«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ | Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο ( NEMESIS HD )

24 σχόλια:

  1. ΤΟΝ "ΤΣΑΚΩΣΕ" Η ΕΥΠ ΜΕ 600.000 ΕΥΡΩ ΦΩΤΟ - ΕΓΓΡΑΦΑ - ΒΙΝΤΕΟ
    Ένας τίμιος σε αυτή την χώρα βρε παιδιααααά!!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=HUDWOn_RSaY

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
      ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ``ΧΝΩΤΑ'' ΤΟΥ ΜΕΝ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΕ....
      ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ.
      ``ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ'' ΚΑΘΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΛΩΡΟ.... ΠΑΕΙ;; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΡΕ ...ΕΙΝΑΙ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΏ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα οι πουλαδες...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σας πω κάτι για να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας αν και είναι άσχετο με τον ΑΓΕΕΘΑ.
    Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω σε πολλά μπλογκς διάφορους που γράφουν και "αποδεικνύουν" ό,τι ο τέως είναι Έλληνας. Πέρα από την άποψη του καθενός και επειδή μας τα έχουν πρήξει με τη δημοσία δαπάνη και την εκδίκηση των νεοταξιτών του κράτους τους κλπ κλπ σκέφτομαι τα εξής που μπορεί να κάνω και λάθος..
    - γνωρίζουμε ότι οι οικογένειες Μοάτσο ή μητσοτάκης και σία και οι γλυξμπουργκ έχουν στενούς δεσμούς αποδεδειγμένα.
    - ο πατριωτικός χώρος είναι πλέον μεγάλος και ανεξέλεγκτος από το σύστημα και το κράτος των αθηνών
    - χρόνια προσπαθούν να φτιάξουν κόμμα με το γιο παύλο κλπ κλπ και οι Έλληνες αντιδρούν... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ το φτύνουν
    μήπως λέω όλα είναι ένα θέατρο για να μας πουν ορίστε ο γλύξμπουργκ ήταν Έλληνας άρα και τα παιδιά του;;;; ενάντια σε αυτόν - μητσοτάκη κλπ - θα ψηφίσετε αυτό το δήθεν Πατριωτικό και Ελληνικό κόμμα...οπότε και ψηφίζετε Έλληνες και θα την φέρετε στους μητσοτακαίους και λοιπούς που φέρθηκαν έτσι στον τέως
    Γιατί υπάρχει πέρα από τους ρομαντικούς ή απελπισμένους από τα κόμματα τους μια παράλογη πλέον μεγάλη προσπάθεια να εξαγνίσουν τον τέως από όσα είχε ή δεν είχε κάνει και να τον βαφτίσουν Έλληνα.
    Για μένα ευτυχώς γιατί βλέπουμε και τους δήθεν μπατριώτες τι καπνό φουμάρουν.
    Αλλά η με τόση αγωνία και μένος προσπάθεια να τον δούμε ως Έλληνα κάτι μου βρωμάει και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τις τακτικές των χαζαρονεοταξιτών.
    Λοιπόν ωρέ Έλληνες Έλληνας ο γλυξμπουργκ;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα τις 3 τελευταίες φωτο εδώ:

      https://sxolianews.blogspot.com/2023/01/blog-post_67.html

      Το έχει πει και ο Εργοδότης. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να θεωρείσαι Έλληνας επειδή έχεις και ελληνικό αίμα. Κανείς δεν υποχρέωσε τον Κων/νο να γονατίσει και να φιλήσει το ελληνικό έδαφος που τόσο τού είχε λείψει. Ούτε είχε ανάγκη να προσποιηθεί. Δεν ξέρω και πόσοι από εμάς θα το κάναμε αυτό, και όχι γιατί έχουμε ως δεδομένο ότι γεννηθήκαμε, ζούμε και πατάμε αυτό το άγιο χώμα. Αλλά και πάλι μην ξεχνάμε ότι αν και όλο έξω, σε διάφορα μέρη του κόσμου, ήταν συνέχεια η οικογένεια του Κων/νου αναγκαστικά, εδώ στην Ελλάδα άνοιξε τα μάτια του όταν βγήκε από την κοιλιά της μάνας του.
      Δεν με ενδιαφέρει τί θα γίνει στη συνέχεια στον εκλογικό στίβο,
      αλλά το ότι δεν γίνεται δημοσία δαπάνη η κηδεία του.. είναι ΥΨΗΣΤΗ ΓΥΦΤΙΆ!
      Όσοι δεν το αντιλαμβάνεστε, είναι γιατί έπιασε τόπο αυτό που έγραψα περί "αριστεροποίησης της νοοτροπίας της ελληνικής κοινωνίας"..
      ακόμα και σε πολλούς από εμάς, οι οποίοι δεν το αντιλαμβάνονται, ούτε αριστεροί είναι και νιώθουν, αντιθέτως μάλιστα. Εστιάζομαι μόνο στη λέξη "νοοτροπία". ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ 65% ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΈΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ. Σάς πότισαν οι κομμουνιστές χωρίς να το πάρετε χαμπάρι (από γενιά σε γενιά) με "αντιβασιλικό μένος", και ότι η Βασιλεία είναι 100% κατά των ελληνικών συμφερόντων. Δεν ήθελα να ξαναρχίσετε να γράφετε άλλα αντί άλλων (οι μεν για το επίθετο Χριστιανός των Δανών, οι δε για Γλύξμπουργκ, Φρειδερίκες κι άρτζι μπούρτζι και λουλάς) δηλαδή ΌΛΟΙ εκτός θέματος ένθεν & ένθεν, χωρίς να εστιάζεστε αντικειμενικά (και όχι υποκειμενικά) στο συγκεκριμένο θέμα των αναρτήσεων: "δημοσία δαπάνη", δικαίωμα που το έχει ακόμα ο θεσμός "τέως βασιλιάς", όπως και ο θεσμός "τέως πρόεδρος" και ο θεσμός "τέως πρωθυπουργός" κλπ. Εδώ 'δημοσία δαπάνη' έκαναν σε Μίκη Μάους, σε Χαρίλαο Φλωράκη του "σφάξτε ΄Ελληνες δεξιούς με το καπάκι της κονσέρβας", και σε άλλα σούργελα του καλλιτεχνικού και ""πνευματικού"" κόσμου.

      Αυτά, γιατί με κούρασαν οι χαρακτηρισμοί, οι όλοι εκτός θέματος.

      Διαγραφή
    2. Πρωτον συμφωνώ ως προς την κηδεία, έπρεπε να θαφτεί ως τέως αρχηγός κράτους, δεύτερον μπορούσε να πληρώσει η οικογένεια λόγω οικονομικής κρίσης, τρίτον ήδη γίνεται κηδεία ως αρχηγού κράτους καθώς αν εξαιρέσεις την δαπάνη της κηδείας τα άλλα όλα όπως κινητοποίηση αστυνομίας ασφάλεια και καλλωπισμός θα γίνουν, για τον καλλωπισμού δε θα πάρουν από κονδύλι από εσπα.... Η δήλωση της μητέρας μου που έζησε την εποχή, όχι βασιλική η ίδια, με έβαλε σε σκέψεις, μου λέει σήμερα :ρε αυτός ήταν δημοφιλής γιατί σε αντίθεση με την γερμαναρου (έτσι λέγαν την φρειδεικο) ήταν μπουζοκουβιος και γύρναγε άνετα χωρίς φρουρά και τον κυνηγούσε η μάνα του από πίσω με τους υπασπιστες, αυτός μου συνεχίζει, δεν θα δεχόταν ούτε για Μακεδονία ούτε για Αιγαίο,... Από την ώρα που τον ξεφορτωθηκαν άρχισε το πανηγύρι και μου λέει ρε τον φάκελο της Κύπρου θα τον ανοίξουν τώρα;

      Όσο για το ότι ακούγεται καταγωγή από Βυζάντιο ενα δίκιο υπάρχει γιατί στείλαμε πριγκίπισσες αρκετές σε πολλούς με την Ρωσία να κρατάει τα σκήπτρα.

      Πολύ μπέρδεμα καλέ.
      Χαιρετώ
      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Υ. Σ.. Έτη πριν σε συζήτηση ιδιωτική στο διαδίκτυο με έβαλε σε σκέψη ότι φίλοι έλεγαν πως υπήρξαν βασιλείς που είχαν αφομοιωθει όπως εκείνος που τον δάγκωσε μαϊμού....

      Διαγραφή
    3. Θα το πω άπαξ δια παντός μου είναι παντελώς αδιάφορο πως θα θάψουν τον τέως. καταθέτω τον θυμό μου γιατί προσπαθούν εναγωνίως να μας βγάλουν Έλληνα τον δανό αυτό μου φάνηκε ύποπτο όχι για τον πεθαμένο αλλά για τους λοιπούς και τα σχέδια τους για την Ελλάδα μας τώρα τι υπήρξε ο τέως ή τι δεν υπήρξε αποτελεί ιστορία και μπορεί να τη βρει ο καθείς στα πραγματικά αρχεία της εποχής και ουχί από το σημερινό ίντερνετ και τον καθένα που μας λέει ότι γουστάρει.
      Και το ξαναλέω μου είναι αδιάφορο τι γίνεται και αν εκτεθεί το κράτος τους με το τατόι και τη κηδεία στους εστεμμένους που θα έρθουν... ελπίζω να μην σε απογοητεύω αδελφέ για αυτή μου τη θέση της αδιαφορίας γιατί από ότι ξέρεις καίγεται η γούνα μας -όρα σχόλιο Πανάνα - και μη το παίρνεις προσωπικά' κακώς το παίρνεις προσωπικά. ό,τι έγραψα είναι από όσες μαλ@@@ διαβάζω στα λοιπά μπλογκς για τον πεθαμένο ΑΠΛΑ εδώ είναι ένα τίμιο και αμερόληπτο μπλογκ και μπορούμε να πούμε την άποψη μας και το "χρησιμοποιώ".
      ΔΠ

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς αγαπητή ΔΠ !!!
      Και συμβουλεύω και την φίλη μας Ελευθερία Αγωνιζομενη, να μην δίνει σημασία σε αναγνώσματα "Γεωκών" -τρικλοποδιάς- και άλλες θρίχες περμανάντ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, όπως κυκλοφορούσαν οι ίδιες πάλι, πριν από πολλές δεκαετίες σε μικρά φυλλάδια στις εκκλησίες. Καμία σχέση με "Βυζάντια" και "παλαιολόγους" αυτή εδώ η βασιλική οικογένεια. Δεν έχουν παρά να προστρέξουν στην αυθεντική πηγή βυζαντινής Ιστορίας, τον Κυριαζή. Τα λέει κι ο Εργοδότης εδώ:
      https://ergdhmerg.wordpress.com/2023/01/15/%cf%81%ce%ad-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%81-%ce%b7-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ae/

      Διαγραφή
    5. Από την άλλη,
      υπάρχει και η αντίθετη άποψη:
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/01/blog-post_17.html
      με πηγές: Νεώτερον Εγκυκλοπαιδικόν Λεξικόν «ΗΛΙΟΥ», εκδ. 1947 , Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος, Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Τόμοι 14ος και 16ος, εκδ. ΚΑΚΤΟΣ , κ.ά..
      Σεβαστή.
      Εμπιστεύομαι όμως περισσότερο τον Κυριαζή, παρά Δανούς ιστορικούς μεταφρασμένους στα ελληνικά.

      Διαγραφή
    6. Στην τελική, τρέχα γύρευε..
      Η αλήθεια μπορεί και να είναι κάπου στη μέση. Προσωπικά, θα σταματήσω να ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Θα προτιμήσω όμως ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ το ερευνητικό έργο του Εργοδότου και της Πελασγικής, παρά κάποιον προφητειολάγνο Γεωκών ή οποιονδήποτε σχετικό.

      Διαγραφή
    7. gia na proσπαθουν τοσο πολλοι να μας μπερδεσψουν και να γι ανα υπαρχουν τοσε; πολλες πηγεσ με διαφορετικες αποψεις μαλλον ειναι εσκεμενο .https://www.triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%be%ce%b5-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1/..........οσες αποδειξεις μπορουμε να βρουμε γαι ατο εαν ειναι αρκετα Ελληναρας η΄ΟΧι ....εμενα μου φτανει ΜΟΝΟ οτι ουδεποτε εμφανιστηκε εδω να ζησει και να γαμησει οποιο σκουληκι κατεστρεφε την Ελλαδα (που τοσο αγαπησε λεει ).Δεν προστετψε την χωρα και δεν τα εβαλε ποτε με την ΝΤΠ .(θα μου πεις οτι δεν τον θελανε εδω ...ρε συ πανο )αλλα θα σοθ πω οτι οι θαυμαστες βασιλοφρονες ειναι χιλιαδες....(φθινουν σιγα σιγα ,,,)και να πω επισης οτι προσωπικα εγω μεγαλωσα με εικονοστασι με τον χριστο και την αγια μητερα και διπλα τον βασιλια ...Ομως οταν ξεκινησα να ερευνω και να κανω δθσκολες ερωτησεις ...(ειδικα για την συνεργασια κωνσαντινου με βενιζελο , οπθ α εσπασαν κιολας )ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ?γιατι δεν ηθελε ειναι η απαντηση και φοβοταν .

      Διαγραφή
  5. Καλημερα σε ολους Ααααχ σε αυτη την χωρα και να θελης να αγιασης δεν σε αφηνουν Μιχ Σκορπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.youtube.com/watch?v=qhP-OTmVxBQ&t=79s(μορφου νεοφυτος )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπενθυμίζω..ότι είναι γνώστης ΠΟΛΛΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ! Μόνο το 1/10 τον παίρνει να πει, κι αυτές.. ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ. Είναι δικός μας (γι αυτό έκαναν κάποιοι πουστιά και έβαλαν το όνομά του στο "υπερμνημόνιο των εκκλησιών"), αλλά προσέχει, δεν θέλει να πάει σαν το σκυλί στ' αμπέλι σαν τον Χριστόδουλο. Μάλιστα σε καθαρότητα απέχει έτη φωτός από τον Χριστόδουλο. Ο Χριστόδουλος στην αρχή ήταν δικός τους, απλά μετανόησε και τον αφύπνισε την τελευταία στιγμή το προαιώνιο ελληνικό αιθερικό πλέγμα, και τούς επετέθη ευθέως κι απρόσεκτα.

      Διαγραφή
  7. κοιτα κωσταρα και οι υπολοιποι .Ο φλωρος (αν και δυσκολη η θεση του )δεν ειναι μαλακς.Ειναι καλο κομαντο και αγαπαει την χωρα και το ΕΣ .σε αυτο οφειλω να πω την κακη αληθεια γιατι εκανε την μαλακια του (οπως τοσοι και ειναι καταδικαστεος για σφα )αλλα χρησιμοποιησαν την απληστια για να τον εχουν στο χερι οσο αφορα το αιγαιο ,, για να κρατηθουν αλεξιπτωτα και ουκ δεμενοι στις βασεις τους ...οταν χρειαστει ...για να μην ακουστουν παλι δικαιολογιες του στυλ '''την πηρε ο αερας την σημαια''απο το παχυδερμο (αλλη μια πληγη ντροπη του ελλ.κρατους ..μαλλον πεθανε ευτυχως )///Ετοιμαζουν μαλακια με το 25 παραλληλο το οποιο εχει ηδη συμφωνηθει γι ανα ξεχαστουν οοοολα .και επο την αλλη υπαρχει και συμφωνια για απο κοιμη χρηση τυ ιονιου πελαγους ..Σιγα σιγα πανε επισης επιζημια και ποοολυ αργα να αποκοψουν 3 νομους ροδοπης εβρου και ξανθης μαζι με ενα νοτιο κομματι βουλγαριας και ενα μικρο κομματι δυτικης τουρκιας (συνορα )για την δημιουργια ισλαμικου ψευτοκρατους με το λιμανι αλεξανδρουπολης για καβατζα αμερικανικης στρ βοηθειας(ανεβαινει ο μητσοτακης λεει υποψηφιος συμβολικα εκει ..η' κατι τετοιο ειπε ο σιχαμασ ) ...και θα χρησιμοποιηθει πολιτικο στρατιωτικα στα βαλκανια αλλα και σε σημειο περικυκλωσης της ρωσσικης περιφερειας .θα γινει ΜΟΝΟ εαν στο αιγαιο η τουρκια παει μεχρι το 25 και εαν παρατηργησετε ολα τα λαθρο μεταναστευτικα σταρτοπεδα ειναι σε μια ευθεια στον χαρτη ,σατ νησια ,...Τωρα μπορει να ειμαι παρανοικος αλλα δεν ειμαι ο μονος που ισχυριζεται οτι τα σκοπια θα παρουν εγκριση για θαλασσα στον θερμαικο (χαχαχχα) η αλβανια θα αναβιωσει την μεγαλη αλβανια και προς εμας αλλα και προς... τα πανω με την βοηθεια της αμερικης και εμεις πηραμε τον πουλο ( με συγχςρειτε οι ευασθητοι για τα γαλλικα ) μιας με 7 μυρια σχεδον πολεμοχαρεις απαιδευτους καυλωμενους οργανωμενους και πρεζακηδες λαθρο μεσα στην χωρα θα ξαναγραφτει ιστορια αιματοκυυλισματος και δεν θα βοηθησει ΚΑΝΕΙΣ .Σιγα σιγα υφεση οικονομικη ,(μια παρασκευη )ηλεκτρικο και ιντερνετ πεσμενα ...εξαθλιωμενοι και με φοβερα νευρα ...ολοι μας ......θα ερθει η ωρα που θα βαλουμε τον κωλο μας εκει που ειναι το στομα μας ...ενω οι πολιτικοι θα την κανουν απο την χωρα , οπως εκαναν στην καμποτζη και στο αφγανισταν ///Η χαρα αλωθηκε .Ληξης /και οολο το κρατος εχει σαπισει σαν θεσμος /περιμενουμε να γινουν ολα αυτα και κανεις δεν μιλαει για τον ΠΟΥ που σιγα σιγα οταν καταγηθουν τα κρατη και αιματοκυλιστουν θα γινει η υπερτατη αρχη πολυ σοσιαλο κουμουνιστικη κυβερνηση /και εναν επαναπροσδιορισμο δικαιωματων ...στην ευρωπη /Η αμερικη εχει εναν εμφυλιο στην μεση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι παρανοϊκός. Έχεις σε όλα δίκιο φίλε Pananas. Κι ίσως έτσι πρέπει να γίνει. Όλα στάχτη, μπας και φτιαχτεί κάτι σωστό και καθαρό απ' την αρχή.

      Διαγραφή
  8. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ.
    Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 2 ΕΤΩΝ.
    https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1614332782410432513

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ




















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πολωνοεβραίος παππούς του Α. Παπανδρέου, εκ της μητρός του Σοφίας Μινέικο, ήταν μηχανικός που υπηρέτησε τους Τούρκους και οχύρωσε το Μπιζάνι, το οποίο εκπόρθησε ο ελληνικός στρατός με αποτέλεσμα την απελευθέρωση των Ιωαννίνων στις 21 Φεβρουαρίου 1913 κατά την διάρκεια του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου, υπό την ηγεσία του αρχιστρατήγου και διαδόχου του θρόνου, Κωνσταντίνου Α΄, παππού του Κωνσταντίνου Β΄. Υπ΄ όψιν ότι στους Εβραίους η γραμμή αίματος θεωρείται ότι κληρονομείται από την μητέρα. Αν δεχθείς ότι και οι δύο είναι ξένοι, ο ένας έβλαψε την Ελλάδα και ο άλλος την ωφέλησε. Ισχυρίζεται κανείς σήμερα ότι ο Παπανδρέου δεν είναι Έλληνας ή ο Βενιζέλος με αυτό το περίεργο ακουστικά επώνυμο; Ενώ στον βασιλιά έχουν κολλήσει το Γκλύξμπουργκ, κι ας είναι αποδεδειγμένα τοπωνύμιο.
    Ο ιστορικά αγράμματος εύκολα χειραγωγείται από τους εμπαθείς ατσίδες που κάνουν ιδεολογική χρήση της ιστορίας, οι οποίοι με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να τον κάνουν να κατεβάσει ρολά στο μυαλό του και να δεχθεί το αφήγημά τους, το οποίο κατόπιν, από ασυνείδητη αντίδραση στην ιστορική ασχετοσύνη τους, το αναπαράγουν ως γνώση, ενώ θα έπρεπε να ράβουν το στόμα τους, γιατί για να έχεις γνώμη πρέπει να έχεις γνώση.
    Στην εποχή του ίντερνετ όμως, άντε κράτησέ τους.
    Ι.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://youtu.be/acxxd0JLgo0
    Αφιερωμένο από χαζοσμαρτ στον εργ, lea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ
    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή