«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

H mRΝΑ εξόντωση της λευκής φυλής συνεχίζεται..

 

💥 Οι BigPharma έτοιμοι να «γεμίσουν» τον πλανήτη με εμβόλια mRNA για την γρίπη αυτή την φορά 

💥 Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία: Κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA

💥 Συνεχείς οι «ξαφνικές» ανακοπές νεαρών αθλητών στις ΗΠΑ: «Να προσέχουν οι γονείς» 

💥 Ο Θ.Βασιλακόπουλος ζητά να κάνουμε ακόμα μία δόση εμβολίου! «Έχουμε εργαστηριακές μελέτες για τη νέα παραλλαγή» – Θέλει πειράματα; «Ενοχλημένος» και με τον αριθμό των νεκρών από Covid στην Κίνα, που χαλάει το αφήγημα του Μητσοδράκουλα

💥 DARPA και Moderna πίσω από την παγκόσμια γενοκτονία mRNA

21 σχόλια:

  1. τιιι λεει ρε παπαρολογε το κουλουρι σου...μια ακομη δοση ;;;;;;;να την κανεις εσυ ρε παρασιτο βατραχομουρη ,κι αν θελεις πειραματα κανε στο σοι σου βλλλλλακα....αντε χεσου πανηλιθιε τζαμπατζη.....[αλλα οσο υπαρχουν βλακομουτρα θα τρεξουν ,εδω ψηφιζουν κουλη,τη δοση δεν θα κανουν];;;;;;....να ρωτησω κατι.....εμβολιο για την ''''πανδημια μητσοτακη '''''''ποτε θα βγει;;;;;.......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΒΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΩΝ. ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΓΑΖΕΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΟΠΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, Η ΜΑΙΜΟΥ ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ, Ο ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΞΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ, Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ; ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΖΕΛΑ, ΟΥΤΕ ΠΗΔΑΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΓΚΑΘΙΑ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
    ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΒΑΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΑΖΕΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΠΛΟ.
    Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ !
    ΚΑΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.18169-9/23722596_182860418935320_1371447555690031153_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=bSQgRWVVufMAX_X14GV&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfAoruFHVCEmP-pjbD0GWvrVQEPkc08zSIoOkeneYVs80w&oe=63E2D9F6

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ακούστε τον Fauci να λέει ότι η Φυσική Ανοσία είναι ανώτερη από την
    εμβολιαστική και ότι αν νόσησες δεν χρειάζεται να κάνεις εμβόλιο .
    Ο Anthony Fauci μιλά για το μεγαλείο της Φυσικής Ανοσίας.

    https://twitter.com/DimitriosGakis/status/1612176453491097606?cxt=HHwWjICwmav8zN8sAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έγινε η Γρίπη τα προηγούμενα δύο χρόνια;
    Όταν τολμησα να γραψω, προ έτους, ότι η γρίπη ουδέποτε εξαφανίστηκε στο παρελθόν μου επιτέθηκαν λυσσασμένα... Προφανώς διαγιγνώσκονταν λανθασμένα ως covid από τα αναξιόπιστα τεστ, βάσει των οποίων μας κατέστρεψαν την ζωή. ΔΕΙΤΕ


    https://twitter.com/DimitriosGakis/status/1610540468248641536?cxt=HHwWgIDQpbuB5dksAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EΠΕΙΔΗ ΜΑΣ EΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

    ΜΕΣΑ
    ΜΑΖΙΚΗΣ
    ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ
    Μαζί με τους τηλεγιατρους ...................
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    https://pbs.twimg.com/media/Flt37hAWIAYCm2C?format=png&name=small
    =============
    Αυτός ο τύπος είναι στη Σαγκάη και δείχνει την εφημερίδα με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου 2022
    Καταρρίπτει όλες τις πληροφορίες από τα δυτικά καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης
    Δεν υπάρχει Κινέζος στην ουρά στα επείγοντα, ούτε άνθρωποι πεθαίνουν στους δρόμους ή σε πολυσύχναστα νοσοκομεία

    https://twitter.com/spiros___G___/status/1612078723917807618?cxt=HHwWhICwkd3DoN8sAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παναγιώτης Τζένος που δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, αν και τριπλά εμβολιασμένος κατά του Covid-19,υπέστη πιθανότατα ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του, σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης της Πάτρας.

    https://twitter.com/xarisxaris_/status/1612202800238268417?cxt=HHwWgsC84fX52N8sAAAA

    ΝΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ mRNA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ
    Ας πάμε την αντιπαράθεση ένα βήμα πιο πέρα.
    Όλη η συζήτηση υπάρχει εδώ: https:// bit.ly/3ij9wAs

    https://twitter.com/Epicrotus/status/1611742241533399040?cxt=HHwWgMC4gfDBh94sAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. AYTO ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    https://pbs.twimg.com/media/Fln0yhLWQAA23Ti?format=jpg&name=medium

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σπάνια θα σχολιάζω τα θέματα του γιόκα, διότι πλέον είναι ΑΡΓΑ για όσους μπουμπούνισαν το φαρμάκι και διότι όποιος σώθηκε, σώθηκε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τι ; Να τα ξαναλέμε ; Έχει νόημα πλέον ;

    Δείτε όμως αυτό : "Ακομα δεν εχετε καταλαβει το μεγεθος της Συγκομιδης !"

    https://korakas-news.gr/2023/01/akoma-den-echete-katalavei-to-megethos-tis-sygkomidis.html

    Τα πράγματα είναι ακόμα πιο εφιαλτικά για την ανθρωπότητα, απο ό,τι είχαμε φανταστεί. Για μια ακόμα φορά η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία. Και, καλά, για τους ανάποδους όχι μόνο να το δεχτώ, αλλά να χαρώ κιόλας. Οι άνθρωποι όμως ΔΕΝ άξιζαν αυτή τη μοίρα. Κρίμα.

    Κουράγιο και δύναμη σε όσους απο εμάς έχουμε αγαπημένα πρόσωπα που το έκαναν.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αναφορά στη δήθεν ύπαρξη του κοροϊδο-ιού, στην κατασκευή του δήθεν σε εργαστήριο ή στο γονιδίωμά του είναι πάντα ύποπτη γιατί δυστυχώς ενισχύει το επίσημο αφήγημα και την ψευδο-επιστήμη της ιολογίας.
    Αυτή είναι παρακλάδι της ψευδο-ιατρικής των χημικών φαρμάκων και των εμ-βολίων του Ροκφέλερ, της επονομαζόμενης αλλοπαθητικής η οποία βασίστηκε στη θεωρία των μικρο-οργανισμών του Παστέρ. Όμως αυτή είναι μόνο μια θεωρία η οποία για πάνω από 150 χρόνια βρίσκεται σε διαμάχη με την αληθινή πλευρά της ιατρικής: την θεωρία του βιολογικού εδάφους δηλαδή του σώματος/οργανισμού. Σύμφωνα με αυτήν όταν το σώμα είναι αποτοξινωμένο δεν ασθενεί γιατί η ασθένεια είναι κατά κύριο λόγο αποτέλεσμα των συσσωρευμένων τοξινών στο αίμα και στους ιστούς.
    Αυτήν την άλλη πλευρά της ιατρικής (που θα λέγαμε ότι είναι η πραγματική συνέχεια της ιπποκρατικής ιατρικής) την υποστηρίζουν και την υπηρετούν ευτυχώς αρκετοί γιατροί αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών είναι άγνωστοι. Οι πιο γνωστοί εκπρόσωποί της είναι οι Κάουφμαν, Κόουαν, Λάνκα κλπ. Και αυτοί μας έχουν αποδείξει ότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί κανένας ιός.
    Ακόμα και το ίδιο το CDC έχει σε έντυπό του δηλώσει ότι δεν έχει απομονωθεί ο κοβιντ.
    Δυστυχώς όμως επειδή οι περισσότεροι γιατροί σπουδάζουν την αλλοπαθητική ιατρική (αφού αυτή κυριαρχεί στα πανεπιστήμια και στα συστήματα υγείας των χωρών) δυσκολεύονται να αμφισβητήσουν το αφήγημα περί ιών και έτσι έντιμοι γιατροί όπως ο Μοντανιέ, ο Μπακντί και άλλοι ενώ έχουν καλές προθέσεις και έχουν βοηθήσει πολύ στην αφύπνιση ουσιαστικά κάνουν αντιπολίτευση στο αλλοπαθητικό αφήγημα.
    Και κλείνω με μια προσωπική εκτίμηση για το σκεύασμα το οποίω θεωρώ ότι δεν είναι m-rna και ότι δεν παράγει καμία ακίδα αλλά κάνει την ζημιά μέσω των νανοσωματιδίων του γραφενίου και του 5g. Οι φαρμακευτικές ποτέ δεν έχουν πει καμία αλήθεια – γιατί να τις πιστέψουμε τώρα; Αν όντως το σκεύασμα επηρέαζε το dna , επειδή αυτό υπάρχει και στο σάλιο, κάποια στιγμή θα έφτανε και στους νεοταξίτες σκευωρούς αφού κι αυτοί δεν ζουν σε κάποια γυάλα.
    Το καλό νέο είναι ότι το γραφένιο αποτοξινώνεται εύκολα με πρόσληψη γλουταθειόνης και άλλων βιταμινών.
    ΥΠΕΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ενδιαφέρον το σχόλιό σου αγαπητέ ΥΠΕΡΙΩΝ!!!
      Προσφέρεις σε μέγιστο βαθμό με το σχόλιο αυτό. Σε ευχαριστούμε!!!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Κώστα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το θέμα της απατηλής αλλοπαθητικής ιατρικής του Ροκφέλερ και το πως έχει πολεμήσει την πραγματική Ιπποκρατική Ιατρική το μελετώ 20 χρόνια τώρα. Αυτή η ψευδό-ιατρική είναι η τρίτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ όπου κρατούν στατιστικές (το αποκαλούν ιατρογενείς αιτίες). Και αν αναλογιστούμε ότι μόλις το 1% των παρενεργειών και των θανάτων από τα εμβόλια και τα φάρμακα καταγράφεται στο σύστημα VAERS που έχουν, τότε είναι μακράν η πρώτη αιτία θανάτου. Οι φαρμακευτικές και η τσαρλατανίστικη αυτή η ιατρική είναι οι μεγαλύτεροι φονιάδες του 20ου αλλά και όπως φαίνεται και του 21ου αιώνα.
      Και είναι η απόλυτη ντροπή και ύβρις για την Ελλάδα που γέννησε την ιατρική να σύρεται σε αυτό τον τσαρλατανισμό και να εφαρμόζει τις άθλιες ντιρεκτίβες νεοταξικών οργανισμών τύπου ΠΟΥ.
      Είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας να επιστρέψουμε στην παράδοσή μας ώστε να προστατεύσουμε την υγεία μας και πάνω από όλα τα ελληνόπουλα, το μέλλον του τόπου μας, έχοντας συμβολικά ως σημαία μας το Ιπποκρατικό «φύσις νόσων ιατρός».
      ΥΠΕΡΙΩΝ

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Υπερίων,
      έχω συγκινηθεί τόσο με την κατάθεση αυτών των δύο σχολίων σου, που τα μετέφερα και στο χώρο σχολίων άλλης αναρτήσεως, πολύ υψηλής αναγνωσιμότητας από χθες.
      Να είσαι καλά αδελφέ!!!

      Διαγραφή
    4. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Κώστα και είμαι στη διάθεσή σου για περαιτέρω υλικό.
      ΥΠΕΡΙΩΝ

      Διαγραφή
    5. Να συνεισφερω κι εγω στην ομορφη και ενδιαφερουσα αυτη συζητηση:
      https://apollodoros.substack.com/p/30b

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  12. «Τα 3 κύρια συστήματα που στοχεύουν οι πρωτεΐνες ακίδας είναι το γνωστικό σύστημα του ανθρώπινου όντος ο εγκέφαλος, το ανοσοποιητικό σύστημα που κρατά τον άνθρωπο ζωντανό και το σύστημα ωοθηκών που μας επιτρέπει να κάνουμε παιδιά» ~ Δρ Chris Shoemaker

    https://twitter.com/_Janey_J/status/1612048248209903616?cxt=HHwWgMC8tefVkt8sAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή