Μαζευεις την αλητεια και την διαταζεις να μπουκαρη οπου θελεις.

    Στην περιπτωση της Βεαζιλιας αντι για μια επιτυχημενη αραβικη ανοιξη μπορει να δουμε την Σια να κολλαη κιτρινο πυρετο. Η Αργεντινη εναι στιους BRICS!

    Καλα κρασια θειο Μπιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η CIA στερείται δημιουργικότητας.
    Εδώ έχουμε τον Αμερικανό σαμάνο από τις 6 Ιανουαρίου σε αμερικανικά χρώματα και τον Βραζιλιάνο σαμάνο με χρώματα της Βραζιλίας.
    Ακριβώς το ίδιο σχέδιο μακιγιάζ, μέχρι τα αστέρια στο πρόσωπο!!
    http://ermionh.blogspot.com/2023/01/cia.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος12 Ιανουαρίου, 2023 01:45


      Αγαπητή Αντιγόνη,

      Η φωτογραφία με τον σαμάνο έχει κυκλοφορήσει αρκετά, έχει προβληθεί κατά κόρον, και είναι γνωστή από πρώτο χέρι σε όσους πλοηγούνται επαρκώς στο διαδίκτυο. Με την διαφορά, ότι αυτή δεν προέρχεται από την εξέγερση τής 8ης Ιανουαρίου, όπως ψευδεπίγραφα ισχυρίζεται το tweet, που άκριτα αναπαράγεται στον σύνδεσμο που κατέθεσες, αλλά από άλλη διαμαρτυρία, ή μάλλον "διαμαρτυρία", Στην πορεία έγιναν κάποιες στημένες διαμαρτυρίες, όπως αυτή στις 14 Δεκεμβρίου μπροστά στην κεντρική διοίκηση τής αστυνομίας, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες μέλη εγκληματικών συμμοριών τού ποινικού κώδικα, οι οποίοι μεταμφιεσμένοι σε οπαδούς τού Μπολσονάρο εφάρμοσαν ακαραία βία καίγοντας δεκάδες αυτοκίνητα, ώστε να επιβάλει ο Λούλα φασιστικά μέτρα. (Σχετικές φωτογραφίες και δημοσεύματα θα καταθέσω σε σχετική ανάρτηση, που ετοιμάζω). Ας μην παραβλέπουμε, ότι η εξέγερση τής 8ης Ιανουαρίου έγινε μετά από ένταλμα σύλληψης, που έκδοσε το γουρουνόσκυλο τού Λούλα, σαν πρόεδρος τού κεντρικού δικαστηρίου Αλεξάντρο ντε Μοράες. Εγώ θα ισχυριζόμουν σχετικά με τον "βραζιλιάνο" "σαμάνο", ότι δεν είναι η CIA αυτή που στερείται φαντασίας, αλλά τα παπαγαλάκια των συστημικών μαζικών μέσων, που δεν είχαν την φαντασία να κάνουν photoshop στα κτίρια που εικονίζονται πίσω από τον "βραζιλιάνο" "σαμάνο". Εσύ είσαι σε θέση με βάση το google earth να πιστοποιήσεις, ότι τα ψηλά κτίρια με τις μαυρες γυάλινες προσόψεις βρίσκονται στην περιοχή των κρατικών κτιρίων, που έλαβε χώρα η εξέγερση τής 8ης Ιανουαρίου, ώστε να τεκμηριώσεις τούς ισχυρισμούς τού συνδέσμου; Δυστυχώς η πρακτική των εναλλακτικών ιστοσελίδων συχνότατα δεν διαφέρει από αυτήν των συστημικών μέσων. Ψάχνουν να ανακαλύψουν όποια μπαρούφα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, για να εντυπωσιάσουν χωρίς σχετική έρευνα, εφόσον δεν είναι εις θέσιν να κάνουν μια ανάλυση τής προκοπής.

      Διαγραφή
    2. Μποτίλια στο Πέλαγος12 Ιανουαρίου, 2023 17:12

      https://www.dw.com/en/fact-check-fakes-about-the-brazil-riots/a-64338083

      "....The picture is indeed real and shows a Bolsonaro supporter who appears to have been inspired by the infamous "QAnon shaman" known also as "bison man"Jake Angeli, who is currently serving a prison sentence because of his role in the Jan 6, 2021 attack on the US Capitol. But the Brazilian picture being shared on social media does not have anything to do with Sunday's riot. A reverse image search with TinEye reveals that the picture has been circulating since 2021. The German news agency DPA also reported that the image was from a demonstration of Bolsonaro's supporters in Sao Paulo on September 7, 2021. It was also used by the Brazilian newspapers Diario do Centro do Mundo and Brasil de Fato in the same month.....".

      Διαγραφή
    3. μτφρ:

      "...Η εικόνα είναι όντως πραγματική και δείχνει έναν υποστηρικτή του Μπολσονάρου, ο οποίος φαίνεται να έχει εμπνευστεί από τον διαβόητο "σαμάνο του QAnon", γνωστό και ως "bison man "Jake Angeli, ο οποίος εκτίει σήμερα ποινή φυλάκισης λόγω του ρόλου του στην επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021. Αλλά η βραζιλιάνικη φωτογραφία που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχει καμία σχέση με την εξέγερση της Κυριακής. Μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνας με το TinEye αποκαλύπτει ότι η εικόνα κυκλοφορεί από το 2021. Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA ανέφερε επίσης ότι η εικόνα προέρχεται από μια διαδήλωση των υποστηρικτών του Μπολσονάρου στο Σάο Πάολο στις 7 Σεπτεμβρίου 2021. Χρησιμοποιήθηκε επίσης από τις βραζιλιάνικες εφημερίδες Diario do Centro do Mundo και Brasil de Fato τον ίδιο μήνα.....".

      Διαγραφή
  5. Ποιός θα αγοράσει την Ουκρανία;
    http://ermionh.blogspot.com/2023/01/blog-post_52.html

    NANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα άλλο κράτος-πελάτης στα σκαριά.
      "Ο Zelensky ανακοινώνει ότι σχεδιάζει να συμμετάσχει στο
      Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός,
      για να υπογράψει νέα μεταπολεμικά δάνεια μ?????

      https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1608141920878071814?cxt=HHwWjMDQ5dCjotEsAAAA


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  6. ειναι ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ και η σια δεν εχει μαλλον αλλαξει τακτικη μιαςκαι δουλευει το σοκ και δεος για τον τηλεορασακια κενοκεφαλο .Η εξεγερση δεν πιστευω οτι ειναι αυθεντικη αν και δεν στερειται παθους αλλα αυτο το πατριωτικο παθος , εκμεταλευτηκαν καποιο ΄΄κονρακτορσ '' και οδηγησαν την οργη και την επιθυμια να ακολουθησει ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΣΙΑ .(ΟΠΟΥΔΗΠΟΤε)πρωτα καλει με αγγελιες κουκουβαγιες και μετα αυτες παρεισφρυσαν και οργανωσαν αλλες ομαδες πατριωτικου χωρου κλπ κλπ .. .φιλε κωστα ωραιο αρθρα σημερα .καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή