«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

H ηρωίδα της εβδομάδας ...


 


H ηρωίδα της εβδομάδας: Alexandra (Sasha) Latypova
 

ΠΡOΘΕΣΗ ΝΑ ΒΛAΨΟΥΝ - ΣΤΟΙΧΕIΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣIΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙAΠΡΑΞΗ ΜΑΖΙΚHΣ ΔΟΛΟΦΟΝIΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕIΟ ΆΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕIΟ ΥΓΕIΑΣ, ΤΟ ΚΑΡΤEΛ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝIΑΣ

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

https://www.bitchute.com/video/8ftbShzrkjl9/

ΚΑΙ 1 ΑΚΟΜΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΛΑΤΙΠΟΒΑ, ΕΔΩ

 

Σχόλιο Con: Όλη η αλήθεια!!! Δυστυχώς, το βίντεο είναι τρομακτικό. Συνειδητοποιούμε ότι η ίδιεs μας oι κυβέρνησειs βρίσκονται σε πόλεμο μαζί μας και μάς θέλουν νεκρούς……… υπό τας διαταγάς των USA (Department of Defence- Υπουργείου Άμυνας). Από το 2012 είχαν προετοιμάσει τα εμβόλια …. αυτά τα βιολογικά όπλα.

1/ Αυτός είναι ο λόγος που η Κίνα που γνωρίζει ότι πρόκειται για βιολογικό όπλο το αντιμετωπίζει ως ZERO COVID

Δεν είναι τρελοί , απλά γνωρίζουν την αλήθεια .

2/ Στις ΗΠΑ δεν επιτρέπεται να έχουν Ιδιωτικά Βιολογικά εργαστήρια ( εκτός του Υπουργείου Άμυνας ) και γι' αυτό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ η ΚΙΝΑ τι μαγειρεύουν , ο Bill Gates , ο G. Soros και οι φίλοι τους έφτιαξαν εκεί τα δικά τους.

3/ Θυμηθείτε ότι η Κίνα αντιμετώπιζε με τα δικά της εμβόλια , μη mRNA  (όπως στο Ντουμπάι) SINOPHARM

4/ Αυτό που πραγματικά φοβάμαι είναι ότι αυτοί οι μπάσταρδοι της USA DEFENCE, καθώς έχασαν την Ουκρανία, μετακινούν τα εργαστήρια τους στις βάσεις τους στην Ιταλία (δείτε εδώ) , και όταν είχα διαβάσει ότι ο Κούλης τους δίνει τα νησιά μας , τι θα τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο και στην Ελλάδα. Στο κάτω κάτω είμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ κατεχόμενοι

 

Ο Ήρωας της Εβδομάδας μας, η ουκρανικής καταγωγής Αλεξάνδρα "Σάσα" Λατίποβα, είναι μια εξαιρετική γυναίκα που διαθέτει ένα ασυνήθιστο μείγμα καλλιτεχνικού ταλέντου, επιστημονικής εξειδίκευσης, επιχειρηματικής εφευρετικότητας και υψηλού δείκτη νοημοσύνης, η οποία έχει συμβάλει ενεργά στην κοινότητα των γιατρών και των επαγγελματιών του φαρμακευτικού κλάδου Doctors for Covid Ethics (DC4E). Από πολύ νωρίς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ετερογένεια και την επικίνδυνη σύνθεση των λεγόμενων "εμβολίων" Covid-19.

Η Sasha μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Εκτός από την εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα της στη βιοτεχνολογία, είναι επίσης ταλαντούχος ζωγράφος και καλλιτέχνης καθώς και συγγραφέας για το TrialSiteNews.

 

Η Sasha ήταν στέλεχος της φαρμακευτικής βιομηχανίας για περισσότερα από 25 χρόνια, με μεγάλη εμπειρία στην έρευνα και την ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων. Ως επικεφαλής των δικών της εταιρειών που επικεντρώνονταν στη δημιουργία και τον έλεγχο κλινικών δοκιμών, γνωρίζει τα πάντα για τις απαιτήσεις της "Ορθής Παραγωγικής Πρακτικής" (GMP) για τα φαρμακευτικά προϊόντα. Μπορεί να βεβαιώσει όχι μόνο ότι κανένα από τα ενέσιμα προϊόντα Covid δεν παράχθηκε και δεν παράγεται σύμφωνα με τις συνήθεις και νομικά απαιτούμενες GMP, αλλά ότι υπήρξε συμπαιγνία και απάτη εκ μέρους των κατασκευαστών, του FDA και άλλων ρυθμιστικών φορέων - οι οποίοι χορήγησαν άδεια επείγουσας χρήσης στα νέα φαρμακευτικά προϊόντα με βάση κλινικές δοκιμές και κλίμακες παραγωγής που γνώριζαν ότι ήταν ελαττωματικές, άσχετες και ελλιπείς.

 

Αυτό έχει αποδειχθεί σε ένα πειστικό έγγραφο που έγραψε η Sasha και το οποίο αναδημοσιεύσαμε στον ιστότοπο Solari.

 

Μαζί με τον Craig Paardekooper, η Sasha είναι ένα από τα μέλη της Ομάδας Αίνιγμα πίσω από την εξαιρετικά χρήσιμη και ενημερωτική ιστοσελίδα How Bad Is My Batch, η οποία συνεχίζει να αναδεικνύει την ασυνήθιστη μεταβλητότητα των αποτελεσμάτων και των (θανατηφόρων) παρενεργειών των διαφόρων παρτίδων "εμβολίων".

 

Από τα ίδια τα δεδομένα της Pfizer, μπορεί να αποδειχθεί ότι υπάρχει τεράστια μεταβλητότητα παρτίδων -μεταξύ 55% και 80%- όσον αφορά την ακεραιότητα του mRNA στους φορείς των λιπιδικών νανοσωματιδίων.

 

Η πιο πρόσφατη παρουσίαση της Sasha είναι και η πιο ανησυχητική, όχι μόνο αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν τεράστιες ποσότητες προσμίξεων στα φιαλίδια, όπως βαρέα και σπάνια μέταλλα, αλλά και περιγράφοντας στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα αυτά παράγονται και ανήκουν στο Υπουργείο Άμυνας και σε άλλα ιδρύματα της κυβέρνησης των ΗΠΑ και όχι στις ίδιες τις φαρμακευτικές εταιρείες (όπως η Moderna ή η Pfizer). Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα ενέσιμα ΔΕΝ είναι φαρμακευτικά προϊόντα και ΔΕΝ είναι φάρμακα - κάτι που η Catherine υποστήριξε προφητικά τον Απρίλιο του 2020 και ονόμασε "Η απάτη των ενέσεων"!

 

Η συμβολή της Sasha Latypova στην κατανόηση του τι είναι και τι δεν είναι αυτά τα φιαλίδια -και τι περιέχουν και τι δεν περιέχουν- είναι ανεκτίμητη, και είμαστε υπόχρεοι στην αδιάκοπη έρευνα υψηλού επιπέδου και στις άψογες παρουσιάσεις της για την ενημέρωση του κοινού.

 

home.solari.com 

μετάφραση: Con

 

Συμπληρωματικοί ενημερωτικοί σύνδεσμοι:

1. https://ratical.org/PandemicParallaxView/ALwKW-DomesticBioteroProg-110422.html

2. https://bailiwicknews.substack.com/p/covid-19-injectable-bioweapons-as

3. https://www.keionline.org/covid-contracts

 

8 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΜΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. COVID 19 -- Μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική επιχείρηση (OFF GUARDIAN)

    https://off-guardian.org/2023/01/02/covid-19-a-global-financial-operation/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δρ Kimberly Biss OB/GYN λέει ότι από την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID, υπάρχει 50% μείωση στους αριθμούς γονιμότητας, 50% αύξηση στις αποβολές και 25% αύξηση στα μη φυσιολογικά τεστ Παπανικολάου και κακοήθειες του τραχήλου της μήτρας στην περιοχή της
    https://twitter.com/healthbyjames/status/1616823421597356033?cxt=HHwWgsC8zb2VjvAsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΝ .
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ FDA .
    ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΚΙΤΜΟ ΣΤΙΣ 27/1/2023
    ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://o-nekros.blogspot.com/2023/01/blog-post_11.html?m=1 Μιχαήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή